Szex hármasban tapasztalatai (NEM TÁRSKERESŐ)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Eszmecsere a harmadikat kereső párok tapasztalatairól

Az eddigi hozzászólások

... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#922   2015. 11. 30. hétfő 14:48
X Törölt felhasználó (69371)
"Laza,oldott,jó hangulatunak kell lenni a hármasnak,ahol minden résztvevő jól érzi magát.Ezért kell már előtte kellő ismeretséget kialakítani.Szimpátia és bizalom nélkül nem megy."

Ezért alakul ki sok házibulin a fiatalok körében. Sajnos nekem egy ilyenben sem volt részem, de voltam olyan buliban, ahol volt ilyen, és még meg annyiról tudok. A mostani 20-25 éves korosztály rettentően fogékony erre. Osztálytársak, volt osztálytársak, gyermekkori barátok, stb. Jól ismerik egymást, együtt buliznak, mondhatni rendszeresek a gruppenek, hármasok. Nyilván az ital is közre játszik ebben, ahol egy fogadásból smárolás következtében elég durva dolgok tudnak kialakulni. Jó pár képet, videót láttam már ilyenről.
Magamból kiindulva, hiába tekintenék mondjuk úgy az egészre, hogy egy dugás és kész, mégis feszélyezne az, hogy alig ismerem a másik felet/feleket. Nem tudnám úgy felfogni, hogy mit számít, hisz csak egy ismeretlen, akit pár órája ismerek. Viszont a másik véglet (amiről írtam az elején) is felvet bennem aggályokat.
(Ez egy válasz swinger79 üzenetére (2015. 11. 30. hétfő 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 30. hétfő 09:56
Szia!
A hármast én mindig kedveltem.De normális partner kell hozzá,aki odafigyel a részletekre.Tudnia kell az új fiúnak,hogy ő a vendég ebben.Laza,oldott,jó hangulatunak kell lenni a hármasnak,ahol minden résztvevő jól érzi magát.Ezért kell már előtte kellő ismeretséget kialakítani.Szimpátia és bizalom nélkül nem megy.Én eddig mindig beszélgettem,ismerkedtem a párral akivel később együtt voltam,telefonon vagy személyesen egy ital mellett.Szívesen mesélnek neked,nektek az eddigi élményeimről és tapasztalataimról.Nagyon csinos nő vagy.
#921   2015. 11. 30. hétfő 12:22
tanacstalan.vagyok tanacstalan.vagyok
Sziasztok!

Egy hónapja lett egy éves a kapcsolatunk a párommal. Előttem csak három pasival volt. Nem szerette az orális szexet adni, nem tudták rávenni az anális szexre, azt se engedte meg hogy nyalják a popsiját, nem engedte a fotózást és videózást, nem csinálta extrém helyen, csak alap helyekre élveztek, mint például a has, a popsi, a szeméremdomb (az arcára, a szájára, a szájába, nem engedte). Aztán megismert engem. Először kis tapasztalatlanul, idegenkedve csinálta az orális szexet, de elég hamar rákapott és nagyon megimádta. Imádja az ízét, ahogy lüktet közben a szájában meg minden, a kezdeti szárnypróbálgatásokhoz képest ég és föld amit már mára tud. Imádom ahogy csinálja. Amiket felsoroltam fentébb (anális szex, popsinyalás, fotózás, videózás, arcra, szájra, szájba élvezés), én ezeket szeretem, szóval tudattam előre hogy ilyenekre nyitott vagyok. Nem erőltettem sose semmit, mindig ő hozakodott fel vele ha valamit ki akart próbálni. Ezeket mindet teljesítettük is, mindegyik pozitív volt számára, rendesen igényeli is őket. Mindent megkapok kivétel egy dolgot. Azzal lenne teljes vele az életem ha biszexuális lenne. Csókolózott már lánnyal korábban míg meg nem ismert engem, de azt mondta nem jött be neki. Meg hogy ő nem nyalna puncit mert az undi. Meg amúgy se látna szívesen engem más nővel. Nem akarnám egyből a hármast, hanem ezt is szép fokozatosan. Először legyen lánnyal (az se fontos hogy ott legyek akkor), utána úgy hármasba hogy én nem nyúlok a másik nőhöz, végül meg igen. Nem nagyon hozom fel neki ezt a témát, mert félek. Amikor a legutóbb egy filmet néztünk és a filmbe leszbikus jelenet volt, hümmögtem egyet csak poénból, de ő meg megsértődött. Meg mondta hogy ezt ne hozzam fel neki ezt a témát. Szerintetek van esély rá hogy egyszer mégis belemegy? Hogyan kéne rávennem? Mit kellene csináljak? Érdekelne mindkét oldalról. Olyan nők szemszögéből, akik szintén nem voltak nyitottak a témára, később mégis belementek, és a mai napig csinálják, és olyan férfiak, akik rávették a párjukat erre, hogy hogyan sikerült ez nekik. Válaszotokat előre is köszönöm.

