Hosszú évek óta fennálló szexuális kapcsolatunk van a sógornőmmel és a sógorral. Általában négyesben vagyunk, de hármasban és külön-külön is szoktuk csinálni. Akár össze is költözhetnénk, annyira mély ez a viszony, de ez jelentős anyagi problémával is járna, sajnos. Pedig felmerült már ez a kérdés. A dolog pikantériája, hogy a sógorom a nejemnek volt régen a pasija. Na és a két lánytestvér úgy hasonlít egymásra, mintha ikrek lennének, pedig három év korkülönbség van köztük.
Elég régen volt a sógórnőm, illetve csak jelölt volt.
Aztán nagyon sokáig nem találkoztunk. Egyszer összefutottunk az utcán, és beszélgettünk, majd a neten is folytattuk. Ekkor még csak teljesen általános dolgokról. Szó szót követett, telt az idő és eljutottunk a szexhez, mi t témához. Innentől kezdve gyorsabb lett a dolog, és megbeszéltük, hogy lehet hülyeség, de próbáljuk ki.
Teljes titokban csináltuk, kb pár alkalom volt. (Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2019. 04. 08. hétfő 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Aztán nagyon sokáig nem találkoztunk. Egyszer összefutottunk az utcán, és beszélgettünk, majd a neten is folytattuk. Ekkor még csak teljesen általános dolgokról. Szó szót követett, telt az idő és eljutottunk a szexhez, mi t témához. Innentől kezdve gyorsabb lett a dolog, és megbeszéltük, hogy lehet hülyeség, de próbáljuk ki.
Teljes titokban csináltuk, kb pár alkalom volt. (Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2019. 04. 08. hétfő 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem tuti rá fog! Nagyon jók a képeitek és szexy a párod!
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2019. 04. 09. kedd 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 09. kedd 15:21

Én a feleségem nővérének a férjének akarom épp most pénteken megmutatni a feleségem képei!
kíváncsi leszek mi lesz a reakciója
én örülnék ha rá gerjedne
Én a feleségem nővérének a férjének akarom épp most pénteken megmutatni a feleségem képei!
Az excsajom medencés partiján addig incselkedett a hugocskája, hogy meg kellett kapnom őt. Többször is. Aztán, amikor elmeséltem az excsajnak, akkor úgy felizgult, hogy őt is meg kellett kapnom. Sajnos hármasba szeméremből nem mentek bele :/
Sajnos csak vágyakozom a sógornőmre
Persze többször is
!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz lesliet üzenetére (2019. 04. 07. vasárnap 23:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem miért ne. Mesélj inkább.
(Ez egy válasz lesliet üzenetére (2019. 04. 07. vasárnap 23:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Ex sógórnő ér?
Nem volt ilyen tapasztalatom, de van akit ki nem hagynék
, HA.... úgy alakulna.

Gondolom a nover se maradna ki.
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2017. 01. 01. vasárnap 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 01. vasárnap 17:28

Én a feleségemet szeretném megbaszatni a nővére férjével!
Dolgozom a témán
!
Dolgozom a témán

Szia, ha a sógorod lennék, boldogan nyomulnék...
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2018. 09. 04. kedd 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 04. kedd 20:58

Az én sógorom csillagosötös pasi. De a sóginőmet (férjem tesója) igen nagyon kedvelem, ìgy a sógor nem opció...
Volt sógornőmet sikerült elkapnom! Remélem a jelenlegi is meglesz :P
Ma meg kért egy szivességre.
De olyan szépen mondta a telefonba,hogy,,- Majd meg hálálom!!!
Mintha le szoktunk volna feküdni!!
Nagyon szexin mondta!!!
Mmmmmm
Imádom!!!
Jó nő nagyon!!!
( remélem egyszer el tudom kapni!! )
De olyan szépen mondta a telefonba,hogy,,- Majd meg hálálom!!!
Mintha le szoktunk volna feküdni!!
Nagyon szexin mondta!!!
Mmmmmm

Imádom!!!

Jó nő nagyon!!!
( remélem egyszer el tudom kapni!! )

Az én sógorom csillagosötös pasi. De a sóginőmet (férjem tesója) igen nagyon kedvelem, ìgy a sógor nem opció...
Háttt
Az én sógornőm elég kívánatos csinos nő!!!
Hála istennek!!
A strandon is top 3 dobogós test volt !!!
Nem veti meg a tangabikini használatát!!!
Imádom!!!
Remélem egyszer lesz valami köztünk!
Tudja hogy tetszik nekem,az biztos!!
Hála istennek!!!!
Mmmmmmmm
Imádom!
Nagyon jó nő!
Tetszik mikor a bőrünk össze ér,úgy véletlenül,és érzem hogy neki is tetszik!!
Na hátha egyszer!
Az én sógornőm elég kívánatos csinos nő!!!
Hála istennek!!
A strandon is top 3 dobogós test volt !!!
Nem veti meg a tangabikini használatát!!!
Imádom!!!

Remélem egyszer lesz valami köztünk!

