Ha olyan egyszerű lenne akkor nem mindenki azt mondaná hogy milyen nehéz!
Te már csak tudod voltál nálunk !!!
(Ez egy válasz Nyalka üzenetére (2015. 09. 03. csütörtök 23:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Te már csak tudod voltál nálunk !!!

Nekem szerencsére sikerült ebben a megtiszteltetésben részesülnöm. Tényleg jó érzés! Nem szeretnék és nem is fogok visszaélni a helyzetemmel, pedig simán lehetne! Tisztelem Őket és azt hiszem Ők is engem. Pontosan tudom mi a pozicióm, mért van rám szükség. Egy lépéssel sem kívánom átlépni a határt! Nem különösebben kellett erről beszélni, mert annyira működött a kémia közöttünk, hogy az első találkozás alkalmával olyan volt, mintha rég nem látott barátok lennénk egymásnak. Az fel sem merült bennem, hogy nem megyek el, vagy nem jönnek el. Felnőtt ember ilyet nem csinál.... vagy ezek szerint még is? Csodálkozom ezeken a történeteken. Mi történhet abban, ha talákozik valaki, valakivel. Kevesebb lesz talán? Vagy fél a megmérettetéstől? Miért? Ráadásul célirányosan történik a találkozó. Még kertelni sem kell! "Ne haragudj, de nem". Pont! "Köszönöm a lehetőséget, sok sikert!" Ennyire egyszerűnek találom! Vagy bennem van valami hiba? Őszinte vagyok és ezt el is várom! Miért fájna az őszinteség? Inkább megtisztelőnek tartom.
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2015. 08. 13. csütörtök 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 13. csütörtök 17:18

Hatalmas megtiszteltetés lenne számomra,ha oly módon eltudnám egy pár bizalmát nyerni,hogy házibarátjukká fogadnának!!!
Sziasztok!Őszintén remélem,hogy sikerrel jártok!sok sikert kívánok nektek!
(Ez egy válasz Jodolog üzenetére (2015. 09. 03. csütörtök 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 03. csütörtök 20:47

Szerintem ezt a legnehezebb! Mi már rajta vagyuk egy ideje se semmi!!!
Pedig 1xerü! Ki kel választani és meg tartani!
(Ez egy válasz Jodolog üzenetére (2015. 09. 03. csütörtök 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 03. csütörtök 20:47

(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2015. 08. 13. csütörtök 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 13. csütörtök 17:18

Hatalmas megtiszteltetés lenne számomra,ha oly módon eltudnám egy pár bizalmát nyerni,hogy házibarátjukká fogadnának!!!
Sikerült már tapasztalatot szerezni ? A szendvicset ne hagyjátok ki !!!
(Ez egy válasz hazasparos2013 üzenetére (2015. 07. 09. csütörtök 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Imádlak...és a puncim nagyon vágyik a nagy farkadra,nyelvedre
(Ez egy válasz Marton25 üzenetére (2015. 07. 09. csütörtök 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 09. csütörtök 19:39

Fantasztikus érzés, főleg ha egyszerre ketten vagyunk ugyanabba a lukba...
Szerebcsére a csodás kapucsino szereti ezt...
Azt én is imádom. Egyszer volt szerencsém ilyet csinálni egy párral, akiket itt ismertem meg. Régi szép idők. Szívesen átélném újra, de sajna nem találok azóta sem itt jó fej, szimpi párt.
Nem írnak vissza, vagy közlik, hogy "nem téged keresünk" (mondjuk ezt tudomásul veszem, ha nem hát nem). Vagy csak nekem nem jó, amikor nekik jó lenne. Úgyhogy nehéz :( Háromszor voltam párral 3-asban, mindegyikőjüket itt ismertem meg. (Ez egy válasz Marton25 üzenetére (2015. 07. 09. csütörtök 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 09. csütörtök 19:39
Nem írnak vissza, vagy közlik, hogy "nem téged keresünk" (mondjuk ezt tudomásul veszem, ha nem hát nem). Vagy csak nekem nem jó, amikor nekik jó lenne. Úgyhogy nehéz :( Háromszor voltam párral 3-asban, mindegyikőjüket itt ismertem meg. (Ez egy válasz Marton25 üzenetére (2015. 07. 09. csütörtök 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Tapasztalatlanok vagyunk.......Még

Nekem nagyon tetszik!
Hát nekem eddig egyszer volt benne részem, de még magamat is sikerült meglepnem. Ugyanis amennyire szégyenlős és visszafogott vagyok az életben álltalánoságban annyira nem voltam zavarban mikor hármasoztunk a nejemmel. Hihetelen élmény volt.
Nem érteni Magyar?
Nem baj, de akkor ne fikázz.
Emlékszem arra, amikor még értelmes beszélgetések folytak ezen a fórumon, aztán jöttek az agrárcsemeték és kitúrták, kikoptatták a normálisan fórumozó, intelligens embereket. (Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2015. 05. 31. vasárnap 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 31. vasárnap 10:19
Nem baj, de akkor ne fikázz.
Emlékszem arra, amikor még értelmes beszélgetések folytak ezen a fórumon, aztán jöttek az agrárcsemeték és kitúrták, kikoptatták a normálisan fórumozó, intelligens embereket. (Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2015. 05. 31. vasárnap 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)