Egy kis infó: Én, 28 éves vagyok, a párom 26.

Üdv!
#920   2015. 11. 30. hétfő 09:56
swinger79 swinger79
Szia!
A hármast én mindig kedveltem.De normális partner kell hozzá,aki odafigyel a részletekre.Tudnia kell az új fiúnak,hogy ő a vendég ebben.Laza,oldott,jó hangulatunak kell lenni a hármasnak,ahol minden résztvevő jól érzi magát.Ezért kell már előtte kellő ismeretséget kialakítani.Szimpátia és bizalom nélkül nem megy.Én eddig mindig beszélgettem,ismerkedtem a párral akivel később együtt voltam,telefonon vagy személyesen egy ital mellett.Szívesen mesélnek neked,nektek az eddigi élményeimről és tapasztalataimról.Nagyon csinos nő vagy.
(Ez egy válasz alma100 üzenetére (2015. 11. 26. csütörtök 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 26. csütörtök 09:09
Sziasztok! Mi is át éltünk már néhány ilyet. Tényleg nem mindegy kinek milyen a hozzá állása. Eszményien jó is tud lenni és kevésbé élvezhető is akad. Általában a pánik és a túlzott izgatottság többnyire a megrontója. Nálam volt olyan fiú aki annyira nem tudott kikapcsolni hogy harmadszori találkozáskor sem tudott.... Szegény smile Nagyon sajnáltam. Volt egy másik pasi. Őt már régebb óta ismertük. Sokszor buliztunk vele és a barátnőjével együtt. Amikor szét mentek a srác nagyon magába volt esve. Vigasztalni próbáltam és végül csók lett belőle. Nem részletezem. Vele is voltunk hármasban. Az valami szuper volt. Még most is jó erre gondolni. Tök lazák voltunk mindannyian. A srác sem volt béna, és még a két fiú is összhangban volt egymással. Néhány nagyon szuper estét éltünk át. Sajnos egy társkereső oldalon ezt nagyon nehéz így meg élni. Célirányosakká vállunk így viszont ha megtörténik, idegenek teszik egymással. Az nem ugyan az. Idő kellene erre is ami de sajnos ez nem erről szól. Legalábbis mi így látjuk. De akad így is nagyon jó. Meg ismertünk itt egy férfit. Nagyon jó fej volt. Éjszakákat beszélgettünk át telefonon. Nagyon távol volt ezért nem is gondoltunk komolyan a talira. Több mint egy évig beszélgettünk így és húztuk egymás agyát. smile Nagyon egymásra gerjedtünk. Végül még is elszántuk magunkat a találkozásra. Furcsa volt mert nagyon jól ismertük egymást de mégis két teljesen idegen ember találkozott egymással. Emlékszem hogy vártam a pillanatot. Szinte remegtek a lábaim amikor megtörtént. Az eső találkozáskor is sokat beszélgettünk hármasban és egyre izgatottabban akartam őt. Aztán autóba ültünk és egy elhagyatott területre mentünk. Azt beszéltük meg hogy semmi komoly dolog nem lesz csak egy picit össze gabalyodunk. Kiszálltunk és egymáshoz léptünk. Magához húzott és csókolózni kezdtünk. Elképzelhetetlenül izgalmas volt. Egymást simogatva már senkit nem érdekelt hogy mit is beszéltünk meg. megfordított és kinyalt. Nyöszörögve vártam hogy én is viszonozhassam. Aztán meg történt. Minden amire akkor vágytam. smile Pedig a szabadban autóban és előtt történt minden. Mégis frenetikus volt ez a hármas. smile A tanulság az hogy annyiféle helyzetben meg lehet ezt élni de csak akkor igazán jó ha mind a hárman egy hullámhosszon vagyunk. smile
#919   2015. 11. 30. hétfő 09:41
Holdviola3740 Holdviola3740
Nem a hölggyel kell beszélni, hanem velünk!!!
Nem külön keresünk!
Ez meg inkább érdekes!!!
(Ez egy válasz bluesman üzenetére (2015. 11. 25. szerda 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 25. szerda 23:08
Nyilván "komolyak vagytok", mivel a hölgy taggal való telefonos beszélgetés kérésénél tiltottál nyes
Nevetséges.
#918   2015. 11. 29. vasárnap 22:26
X Törölt felhasználó (104575)
A sztori jó, de a legvége, az nálam nem (lenne) nyerő semmiképpen !
(Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2015. 11. 26. csütörtök 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 26. csütörtök 09:41
Sziasztok.
Voltam egy nagyon kedves párnál, ahol a hölgy egy nagyon dögös kis csajszi! Amikor a kis feszes nadrágjába a popsiját megláttam a gatyámba alig bírt bent maradni a farkam! Az este nagyon kellemes volt, a hölgy puncijába egy kellemes kis piercing volt, élmény volt nyalni!!! Mindenki vágy az volt, hogy a hölgy punciját tele töltsem, majd a férj úgy teszi be neki! Rajtam nem múlott! Rendesen tele lett töltve! erre a férj magára húzta,és kettőnk nedveibe fürdőzött a farával! A vége az lett, hogy egy cuppanós puszit a adott a tele töltött puncira!
