Szex hármasban tapasztalatai (NEM TÁRSKERESŐ)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Eszmecsere a harmadikat kereső párok tapasztalatairól

Az eddigi hozzászólások

... 19 20 21 22 23 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#582   2012. 09. 05. szerda 12:00
X Törölt felhasználó (155490)
Hát ,akinek így sikerült, mint nektek , csak csodállni tudjuk és irígykedünk ,de tényleg és nem rosszindulatúlag.
Sajnos sokunknak még ábránd,de dolgozunk smile rajta ,hogy mi is ilyen dolgok részesei lehessünk.

Üdv :K&J
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 05. szerda 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (856735)
2012. 09. 05. szerda 10:05
A hármas együttélés olyan ábránd, amit reálisan egyikünk sem gondolt át. A szürke hétköznapok problémái nem szerepelnek az ábrándunkban, csak a jó része. Párom általában összehangolja a menszeszét a csajaival, hogy ez ne okozzon gondot. Ő is tart csajos napokat kettesben az épp aktuális lánnyal. Én ott sem vagyok többségében, vagy ha igen, akkor is többször előfordul, hogy csak mozizok. Olyanra is volt példa, hogy a másik szobában aludtam. Ha nem kívánják, hogy ott legyek, akkor én minden gond nélkül kimaradok.
Hármasban együtt élni azért lenne jó, mert imádjuk a többes szexet és így mindig kéznél lenne a harmadik is.
#581   2012. 09. 05. szerda 10:39
X Törölt felhasználó (856735)
Nagyon szimpatikus hozzáállás, meglátás és sajnos ritka is egyben...
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 09. csütörtök 06:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (849369)
2012. 08. 09. csütörtök 06:59
Igaz! És találni elsősorban nem azért nehéz, mert a párok nem keresnének pasit harmadiknak. Még azok is keresnek, akik az adatlapjukon kizárják. Legalábbis sokan közűlük. Azért nehéz, mert bizalmatlanok és csalódottak az ígérgetők és hitegetők miatt, akik aztán eltűnnek, mintha a föld nyelte volna el őket. És persze a 10% hiába bizongatja, hogy ő nem fog és én tényleg csatlakozni szeretnék, már nem fognak hinni nekünk. Aztán ha találtál mégis egy párt, akkor meg ott van az a helyzet, hogy egy már működő, kialakult szokásokkal rendelkező párhoz kell alkalmazkodnod és természetesen az ő igényeiknek megfelelni. Ez ritkán sikerül elsőre. De idővel persze össze lehet szokni. Ezért jobb a hosszú távú partneri kapcsolatra törekedni. Csak hát tényleg nehéz....De nem ad(om)juk fel! nyes
#580   2012. 09. 05. szerda 10:21
X Törölt felhasználó (857830)
Ezt az összehangolást szívesen megtanulnám. Az enyém olyan mint egy svájci vekker, de ez még nem megoldás. Amúgy valahol olvastam, hogy a biszexualitás azért praktikus mert megduplázza a lehetőségeket smile Az is tény viszont, hogy a férjem részéről el sem tudnám képzelni ( ő végképp nem) sőt valahogy viszolygom is ettől...
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 05. szerda 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 05. szerda 10:05
A hármas együttélés olyan ábránd, amit reálisan egyikünk sem gondolt át. A szürke hétköznapok problémái nem szerepelnek az ábrándunkban, csak a jó része. Párom általában összehangolja a menszeszét a csajaival, hogy ez ne okozzon gondot. Ő is tart csajos napokat kettesben az épp aktuális lánnyal. Én ott sem vagyok többségében, vagy ha igen, akkor is többször előfordul, hogy csak mozizok. Olyanra is volt példa, hogy a másik szobában aludtam. Ha nem kívánják, hogy ott legyek, akkor én minden gond nélkül kimaradok.
Hármasban együtt élni azért lenne jó, mert imádjuk a többes szexet és így mindig kéznél lenne a harmadik is.
#579   2012. 09. 05. szerda 10:05
