Nem. Csak külön kettesben szoktak lenni.
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2025. 06. 25. szerda 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Hármas volt már?
(Ez egy válasz Dad 88 üzenetére (2025. 06. 25. szerda 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 25. szerda 07:44

Nálunk hasonló a helyzet. Öcsémmel van a nejemnek szexuális kapcsolata.
Nálunk hasonló a helyzet. Öcsémmel van a nejemnek szexuális kapcsolata.
(Ez egy válasz BigSteve1982 üzenetére (2025. 04. 11. péntek 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 11. péntek 11:53

Ausztráliában nagyon sok család él együtt a sogornővel,anyóssal és sok helyen vannak szexuális visuonyban is nyiltan.Ami furcsának tünhet de minden csak szokás kérdése!Magyarországon ennél sokkal keményebb dolgokhoz is hozzáedződnek az emberek
Pénztelenség
Férj veri a feleséget 10 éve és hozzaszokik a feleség
10 éveket élnek le beszélgetés nélkül napi 3 mondatot kommunikálnak egymással a házaspárok
Ezek ahhoz képest,hogy közös megegyezés alapján havonta pár alkalommal a férj szexel az anyóssal vagy a sogórnővel vagy éppen a feleség és általában ez a jellemzőbb szexel a sogorral az megesik.
Feleségek,nők 50-60-70 évesen sokkal több szexre vágynak,mint egy 50-60-70 éves férj!Ez tény!
Még akkor is ha itt minden férfi szexgép 20 centivel!
Pénztelenség
10 éveket élnek le beszélgetés nélkül napi 3 mondatot kommunikálnak egymással a házaspárok
Ezek ahhoz képest,hogy közös megegyezés alapján havonta pár alkalommal a férj szexel az anyóssal vagy a sogórnővel vagy éppen a feleség és általában ez a jellemzőbb szexel a sogorral az megesik.
Feleségek,nők 50-60-70 évesen sokkal több szexre vágynak,mint egy 50-60-70 éves férj!Ez tény!

Régóta fáj a fogam a menyemre, ma nem bírtam tovább és viccesen elfenekeltem. Nem tiltakozott se furcsán nézett, lehet legközelebb simi lesz nem paskolás.

Kíváncsi vagyok a folytatásra..
(Ez egy válasz pistabácsika üzenetére (2025. 06. 06. péntek 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 06. péntek 12:58

Régóta fáj a fogam a menyemre, ma nem bírtam tovább és viccesen elfenekeltem. Nem tiltakozott se furcsán nézett, lehet legközelebb simi lesz nem paskolás.

ejnye - bejnye pistabá
(Ez egy válasz pistabácsika üzenetére (2025. 06. 06. péntek 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 06. péntek 12:58

Most hétvégén találkoztunk családi összejövetel volt… sokat fejlődött a drága azóta itt van a fejemben és okozott néhány kellemes élményt egyedül

Nem párcsere volt , mindkettenidegennel voltunk. Viszont utána alaposn megkellett beszélnünk a helyzetet.
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2025. 05. 27. kedd 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor az Párcsere
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2025. 05. 27. kedd 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 27. kedd 18:46

Lebuktunk a sógornőmmel. Na nem úgy, hanem egymás előtt. Egy közeli termálban vooltam egy nővel , mikor megjelent egy pasival aki nem a párom öccse volt.

Lebuktunk a sógornőmmel. Na nem úgy, hanem egymás előtt. Egy közeli termálban vooltam egy nővel , mikor megjelent egy pasival aki nem a párom öccse volt.

sógornő
hmmmm, izgalmas

Hisz ott van a megoldás a mondataidban!
Alázást-kemény baszást szeretne.
Szerintem ha elkapod,egy ilyen beszélgetés közben,nem fog nemet mondani. (Ez egy válasz Debkeksz üzenetére (2025. 04. 16. szerda 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 16. szerda 21:38
Alázást-kemény baszást szeretne.
Szerintem ha elkapod,egy ilyen beszélgetés közben,nem fog nemet mondani. (Ez egy válasz Debkeksz üzenetére (2025. 04. 16. szerda 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Sogornommel ma megint beszelgettunk szexrol. Altalaban havi egyszer kibeszeljuk, hogy ki mennyit kefelt es milyen perverzsegek voltak benne. Ma megkert, hogy beszeljek mar majd a baratjaval, hogy szeretne ha neha kicsit alazna es kemenyebben megbaszna.. probaltam ravenni, ha barmilyen hian,erzete van allok rendelkezesre, de azon kivul h beszelunk, meg neha villant veletlenul egyet kettot, nem tudom ravenni semmire..tippek? Igazabol mindent tudok rola, mit hogy szeret a szexben, mennyit szokott szopni, hogy elvez el, stb.. de nem akar kotelnek allni, hogy legyen koztunk valami!
Sogornommel ma megint beszelgettunk szexrol. Altalaban havi egyszer kibeszeljuk, hogy ki mennyit kefelt es milyen perverzsegek voltak benne. Ma megkert, hogy beszeljek mar majd a baratjaval, hogy szeretne ha neha kicsit alazna es kemenyebben megbaszna.. probaltam ravenni, ha barmilyen hian,erzete van allok rendelkezesre, de azon kivul h beszelunk, meg neha villant veletlenul egyet kettot, nem tudom ravenni semmire..tippek? Igazabol mindent tudok rola, mit hogy szeret a szexben, mennyit szokott szopni, hogy elvez el, stb.. de nem akar kotelnek allni, hogy legyen koztunk valami!
Sziasztok èn unoka nővèrem dugtam pàrszor
Ausztráliában nagyon sok család él együtt a sogornővel,anyóssal és sok helyen vannak szexuális visuonyban is nyiltan.Ami furcsának tünhet de minden csak szokás kérdése!Magyarországon ennél sokkal keményebb dolgokhoz is hozzáedződnek az emberek
Pénztelenség
Pénztelenség
Eléggé kihalt a topic, valakinek valami sztori?
Persze, hogy benne van, ezt ahogy lentebb irtam, tapasztalom pl en is a sogornom reszerol, de nagyon nehez osszehozni, hogy a masik fel is elengedje magat..
(Ez egy válasz BigSteve1982 üzenetére (2025. 02. 20. csütörtök 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 20. csütörtök 13:35

Mindenkinek benne van a fantáziájában legyen az férfi vagy nő.
Csak a rokoni rész a változó anyós,após,testvér,unokatestvér egyéb!
Mindenkinek benne van a fantáziájában legyen az férfi vagy nő.
Ez egy örökzöld téma.A legtiltottabb gyümölcs a legfinomabb!