#917   2015. 11. 29. vasárnap 19:27
X Törölt felhasználó (1143362)
Hmmm ez izgalmas lehetett!!Én is kényeztetnélek!!
(Ez egy válasz alma100 üzenetére (2015. 11. 26. csütörtök 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 26. csütörtök 09:09
Sziasztok! Mi is át éltünk már néhány ilyet. Tényleg nem mindegy kinek milyen a hozzá állása. Eszményien jó is tud lenni és kevésbé élvezhető is akad. Általában a pánik és a túlzott izgatottság többnyire a megrontója. Nálam volt olyan fiú aki annyira nem tudott kikapcsolni hogy harmadszori találkozáskor sem tudott.... Szegény smile Nagyon sajnáltam. Volt egy másik pasi. Őt már régebb óta ismertük. Sokszor buliztunk vele és a barátnőjével együtt. Amikor szét mentek a srác nagyon magába volt esve. Vigasztalni próbáltam és végül csók lett belőle. Nem részletezem. Vele is voltunk hármasban. Az valami szuper volt. Még most is jó erre gondolni. Tök lazák voltunk mindannyian. A srác sem volt béna, és még a két fiú is összhangban volt egymással. Néhány nagyon szuper estét éltünk át. Sajnos egy társkereső oldalon ezt nagyon nehéz így meg élni. Célirányosakká vállunk így viszont ha megtörténik, idegenek teszik egymással. Az nem ugyan az. Idő kellene erre is ami de sajnos ez nem erről szól. Legalábbis mi így látjuk. De akad így is nagyon jó. Meg ismertünk itt egy férfit. Nagyon jó fej volt. Éjszakákat beszélgettünk át telefonon. Nagyon távol volt ezért nem is gondoltunk komolyan a talira. Több mint egy évig beszélgettünk így és húztuk egymás agyát. smile Nagyon egymásra gerjedtünk. Végül még is elszántuk magunkat a találkozásra. Furcsa volt mert nagyon jól ismertük egymást de mégis két teljesen idegen ember találkozott egymással. Emlékszem hogy vártam a pillanatot. Szinte remegtek a lábaim amikor megtörtént. Az eső találkozáskor is sokat beszélgettünk hármasban és egyre izgatottabban akartam őt. Aztán autóba ültünk és egy elhagyatott területre mentünk. Azt beszéltük meg hogy semmi komoly dolog nem lesz csak egy picit össze gabalyodunk. Kiszálltunk és egymáshoz léptünk. Magához húzott és csókolózni kezdtünk. Elképzelhetetlenül izgalmas volt. Egymást simogatva már senkit nem érdekelt hogy mit is beszéltünk meg. megfordított és kinyalt. Nyöszörögve vártam hogy én is viszonozhassam. Aztán meg történt. Minden amire akkor vágytam. smile Pedig a szabadban autóban és előtt történt minden. Mégis frenetikus volt ez a hármas. smile A tanulság az hogy annyiféle helyzetben meg lehet ezt élni de csak akkor igazán jó ha mind a hárman egy hullámhosszon vagyunk. smile
#916   2015. 11. 26. csütörtök 23:58
PersonaNonGrata PersonaNonGrata
Sziasztok, valamikor ígértem egy szolid képet, de nem tudom, hol kell feltölteni. Tudna valaki segíteni?
#915   2015. 11. 26. csütörtök 16:18
X Törölt felhasználó (1217192)
Nem igazán ajánlott, én annak idején a legjobb batátommal együtt dugtam meg az akkori barátnőmet, én voltam hátul közben azt néztem mi zajlik ott elől, először azt hittem jó lesz, aztán elég kellemetlen lett a helyzet ez miatt már egyikőjükkel se beszélek
#914   2015. 11. 26. csütörtök 09:41
szexpartnert szexpartnert
Sziasztok.
Voltam egy nagyon kedves párnál, ahol a hölgy egy nagyon dögös kis csajszi! Amikor a kis feszes nadrágjába a popsiját megláttam a gatyámba alig bírt bent maradni a farkam! Az este nagyon kellemes volt, a hölgy puncijába egy kellemes kis piercing volt, élmény volt nyalni!!! Mindenki vágy az volt, hogy a hölgy punciját tele töltsem, majd a férj úgy teszi be neki! Rajtam nem múlott! Rendesen tele lett töltve! erre a férj magára húzta,és kettőnk nedveibe fürdőzött a farával! A vége az lett, hogy egy cuppanós puszit a adott a tele töltött puncira!
#913   2015. 11. 26. csütörtök 09:09
alma100 alma100