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 05. szerda 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857830)
2012. 09. 05. szerda 09:46
Azért három embernél összeszervezni egy estét, még ha kettő egy család is, szóval nem egyszerű. Már csak ha a legtipikusabbra gondolsz, két nő, nem egyező ciklussal... Nekem spec menszesz előtt szét akarnak durranni a cicijeim, és mindenre vágyom, csak a szexre . Ellenben, ha összejön, akkor rendesen le szoktunk menni kutyába smile és utána pár napig nem is hiányzik odalenn semmi. Igaz, olyan is van, hogy a párom hamarabb kiszáll az akcióból és csak mozizik vagy elmegy aludni a másik szobába. Olyankor csajos napot tartunk, de az meg megint teljesen más. Egyébként megértem, fiziológiailag teljesen másként működik.ezért is imádom, hogy nőnek születtem smile
#578   2012. 09. 05. szerda 09:46
Azért három embernél összeszervezni egy estét, még ha kettő egy család is, szóval nem egyszerű. Már csak ha a legtipikusabbra gondolsz, két nő, nem egyező ciklussal... Nekem spec menszesz előtt szét akarnak durranni a cicijeim, és mindenre vágyom, csak a szexre . Ellenben, ha összejön, akkor rendesen le szoktunk menni kutyába smile és utána pár napig nem is hiányzik odalenn semmi. Igaz, olyan is van, hogy a párom hamarabb kiszáll az akcióból és csak mozizik vagy elmegy aludni a másik szobába. Olyankor csajos napot tartunk, de az meg megint teljesen más. Egyébként megértem, fiziológiailag teljesen másként működik.ezért is imádom, hogy nőnek születtem smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 05. szerda 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 05. szerda 09:20
Ritka nagy kegy a sorstól, hogy ilyen kapcsolatot sikerült kialakítanotok. Nálunk a hölgy olyan erősen biszex, hogy szivesen élne együtt hármasban velem megy egy nővel. Óriási szexeléseket képzel el. Nagyon szeretjük egymást, de azért azt hiszem erre én sem mondanék nemet. smile
#577   2012. 09. 05. szerda 09:20
Ritka nagy kegy a sorstól, hogy ilyen kapcsolatot sikerült kialakítanotok. Nálunk a hölgy olyan erősen biszex, hogy szivesen élne együtt hármasban velem megy egy nővel. Óriási szexeléseket képzel el. Nagyon szeretjük egymást, de azért azt hiszem erre én sem mondanék nemet. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 04. kedd 06:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 04. kedd 06:03
Nálunk a hármasozás már inkább a bigámia kategóriáját jelenti. Eddig (és ez valószinűleg nem nagyon fog változni) egyetlen lányt vontunk az ágyunkba, vele viszont már hosszú évekre visszanyúló a kapcsolat. Nőként kicsit más a szex dinamikája mint a páromnál. A 'regenerációs' időszakban neki is jó, hogy van segéderő, meg nekem is, mert szinte folyamatosan magas izgalmi állapotban tudok maradni. Egy 3-4 órás etapban akár 8-10 masszív orgazmust is át tudok élni, hol a férjemmel, hol Évivel, hol meg kettőjük együttes munkája eredményeként. Évi ála az égnek, nagyjából hasonlóan kisérletező és nyitott, bár ő inkább kicsit alárendeltebb szerepet szeret játszani. Ez a felállás hihetetlen módon változatossá tudja tenni az együttléteket. Igazából már a fürdőszobában indul a menet, a közös felkészüléssel. Ő kifejezetten igényli az anális behatásokat, és velem együtt a beöntéses játékok is izgatják. Igazából ezzel indult a kapcsolatunk. Szóval nekünk a hármasozás eddig csak plusszt hozott, féltékenység eddig nem merült fel. Ő is éli a saját életét (elvált, egyedül él a lányával) de amikor sikerül összeszerveznünk egy estét, akkor kő kövön nem marad. A férjem érdekes módon csak akkor szeretkezik vele, amikor erre külön kérés merül fel, egyébként vagy csak szemléli kettőnk játékát, vagy csak manuálisan-orálisan veszi ki a részét. Ez Évin múlik és van, hogy csak passzív szemlélőként (kukkol smile ) minket és nem is éritjük miközben maszturbál. Szerencsésnek gondolom magunkat, mert ez az egész valahogy teljesebbé tette a szexuális életünket.
