Szex hármasban tapasztalatai (NEM TÁRSKERESŐ)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Eszmecsere a harmadikat kereső párok tapasztalatairól

Az eddigi hozzászólások

... 6 7 8 9 10 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#842   2015. 09. 04. péntek 12:44
Jodolog Jodolog
Ha olyan egyszerű lenne akkor nem mindenki azt mondaná hogy milyen nehéz!
Te már csak tudod voltál nálunk !!! smile
(Ez egy válasz Nyalka üzenetére (2015. 09. 03. csütörtök 23:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 03. csütörtök 23:24
Pedig 1xerü! Ki kel választani és meg tartani!
#841   2015. 09. 04. péntek 00:29
papi71 papi71
Nekem szerencsére sikerült ebben a megtiszteltetésben részesülnöm. Tényleg jó érzés! Nem szeretnék és nem is fogok visszaélni a helyzetemmel, pedig simán lehetne! Tisztelem Őket és azt hiszem Ők is engem. Pontosan tudom mi a pozicióm, mért van rám szükség. Egy lépéssel sem kívánom átlépni a határt! Nem különösebben kellett erről beszélni, mert annyira működött a kémia közöttünk, hogy az első találkozás alkalmával olyan volt, mintha rég nem látott barátok lennénk egymásnak. Az fel sem merült bennem, hogy nem megyek el, vagy nem jönnek el. Felnőtt ember ilyet nem csinál.... vagy ezek szerint még is? Csodálkozom ezeken a történeteken. Mi történhet abban, ha talákozik valaki, valakivel. Kevesebb lesz talán? Vagy fél a megmérettetéstől? Miért? Ráadásul célirányosan történik a találkozó. Még kertelni sem kell! "Ne haragudj, de nem". Pont! "Köszönöm a lehetőséget, sok sikert!" Ennyire egyszerűnek találom! Vagy bennem van valami hiba? Őszinte vagyok és ezt el is várom! Miért fájna az őszinteség? Inkább megtisztelőnek tartom.
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2015. 08. 13. csütörtök 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 13. csütörtök 17:18
Hatalmas megtiszteltetés lenne számomra,ha oly módon eltudnám egy pár bizalmát nyerni,hogy házibarátjukká fogadnának!!!
#840   2015. 09. 03. csütörtök 23:24
Caracas79 Caracas79
Sziasztok!Őszintén remélem,hogy sikerrel jártok!sok sikert kívánok nektek!
(Ez egy válasz Jodolog üzenetére (2015. 09. 03. csütörtök 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 03. csütörtök 20:47
Szerintem ezt a legnehezebb! Mi már rajta vagyuk egy ideje se semmi!!!
#839   2015. 09. 03. csütörtök 23:24
Nyalka Nyalka
Pedig 1xerü! Ki kel választani és meg tartani!
(Ez egy válasz Jodolog üzenetére (2015. 09. 03. csütörtök 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 03. csütörtök 20:47
#838   2015. 09. 03. csütörtök 20:47
Jodolog Jodolog
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2015. 08. 13. csütörtök 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 13. csütörtök 17:18
Hatalmas megtiszteltetés lenne számomra,ha oly módon eltudnám egy pár bizalmát nyerni,hogy házibarátjukká fogadnának!!!
#837   2015. 08. 13. csütörtök 17:18
Caracas79 Caracas79
#836   2015. 08. 13. csütörtök 09:03
kisjanko kisjanko
Sikerült már tapasztalatot szerezni ? A szendvicset ne hagyjátok ki !!!
(Ez egy válasz hazasparos2013 üzenetére (2015. 07. 09. csütörtök 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 09. csütörtök 10:14
Tapasztalatlanok vagyunk.......Még boxer
#835   2015. 08. 13. csütörtök 07:09
kapucsino kapucsino
Imádlak...és a puncim nagyon vágyik a nagy farkadra,nyelvedre
(Ez egy válasz Marton25 üzenetére (2015. 07. 09. csütörtök 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 09. csütörtök 19:39
Fantasztikus érzés, főleg ha egyszerre ketten vagyunk ugyanabba a lukba...
Szerebcsére a csodás kapucsino szereti ezt...
#834   2015. 07. 10. péntek 15:02
X Törölt felhasználó (901479)
Azt én is imádom. Egyszer volt szerencsém ilyet csinálni egy párral, akiket itt ismertem meg. Régi szép idők. Szívesen átélném újra, de sajna nem találok azóta sem itt jó fej, szimpi párt.
Nem írnak vissza, vagy közlik, hogy "nem téged keresünk" (mondjuk ezt tudomásul veszem, ha nem hát nem). Vagy csak nekem nem jó, amikor nekik jó lenne. Úgyhogy nehéz :( Háromszor voltam párral 3-asban, mindegyikőjüket itt ismertem meg.
(Ez egy válasz Marton25 üzenetére (2015. 07. 09. csütörtök 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 09. csütörtök 19:39
#833   2015. 07. 09. csütörtök 19:39
Marton25 Marton25
#832   2015. 07. 09. csütörtök 10:14
hazasparos2013 hazasparos2013
Tapasztalatlanok vagyunk.......Még boxer
#831   2015. 07. 04. szombat 22:52
szexpartnert szexpartnert
Nekem nagyon tetszik!
#830   2015. 07. 04. szombat 22:47
Hans Regenkurt Hans Regenkurt
Hát nekem eddig egyszer volt benne részem, de még magamat is sikerült meglepnem. Ugyanis amennyire szégyenlős és visszafogott vagyok az életben álltalánoságban annyira nem voltam zavarban mikor hármasoztunk a nejemmel. Hihetelen élmény volt.
#829   2015. 06. 02. kedd 11:25
X Törölt felhasználó (879570)
Nem érteni Magyar?
Nem baj, de akkor ne fikázz.

