Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 4 5 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#296   2024. 02. 23. péntek 19:24
zozo46 zozo46
Külföldön dolgoztam és ott ismerkedtem meg a későbbi feleségemmel! Nagyon szép kisportolt teste volt. A nővére, pont az ellenkezője, nagy kerek mellek gömbölyű popsi, sugárzott belőle, az erotika! Az ideálom, de sajnos már férjnél volt. A férje egy munkamániás pasi volt, aki hajtotta a pénzt és emiatt ,a feleségét elhanyagolta! Amikor éppen itthon voltam gyakran jártam fel hozzájuk, főleg olyankor, amikor a férj dolgozott! Ilyenkor udvarolgattam neki, simogattam a lelkét, no meg néha a testét is kicsit potyázgatva. ilyenkor mosolyogva utasított rendre, de sosem haraggal! Egy alkalommal fent voltam náluk és panaszkodta, hogy megemeltem magam és nagyon fáj a hátam, derekam! Sógornőm, aki nagy természetgyógyász volt mondta, hogy feküdjek be a kádba, mert van egy holttengeri fürdősója, az nagyon jó erre. Már egy jó ideje áztattam magam amikor bekopogott, hogy lejárt a mosógép, bejönne kiszedi a ruhát! Izgatottan mondtam, hogy jöjjön! Gyönyörű és izgató volt ahogy lehajolt kiszedni a ruhát. Hátul felcsúszott a lenge póló, amiben otthon szokott lenni. A farkam állt mint a cövek. Ahogy megfordult, meg is látta, de én csak folyamatosan beszéltem hozzá, hogy ne tudjon kimenni. Kértem, hogy masszírozza meg a hátamat, ha már megígérte.Aztán felálltam szembe fordultam vele és a farkamra mutattam , kértem hogy arra is ráférne egy kis masszázs. Nem szólt semmit, az aranyos pici kezével megfogta, talán ha kettőt húzott rajta és én máris elélveztem....ez volt az első, így kezdődött a csaknem tíz évig tartó sok izgalommal teli kapcsolatunk
#295   2024. 02. 23. péntek 13:54
erzo3 erzo3
Meséld tovább !
(Ez egy válasz wunsch üzenetére (2024. 02. 23. péntek 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 23. péntek 13:33
a volt feleségem növérével kimentünk külföldre dolgozni,ahol ugy alakult egy szobában voltunk elszállásolva,ahol egy darabig persze egyikünk se kezdeményezett,én már pár hét után fantáziáltam rola,de mivel neki is volt otthon valakije,gondoltam ugyse,de egy idö után mintha ö is érdeklödött volna és egyre hiányosabb öltözetben járkált a szobában és egyik alkalommal tusolás közben rámnyitott amint épp élvezni készültem...
#294   2024. 02. 23. péntek 13:33
wunsch wunsch
a volt feleségem növérével kimentünk külföldre dolgozni,ahol ugy alakult egy szobában voltunk elszállásolva,ahol egy darabig persze egyikünk se kezdeményezett,én már pár hét után fantáziáltam rola,de mivel neki is volt otthon valakije,gondoltam ugyse,de egy idö után mintha ö is érdeklödött volna és egyre hiányosabb öltözetben járkált a szobában és egyik alkalommal tusolás közben rámnyitott amint épp élvezni készültem...
#293   2024. 02. 22. csütörtök 07:56
Hardcore porn Hardcore porn
?
#292   2023. 05. 06. szombat 16:23
Porthos61 Porthos61
Nagyon leült ez a topik. Nincs élménye senkinek a sógorral vagy sógor ővele?
#291   2022. 09. 12. hétfő 16:42
X Törölt felhasználó (752077)
Másnap nagyon kellemetlen volt...(férfi tag) nem is tudtam hogy mongyam el-----------nem kellett semmit mondanom-:(
Számoljak be mindenről és ma estére hívjuk meg!
Tehát párosunk férfi tagjaként,eggyüt voltam a sógornőmmel,a párom szeretné "újra megnézni"...