#576   2012. 09. 04. kedd 20:01
zsoltgabor zsoltgabor
csak gratulálni tudok,hogy ilyen csajra találtatok! Izgalmas bulikat élhettek át! worship
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 04. kedd 06:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 04. kedd 06:03
Nálunk a hármasozás már inkább a bigámia kategóriáját jelenti. Eddig (és ez valószinűleg nem nagyon fog változni) egyetlen lányt vontunk az ágyunkba, vele viszont már hosszú évekre visszanyúló a kapcsolat. Nőként kicsit más a szex dinamikája mint a páromnál. A 'regenerációs' időszakban neki is jó, hogy van segéderő, meg nekem is, mert szinte folyamatosan magas izgalmi állapotban tudok maradni. Egy 3-4 órás etapban akár 8-10 masszív orgazmust is át tudok élni, hol a férjemmel, hol Évivel, hol meg kettőjük együttes munkája eredményeként. Évi ála az égnek, nagyjából hasonlóan kisérletező és nyitott, bár ő inkább kicsit alárendeltebb szerepet szeret játszani. Ez a felállás hihetetlen módon változatossá tudja tenni az együttléteket. Igazából már a fürdőszobában indul a menet, a közös felkészüléssel. Ő kifejezetten igényli az anális behatásokat, és velem együtt a beöntéses játékok is izgatják. Igazából ezzel indult a kapcsolatunk. Szóval nekünk a hármasozás eddig csak plusszt hozott, féltékenység eddig nem merült fel. Ő is éli a saját életét (elvált, egyedül él a lányával) de amikor sikerül összeszerveznünk egy estét, akkor kő kövön nem marad. A férjem érdekes módon csak akkor szeretkezik vele, amikor erre külön kérés merül fel, egyébként vagy csak szemléli kettőnk játékát, vagy csak manuálisan-orálisan veszi ki a részét. Ez Évin múlik és van, hogy csak passzív szemlélőként (kukkol smile ) minket és nem is éritjük miközben maszturbál. Szerencsésnek gondolom magunkat, mert ez az egész valahogy teljesebbé tette a szexuális életünket.
#575   2012. 09. 04. kedd 16:55
vazelinator vazelinator VIP Admin
semmi köze a gg hez, miden oldalon ez van, nem érdekli őket, össze vissza írnak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 04. kedd 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (819517)
2012. 09. 04. kedd 07:54
Vagy,ha írsz is normális levelet,nem válaszolnak,vagy csak szavakkal,duzzogva,mindent kis betűvel írva,hát ez valóban borzasztó!
De hát mi csináljuk ezt az egész oldalt (gg)tehát lehet mi vagyunk ilyenek????? wave
#574   2012. 09. 04. kedd 07:54
X Törölt felhasználó (819517)
Vagy,ha írsz is normális levelet,nem válaszolnak,vagy csak szavakkal,duzzogva,mindent kis betűvel írva,hát ez valóban borzasztó!
De hát mi csináljuk ezt az egész oldalt (gg)tehát lehet mi vagyunk ilyenek????? wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 04. kedd 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (155490)
2012. 09. 04. kedd 07:43
Szinte csak bemásolt formalevelek érkeznek,vagy egysoros semmiségek,de ezekre kár is válaszolni .
Hiába írjuk ,hogy 37-évestől ugyanúgy írnak a 22-25 évesek.Magyarországon tényleg probléma van a szövegértéssel.Itt mindenki azt írja magáról ,hogy korrekt ,rendes meg stb.Szerintünk meg a többsége 90%-a elhanyagolt, igénytelen , elhízott pasi, aki itt erőlködik.Ami nem baj ,dehát a párok nemigazán arra vágynak.
Nem kell adonisz vagy csoda,csak szavahihető ,kitartó, normális ember. smile Ez nem húsbolt ,hogy kérek 30 deka pinát,ez partnerkereső!!!

