Sógornőmmel rendszeresen szexelünk, nagyon jó vele.
en evekig (a prosztata muteteig) elvezkedtem aposommal
(Ez egy válasz pistabácsika üzenetére (2025. 06. 06. péntek 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 06. péntek 12:58

Régóta fáj a fogam a menyemre, ma nem bírtam tovább és viccesen elfenekeltem. Nem tiltakozott se furcsán nézett, lehet legközelebb simi lesz nem paskolás.

Ez még nagyon az elején volt, azóta eltelt kb 15 év. Azóta szorosabb a családi kapcsolat is, nagyon jól kijövünk,de nagyon sokszor megfordul a fejemben,hogy szívesen megdugnám. Volt már olyan is,hogy megpaskoltam a seggét,vagy megcsöcsörésztem a sógorom előtt, és megdicsértem,hogy milyen jó nő. Ugyanígy sógorom is megteszi ezt a feleségemmel,vagy megjegyzéseket teszünk, ha feleségeink lengébb,vagy szexibb cuccokban jelennek meg. Többször volt,hogy közös szobában aludtunk és láttuk egymást kefélni,de sosem mozdultunk egymásra, legfeljebb reggel megjegyeztük,hogy jót dugtatok az éjjel
Szóval cukkoljuk egymást,de nem hiszem, hogy bármikor is történni fog közöttük valami. Viszont a fantázia megmarad.
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2025. 07. 10. csütörtök 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 10. csütörtök 10:55

Miért nem kérdeztél rá,hogy vajon(te is ilyen módon ápolod magad mindenütt?)S lehet,hogy 1 ből egyenesbe lenétek!
Nálunk az exbarátnőmmel megtörtént.Szerintem aki swingerezik és hármas-négyesezik ott belefér ez is.Ugyan az,mint a hármas csak sokkal jobb mert hozzá ad az egészhez egy extra töltetet.
Ami még fokozódik ha egymást segítve cserkészítek be a sógort vagy sogórnőt aki ugye erről mit sem sejt.
Ami még fokozódik ha egymást segítve cserkészítek be a sógort vagy sogórnőt aki ugye erről mit sem sejt.
Miért nem kérdeztél rá,hogy vajon(te is ilyen módon ápolod magad mindenütt?)S lehet,hogy 1 ből egyenesbe lenétek!
(Ez egy válasz furgeszarvas üzenetére (2025. 07. 02. szerda 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 02. szerda 21:48

Kb én is így vagyok. Elég ritkán találkozunk,de mindig megcsodálom. Csodás mellei és szép kerek segge van.Mikor első alkalommal meglátta, hogy borotvált a hónaljam, meg is jegyezte,hogy tetszik neki,hogy ápolom magam. Sajnos még nem volt rá alkalom, hogy meglássa a csupasz farkamat is,S de remélem hamarosan sor kerül rá

Értelmezd ahogy érzed!Szerintem nem fogod + bánni! Bár a nejednek ha elmondod azt is,hogy megdugtad a húgát lehet,hogy???????De ze már a jövő
(Ez egy válasz skyskysky üzenetére (2025. 07. 10. csütörtök 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 10. csütörtök 09:50

Sógornőm már többször rám mozdult, a párom tud róla, mivel elmeséltem neki, erre a válasz az mindíg, hogy biztos én csak félre értem a dolgokat, túlgondolom stb....szóval nem foglalkozik vele hogy a húga benne lenne . . . azt hiszi hogy nálam van a hiba mert nem jól értelmezek dolgokat

Sógornőm már többször rám mozdult, a párom tud róla, mivel elmeséltem neki, erre a válasz az mindíg, hogy biztos én csak félre értem a dolgokat, túlgondolom stb....szóval nem foglalkozik vele hogy a húga benne lenne . . . azt hiszi hogy nálam van a hiba mert nem jól értelmezek dolgokat

