Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 10 11 12
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#10   2005. 10. 12. szerda 22:29
Cowgirl8 Cowgirl8
Én pl. ha kommunista hét jön rám, akkor jobban kívánom a szexet, mégpedig a keményebb szexet, akkor jobb a nagyobb méret,és nem tudok aludni, ha nem elégítenek ki ilyenkor...
CG.
#9   2005. 10. 10. hétfő 12:40
Trios Trios
Hát, ha majd egyszer beleszek nagyon indulva, akkor megejtem a dolgot, mert a hölgyeményem hagyná, ha úgy alakulna a helyzet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 07. péntek 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (179049)
2005. 10. 07. péntek 17:09
Mi sajnos a kedvesemmel csak hétvégén tudunk még pár hétig találkozni, így minden alkalmat megragadunk egy kiadós szexre, s nincs másképp ez akkor sem, mikor menstruálok.Eleinte én jobban idegenkedtem a dologtól mint ő, de miután kipróbáltuk, megfogdtam amint csak lehet, újra kipróbálom. Vitt egy kis pluszt a dologba, hogy érzékenyebb olyankor a bőröm és a puncim is egyaránt.Persze ha túl mélyre hatol, az már fáj...de én nagyon ajánlom mindenkinek! Legalább egyszer próbáljátok ki,csak óvatosan! wink
#8   2005. 10. 07. péntek 18:16
 xxxjani xxxjani
Pontosan így van csak az Ő gondja. eljen eplus2
#7   2005. 10. 07. péntek 18:14
 xxxjani xxxjani
Nem biztos, mert csak otthon engedem be mi pedig.. védekezik az asszony.
#6   2005. 10. 07. péntek 17:09
X Törölt felhasználó (179049)
Mi sajnos a kedvesemmel csak hétvégén tudunk még pár hétig találkozni, így minden alkalmat megragadunk egy kiadós szexre, s nincs másképp ez akkor sem, mikor menstruálok.Eleinte én jobban idegenkedtem a dologtól mint ő, de miután kipróbáltuk, megfogdtam amint csak lehet, újra kipróbálom. Vitt egy kis pluszt a dologba, hogy érzékenyebb olyankor a bőröm és a puncim is egyaránt.Persze ha túl mélyre hatol, az már fáj...de én nagyon ajánlom mindenkinek! Legalább egyszer próbáljátok ki,csak óvatosan! wink
(Ez egy válasz Trios üzenetére (2005. 10. 07. péntek 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 07. péntek 12:46
Mi a véleményetek a menstruációs időszak alatti szexről.
Én Ódzkodom tőle. Bár ha a páromnak elmúlik, utána pár napig szinte semmi sem elég neki!
#5   2005. 10. 07. péntek 16:14
Moncy Moncy
nyes eljen ez jóóóóóó válasz volt
#4   2005. 10. 07. péntek 15:29
 xxxjani xxxjani
1-ébként konzeratív módon én szinte tabuként kezelem.Társaságban nem is szivesen beszélek róla, ez a hölgyek legintimebb magánügye.
#3   2005. 10. 07. péntek 15:25
 xxxjani xxxjani
Éppen erre akartam kitérni, de látom vannak mások is akiknek van fantáziájuk. Vagy lehet,hogy nagyon perverzek vagyunk? Minden esetre nálunk nem kizáró ok , egy "sima" dugás még belefér, és valóban ott a fürdőszoba. Persze egy idegen nővel biztos nem lenne "hangulatom" hozzá, de nem is zárom ki. hehe
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 10. 07. péntek 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 07. péntek 15:19
Nehéz dió...
Azokon a bizonyos "piros betűs napokon" ahogy a Kedvesem szokta mondani: "Drágám, akkor most Te légy Hozzám nagyon jó" .... wow1 finom
Vén fejemmel mire rávesz a SZERELEM...

Bár Nekünk csajoknak (legalábbis szerény véleményem szerint) baromira nehéz ilyenkor megállni h. ne ...

Habár ilyen helyzetekre ott a közös fürdőzés... (Bevallom "férfiasan" még nem próbáltuk, de a következő "napokon" kipróbáljuk.)
#2   2005. 10. 07. péntek 15:19
Moncy Moncy
Nehéz dió...
Azokon a bizonyos "piros betűs napokon" ahogy a Kedvesem szokta mondani: "Drágám, akkor most Te légy Hozzám nagyon jó" .... wow1 finom
Vén fejemmel mire rávesz a SZERELEM...

Bár Nekünk csajoknak (legalábbis szerény véleményem szerint) baromira nehéz ilyenkor megállni h. ne ...

Habár ilyen helyzetekre ott a közös fürdőzés... (Bevallom "férfiasan" még nem próbáltuk, de a következő "napokon" kipróbáljuk.)
#1   2005. 10. 07. péntek 12:46
Trios Trios
Mi a véleményetek a menstruációs időszak alatti szexről.
Én Ódzkodom tőle. Bár ha a páromnak elmúlik, utána pár napig szinte semmi sem elég neki!

... 10 11 12
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Trios Trios
Nyitás ideje: 2005. 10. 07. péntek
Üzenetek: 230db
Utolsó üzenet: 2022. 07. 20. szerda

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!