Szex hármasban tapasztalatai (NEM TÁRSKERESŐ)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Eszmecsere a harmadikat kereső párok tapasztalatairól

Az eddigi hozzászólások

... 31 32 33 34 35 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#342   2012. 04. 19. csütörtök 11:09
hella81 hella81
Szerintünk is a közeli barát a jó mert azt mind a két fél ismeri, s pont ezért nem ér meglepetés. Csak ne legyen olyan barát akit csak az egyik fél ismer, szerintem olyan legyen akit együtt ismert meg egy pár.
#341   2012. 04. 19. csütörtök 10:02
édespár édespár
Akkor módosítom.Nekünk összejött,és nagyon jó volt.
#340   2012. 04. 18. szerda 21:52
X Törölt felhasználó (295546)
pont hogy közeli barátságban érhet nagy meglepetés....
tapasztalatból mondom....
(Ez egy válasz édespár üzenetére (2012. 04. 18. szerda 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 18. szerda 10:24
Közeli barát bevonásával nem sok meglepetés érhet.Tapasztalat.
#339   2012. 04. 18. szerda 12:28
X Törölt felhasználó (839452)
Nekünk pont az ellenkezője az igaz, barátság és szex külön téma. Egy rosszul elsült "baráti" szex elronthatja a legrégebbi jó barátságot is. Ez is tapasztalat.
(Ez egy válasz édespár üzenetére (2012. 04. 18. szerda 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 18. szerda 10:24
#338   2012. 04. 18. szerda 10:24
édespár édespár
#337   2012. 04. 16. hétfő 14:42
X Törölt felhasználó (731322)
sziasztok.
elöltem szóló jól beszél.csak a vége kicsit kemény de elgondolkodtató.szerintem kel beszélni róla kettesben.(nálunk így működik utána egy nagy szex)írod kyttyke hogy sokat olvastál róla.az jó,és a párod olvasta-e?olvassátok együtt célozgatás nélkül vagy hoz ide a fórumra hogy ezt olvassa..szerintem mindannyian mindannyiunknak volt ilyen és ehhez hasonló rósz élménye az első alkalmakkor.bizony nekem volt.kis féltékenység,kirekesztési érzésem.de ez mind hatalmas tévedés.mert egy 3-4 szex buliban csak az élvezet a lényeg érzelemnek nincsen helye.elnézést de csak a véleményemet és tapasztalatomat írtam le.senkit nem akarok megbántani.
üdv. wave
#336   2012. 04. 11. szerda 17:33
Nanuq Nanuq
Nem kéne rosszul érezned magad.... Te tartottad magad a dolgokhoz, amit megbeszéltetek, nem?
Mit kell csinálni? Talán el kéne azon gondolkoznod, hogyha valaki szemtől-szemben se tartotta meg veled szemben azt amit megbeszéltetek, akkor mennyi értelme van belemenned ebbe az egészbe.
Azért az ilyen dolgoknak arról kell szólni hogy "kölcsönös" öröm, nem pedig az egyikőtöknek a másik oldal kívánságait lesni.
Gonoldd át, hogy megéri-e ezzel a pasival hármasoznod....
(Ez egy válasz kyttyke üzenetére (2012. 04. 11. szerda 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 11. szerda 17:11
Sziasztok!
Sokat olvastam már,hogy a többes szex elött legyen az 3 as vagy 4 es,mindig meg kell beszélni akár csak a swingerben,hogy mi az amit lehet és jo mindenkinek és mi az amit valaki esetleg nem szeretne.Igy volt ez nálunk is az utolsó alkalommal,amikor a párom azt mondta,hogy most csak legyek én a lánnyal,ő nem.Azt szeretné most csak ha a két csaj lenne egymással.Erre mondtam én,hogy oké,de ,hogy neki is legyen valami jóság mi lenne ha orálisan ketten kényeztetnénk őt.Persze tetszett az ötlet.Tehát mielött találkoztunk volna a lánnyal megbeszéltük a dolgokat!Aztán a vége a dolognak az lett,hogy jól besértődött )amiért ő nem dughatta meg a lányt)és 2 napig duzzogott és nem is foglalkozott velem!Na ennyit az előre megbeszélt dolgokról.Akkor most hogyan kell csinálni?megbeszélni vagy nem?Nemtudom,de pillanatnyilag ugy érzem,hogy hiába beszélünk meg valamit,ha kimarad belőle akkor ugyis duzzogás lesz az egészből.Pedig azt hittem,hogy működik.Ráadásul ez volt az első alkalom,hogy félig kimaradt,eddig mindig róla szólt a történet,mégis én érzem szarul magam ez miatt.
#335   2012. 04. 11. szerda 17:11
kyttyke kyttyke
Sziasztok!