Üdv!K&J
#573   2012. 09. 04. kedd 07:43
X Törölt felhasználó (155490)
Szinte csak bemásolt formalevelek érkeznek,vagy egysoros semmiségek,de ezekre kár is válaszolni .
Hiába írjuk ,hogy 37-évestől ugyanúgy írnak a 22-25 évesek.Magyarországon tényleg probléma van a szövegértéssel.Itt mindenki azt írja magáról ,hogy korrekt ,rendes meg stb.Szerintünk meg a többsége 90%-a elhanyagolt, igénytelen , elhízott pasi, aki itt erőlködik.Ami nem baj ,dehát a párok nemigazán arra vágynak.
Nem kell adonisz vagy csoda,csak szavahihető ,kitartó, normális ember. smile Ez nem húsbolt ,hogy kérek 30 deka pinát,ez partnerkereső!!!

Üdv!K&J
#572   2012. 09. 04. kedd 06:03
#571   2012. 09. 03. hétfő 13:52
X Törölt felhasználó (819517)
Azt hiszem sokan szeretjük,ezt a felállást,és sokan hódolunk is neki!
Remélem,még sokáig!!!! worship
(Ez egy válasz tantrah üzenetére (2012. 08. 29. szerda 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 29. szerda 11:35
" A lényeg, hogy mindenki találja meg a számítását és élvezzük az élet adta lehetőségeket! "

Így igaz! eljen vigyor2
#570   2012. 08. 31. péntek 08:55
X Törölt felhasználó (764681)
Felmerült itt többször is a "kor". Nekünk erről igen vegyesek a tapasztalataink, ezért aztán korra nem is szűrünk. Egymás előtti sex célzattal találkoztunk néhány párral. Hangsúlyozom, előtte volt fotócsere és teló. A harminc éves házaspárról kiderült, hogy az érettségi fotóit küldte el. Na jó, ez túlzás, de súlyban pl messze meghaladták azt, amit írtak, ami a nő esetében talán még gond sem lett volna, de a pali az brutál volt. Ezen kívül az arcuk is olyan volt, mintha negyven lenne mindkettő.
Akiket meg majdnem ejtettünk a kor miatt és csak szinte véletlenül néztük meg a képeiket, azokról kiderült hogy kifejezetten sportos alkatúak. Élőben pedig rendkívül fiatalos megjelenésűek. Ha aznap sok levelet kaptunk volna, akkor az ő képeiket meg sem néztük volna, közben pedig két hétre rá nagyon élménydús pillanatokkal teli két napot töltöttünk együtt. A nő akkor töltötte a negyvenet a pasi akkor múlt el 45.
Volt még egy 45!!!! éves nő a párjával. De míg ott a nő 170 centi és 59 kiló volt (élőben is!) addig a pasi szerintem nem volt 170 ellenben kilóban 100 felett volt.