ebben az idézetben most ki kit meg mirt???
"Szerette volna kipróbálni a szexet egy nővel. Én meg nem mondhattam erre nemet "
Akkor most a férj vagy a feleség kamuzgat itt!!!!!
"Szerette volna kipróbálni a szexet egy nővel. Én meg nem mondhattam erre nemet "
olvassatok figyelmesebben......nyelvtan 1 - es
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2015. 05. 31. vasárnap 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Azért jót mosolygok egy két hozzászóláson
Nem születtem írónak, így a kényesebb ízlésű olvasóktól elnézést kérek.....bár nem tudom, hogy egy szex élményről, főleg ha még írás közben pörögnek is a képek, milyen más módon lehetne írni...???
De akkor úgy mint Hollywoodban, a sikeres első részből második lesz és adagolok egy kis előzményt.
Felregisztráltam egy oldalra, ahol csajok csak és kizárólag csajokat keresnek. Ott ismerkedtem meg egy édes, kíváncsi lánnyal.
Az első találkozónk remegés volt. Remegés az ismeretlentől, az új helyzettől....aztán remegés a vágytól és a kéjtől.
A második találkozón szembesültem azzal, hogy a férje nézni szeretné, ahogy csókolózunk........őt ez indította be, én a csajszit, engem meg az egész helyzet marhára izgatott.
És...ebből született meg a kis írás.
Azért jót mosolygok egy két hozzászóláson

Nem születtem írónak, így a kényesebb ízlésű olvasóktól elnézést kérek.....bár nem tudom, hogy egy szex élményről, főleg ha még írás közben pörögnek is a képek, milyen más módon lehetne írni...???
De akkor úgy mint Hollywoodban, a sikeres első részből második lesz és adagolok egy kis előzményt.
Felregisztráltam egy oldalra, ahol csajok csak és kizárólag csajokat keresnek. Ott ismerkedtem meg egy édes, kíváncsi lánnyal.
Az első találkozónk remegés volt. Remegés az ismeretlentől, az új helyzettől....aztán remegés a vágytól és a kéjtől.
A második találkozón szembesültem azzal, hogy a férje nézni szeretné, ahogy csókolózunk........őt ez indította be, én a csajszit, engem meg az egész helyzet marhára izgatott.
És...ebből született meg a kis írás.
Én is elolvastam,nem találtam benne ellentmondást.
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2015. 05. 31. vasárnap 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkor most a férj vagy a feleség kamuzgat itt!!!!! (Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2015. 05. 31. vasárnap 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor most a férj vagy a feleség kamuzgat itt!!!!! (Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2015. 05. 31. vasárnap 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt valami hibádzik (kedves űr,hölgy)
(Ez egy válasz Vickyy üzenetére (2015. 05. 26. kedd 23:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 26. kedd 23:57

Sziasztok! Muszáj le/ki írnom...egy fantasztikus találkozót. Adott egy lány és egy megbeszélt randi. Szerette volna kipróbálni a szexet egy nővel. Én meg nem mondhattam erre nemet
Az első alkalom fantasztikus volt, olyat élvezett a karjaim között,hogy még most is libabőrös leszek,ha rá gondolok.
A második alkalom előtt megkérdezte, hogy nem lenne e baj, ha a férje nézne.....nagyon izgatja ez a dolog- mondta és örömmel belementem.
Egy fél óra nyalakodás után megkértem a pasit, segítsen be, mutassa meg hogy jó az asszonykának
nagyon hálás volt,hogy aktívan is részt vehet. Felváltva nyaltuk és ujjaztuk a hölgyet...izgató volt. Egy újabb félóra után, amikor összegabalyodva csókolóztunk, a férj a párja mögé kúszott és elkezdte őt dugni, engem meg megujjazni. Hmmm...bizsergető érzés .
Amikor nem sokkal később a nő elkezdte orálisan kielégíteni,kinyújtotta a kezét és odahúzott. Csókolóztunk, majd szabályosan a számba tette a férje farkát. Felváltva szoptuk, amíg tele nem spriccelte mindkettőnk száját
hatalmas élmény volt és így talán még jobb,hogy nem előre megbeszélt, hanem spontán!
Több órás kényeztetés után megbeszéltük, hogy ezeket az alkalmakat bizony állandósítani kell!

A második alkalom előtt megkérdezte, hogy nem lenne e baj, ha a férje nézne.....nagyon izgatja ez a dolog- mondta és örömmel belementem.
Egy fél óra nyalakodás után megkértem a pasit, segítsen be, mutassa meg hogy jó az asszonykának

Amikor nem sokkal később a nő elkezdte orálisan kielégíteni,kinyújtotta a kezét és odahúzott. Csókolóztunk, majd szabályosan a számba tette a férje farkát. Felváltva szoptuk, amíg tele nem spriccelte mindkettőnk száját

Több órás kényeztetés után megbeszéltük, hogy ezeket az alkalmakat bizony állandósítani kell!

Ejjha ! Izgalmas
(Ez egy válasz Vickyy üzenetére (2015. 05. 26. kedd 23:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 26. kedd 23:57

Sziasztok! Muszáj le/ki írnom...egy fantasztikus találkozót. Adott egy lány és egy megbeszélt randi. Szerette volna kipróbálni a szexet egy nővel. Én meg nem mondhattam erre nemet
Az első alkalom fantasztikus volt, olyat élvezett a karjaim között,hogy még most is libabőrös leszek,ha rá gondolok.
nagyon hálás volt,hogy aktívan is részt vehet. Felváltva nyaltuk és ujjaztuk a hölgyet...izgató volt. Egy újabb félóra után, amikor összegabalyodva csókolóztunk, a férj a párja mögé kúszott és elkezdte őt dugni, engem meg megujjazni. Hmmm...bizsergető érzés .
hatalmas élmény volt és így talán még jobb,hogy nem előre megbeszélt, hanem spontán!