Sziasztok! Mi is át éltünk már néhány ilyet. Tényleg nem mindegy kinek milyen a hozzá állása. Eszményien jó is tud lenni és kevésbé élvezhető is akad. Általában a pánik és a túlzott izgatottság többnyire a megrontója. Nálam volt olyan fiú aki annyira nem tudott kikapcsolni hogy harmadszori találkozáskor sem tudott.... Szegény smile Nagyon sajnáltam. Volt egy másik pasi. Őt már régebb óta ismertük. Sokszor buliztunk vele és a barátnőjével együtt. Amikor szét mentek a srác nagyon magába volt esve. Vigasztalni próbáltam és végül csók lett belőle. Nem részletezem. Vele is voltunk hármasban. Az valami szuper volt. Még most is jó erre gondolni. Tök lazák voltunk mindannyian. A srác sem volt béna, és még a két fiú is összhangban volt egymással. Néhány nagyon szuper estét éltünk át. Sajnos egy társkereső oldalon ezt nagyon nehéz így meg élni. Célirányosakká vállunk így viszont ha megtörténik, idegenek teszik egymással. Az nem ugyan az. Idő kellene erre is ami de sajnos ez nem erről szól. Legalábbis mi így látjuk. De akad így is nagyon jó. Meg ismertünk itt egy férfit. Nagyon jó fej volt. Éjszakákat beszélgettünk át telefonon. Nagyon távol volt ezért nem is gondoltunk komolyan a talira. Több mint egy évig beszélgettünk így és húztuk egymás agyát. smile Nagyon egymásra gerjedtünk. Végül még is elszántuk magunkat a találkozásra. Furcsa volt mert nagyon jól ismertük egymást de mégis két teljesen idegen ember találkozott egymással. Emlékszem hogy vártam a pillanatot. Szinte remegtek a lábaim amikor megtörtént. Az eső találkozáskor is sokat beszélgettünk hármasban és egyre izgatottabban akartam őt. Aztán autóba ültünk és egy elhagyatott területre mentünk. Azt beszéltük meg hogy semmi komoly dolog nem lesz csak egy picit össze gabalyodunk. Kiszálltunk és egymáshoz léptünk. Magához húzott és csókolózni kezdtünk. Elképzelhetetlenül izgalmas volt. Egymást simogatva már senkit nem érdekelt hogy mit is beszéltünk meg. megfordított és kinyalt. Nyöszörögve vártam hogy én is viszonozhassam. Aztán meg történt. Minden amire akkor vágytam. smile Pedig a szabadban autóban és előtt történt minden. Mégis frenetikus volt ez a hármas. smile A tanulság az hogy annyiféle helyzetben meg lehet ezt élni de csak akkor igazán jó ha mind a hárman egy hullámhosszon vagyunk. smile
#912   2015. 11. 26. csütörtök 07:45
monilaci monilaci
nekünk is csak pozitiv élmények vannak
#911   2015. 11. 25. szerda 23:08
bluesman bluesman
Nyilván "komolyak vagytok", mivel a hölgy taggal való telefonos beszélgetés kérésénél tiltottál nyes
Nevetséges.
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2015. 11. 25. szerda 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 25. szerda 21:16
felkialtas
#910   2015. 11. 25. szerda 21:16
Holdviola3740 Holdviola3740
#909   2015. 11. 22. vasárnap 21:00
X Törölt felhasználó (1101822)
Nagyon szuper tud lenni, ha tényleg megfelelő a partnerválasztás és kellően rá tudjuk mind a hármunkat hangolni a dologra. Ha az egyik is valamiért feszeng, nem működik, bepánikol, vagy csak éppen rossza napja van, akkor mindenkinek oda ez a csodálatos élménnyel teli lehetőség.
#908   2015. 11. 09. hétfő 18:25
elcondor elcondor
Én is szeretném . smile
(Ez egy válasz friendlyman üzenetére (2015. 11. 09. hétfő 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 09. hétfő 17:29
Mi kipróbáltuk szuper volt. Mi egy 46 51 éves hetero házaspár vagyunk.
#907   2015. 11. 09. hétfő 17:29
friendlyman friendlyman
Mi kipróbáltuk szuper volt. Mi egy 46 51 éves hetero házaspár vagyunk.
#906   2015. 11. 09. hétfő 14:52
elcondor elcondor
Szeretném kipróbálni , de ahogy érzékelem , ez halmozottan nehezített , ha érdekel valakit , beszállnék , ha vékony a hölgy , kor nem érdekel. Tapasztalatom 0- lehet lekonyulnék és nem menne , persze , ez is partner függő., segítsetek ,mondjátok el , hogy kezdjem , vagy , hogy érdemes kezdeni.,
#905   2015. 11. 07. szombat 16:35
bluesman bluesman
Te szóló pasi vagy? Hm?
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2015. 11. 03. kedd 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 03. kedd 17:54
Buzulásra vennéd rá a párod???
Azért kíváncsi lennék arra, ha őt az izgatná, ha te vagy egy másik pasival, vajon megtennéd-e neki mert szereted, vagy inkább hányingered lenne?
Vagy ha ő éppen egy másik pasit szeretne harmadiknak...
#904   2015. 11. 03. kedd 20:14
X Törölt felhasználó (1101822)
Dehogy vagy te tanácstalan, csak azt veszem észre a több fórumon is megjelentetett ugyanazon szövegedből, hogy neked teljesen mindegy, csak porondon legyél. Alapvetően nem is a témához illő a szöveg amiket hetek óta bemásolsz, másrészt pedig a feltünési viszketegségen túl, szerintem te a válaszokra élvezkedsz. Ezért én nem a témához illő szövegre nem is válaszolok. Puszi
(Ez egy válasz tanacstalan.vagyok üzenetére (2015. 11. 02. hétfő 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 02. hétfő 21:13
Sziasztok!