Sokat olvastam már,hogy a többes szex elött legyen az 3 as vagy 4 es,mindig meg kell beszélni akár csak a swingerben,hogy mi az amit lehet és jo mindenkinek és mi az amit valaki esetleg nem szeretne.Igy volt ez nálunk is az utolsó alkalommal,amikor a párom azt mondta,hogy most csak legyek én a lánnyal,ő nem.Azt szeretné most csak ha a két csaj lenne egymással.Erre mondtam én,hogy oké,de ,hogy neki is legyen valami jóság mi lenne ha orálisan ketten kényeztetnénk őt.Persze tetszett az ötlet.Tehát mielött találkoztunk volna a lánnyal megbeszéltük a dolgokat!Aztán a vége a dolognak az lett,hogy jól besértődött )amiért ő nem dughatta meg a lányt)és 2 napig duzzogott és nem is foglalkozott velem!Na ennyit az előre megbeszélt dolgokról.Akkor most hogyan kell csinálni?megbeszélni vagy nem?Nemtudom,de pillanatnyilag ugy érzem,hogy hiába beszélünk meg valamit,ha kimarad belőle akkor ugyis duzzogás lesz az egészből.Pedig azt hittem,hogy működik.Ráadásul ez volt az első alkalom,hogy félig kimaradt,eddig mindig róla szólt a történet,mégis én érzem szarul magam ez miatt.
#334   2012. 03. 08. csütörtök 23:11
X Törölt felhasználó (782808) VIP
És képzeld el mennyien vannak hasonló értetlen figurák, tudnánk mesélni.... szomoru1
#333   2012. 03. 04. vasárnap 17:30
X Törölt felhasználó (104575)
Volt olyan, hogy a fiú érkezése után még másfél órával is dumáltunk hármasban, a párom is még felöltezve. Ha valaki betoppant volna akkor, nem is gondolta volna, hogy itt nem túl sokára a következőket láthatja : egy srác kezelésbe vesz egy csajt, a másik fickó meg mindezt videózza. Szerintem mások számára meglehetősen furcsa lehet az a szitu, hogy barátságosan elbeszélgetek azzal a valakivel, aki mondjuk fél óra múlva elkezdi vetkőztetni, kefélni a csajom. Mások ilyenért ölnének, azt hiszem. De az nyilván nem megy, hogy sziasztok, megjöttem, dughatunk ? Legalábbis szerintem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 03. szombat 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94779)
2012. 03. 03. szombat 22:03
Többször volt már hármas élményem, mint harmadik beszálló fiúként.
A tapasztalatom az hogy az együttlétek előtt feltétlen szükséges nyilván némi beszélgetés, és szimpátia...ez alap.Aztán ami sztem a legfontosabb az a figyelmesség a nő felé, és a szex közben is a folyamatos kommunikáció.Nyilván mindenki ilyenkor új a másiknak és nem ismeri még hogy mit szeret a szexben, és mit nem, ez vagy előtte szóban, vagy alatta derül ki leginkább.
#332   2012. 03. 04. vasárnap 17:16
X Törölt felhasználó (104575)
Mint nem egyszer írtam róla, nálunk többször volt harmadikként srác. Mindig hagytam, hogy a srác és a párom azt csinálja amit akar, amihez kedve van. Egyetlen egyszer volt olyan, hogy a jól beállított képek, és videó kedvéért én kértem hol a fiút, hol a párom, hogy mit és hogy csináljanak. Természetesen ez nem utasítás volt, mint ahogy írod. Arról nem is beszélve, hogy az "ötleteim", egyiküknek sem voltak ellenére. Később részletesen leírom a másik (izgat) topikban, ha valaki kíváncsi rá.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 03. szombat 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (838042)
2012. 03. 03. szombat 21:06
Én csak egyszer voltam hármasban eddig. Egy 40es pár keresett meg engem (Én 25 vagyok).
Röviden: Nem volt rossz, 3x is elélveztem az aktus alatt. Viszont a férj kissé erőszakos volt, illetve a hölgy arcán olyan: csak legyünk már túl rajta kifejezés volt.
A férj szinte utasított engem, hogy nyaljam ki a nőjét és élvezzek bele a puncijába...
Aztán a vége felé, mikor már mindenféle pózban csináltuk..akkor a férj popsiba akarta dugni a párját, viszont Ő nem akarta, de a férfi erőszakos volt és a csaj ott nyögdécselt a fülembe a fájdalomtól...Miközben nekem dugnom kellett Őt alulról...
Hát nagyjából ennyi. Mikor vége lett, elköszöntünk egymástól aztán többet nem találkoztunk.
Igaz a pasija egyszer még keresett engem, gondolom neki jó volt így, de én nem szerettem volna újra átélni ugyanezt.
Ettől függetlenül izgalmasnak tartom a hármas felállást smile
#331   2012. 03. 03. szombat 22:03
X Törölt felhasználó (94779)
Többször volt már hármas élményem, mint harmadik beszálló fiúként.
A tapasztalatom az hogy az együttlétek előtt feltétlen szükséges nyilván némi beszélgetés, és szimpátia...ez alap.Aztán ami sztem a legfontosabb az a figyelmesség a nő felé, és a szex közben is a folyamatos kommunikáció.Nyilván mindenki ilyenkor új a másiknak és nem ismeri még hogy mit szeret a szexben, és mit nem, ez vagy előtte szóban, vagy alatta derül ki leginkább.
#330   2012. 03. 03. szombat 21:55
X Törölt felhasználó (94779)
Nagyon tetszett a véleményed a hármasról.
(Ez egy válasz Nanuq üzenetére (2012. 02. 23. csütörtök 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 23. csütörtök 08:02
Szia!