A másik a kamu párok. Nekünk is az a véleményünk, hogy sokszor apa erőlködik, és anyut nem tudja rávenni, de azért titokban keresgél, hogy hátha. Amikor meg beüt a nagy találkozás lehetősége akkor beleerősít, de anyu megintcsak nemet mond, és akkor ott áll megfürödve. Még kamerás nézőnk is volt olyan, aki anyunak nem mondta meg és közben állandóan ki kellett kapcsolgatni a kamerát, meg vissza. Sőt, nem is egy ilyen volt.
#569   2012. 08. 31. péntek 00:45
X Törölt felhasználó (857788)
Sziasztok! régóta olvasgatok itt és tetszik az oldal. Nekünk is volt 3asban részünk párommal 3szor. Nekünk úgy kezdődött, hogy mindig is szerettem párom faggatni régebbi pasiairól mit csinált velük. Azt tudni kell senkivel nem feküdt le előttem (Csók tapi petting volt szex nem) .Szóval amit elmesélt sokszor elképzeltem. Többször felhoztam neki, hogy szívesen megnézném más pasival, úgy láttam neki is bejönne. Utána az volt a kérdés kivel?
Először ismerőst akartunk, haveromat akinek bnője volt. Bulizás közben párom flörtölt vele( mikor nem volt ott párja), csak sokszor kiütötte magát vagy úgy tett. Volt hogy kettesben hagytam őket, de a legtöbb az volt hogy elmentek a mosdóba, smaciztak egyet, és közben megfogta a mellét, ruhán keresztül. Másnap semmire sem emlékezett. Ekkor ejtettük. Utána még egy ismerőssel próbálkoztunk, vele is csókig jutottak. Egyszer mikor párom is kicsit többet ivott, még egy ismerőssel flörtölt kettesben( mivel ha ott voltam senki sem mert közeledni). Vele volt csók melltapi, sőt Ő be is nyúlt a rucija alá, kivette szívogatta az utcán egy parkban. Párom pedig a farkát simizte. Mivel párom kettesben nem akart szexet mivel így volt megbeszélve a srác pedig nyuszi volt eljönni nem lett folytatás. Csak annyi, hogy mikor elmesélte hatalmasat szeretkeztünk. Ekkor elhatároztuk így nem mehet tovább inkább ismeretlent keresünk..Neten kezdtünk hozzá páromra bíztam,hogy keressen olyant akivel csinálná. Egyszer játék közben chaten megismerkedett egy sráccal. Mivel szülőkkel laktunk akik nyaralni mentek 1 hetünk volt hogy megbeszéljük legalább. Éjszakánként sokat beszélgettek, camoztunk. Volt, hogy hajnalban már Ők kettesben.Párom nagyon bezsongott végre úgy nézett ki sikerülni fog. folyt köv
#568   2012. 08. 29. szerda 17:08
X Törölt felhasználó (849369)
Türelem, türelem... smile Minden valóra váltható, csak nem szabad feladni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 29. szerda 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (856401)
2012. 08. 29. szerda 16:29
Én is hasonló cipőben járok. Nekem szinte kivétel nélkül csak pasik írnak, hogy mekkora a farkam, pedig van kitöltött adatlapom, bemutatkozásom.
Ha meg netán egy pár írna rám, akkor meg messze vannak. De ezek szerint ők sem olvassák el az adatlapokat, mert ha egyszer Bpn lakok és itt keresek, akkor hiába írnak rám a Balaton mellől...
Kissé csalódás, mikor belépek ide és látom hogy 5 új üzenet vár... abból 3-4 mind pasitól van... És megkérdezik, hogy mit keresel?? ....
#567   2012. 08. 29. szerda 16:29
X Törölt felhasználó (856401)
Én is hasonló cipőben járok. Nekem szinte kivétel nélkül csak pasik írnak, hogy mekkora a farkam, pedig van kitöltött adatlapom, bemutatkozásom.
Ha meg netán egy pár írna rám, akkor meg messze vannak. De ezek szerint ők sem olvassák el az adatlapokat, mert ha egyszer Bpn lakok és itt keresek, akkor hiába írnak rám a Balaton mellől...
Kissé csalódás, mikor belépek ide és látom hogy 5 új üzenet vár... abból 3-4 mind pasitól van... És megkérdezik, hogy mit keresel?? ....
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 29. szerda 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (855689)
2012. 08. 29. szerda 13:31
Sziasztok!

Mi szintén ebben a cipőben járunk.Hiába igyekeztünk egy normális adatlapot összehozni és jelezni , hogy kit/kiket keresünk , ennek ellenére legikább pasik írnak (párok/lányok helyett) 1-2 soros levelet vagy szimplán csak "kapcsolatra jelölnek".A számunkra ideális korhatárt is meghatároztuk , mégis nem 1 megkeresés érkezett már úgy , hogy idősebb a leírtnál.Nem szeretnénk elveszteni a lelkesedésünket , de eléggé úgy tűnik számunkra is , hogy szinte lehetetlen rálelni azokra az emberekre akiket elképzeltünk mikor regisztráltunk.Egy idő után viszont fárasztó , hogy szinte csak általunk nem kívánt megkeresések érkeznek. :(
#566   2012. 08. 29. szerda 14:27
bdsm10v3r5 bdsm10v3r5
Szerintem itt felesleges foglalkozni az adatlappal. Nem hiszem, hogy akik írnak, azok tovább jutnának a képnél vagy az első mondatnál, de korig biztos nem jutnak el. Gondolom sokan minden mindegy alapon írnak. A mi esetünkben 22/29 évesen nem 35+ párokat keresünk, amit ki is kötöttünk. Persze lehet mondani, hogy kor nem minden, de tudom, az "én jó kurva anyámat", hogy a 22 éves barátnőm mellett nem egy 30 feletti nővel szeretnék lenni. Mi sem írunk olyannak, aki azt írja, hogy a másiktól gyengédséget vár, mert mi nem vagyunk gyengédek.