Emlékszem arra, amikor még értelmes beszélgetések folytak ezen a fórumon, aztán jöttek az agrárcsemeték és kitúrták, kikoptatták a normálisan fórumozó, intelligens embereket.
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2015. 05. 31. vasárnap 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 31. vasárnap 10:19
ebben az idézetben most ki kit meg mirt???
"Szerette volna kipróbálni a szexet egy nővel. Én meg nem mondhattam erre nemet "
Akkor most a férj vagy a feleség kamuzgat itt!!!!!
#828   2015. 06. 01. hétfő 23:53
X Törölt felhasználó (831055)
olvassatok figyelmesebben......nyelvtan 1 - es
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2015. 05. 31. vasárnap 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
"Szerette volna kipróbálni a szexet egy nővel. Én meg nem mondhattam erre nemet "
#827   2015. 06. 01. hétfő 23:10
Vickyy Vickyy
Sziasztok!
Azért jót mosolygok egy két hozzászóláson smile
Nem születtem írónak, így a kényesebb ízlésű olvasóktól elnézést kérek.....bár nem tudom, hogy egy szex élményről, főleg ha még írás közben pörögnek is a képek, milyen más módon lehetne írni...???
De akkor úgy mint Hollywoodban, a sikeres első részből második lesz és adagolok egy kis előzményt.

Felregisztráltam egy oldalra, ahol csajok csak és kizárólag csajokat keresnek. Ott ismerkedtem meg egy édes, kíváncsi lánnyal.
Az első találkozónk remegés volt. Remegés az ismeretlentől, az új helyzettől....aztán remegés a vágytól és a kéjtől.
A második találkozón szembesültem azzal, hogy a férje nézni szeretné, ahogy csókolózunk........őt ez indította be, én a csajszit, engem meg az egész helyzet marhára izgatott.