#290   2022. 08. 06. szombat 16:19
Sierra81 Sierra81
Sógornőm egy jó nő mindig fantáziáltam róla. Hozzánk költözött hogy egyenesbe jöjjön kicsit. Mindig húzott kicsit simult ès fogdosott. Néha èn is megfogtam a popsiát vagy a mellét de elutasított. Amikor fürdeni ment mindig meglestem egyik este kukucskálok ès lebuktam a feleségem előtt kaptam a fejemre elmondta sógornőmnek. Egyik hétvégén feleségem nem volt otthon sógornőm átjött hozzám azt mondta kezdjek maszturbálni ő is szeretne látni mondom csak úgy nem megy levetkőzött leült velem szemben ès kérdezte mostmár megy? Èletem legjobb maszturbálása volt. 2 ès fél hónap alatt amíg nálunk lakott többet voltam vele mint a feleségemmel. Csodás időszak volt.
#289   2022. 07. 25. hétfő 12:31
parbaniek parbaniek
A napokban hívott a srác( feleségem nővérének a férje) és mesélte. Sikerült kettesbe maradni a nejemmel.(csak ketten voltak az egész házban)
Nejem amikor feküdt az masszir ágyban hanyatt(mindig egy póló bugyi van rajta)bement a szobába.
Mivel amikor ki dumáltuk a nejem én említettem neki , hogy szereti ha a vállát, nyakát meg masszírozzák! Fel ajánlotta, hogy ha le áll az ágy akkor szívesen megmasszírozza a nyakát, vállát.
Nejem bele ment. Hasra fordult és a sógor kezdte masszírozni őt előszőr oldalt mellette állva(sógoron rövid kemping gatya volt).Majd a feje felől a vállait masszírozta, és néha közel tolta nejem fejéhez a keményedni kezdő farkát.
Na rövidre fogom( mert nagyot élveztem amikor a telefonba részletesen mesélte!
Addig jutott a történet, hogy a nejem le ápolta kézzel és szájjal vegyesen a sógort. De baszni nem akart!
Nejem kérte a sógort, hogy maradjon kettőjük közt.
Most jó lenne valahogy tovább lépni. Élvezném ha ketten szopatnánk, basznánk őt!
De nem lesz egyszerű.
#288   2022. 03. 25. péntek 22:23
Krumplisteszta Krumplisteszta
Nem tudom elkepzelni. A csalad az egy dolog, a szexualis jatek pedig egy masik. A kettot tartsuk kulon szvsz. Persze mindenkinek vermerseklete szerint.
#287   2022. 03. 25. péntek 14:41
parbaniek parbaniek
Látom régen nem szólt senki ehhez a témához!
Nálam éppen mostanság vált aktuálissá, hogy a feleségem sógora képbe került.
Ugyanis szeretném rá venni a feleségem, hogy basszon mással is.
Arra jutottam, hogy közeli ismerőst kéne beavatni a vágyaimba. Hátha sikerül megvalósítani vele.
Erre a feleségem nővérének a férjét szemeltem ki. Mivel a sráccal beszélgetve elárulta, hogy (műtét miatt, nem mükszik közte és a felesége közt a szex) van a felesége mellett egy másik punci is amit dug. Erről tud a felesége is.
Arról is beszélgettünk, hogy ahogy idősödik egyre jobban kívánja az idegen pinát.
Ezen fel buzdulva viberen elküldtem a feleségem(sógornője) pár meztelen arcos képeit.
Hívott is nemsokára, meglepődött de amikor elmondtam, hogy szeretném ha baszna mással is a feleségem és nem bánnám ha vele történne meg.Pár alkalommal kidumáltuk részletesen milyen a nővére húga a szexben. Rá is gerjedett, főleg amikor látta a videót is ahol le ápolja a faszom a nejem,
meg a kitárt csupasz pinás képeit
Sajna eddig nem szánta rá magát. vacilál.
Most, hogy jön a nyár a meleg valamit kieszelek vele, hogy a nejemet a téma felé tereljük alkalomadtán.
#286   2021. 10. 12. kedd 10:27
surdapapa surdapapa
Köszi!

Nálam mindig tabu a feleség hozzátartozója.

Mégis izgat az amikor más esetében ez megtörténik...

Szívesen olvasom az ilyen témákban írtakat.

Drukkolok Neked, hogy sikerüljön felfűznöd a sógoraszonyt is!
(Ez egy válasz pittyke üzenetére (2021. 10. 12. kedd 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 12. kedd 10:15
Kb 1 éve hogy fel figyeltem komolyabban a sógornőmre. Kissé duci nagy de kissé lógó mellek. Nagy fenék amit idáig nem is vettem észre az öltözködése miatt. Kicsit jobban ad magára. Melltartót nem nagyon hord otthon.