Nem rég lett egy éves a kapcsolatunk a párommal. Előttem csak három pasival volt. Nem szerette az orális szexet adni, nem tudták rávenni az anális szexre, azt se engedte meg hogy nyalják a popsiját, nem engedte a fotózást és videózást, nem csinálta extrém helyen, csak alap helyekre élveztek, mint például a has, a popsi, a szeméremdomb (az arcára, a szájára, a szájába, nem engedte). Aztán megismert engem. Először kis tapasztalatlanul, idegenkedve csinálta az orális szexet, de elég hamar rákapott és nagyon megimádta. Imádja az ízét, ahogy lüktet közben a szájában meg minden, a kezdeti szárnypróbálgatásokhoz képest ég és föld amit már mára tud. Imádom ahogy csinálja. Amiket felsoroltam fentébb (anális szex, popsinyalás, fotózás, videózás, arcra, szájra, szájba élvezés), én ezeket szeretem, szóval tudattam előre hogy ilyenekre nyitott vagyok. Nem erőltettem sose semmit, mindig ő hozakodott fel vele ha valamit ki akart próbálni. Ezeket mindet teljesítettük is, mindegyik pozitív volt számára, rendesen igényeli is őket. Mindent megkapok kivétel egy dolgot. Azzal lenne teljes vele az életem ha biszexuális lenne. Csókolózott már lánnyal korábban míg meg nem ismert engem, de azt mondta nem jött be neki. Meg hogy ő nem nyalna puncit mert az undi. Meg amúgy se látna szívesen engem más nővel. Nem akarnám egyből a hármast, hanem ezt is szép fokozatosan. Először legyen lánnyal (az se fontos hogy ott legyek akkor), utána úgy hármasba hogy én nem nyúlok a másik nőhöz, végül meg igen. Nem nagyon hozom fel neki ezt a témát, mert félek. Amikor a legutóbb egy filmet néztünk és a filmbe leszbikus jelenet volt, hümmögtem egyet csak poénból, de ő meg megsértődött. Meg mondta hogy ezt ne hozzam fel neki ezt a témát. Szerintetek van esély rá hogy egyszer mégis belemegy? Hogyan kéne rávennem? Mit kellene csináljak? Érdekelne mindkét oldalról. Olyan nők szemszögéből, akik szintén nem voltak nyitottak a témára, később mégis belementek, és a mai napig csinálják, és olyan férfiak, akik rávették a párjukat erre, hogy hogyan sikerült ez nekik. Válaszotokat előre is köszönöm.