Egy halom kérdés megfogalmazódott benned, de lehet hogy az egészet máshonnan kéne megközelítened. Az adatlapodból az derül ki számomra - és bocs, ha tévedek -, hogy egyedülállóként vagy itt. Ebben az esetben Te lennél az aki egy hármasban a „külső, kívülálló” szerepében van. Nőként – és ahogy te is írtad nem kötekedésként – viszont azt mondom, hogy aki az „ingyen puncit” látja a lehetőségben az annyira nem fog tudni örömet adni a párnak, akik beveszik, hogy azt megfogalmazni se nagyon lehet. Az ilyen hozzáállásból lesz az, hogy csak ülnek mint a halak, mindenki rém rosszul érzi magát!. Másrészt pedig miért kéne arról szólni a dolognak, hogy „csak el kell viselni a másik pasit”? Ez nem erről szól. Azok a párok, vagy nők akik belemennek egy többes erotikába, tudják és ismerik saját testüket, és ha párban élőként vágnak bele egy ilyenbe akkor azt örömszerzésként kell megélni. Öröm, olyat adni, és olyat kapni amire egy pár együtt nem képes. Látni a másikat külső résztvevőként, vagy akár aktívan.
Felvetsz egy érdekes dolgot, hogy mi van ha épp odakerülve a férfi már nem akarja! Ez benne van a pakliban de vissza lehet kérdezni? Ugyan ezen szituációba az a férfi mondana-e nőnek is nemet? Valószínűleg nem! Azt írod hogy milyen érzelmek kavarognak. Valóban vannak érzelmek és egy hármas, vagy bármiféle többes csak akkor lesz öröm, ha a résztvevők 100% bíznak úgy egymásban, mint magukban. Ha bárki meginog, fenntartása van az ilyen erotikával biztos hogy utána duzzogás, rosszkedv kerekedik felül az élményeken. Akinek kétségei vannak magával, vagy a párjával az ne vágjon egy ilyenbe.
Hogy egy férfi ezt miképp értékeli, nőként én nem ítélhetem meg, de ha valaki egy ilyen szituba a nőt kurvaként kezeli, kihasználja és ezt a pár, illetve a páros férfitagja nem veszi észre, na ott is gond van. Az ilyen pasit, ilyen szituációba 1 perc alatt kell ajtón kívülre helyezni. Aki nem értékeli az ilyen dolgot, hát…. Az csak egy-egy strigulát húz a kis noteszébe, hogy volt dolga egy újabb puncival, de le merném fogadni hogy a nő akivel volt, ( sőt akikkel volt ) mind eléggé negatív véleményt alkotnának róla. Az ilyen ember jobban jár ha férfiaknak szánt segédeszközökkel, vagy csóróbb esetben a jobb kezével éli meg az örömeit.
Jó sok kérdést felvetsz, és ebből én azt szűröm le, hogy még sose voltál ilyen szituációban.. Viszont ne vágj addig bele, amíg nem döntötted el, hogy akarod-e ezt, képes vagy-e rá. Ha egy pár „befogad” magukhoz harmadiknak, akkor ott csak is figyelemmel, odaadással szabad jelen lenni és nem pedig úgy hozzá állni hogy hopp..ingyen pina! Azt pedig hogy egy ismerkedés, vagy akár barátság után ez hogy zajlik ne gondold hogy sablonok alapján megfogalmazható, mert nincs két egyforma ember, akkor 3 ember esetében ez még inkább több változós!
Mellesleg nem értem hogy miért kéne egy ilyen helyzet után megbánásnak, lelkiismeret furdalásnak lenni? Ezek akkor lépnek csak fel ha a páros egyik tagja akarta ezt a másik meg csak eltűrte....
#329   2012. 03. 03. szombat 21:06
X Törölt felhasználó (838042)
Én csak egyszer voltam hármasban eddig. Egy 40es pár keresett meg engem (Én 25 vagyok).
Röviden: Nem volt rossz, 3x is elélveztem az aktus alatt. Viszont a férj kissé erőszakos volt, illetve a hölgy arcán olyan: csak legyünk már túl rajta kifejezés volt.
A férj szinte utasított engem, hogy nyaljam ki a nőjét és élvezzek bele a puncijába...
Aztán a vége felé, mikor már mindenféle pózban csináltuk..akkor a férj popsiba akarta dugni a párját, viszont Ő nem akarta, de a férfi erőszakos volt és a csaj ott nyögdécselt a fülembe a fájdalomtól...Miközben nekem dugnom kellett Őt alulról...
Hát nagyjából ennyi. Mikor vége lett, elköszöntünk egymástól aztán többet nem találkoztunk.
Igaz a pasija egyszer még keresett engem, gondolom neki jó volt így, de én nem szerettem volna újra átélni ugyanezt.
Ettől függetlenül izgalmasnak tartom a hármas felállást smile
#328   2012. 03. 03. szombat 20:22
X Törölt felhasználó (797483)
Mostantól fejeztem be, hogy válaszolok mindenkinek. gonosz2