Mindig át turom a bugyis fiókját hogy észrevegye. Mindig rendbeteszei.Tudja hogy én nyulkálok bele. Nem mond semmit róla. Egyszer felhoztam neki a témát nem e magányos nagyon. Biztosan jó lenne már egy férfi. Ha gondolja én itt vagyok. Kicsit leteremtett hogy na nem szemtelenkedjek. Ha azért jöttem mehetek. Néha segítek neki ha olyan ház körüli munka van amit ő nem tud már megoldani. Persze az a baj nagyon ritka.
Tudom hogy szeretné meginni néha a kis likörjét vagy egy pohárka bort. De nincs is kivel meg nem is mindig teheti meg. Ezért ha megyek viszek hozzá egy kis alkoholt bízva ő is iszik belőle és hátha feloldom.Egy másik alkalommal nála is bevetettem azt a trükköt hogy mossa már le a hátam a piszkos munka után.Sajnos át látott a dolgon. Ha szemtelenkedek megmondja a hugának.
De a vigyor miatt tudtam hogy nem. Azóta is ugyanugy nyomulok rá.Egyszer benyitottam a fürdőbe.Persze mondanom se kell hogy nem véletlen. Megitta az italt amit vittem. Ugyvoltam véletlen benyitok. Láttam nem ijedt meg.Odaléptem kérdeztem segitsek? Mondta nem kell de én meg sem hallottam. Akkor batorságot vettem és elkezdtem mosni neki. Megsimogattam a fenekét is. Ugy kalapált a szivem. Legszivesebben ott megdugtam volna.Aztán hirtelen megfordult. Szájon csókoltam. A hatalmas melleit mostam meg csókolgattam meg markolásztam.. Akkor mondta menjek ki nem akarja. Nem akartam erőszakoskodni. Legközelebb is megkértem letusolok és lemoshatná a port a hátamról. Mivel félmeztelen voltam és a fáskamrát újítgattam fel télire. Sajnos akkor sem mert bejönni hozzám.
Persze akkor is vittem neki egy kis itókat.
Láttam hatott a vigyorgás miatt. Meg ha utamban volt néha a seggére vágtam hogy menjen arréb persze inkább simogatva mint rácsapva. Erre is vigyor volt a válasz. Akkor mondtam neki nincs abban semmi. Anyós saját maga ajánlotta ilyenkor fel hogy lemossa a hátam mert csupa poros.
El is készitette előre a fürdőt. Erre vigyorogva kérdezte hogy talán mondenemet lemosta? Azért is azt mondtam neki hogy igen. Sőt ha segitett nekem ,ő is koszos lett én is megmostam neki. Vigyorogva motyogta hogy miket nem csináltunk.mi.
Én meg mondtam neki ha te azt tudnád. Ezek után tudom nem fog mondani semmit mert már megtehette volna. Valamelyik nap is megkináltam kis pálesszel amit a nála dolgozó ácsnak szántam munka végeztével. Mikor láttam hatott mert olyankor rácsaphatok a seggére. Nem Bírtam tovább.
Azt kérdeztem tőle. Mondhatok valamit? Erre ő Igen. Akkor szemébe mondtam hogy megőrülök érted.
Tudod? Erre ő. Tudom . Ezt nem.lehet. Ne is mondjam ezt.
Aztán jobbnak láttam hazamenni. De nem állok meg.
Legközelebb leülök vele és hosszasan elmondom neki mit tennék vele. Neki is szüksége van kényeztetésre. Én meg megőrülök érte hogy kényeztessem. Minden vágyam a husos kis ducko teste.
#285   2021. 10. 12. kedd 10:15
pittyke pittyke
Kb 1 éve hogy fel figyeltem komolyabban a sógornőmre. Kissé duci nagy de kissé lógó mellek. Nagy fenék amit idáig nem is vettem észre az öltözködése miatt. Kicsit jobban ad magára. Melltartót nem nagyon hord otthon.
