Volt amikor komolyan fotózgattam.A sógonőmnek csinàltam egy portfóliót,majd elment egy profi fotóshoz is.Visszaadta nekem a pendrive-ot a 2 fotózàs képeivel,hogy vàlasszam ki ,melyikek a legjobbak..Akkor làttam először meztelenül a képeken,később élőben is és nem véletlenül kérte ki a véleményem
Hogy történt a dolog?
(Ez egy válasz Gabriella82 üzenetére (2024. 07. 12. péntek 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Kértek rólam képet azt a nagy hévben nem vettem észre közösként syncelt be a néhány kép a corporate cloud-ba. Szerintem valami Bot autómatikusan törölhette mert kaptam a törlésről szinte azonnal autómata üzenetet de a HR-től azóta sem... Mondjuk csak én voltam rajta senki más személyes adata nem sérült...
Kollégám a céges számítógépre letöltött képeket a telefonjáról, és a letöltések közt hagyta a nagy közösbe. A barátnője is közte volt, meglepett, de nagyon kellemes volt nézni,nagyon jó nő....
Véletlenül történt eleve utáltam azt a főnököt.
(Ez egy válasz hatvanasok27 üzenetére (2024. 07. 12. péntek 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
A személyes kapcsolatot csak javítja.
(Ez egy válasz Magdi1960 üzenetére (2024. 07. 12. péntek 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudatosan?
(Ez egy válasz Magdi1960 üzenetére (2024. 07. 12. péntek 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is jártam már így...
(Ez egy válasz hatvanasok27 üzenetére (2024. 07. 12. péntek 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
De ez tudatos volt nem?
(Ez egy válasz Gabriella82 üzenetére (2024. 07. 12. péntek 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 12. péntek 06:54

Régen az akkori főnökömnek adtam le egy munkát a pendriveomon. Csak rajta felejtettem amit az exem csinált...
Régen az akkori főnökömnek adtam le egy munkát a pendriveomon. Csak rajta felejtettem amit az exem csinált...
Párommal egyszer felvettük, ahogy szerelmeskedünk. Aztán a laptop amin volt elromlott, be kellett adni a szervízbe. Azóta is gondolkodom, vajon a szervízesek megnézték-e vagy lementették

Masztiztál is rájuk?
(Ez egy válasz Chaba5X üzenetére (2024. 06. 28. péntek 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 28. péntek 11:07

Évekig informatikából éltem! Több olyan barátom, barátnőm gépe volt nálam, ami tele volt intim dolgokkal. Tudták, hogy esetleg látni fogom ezeket a tartalmakat, de mindig megbíztak bennem! Volt aki meg is kért, hogy kezeljem bizalmasan.
Persze néha megnéztem a házi videókat, képeket, csurgott a nyálam is
de sohasem éltem vissza velük, soha sem csináltam másolatot.
Ez szemét dolog lett volna!
...persze volt egy olyan hölgy is, aki kirakta a házivideó albumot az asztalra. A dátum alapján láttam, hogy előtte 1 nappal, mint amikor hozta hozzám a laptopot

...persze volt egy olyan hölgy is, aki kirakta a házivideó albumot az asztalra. A dátum alapján láttam, hogy előtte 1 nappal, mint amikor hozta hozzám a laptopot

Én barátnőm régi telefonján taltam jó pár képet. Masztis képeket, illetve akkori parjaval pár szex kép is volt. Ami mondjuk úgy meglepett volt olyan kép ahol terdelt 2 fasszal a kezében pozolt.
Ez abszolut bizalmi kérdés!
És nekem is jólesik, ha megbíznak bennem.
Az az ominózus hölgy (most 62 éves)... azóta sem titkolja.
És néha olyan érzésem van, mintha azt szeretné, hogy előtte belenézzek
(Ez egy válasz hatvanasok27 üzenetére (2024. 06. 28. péntek 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 28. péntek 11:32

Az az ominózus hölgy (most 62 éves)... azóta sem titkolja.