5-ből négy pasi egészen normálisan veszi a lapot, hogy "köszi nem", de most töröltem ki valami gun *********** az anyázásait (számszerint ötöt), hogy menjekafenébeésmitképzelekéskülönbenisbányarémekvagyto- k.... aztán a harmadik után már nem is olvastam csak töröltem...

Minek él az ilyen...? És minek írkál? mf3

A negatív tapasztalat is tapasztalat az tény, de név nélkül!
Az élethez való joggal pedig ne bíbelődj, nem a te dolgod ejnye1

(moderálva:extraxl)
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 01. 01. vasárnap 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (797483)
2012. 01. 01. vasárnap 22:51
Lehet, hogy holnaptól már be is fejezem ám... Nem nekem való a hős szerep pardon1 bocsesz.

Ma legalább 12 fickónak értelmeztem azt az egy mondatot, amit társkeresés gyanánt leírtam.
#327   2012. 03. 03. szombat 20:12
...és össze is jött hawaii kétszer is pénteken.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 25. szombat 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (797483)
2012. 02. 25. szombat 16:07
Mi sem hittük el, hogy lehetséges ilyen, de velünk eddig háromszor megesett, hogy egy szem csaj eljött a randira:

1. Az elsőnél a pasija nem tudott eljönni, de a srác annyira akarta a feleségemet, hogy elküldte egyedül a nőjét. A csaj nagyon kedves volt, hamar feloldódott és amikor megmondtuk neki, hogy a pasija nélkül jöhet, akkor jött is! eljen Mai napig meg van ez a barátság, bár egyre ritkábbak a hármas hancúrozások. rolleyes

2. A második csaj egy ön- és céltudatos, kedves, őszinte csaj volt. Szexelni akart egy fiuval és egy lánnyal egyszerre. Sikerült neki. eljen Utána rájött, hogy inkább két pasival szereti a szexet. Ő is barátnőnk azóta, néha négyesben, néha hármasban szeretgetjük őt. nyes