Hat igen
sokmindenben egyezunk ahogy látom

Kb én is így vagyok. Elég ritkán találkozunk,de mindig megcsodálom. Csodás mellei és szép kerek segge van.Mikor első alkalommal meglátta, hogy borotvált a hónaljam, meg is jegyezte,hogy tetszik neki,hogy ápolom magam. Sajnos még nem volt rá alkalom, hogy meglássa a csupasz farkamat is,S de remélem hamarosan sor kerül rá
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2025. 06. 25. szerda 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 25. szerda 10:13

Én is ra vagyok / lennék de sajna csak fantázia marad …. De az elég erős

Én is ra vagyok / lennék de sajna csak fantázia marad …. De az elég erős

Egyre jobban rá vagyok izgulva az elvált sógornőmre. Bomba teste van, vékony, törékeny csaj nagyon jó alakkal, méretes, formás kannákkal. Ha egyszer kettesben maradok vele valahol, lehet bekínálom neki a farkam, már nem érdekel, az élet annyira rövid... vagy 5 éve nem pókhálózta le senki, nincs is ideje pasizni a gyerekek mellett...
Nem. Csak külön kettesben szoktak lenni.
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2025. 06. 25. szerda 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Hármas volt már?
(Ez egy válasz Dad 88 üzenetére (2025. 06. 25. szerda 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 25. szerda 07:44

Nálunk hasonló a helyzet. Öcsémmel van a nejemnek szexuális kapcsolata.
Nálunk hasonló a helyzet. Öcsémmel van a nejemnek szexuális kapcsolata.
(Ez egy válasz BigSteve1982 üzenetére (2025. 04. 11. péntek 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 11. péntek 11:53

Ausztráliában nagyon sok család él együtt a sogornővel,anyóssal és sok helyen vannak szexuális visuonyban is nyiltan.Ami furcsának tünhet de minden csak szokás kérdése!Magyarországon ennél sokkal keményebb dolgokhoz is hozzáedződnek az emberek
Pénztelenség
Férj veri a feleséget 10 éve és hozzaszokik a feleség
10 éveket élnek le beszélgetés nélkül napi 3 mondatot kommunikálnak egymással a házaspárok
Ezek ahhoz képest,hogy közös megegyezés alapján havonta pár alkalommal a férj szexel az anyóssal vagy a sogórnővel vagy éppen a feleség és általában ez a jellemzőbb szexel a sogorral az megesik.
Feleségek,nők 50-60-70 évesen sokkal több szexre vágynak,mint egy 50-60-70 éves férj!Ez tény!
Még akkor is ha itt minden férfi szexgép 20 centivel!
Pénztelenség
Férj veri a feleséget 10 éve és hozzaszokik a feleség
10 éveket élnek le beszélgetés nélkül napi 3 mondatot kommunikálnak egymással a házaspárok
Ezek ahhoz képest,hogy közös megegyezés alapján havonta pár alkalommal a férj szexel az anyóssal vagy a sogórnővel vagy éppen a feleség és általában ez a jellemzőbb szexel a sogorral az megesik.
Feleségek,nők 50-60-70 évesen sokkal több szexre vágynak,mint egy 50-60-70 éves férj!Ez tény!
Még akkor is ha itt minden férfi szexgép 20 centivel!

Régóta fáj a fogam a menyemre, ma nem bírtam tovább és viccesen elfenekeltem. Nem tiltakozott se furcsán nézett, lehet legközelebb simi lesz nem paskolás.

Kíváncsi vagyok a folytatásra..
(Ez egy válasz pistabácsika üzenetére (2025. 06. 06. péntek 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)

ejnye - bejnye pistabá

Most hétvégén találkoztunk családi összejövetel volt… sokat fejlődött a drága azóta itt van a fejemben és okozott néhány kellemes élményt egyedül

Nem párcsere volt , mindkettenidegennel voltunk. Viszont utána alaposn megkellett beszélnünk a helyzetet.
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2025. 05. 27. kedd 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)