Mindig át turom a bugyis fiókját hogy észrevegye. Mindig rendbeteszei.Tudja hogy én nyulkálok bele. Nem mond semmit róla. Egyszer felhoztam neki a témát nem e magányos nagyon. Biztosan jó lenne már egy férfi. Ha gondolja én itt vagyok. Kicsit leteremtett hogy na nem szemtelenkedjek. Ha azért jöttem mehetek. Néha segítek neki ha olyan ház körüli munka van amit ő nem tud már megoldani. Persze az a baj nagyon ritka.
Tudom hogy szeretné meginni néha a kis likörjét vagy egy pohárka bort. De nincs is kivel meg nem is mindig teheti meg. Ezért ha megyek viszek hozzá egy kis alkoholt bízva ő is iszik belőle és hátha feloldom.Egy másik alkalommal nála is bevetettem azt a trükköt hogy mossa már le a hátam a piszkos munka után.Sajnos át látott a dolgon. Ha szemtelenkedek megmondja a hugának.
De a vigyor miatt tudtam hogy nem. Azóta is ugyanugy nyomulok rá.Egyszer benyitottam a fürdőbe.Persze mondanom se kell hogy nem véletlen. Megitta az italt amit vittem. Ugyvoltam véletlen benyitok. Láttam nem ijedt meg.Odaléptem kérdeztem segitsek? Mondta nem kell de én meg sem hallottam. Akkor batorságot vettem és elkezdtem mosni neki. Megsimogattam a fenekét is. Ugy kalapált a szivem. Legszivesebben ott megdugtam volna.Aztán hirtelen megfordult. Szájon csókoltam. A hatalmas melleit mostam meg csókolgattam meg markolásztam.. Akkor mondta menjek ki nem akarja. Nem akartam erőszakoskodni. Legközelebb is megkértem letusolok és lemoshatná a port a hátamról. Mivel félmeztelen voltam és a fáskamrát újítgattam fel télire. Sajnos akkor sem mert bejönni hozzám.
Persze akkor is vittem neki egy kis itókat.
Láttam hatott a vigyorgás miatt. Meg ha utamban volt néha a seggére vágtam hogy menjen arréb persze inkább simogatva mint rácsapva. Erre is vigyor volt a válasz. Akkor mondtam neki nincs abban semmi. Anyós saját maga ajánlotta ilyenkor fel hogy lemossa a hátam mert csupa poros.
El is készitette előre a fürdőt. Erre vigyorogva kérdezte hogy talán mondenemet lemosta? Azért is azt mondtam neki hogy igen. Sőt ha segitett nekem ,ő is koszos lett én is megmostam neki. Vigyorogva motyogta hogy miket nem csináltunk.mi.
Én meg mondtam neki ha te azt tudnád. Ezek után tudom nem fog mondani semmit mert már megtehette volna. Valamelyik nap is megkináltam kis pálesszel amit a nála dolgozó ácsnak szántam munka végeztével. Mikor láttam hatott mert olyankor rácsaphatok a seggére. Nem Bírtam tovább.
Azt kérdeztem tőle. Mondhatok valamit? Erre ő Igen. Akkor szemébe mondtam hogy megőrülök érted.
Tudod? Erre ő. Tudom . Ezt nem.lehet. Ne is mondjam ezt.
Aztán jobbnak láttam hazamenni. De nem állok meg.
Legközelebb leülök vele és hosszasan elmondom neki mit tennék vele. Neki is szüksége van kényeztetésre. Én meg megőrülök érte hogy kényeztessem. Minden vágyam a husos kis ducko teste.
#284   2021. 01. 08. péntek 13:46
erzo3 erzo3
Az én két sógornőmet is szívesen . Már a gondolattól is áll a faszom
#283   2021. 01. 06. szerda 15:53
X Törölt felhasználó (429045)
 Úristen de jó lenne ha a feleségem nővére leszopna! Akkor ismertem meg őt is 20 éve, amikor a feleségemet, ugyanoda jártak fősulira. Bomba teste van, 3 gyerek után is olyan kannákkal... és szerintem ő jobban szereti a faszt.

Már akkor el kellett volna kapnom, sokáig szűz volt, nem volt egy bulis csaj, a második komoly faszija el is vette, de olyan jól néz ki mindig, feszes cuccokat hord, fiatalos, tolnám mint a lopott biciklit.
