Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 6 7 8 9 10 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#261   2019. 04. 11. csütörtök 15:31
X Törölt felhasználó (3864612)
Hosszú évek óta fennálló szexuális kapcsolatunk van a sógornőmmel és a sógorral. Általában négyesben vagyunk, de hármasban és külön-külön is szoktuk csinálni. Akár össze is költözhetnénk, annyira mély ez a viszony, de ez jelentős anyagi problémával is járna, sajnos. Pedig felmerült már ez a kérdés. A dolog pikantériája, hogy a sógorom a nejemnek volt régen a pasija. Na és a két lánytestvér úgy hasonlít egymásra, mintha ikrek lennének, pedig három év korkülönbség van köztük.
#260   2019. 04. 11. csütörtök 15:03
lesliet lesliet
Elég régen volt a sógórnőm, illetve csak jelölt volt.
Aztán nagyon sokáig nem találkoztunk. Egyszer összefutottunk az utcán, és beszélgettünk, majd a neten is folytattuk. Ekkor még csak teljesen általános dolgokról. Szó szót követett, telt az idő és eljutottunk a szexhez, mi t témához. Innentől kezdve gyorsabb lett a dolog, és megbeszéltük, hogy lehet hülyeség, de próbáljuk ki.
Teljes titokban csináltuk, kb pár alkalom volt.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2019. 04. 08. hétfő 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 08. hétfő 12:03
Szerintem miért ne. Mesélj inkább.
#259   2019. 04. 09. kedd 18:31
ni13ggs9 ni13ggs9
Szerintem tuti rá fog! Nagyon jók a képeitek és szexy a párod! wink
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2019. 04. 09. kedd 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 09. kedd 15:21
Én a feleségem nővérének a férjének akarom épp most pénteken megmutatni a feleségem képei!
kíváncsi leszek mi lesz a reakciója
én örülnék ha rá gerjedne
#258   2019. 04. 09. kedd 15:21
parbaniek parbaniek
Én a feleségem nővérének a férjének akarom épp most pénteken megmutatni a feleségem képei!
kíváncsi leszek mi lesz a reakciója
én örülnék ha rá gerjedne
#257   2019. 04. 09. kedd 11:21
X Törölt felhasználó (2704462)
Az excsajom medencés partiján addig incselkedett a hugocskája, hogy meg kellett kapnom őt. Többször is. Aztán, amikor elmeséltem az excsajnak, akkor úgy felizgult, hogy őt is meg kellett kapnom. Sajnos hármasba szeméremből nem mentek bele :/
#256   2019. 04. 08. hétfő 14:56
X Törölt felhasználó (3098462)
Sajnos csak vágyakozom a sógornőmre
#255   2019. 04. 08. hétfő 13:32
maszorszabozoltan maszorszabozoltan
Persze többször is smile !!!!!!!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz lesliet üzenetére (2019. 04. 07. vasárnap 23:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 07. vasárnap 23:23
Ex sógórnő ér?
#254   2019. 04. 08. hétfő 12:03
kandurmarci kandurmarci
Szerintem miért ne. Mesélj inkább.
(Ez egy válasz lesliet üzenetére (2019. 04. 07. vasárnap 23:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 07. vasárnap 23:23
Ex sógórnő ér?
#253   2019. 04. 07. vasárnap 23:23
lesliet lesliet
Ex sógórnő ér?
#252   2019. 04. 04. csütörtök 13:47
X Törölt felhasználó (3973982)
Nem volt ilyen tapasztalatom, de van akit ki nem hagynék smile , HA.... úgy alakulna.
#251   2018. 12. 29. szombat 15:43
arpad2 arpad2
Gondolom a nover se maradna ki. beka2
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2017. 01. 01. vasárnap 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 01. vasárnap 17:28
Én a feleségemet szeretném megbaszatni a nővére férjével!
Dolgozom a témán smile smile !
