Azt mondják, a kihagyott pinákat a másvilágon az orrodra húzzák!
Máskor ne habozz, nehogy kétméteres heftire egyen szükséged odaát!
(Ez egy válasz typifix üzenetére (2010. 03. 17. szerda 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 17. szerda 19:05

Máskor ne habozz, nehogy kétméteres heftire egyen szükséged odaát!

A sógornőm egy nagyon kívánatos szingli csaj. Egyszer nyáron festés és pakolás kozben hozzáértem a melleihez(pólón kezesztül). Sűrű bocsánatkérés a részemről. Sógornőm elnézően vigasztalt, hogy nem történt baj és közben megsimogatta az arcom. Nagyon csinos a csaj, csak nem tudom mit kezdjek vele.
A volt menyasszonyom huga bugyiban és melltartóban is flangált előttem,sőt fel is kínálkozott azon az estén amikor az exem megcsalt. A kapcsolatunk véget ért, de a hugát azóta is bánom, hogy nem csináltam meg.Nem tudom,hogy most bátrabb legyek-e?
A volt menyasszonyom huga bugyiban és melltartóban is flangált előttem,sőt fel is kínálkozott azon az estén amikor az exem megcsalt. A kapcsolatunk véget ért, de a hugát azóta is bánom, hogy nem csináltam meg.Nem tudom,hogy most bátrabb legyek-e?
Az a kapcsolat se lesz hosszú életű aki ilyenen gondolkodik..
A sógornőm egy nagyon kívánatos szingli csaj. Egyszer nyáron festés és pakolás kozben hozzáértem a melleihez(pólón kezesztül). Sűrű bocsánatkérés a részemről. Sógornőm elnézően vigasztalt, hogy nem történt baj és közben megsimogatta az arcom. Nagyon csinos a csaj, csak nem tudom mit kezdjek vele.
én is pályázok a csajom hugára(sógornőmre).Igaz még csak 17 éves lesz de nagyon jó csajszi!Szeretném megdugni áprilisban mikor feljön pestre hozzánk a szünetben!Már láttam a mellét és a punciját is.Hát valami isteni lehet!Remélem össze jön!
részemről nem jósolok hosszú életet a topiknak...:S
Történt már valami érdekes veled akár a sógornőddel, akár a sógoroddal? Vagy észrevettél már valami különös vonzalmat, de nem történt semmi?