(Ez egy válasz latyakka üzenetére (2021. 01. 05. kedd 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 05. kedd 15:54
Megkérdeztem a két sogornömet kiváncsiak e a farkamra.azt mondták ahogy gondolom.lefotoztam,elküldtem nekik.a felesėgem növére egyszer leszopott.végig nevettem,megkérdezte miért.mondtam neki ugyan úgy szopsz mind a hugod.
#282   2021. 01. 05. kedd 15:54
latyakka latyakka
Megkérdeztem a két sogornömet kiváncsiak e a farkamra.azt mondták ahogy gondolom.lefotoztam,elküldtem nekik.a felesėgem növére egyszer leszopott.végig nevettem,megkérdezte miért.mondtam neki ugyan úgy szopsz mind a hugod.
#281   2020. 11. 12. csütörtök 19:49
X Törölt felhasználó (4446322)
No
#280   2020. 11. 12. csütörtök 14:32
egripasikaismerkedne egripasikaismerkedne
Sziasztok tud valaki tippet adni hogyan kornyekezzem meg a sogornom?
#279   2020. 11. 03. kedd 16:59
egripasikaismerkedne egripasikaismerkedne
Sziasztok!
Kerdesem lenne felétek .
Sógornőm kisugárzása irántam mindig érdeklődő és tele van erotikával .
Látom rajta hogy fantáziált már a dologgal hogy milyen lehet velem.
Igazsag szerint en is fantazialtam mar róla.
De pár semleges hétköznapi mondaton kívül sehova nem jutottunk.
Lehet azért mert még nem is volt egy lopott pillanat amikor ketten lehettunk.
Tanácsokat várok hogyan kezdjem ezt az egészet?
Lehet nem is lenne benne , szóval valami olyan modszer kellene ami nem egyertelmuen azt sugallja felé hogy ki akarok vele kezdeni.
Varom privatban a tanacsokat koszonom
Ha lehet privatban kuldje akinek van tippje vagy elkepzelese hogyan induljak neki , vagy aki volt mar ilyen cipoben .
Koszonom
#278   2020. 08. 22. szombat 18:02
Csak a szex Csak a szex VIP
Sziasztok
Én nekem van kettő sógornőm.
Egyik velünk lakik.
Nagyon jól néz ki gyönyörű teste van.
Már megszolitottam de azt mondta hogy nem tudom.
Többször meztelenül látott már.
Nehezen tudok neki ellenállni így többször már megkukkoltam.
De remélem hogy előbb utóbb össze jön.
A másik sógornőm kicsit könnyebb eset.
Időbe telt mire sok beszélgetés során kiderült hogy imádja a szexet akár naponta többször is.
Szeret nudizni és otthon ha teheti meztelenül van.
Ő vele együtt dolgozók. Mióta kiderült hogy imádja a szexet azóta minden nap mutigatom neki a farkam a meló hejen.es ő közbe sokszor simogatja.
Szerencsére hogy általában csak ketten tartózkodunk egy helyen a meló hejen .
Azt mondta hogy mindennek eljön az ideje.
Alig várom már hogy egy jót szexeljünk.
Konkrétan még nem láttam meztelenül csak lenge átlátszó ruhában és a mellét egy kicsit.
Nagyon szeretném ha össze jönne vele és remélem hogy sokáig fog tartani és biztonságosak lesznek a találkozások.
#277   2020. 08. 18. kedd 18:18
X Törölt felhasználó (4277492)
Ez elég izgalmasan hangzik smile
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2020. 08. 18. kedd 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 18. kedd 15:35
Sziasztok!
Én éppen pár napja mutattam meg a feleségem nővérének a férjének a feleségem képeit.Azok közül is amik itt is fenn vannak.Persze arccal,kitakarás nélkül!
írta is,hogy sikerült meglepnem őt (ki elemeztük a képeket részletekre menően)
Azóta már személyesen is beszéltünk. Kértem,hogy próbálkozzon be a sógornőjénél.
Mivel rá izgult a feleségemre. Ha összejönne neki akkor rá vennénk az asszonyt a kettős kényeztetésre.
Várakozási állásponton vagyok.
E héten szerdán megy a nővéréhez az asszony kíváncsi leszek történik e valami!
Nagyon élvezném ha összejönne! smile
 
1 2 3 4 5 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2010. 03. 15. hétfő
Üzenetek: 336db
Utolsó üzenet: 2024. 04. 30. kedd
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Lesbian College Coeds 13 Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds 13 Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!