#250   2018. 10. 04. csütörtök 09:10
peettiiiii peettiiiii
Szia, ha a sógorod lennék, boldogan nyomulnék... smile
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2018. 09. 04. kedd 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 04. kedd 20:58
Az én sógorom csillagosötös pasi. De a sóginőmet (férjem tesója) igen nagyon kedvelem, ìgy a sógor nem opció...
#249   2018. 10. 03. szerda 17:09
csakvki csakvki
Volt sógornőmet sikerült elkapnom! Remélem a jelenlegi is meglesz :P
#248   2018. 09. 20. csütörtök 20:01
louies louies
Ma meg kért egy szivességre.
De olyan szépen mondta a telefonba,hogy,,- Majd meg hálálom!!!
Mintha le szoktunk volna feküdni!!
Nagyon szexin mondta!!!
Mmmmmm
buck vigyor2
Imádom!!!
finom
Jó nő nagyon!!!
( remélem egyszer el tudom kapni!! )
vigyor2
#247   2018. 09. 04. kedd 20:58
LeonKatja LeonKatja
Az én sógorom csillagosötös pasi. De a sóginőmet (férjem tesója) igen nagyon kedvelem, ìgy a sógor nem opció...
#246   2018. 09. 04. kedd 20:12
louies louies
Háttt
Az én sógornőm elég kívánatos csinos nő!!!
Hála istennek!!
A strandon is top 3 dobogós test volt !!!
Nem veti meg a tangabikini használatát!!!
Imádom!!!
buck
crazya
Remélem egyszer lesz valami köztünk!
buck
Tudja hogy tetszik nekem,az biztos!!
Hála istennek!!!!
Mmmmmmmm
beka2
Imádom!
Nagyon jó nő!
Tetszik mikor a bőrünk össze ér,úgy véletlenül,és érzem hogy neki is tetszik!!
Na hátha egyszer!
#245   2018. 08. 30. csütörtök 10:00
X Törölt felhasználó (867924)
Lehet, az elején eltoltam, akkor még féltékeny voltam, de mostanra sokat változott a helyzet. Már túl vagyunk néhány hármas, négyes kapcsolaton és most is van egy házibarátunk, akivel már több mint egy éve nagyon jól elvagyunk. Szóval az az életre való lecke kissé túlzás, ha rájövünk a hibánkra és komolyan akarjuk, ki lehet javítani.
(Ez egy válasz zozo46 üzenetére (2018. 08. 29. szerda 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 29. szerda 13:12
Sajnos, ezt te már eltoltad! Ha akkor nem vádolod meg, nem cseszed le, akkor ma talán sikerülne, a terved, amire vágysz! Egy életre leckét adtál, az asszonykádnak.
#244   2018. 08. 29. szerda 13:12
zozo46 zozo46
Sajnos, ezt te már eltoltad! Ha akkor nem vádolod meg, nem cseszed le, akkor ma talán sikerülne, a terved, amire vágysz! Egy életre leckét adtál, az asszonykádnak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 26. vasárnap 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (867924)
2018. 08. 26. vasárnap 12:06
Szerintem nem igazán működik ez a dolog. Sokan ódzkodnak rokonnal közelebbi kapcsolatba lépni, mert félnek, mi lesz ha kitudódik vagy kínos lenne, ha megszakad a viszony és továbbra is találkozni kell vele. Talán a lényeg, nem akarják sérteni a másik rokon érdekeit. Egyszer próbáltam összehozni a feleségem a sógorommal, mert tetszett volna, ha neki is megvan egy átlagon felüli,jó kinézetű pasi. Nagy szoknya vadász volt, ahol megjelent, ott bugyi szárazon nem maradt. Első lépésként megmutattam neki egy nyaralás alkalmával készült fotókat, közte volt olyan is ahol a nejem monokinizett. Reméltem veszi a lapot és létrejön a luksógorság is, de semmi. Megdicsérte a képeket, hogy jól sikerültek és ennyi. Máskor a gyerek születése után kértem meg, vegye videóra a csöppség táplálkozását. Talán, ha élőben látja a ciciket az hatásosabb