Egy kis infó: Én, 28 éves vagyok, a párom 26.

Üdv!
#903   2015. 11. 03. kedd 17:54
Holdviola3740 Holdviola3740
Buzulásra vennéd rá a párod???
Azért kíváncsi lennék arra, ha őt az izgatná, ha te vagy egy másik pasival, vajon megtennéd-e neki mert szereted, vagy inkább hányingered lenne?
Vagy ha ő éppen egy másik pasit szeretne harmadiknak...
(Ez egy válasz tanacstalan.vagyok üzenetére (2015. 11. 02. hétfő 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 02. hétfő 21:13
Sziasztok!

Nem rég lett egy éves a kapcsolatunk a párommal. Előttem csak három pasival volt. Nem szerette az orális szexet adni, nem tudták rávenni az anális szexre, azt se engedte meg hogy nyalják a popsiját, nem engedte a fotózást és videózást, nem csinálta extrém helyen, csak alap helyekre élveztek, mint például a has, a popsi, a szeméremdomb (az arcára, a szájára, a szájába, nem engedte). Aztán megismert engem. Először kis tapasztalatlanul, idegenkedve csinálta az orális szexet, de elég hamar rákapott és nagyon megimádta. Imádja az ízét, ahogy lüktet közben a szájában meg minden, a kezdeti szárnypróbálgatásokhoz képest ég és föld amit már mára tud. Imádom ahogy csinálja. Amiket felsoroltam fentébb (anális szex, popsinyalás, fotózás, videózás, arcra, szájra, szájba élvezés), én ezeket szeretem, szóval tudattam előre hogy ilyenekre nyitott vagyok. Nem erőltettem sose semmit, mindig ő hozakodott fel vele ha valamit ki akart próbálni. Ezeket mindet teljesítettük is, mindegyik pozitív volt számára, rendesen igényeli is őket. Mindent megkapok kivétel egy dolgot. Azzal lenne teljes vele az életem ha biszexuális lenne. Csókolózott már lánnyal korábban míg meg nem ismert engem, de azt mondta nem jött be neki. Meg hogy ő nem nyalna puncit mert az undi. Meg amúgy se látna szívesen engem más nővel. Nem akarnám egyből a hármast, hanem ezt is szép fokozatosan. Először legyen lánnyal (az se fontos hogy ott legyek akkor), utána úgy hármasba hogy én nem nyúlok a másik nőhöz, végül meg igen. Nem nagyon hozom fel neki ezt a témát, mert félek. Amikor a legutóbb egy filmet néztünk és a filmbe leszbikus jelenet volt, hümmögtem egyet csak poénból, de ő meg megsértődött. Meg mondta hogy ezt ne hozzam fel neki ezt a témát. Szerintetek van esély rá hogy egyszer mégis belemegy? Hogyan kéne rávennem? Mit kellene csináljak? Érdekelne mindkét oldalról. Olyan nők szemszögéből, akik szintén nem voltak nyitottak a témára, később mégis belementek, és a mai napig csinálják, és olyan férfiak, akik rávették a párjukat erre, hogy hogyan sikerült ez nekik. Válaszotokat előre is köszönöm.

Egy kis infó: Én, 28 éves vagyok, a párom 26.

Üdv!
 
... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2010. 04. 01. csütörtök
Üzenetek: 982db
Utolsó üzenet: 2021. 11. 18. csütörtök
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Lesbian College Coeds 13 Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds... Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!