3. A harmadik csajjal itt az oldalon ismerkedtünk meg. Egész friss élmény még... A pasija ott volt a randin, szerintem látott is minket, aztán sietve közölte a nőjével, hogy dolgoznia kell és otthagyta nekünk. Szerintem nagyon tetszettünk a lánynak. A randi végén megkérdezte, hogy mikor lát6 minket. Kedves csaj... jó lenne összejönni vele.... alien2
#326   2012. 02. 25. szombat 16:07
Mi sem hittük el, hogy lehetséges ilyen, de velünk eddig háromszor megesett, hogy egy szem csaj eljött a randira:

1. Az elsőnél a pasija nem tudott eljönni, de a srác annyira akarta a feleségemet, hogy elküldte egyedül a nőjét. A csaj nagyon kedves volt, hamar feloldódott és amikor megmondtuk neki, hogy a pasija nélkül jöhet, akkor jött is! eljen Mai napig meg van ez a barátság, bár egyre ritkábbak a hármas hancúrozások. rolleyes

2. A második csaj egy ön- és céltudatos, kedves, őszinte csaj volt. Szexelni akart egy fiuval és egy lánnyal egyszerre. Sikerült neki. eljen Utána rájött, hogy inkább két pasival szereti a szexet. Ő is barátnőnk azóta, néha négyesben, néha hármasban szeretgetjük őt. nyes

3. A harmadik csajjal itt az oldalon ismerkedtünk meg. Egész friss élmény még... A pasija ott volt a randin, szerintem látott is minket, aztán sietve közölte a nőjével, hogy dolgoznia kell és otthagyta nekünk. Szerintem nagyon tetszettünk a lánynak. A randi végén megkérdezte, hogy mikor lát6 minket. Kedves csaj... jó lenne összejönni vele.... alien2
(Ez egy válasz zsu és zoli üzenetére (2012. 02. 24. péntek 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 24. péntek 16:43
Van szerintetek esély annak hogy ezen az oldalon szóló lányt találjunk 3.-nak? Eddigi tapasztalatom szerint elég kevés sajnos :(
#325   2012. 02. 24. péntek 23:30
X Törölt felhasználó (835715)
hát igen,, ezzel én is így vagyok... de most mint pasi vagyok itt egyenlőre smile csak érdekel mások véleménye, szeretném megismerni a gondolatát másnak is ezekről a támákról és dolgokról
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 24. péntek 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (764681)
2012. 02. 24. péntek 08:08
Nem csak ti vívódtok ezzel. Hasonló érzéseken mi is átmentünk. Nagyon jól fogalmaztad meg, nekünk is a "nem érdemli meg őt" gondolat jutott eszünkbe. Sokáig mi is csak sex közbeni beszéd szintjéig jutottunk el, mert lépni bátortalanok voltunk. Meglehet, hogy nektek is azt az utat kellene bejárnotok, amit mi jártunk. Legelőször kamerán át sexelni más pasi előtt. Ebből sok minden kiderülne. Elsőre okoz plusz izgalmakat, de megőrzi az inkognitót és csak látványt nyújtotok, tehát nem olyan nagy a "nem érdemli meg" érzés.
Az itt nagy számban előforduló hivatásos ágyrajáróktól tartsátok magatokat távol, mert azok valóban csak a darabszámot akarják növelni és nem ti lesztek a fontosak.
Az ismerősök közül való választás nekünk sem túl szimpatikus, mármint a rendszeres barátok közül mi sem választanánk.
#324   2012. 02. 24. péntek 16:54
csabi_bp csabi_bp
Ahogy a chaten is írtam, pici az esély. Természetesen lehet találni, hiszen több pár is talált, mondjuk ahogy ők találnak, úgy marad egyre kevesebb lány. A lányok, akik kíváncsiak, szívesen viszik ezt az egész dolgot üzleti szintre, s felrakják magukat valami fizetős oldalra, ahol a párok szívesen fizetnek ezért a dologért. De ez saját vélemény.
(Ez egy válasz zsu és zoli üzenetére (2012. 02. 24. péntek 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 24. péntek 16:43
Van szerintetek esély annak hogy ezen az oldalon szóló lányt találjunk 3.-nak? Eddigi tapasztalatom szerint elég kevés sajnos :(
#323   2012. 02. 24. péntek 16:43
zsu és zoli zsu és zoli

... 31 32 33 34 35 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2010. 04. 01. csütörtök
Üzenetek: 982db
Utolsó üzenet: 2021. 11. 18. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!