kokler146:
Nálunk a párom nem kifejezetten biszexuális. Sok pár keres párt csak a lányok közös játékára, nekünk ez nem lényeges. A párom szereti több férfival és én is szeretek neki többet adni, mint amennyit egymagam tudok. Ő szeretne nekem azzal örömet okozni, hogy egy másik lánnyal együtt csak engem vesznek kezelésbe illetve szeretné nézni, ahogy én más férfival, férfiakkal egy másik lánnyal vagyok. Ezért keresünk párt, hogy mindezt egy napon, egy alkalommal véghez tudjuk vinni.
#565   2012. 08. 29. szerda 13:34
kokler146 kokler146
Sziasztok sajnos nekünk is csak rossz tapasztalatok jutnak nem csak erről a más társkeresős oldalakról is! Minden oldal tele van kamus emberekkel! Mindenhol csak a rossz szájízzel találkozok ha végre sikerekül odáig eljutni hogy beszélek valakivel, Vannak normális párok vagy férfiak sikerült azért találkozni velük de nagyon nehéz! Mindenki gyanakvó a sok rossz tapasztalat miatt. A másik probléma úgy látom divat bi-nek lenni mert mindenki úgy ír hogy lányt vagy párt keres na ezeknek nem szoktunk írni vagy nemleges választ adni mert csak tapasztalat hogy apa miatt kell a lány aki arra izgul hogy két lányt lát együtt és utána már más nem megy neki! és most a sláger a sok bi férfi tagú pár! De mindezek ellenére remélem találkozunk 1 kedves párral Üdv
#564   2012. 08. 29. szerda 13:31
X Törölt felhasználó (855689)
Sziasztok!

Mi szintén ebben a cipőben járunk.Hiába igyekeztünk egy normális adatlapot összehozni és jelezni , hogy kit/kiket keresünk , ennek ellenére legikább pasik írnak (párok/lányok helyett) 1-2 soros levelet vagy szimplán csak "kapcsolatra jelölnek".A számunkra ideális korhatárt is meghatároztuk , mégis nem 1 megkeresés érkezett már úgy , hogy idősebb a leírtnál.Nem szeretnénk elveszteni a lelkesedésünket , de eléggé úgy tűnik számunkra is , hogy szinte lehetetlen rálelni azokra az emberekre akiket elképzeltünk mikor regisztráltunk.Egy idő után viszont fárasztó , hogy szinte csak általunk nem kívánt megkeresések érkeznek. :(
#563   2012. 08. 29. szerda 12:42
bdsm10v3r5 bdsm10v3r5
Sziasztok!

Mi már majdnem feladtuk, hogy partnert, partnereket keressünk. Párként lányt találni majdnem lehetetlen, egyedül álló férfiakat is keresnénk, ha nem lett volna már elegünk a sok kultúrálatlan egyedek leveleiből. Legszivesebben párrokkal találkozgatnánk, de többségük sajnos csak lányt keres. Sokszor voltuk már swingerklubban is és az egyetlen értékelhető alkalom az volt, amikor kevéssel zárás előtt két férfi csatlakozott hozzánk. Félreértéseket elkerülve, én szeretem, ha más férfiakkal együtt okozhatok örömet a páromnak. Legutóbb elég sokat beszélgettünk egy csinos, egyedül lévő lánnyal. Vidám társalgás, sok közös érdeklődési pont. Egy idő után megkérdeztünk tőle, hogy mi körülnézünk és volna e kedve velünk tartani, szónélkül felöltözött és hazament. Égy másik alkalommal pedig egy párral beszégettünk, élményeket cseréltünk. Elmondtuk, hogy nekünk eddig csak pasikkal jött össze, a lánynak szinte szószerint csillogtak a szemei. Ezekuután megszólalt a srác: "Mi csak lányt keresünk, mert a párom is lányt szeretne". Ezek után most már tényleg oda fogunk jutni, hogy nem erőltejük se a plusz lányt, se a párokat, hanem maradunk a több férfi felállásnál. Itt viszont csak egy problémánk van, magunkhoz nem szivesen hívnánk egyedülálló srácot, tehát marad a swingerklub. Ott viszont egyedülállok közül kevés a fiatal (fiatalabb) normális ember (tisztelet a kivételnek).

Köszönöm, hogy ezt megoszthattam veletek és "elnézést az okozott kényelmetlenségekért".

... 19 20 21 22 23 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2010. 04. 01. csütörtök
Üzenetek: 982db
Utolsó üzenet: 2021. 11. 18. csütörtök

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!