Tudja hogy tetszik nekem,az biztos!!
Hála istennek!!!!
Mmmmmmmm

Imádom!
Nagyon jó nő!
Tetszik mikor a bőrünk össze ér,úgy véletlenül,és érzem hogy neki is tetszik!!
Na hátha egyszer!
Lehet, az elején eltoltam, akkor még féltékeny voltam, de mostanra sokat változott a helyzet. Már túl vagyunk néhány hármas, négyes kapcsolaton és most is van egy házibarátunk, akivel már több mint egy éve nagyon jól elvagyunk. Szóval az az életre való lecke kissé túlzás, ha rájövünk a hibánkra és komolyan akarjuk, ki lehet javítani.
(Ez egy válasz zozo46 üzenetére (2018. 08. 29. szerda 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 29. szerda 13:12

Sajnos, ezt te már eltoltad! Ha akkor nem vádolod meg, nem cseszed le, akkor ma talán sikerülne, a terved, amire vágysz! Egy életre leckét adtál, az asszonykádnak.
Sajnos, ezt te már eltoltad! Ha akkor nem vádolod meg, nem cseszed le, akkor ma talán sikerülne, a terved, amire vágysz! Egy életre leckét adtál, az asszonykádnak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 26. vasárnap 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 26. vasárnap 12:06
Törölt felhasználó (867924)

Szerintem nem igazán működik ez a dolog. Sokan ódzkodnak rokonnal közelebbi kapcsolatba lépni, mert félnek, mi lesz ha kitudódik vagy kínos lenne, ha megszakad a viszony és továbbra is találkozni kell vele. Talán a lényeg, nem akarják sérteni a másik rokon érdekeit. Egyszer próbáltam összehozni a feleségem a sógorommal, mert tetszett volna, ha neki is megvan egy átlagon felüli,jó kinézetű pasi. Nagy szoknya vadász volt, ahol megjelent, ott bugyi szárazon nem maradt. Első lépésként megmutattam neki egy nyaralás alkalmával készült fotókat, közte volt olyan is ahol a nejem monokinizett. Reméltem veszi a lapot és létrejön a luksógorság is, de semmi. Megdicsérte a képeket, hogy jól sikerültek és ennyi. Máskor a gyerek születése után kértem meg, vegye videóra a csöppség táplálkozását. Talán, ha élőben látja a ciciket az hatásosabb lesz. Nem lett. Végül egy táncos mulatságon kértem fel, vigye el a párom és alaposan táncoltassa meg. Feszülten figyeltem kimennek- e " levegőzni", hát nem. Ekkor már megkérdeztem a drágámat miért nem megy a dolog. Azt felelte, mert a rokon az tabu és szó sem lehet ilyesmiről. Pedig még a házasságunk elején történt, mikor vendégségben voltunk az apja öccsénél és a sok iszogatás hatására túl jó kedvünk kerekedett. Szóba jöttek a női bugyik, mire újdonsült asszonykám felállt és szoknyáját felhúzva megmutatta milyen bugyi van rajta. igaz, kértük is tőle. Fehér tanga volt, amin elöl átlátszott a puncija. Nagybátyja gyorsan a háta mögé állt, megfogta a nejem két mellét és altestét a fenekéhez nyomva körözött vele. Párom hátra pucsítva viháncolva élvezte a helyzetet. Csak egy-két percig tartott, de engem nagyon megviselt. Másnap józanul számonkértem a történteket, megvádolva, hogy viszonyuk van egymással. Természetesen mindent tagadott, hogy nem képzelem, hogy az apja testvérével kezd ki és ez csak játék volt.
Szerintem nem igazán működik ez a dolog. Sokan ódzkodnak rokonnal közelebbi kapcsolatba lépni, mert félnek, mi lesz ha kitudódik vagy kínos lenne, ha megszakad a viszony és továbbra is találkozni kell vele. Talán a lényeg, nem akarják sérteni a másik rokon érdekeit. Egyszer próbáltam összehozni a feleségem a sógorommal, mert tetszett volna, ha neki is megvan egy átlagon felüli,jó kinézetű pasi. Nagy szoknya vadász volt, ahol megjelent, ott bugyi szárazon nem maradt. Első lépésként megmutattam neki egy nyaralás alkalmával készült fotókat, közte volt olyan is ahol a nejem monokinizett. Reméltem veszi a lapot és létrejön a luksógorság is, de semmi. Megdicsérte a képeket, hogy jól sikerültek és ennyi. Máskor a gyerek születése után kértem meg, vegye videóra a csöppség táplálkozását. Talán, ha élőben látja a ciciket az hatásosabb lesz. Nem lett. Végül egy táncos mulatságon kértem fel, vigye el a párom és alaposan táncoltassa meg. Feszülten figyeltem kimennek- e " levegőzni", hát nem. Ekkor már megkérdeztem a drágámat miért nem megy a dolog. Azt felelte, mert a rokon az tabu és szó sem lehet ilyesmiről. Pedig még a házasságunk elején történt, mikor vendégségben voltunk az apja öccsénél és a sok iszogatás hatására túl jó kedvünk kerekedett. Szóba jöttek a női bugyik, mire újdonsült asszonykám felállt és szoknyáját felhúzva megmutatta milyen bugyi van rajta. igaz, kértük is tőle. Fehér tanga volt, amin elöl átlátszott a puncija. Nagybátyja gyorsan a háta mögé állt, megfogta a nejem két mellét és altestét a fenekéhez nyomva körözött vele. Párom hátra pucsítva viháncolva élvezte a helyzetet. Csak egy-két percig tartott, de engem nagyon megviselt. Másnap józanul számonkértem a történteket, megvádolva, hogy viszonyuk van egymással. Természetesen mindent tagadott, hogy nem képzelem, hogy az apja testvérével kezd ki és ez csak játék volt.
Üdv, van itt olyan aki szexel is a topic névben szereplővel?