Szerintem sincs abba semmi probléma ha bele néz valaki, csak ne éljen vele vissza, ne zsarolja stb!
Azt gondolom mindenki kíváncsi a másikra, és az nem bűn!
Azt gondolom mindenki kíváncsi a másikra, és az nem bűn!
Szerintem sincs abba semmi probléma ha bele néz valaki, csak ne éljen vele vissza, ne zsarolja stb!
Azt gondolom mindenki kíváncsi a másikra, és az nem bűn! (Ez egy válasz Chaba5X üzenetére (2024. 06. 28. péntek 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 28. péntek 11:07
Azt gondolom mindenki kíváncsi a másikra, és az nem bűn! (Ez egy válasz Chaba5X üzenetére (2024. 06. 28. péntek 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Évekig informatikából éltem! Több olyan barátom, barátnőm gépe volt nálam, ami tele volt intim dolgokkal. Tudták, hogy esetleg látni fogom ezeket a tartalmakat, de mindig megbíztak bennem! Volt aki meg is kért, hogy kezeljem bizalmasan.

Egyetértek VELED !!!!
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2023. 10. 20. péntek 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 20. péntek 21:17

Ilyen "barátra" nincs szüksége senkinek!
Ha igaz amit írtál, akkor a helyedben elszégyellném magam.
Ha igaz amit írtál, akkor a helyedben elszégyellném magam.
Nagyon ízgalmas téma, élesszük fel újra
persze manapság már más a stílus, régen a CD-k, régi gépeken itt-ott hanyagul mentett képek, stb.
Én találtam valakiről képeket: jelszó: Pusztaszabolcs

"Úgy viselkedtek itt sokan mintha azt írtam volna hogy nekiálltam terjeszteni a képeiket, de természetesen semmi ilyesmi nem történt."
Nyilván, de ha esetleg így is lenne, gondolom azt akkor sem tennéd közhírré. De nekem végül is mindegy, a te dolgod (és persze azoké, akiknek a gépét szervizelted...) (Ez egy válasz UnlimitedFantasies üzenetére (2023. 10. 22. vasárnap 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 22. vasárnap 15:33
Nyilván, de ha esetleg így is lenne, gondolom azt akkor sem tennéd közhírré. De nekem végül is mindegy, a te dolgod (és persze azoké, akiknek a gépét szervizelted...) (Ez egy válasz UnlimitedFantasies üzenetére (2023. 10. 22. vasárnap 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Hú látom rengetegen vannak akik szeretnek mások felett ítélkezni. Azért azt tisztázzuk hogy SOHA senkinek a képeivel nem éltem vissza, szóval pontosan hogyan ártottam ezzel nekik? Amúgy meg ha tudnátok mi történik telefon, laptop, számítógépek szervizelésekor eléggé meg lennétek döbbenve. Az emberek túlnyomó többsége teljesen tudatlan azzal kapcsolatban hogy a digitális adataikat mennyire nem egyszerű eltüntetni egy adathordozóról, telefonról. Úgy viselkedtek itt sokan mintha azt írtam volna hogy nekiálltam terjeszteni a képeiket, de természetesen semmi ilyesmi nem történt.
Hú látom rengetegen vannak akik szeretnek mások felett ítélkezni. Azért azt tisztázzuk hogy SOHA senkinek a képeivel nem éltem vissza, szóval pontosan hogyan ártottam ezzel nekik? Amúgy meg ha tudnátok mi történik telefon, laptop, számítógépek szervizelésekor eléggé meg lennétek döbbenve. Az emberek túlnyomó többsége teljesen tudatlan azzal kapcsolatban hogy a digitális adataikat mennyire nem egyszerű eltüntetni egy adathordozóról, telefonról. Úgy viselkedtek itt sokan mintha azt írtam volna hogy nekiálltam terjeszteni a képeiket, de természetesen semmi ilyesmi nem történt.