És...ebből született meg a kis írás.
#826   2015. 06. 01. hétfő 11:32
X Törölt felhasználó (895050)
Én is elolvastam,nem találtam benne ellentmondást.
#825   2015. 05. 31. vasárnap 10:19
parbaniek parbaniek
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2015. 05. 31. vasárnap 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 31. vasárnap 10:17
Itt valami hibádzik (kedves űr,hölgy) smile smile
#824   2015. 05. 31. vasárnap 10:17
parbaniek parbaniek
Itt valami hibádzik (kedves űr,hölgy) smile smile
(Ez egy válasz Vickyy üzenetére (2015. 05. 26. kedd 23:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 26. kedd 23:57
Sziasztok! Muszáj le/ki írnom...egy fantasztikus találkozót. Adott egy lány és egy megbeszélt randi. Szerette volna kipróbálni a szexet egy nővel. Én meg nem mondhattam erre nemet smile Az első alkalom fantasztikus volt, olyat élvezett a karjaim között,hogy még most is libabőrös leszek,ha rá gondolok.
A második alkalom előtt megkérdezte, hogy nem lenne e baj, ha a férje nézne.....nagyon izgatja ez a dolog- mondta és örömmel belementem.
Egy fél óra nyalakodás után megkértem a pasit, segítsen be, mutassa meg hogy jó az asszonykának smile nagyon hálás volt,hogy aktívan is részt vehet. Felváltva nyaltuk és ujjaztuk a hölgyet...izgató volt. Egy újabb félóra után, amikor összegabalyodva csókolóztunk, a férj a párja mögé kúszott és elkezdte őt dugni, engem meg megujjazni. Hmmm...bizsergető érzés .
Amikor nem sokkal később a nő elkezdte orálisan kielégíteni,kinyújtotta a kezét és odahúzott. Csókolóztunk, majd szabályosan a számba tette a férje farkát. Felváltva szoptuk, amíg tele nem spriccelte mindkettőnk száját smile hatalmas élmény volt és így talán még jobb,hogy nem előre megbeszélt, hanem spontán!
Több órás kényeztetés után megbeszéltük, hogy ezeket az alkalmakat bizony állandósítani kell! smile
#823   2015. 05. 30. szombat 23:01
X Törölt felhasználó (966951)
Ejjha ! Izgalmas eljen
(Ez egy válasz Vickyy üzenetére (2015. 05. 26. kedd 23:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 26. kedd 23:57
Sziasztok! Muszáj le/ki írnom...egy fantasztikus találkozót. Adott egy lány és egy megbeszélt randi. Szerette volna kipróbálni a szexet egy nővel. Én meg nem mondhattam erre nemet smile Az első alkalom fantasztikus volt, olyat élvezett a karjaim között,hogy még most is libabőrös leszek,ha rá gondolok.
A második alkalom előtt megkérdezte, hogy nem lenne e baj, ha a férje nézne.....nagyon izgatja ez a dolog- mondta és örömmel belementem.
Egy fél óra nyalakodás után megkértem a pasit, segítsen be, mutassa meg hogy jó az asszonykának smile nagyon hálás volt,hogy aktívan is részt vehet. Felváltva nyaltuk és ujjaztuk a hölgyet...izgató volt. Egy újabb félóra után, amikor összegabalyodva csókolóztunk, a férj a párja mögé kúszott és elkezdte őt dugni, engem meg megujjazni. Hmmm...bizsergető érzés .
Amikor nem sokkal később a nő elkezdte orálisan kielégíteni,kinyújtotta a kezét és odahúzott. Csókolóztunk, majd szabályosan a számba tette a férje farkát. Felváltva szoptuk, amíg tele nem spriccelte mindkettőnk száját smile hatalmas élmény volt és így talán még jobb,hogy nem előre megbeszélt, hanem spontán!
Több órás kényeztetés után megbeszéltük, hogy ezeket az alkalmakat bizony állandósítani kell! smile

... 6 7 8 9 10 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2010. 04. 01. csütörtök
Üzenetek: 982db
Utolsó üzenet: 2021. 11. 18. csütörtök

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!