lesz. Nem lett. Végül egy táncos mulatságon kértem fel, vigye el a párom és alaposan táncoltassa meg. Feszülten figyeltem kimennek- e " levegőzni", hát nem. Ekkor már megkérdeztem a drágámat miért nem megy a dolog. Azt felelte, mert a rokon az tabu és szó sem lehet ilyesmiről. Pedig még a házasságunk elején történt, mikor vendégségben voltunk az apja öccsénél és a sok iszogatás hatására túl jó kedvünk kerekedett. Szóba jöttek a női bugyik, mire újdonsült asszonykám felállt és szoknyáját felhúzva megmutatta milyen bugyi van rajta. igaz, kértük is tőle. Fehér tanga volt, amin elöl átlátszott a puncija. Nagybátyja gyorsan a háta mögé állt, megfogta a nejem két mellét és altestét a fenekéhez nyomva körözött vele. Párom hátra pucsítva viháncolva élvezte a helyzetet. Csak egy-két percig tartott, de engem nagyon megviselt. Másnap józanul számonkértem a történteket, megvádolva, hogy viszonyuk van egymással. Természetesen mindent tagadott, hogy nem képzelem, hogy az apja testvérével kezd ki és ez csak játék volt.
#243   2018. 08. 26. vasárnap 12:06
X Törölt felhasználó (867924)
Szerintem nem igazán működik ez a dolog. Sokan ódzkodnak rokonnal közelebbi kapcsolatba lépni, mert félnek, mi lesz ha kitudódik vagy kínos lenne, ha megszakad a viszony és továbbra is találkozni kell vele. Talán a lényeg, nem akarják sérteni a másik rokon érdekeit. Egyszer próbáltam összehozni a feleségem a sógorommal, mert tetszett volna, ha neki is megvan egy átlagon felüli,jó kinézetű pasi. Nagy szoknya vadász volt, ahol megjelent, ott bugyi szárazon nem maradt. Első lépésként megmutattam neki egy nyaralás alkalmával készült fotókat, közte volt olyan is ahol a nejem monokinizett. Reméltem veszi a lapot és létrejön a luksógorság is, de semmi. Megdicsérte a képeket, hogy jól sikerültek és ennyi. Máskor a gyerek születése után kértem meg, vegye videóra a csöppség táplálkozását. Talán, ha élőben látja a ciciket az hatásosabb lesz. Nem lett. Végül egy táncos mulatságon kértem fel, vigye el a párom és alaposan táncoltassa meg. Feszülten figyeltem kimennek- e " levegőzni", hát nem. Ekkor már megkérdeztem a drágámat miért nem megy a dolog. Azt felelte, mert a rokon az tabu és szó sem lehet ilyesmiről. Pedig még a házasságunk elején történt, mikor vendégségben voltunk az apja öccsénél és a sok iszogatás hatására túl jó kedvünk kerekedett. Szóba jöttek a női bugyik, mire újdonsült asszonykám felállt és szoknyáját felhúzva megmutatta milyen bugyi van rajta. igaz, kértük is tőle. Fehér tanga volt, amin elöl átlátszott a puncija. Nagybátyja gyorsan a háta mögé állt, megfogta a nejem két mellét és altestét a fenekéhez nyomva körözött vele. Párom hátra pucsítva viháncolva élvezte a helyzetet. Csak egy-két percig tartott, de engem nagyon megviselt. Másnap józanul számonkértem a történteket, megvádolva, hogy viszonyuk van egymással. Természetesen mindent tagadott, hogy nem képzelem, hogy az apja testvérével kezd ki és ez csak játék volt.
#242   2018. 02. 10. szombat 21:16
X Törölt felhasználó (1989892)
Üdv, van itt olyan aki szexel is a topic névben szereplővel?

... 6 7 8 9 10 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2010. 03. 15. hétfő
Üzenetek: 401db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 12. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!