Engem a párom olyankor orálisan kielégít és ezt nagyon tisztelem benne.
manstruáció alatt orálisan elégítem ki a páromat, amit nagyon élvez, hiszen ilyenkor Ő van a központban!
Ezzel 1etértek. Fontos a tisztálkodás!!!
(Ez egy válasz cukipofa üzenetére (2010. 05. 23. vasárnap 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 23. vasárnap 14:23

Nálunk nem probléma, ha a párom menstruál, még talán jobb is a szex, mert izgalmas, nem mindennapi és a párom ilyenkor még annál is jobban kivánja a himtagot! Fontos: akció előtt és után is tisztálkodni!
Jobban kívánom a szexet a piros napokon. Lehet, hogy azért, mert olyankor kihagyás van a fogamzásgátlóban?
Sziasztok!
Én is nagyon kívánom menstruáció alatt a szexet. De még csak úgy próbáltuk ki hogy az utolsó napom volt,de nagyon élveztem. De a többi napon a páromnak nincs kimaradás,leszopizom. Ezt nagyon élvezem. Kézimunka az nálam is előfordul ilyenkor. Tisztálkodás az nagyon fontos!
Én is nagyon kívánom menstruáció alatt a szexet. De még csak úgy próbáltuk ki hogy az utolsó napom volt,de nagyon élveztem. De a többi napon a páromnak nincs kimaradás,leszopizom. Ezt nagyon élvezem. Kézimunka az nálam is előfordul ilyenkor. Tisztálkodás az nagyon fontos!
Ha épp megvan neki, akkor is szoktunk, csak épp mindenhová máshová, csak ODA nem. Ilyenkor sokkal érzékenyebb, ilyenkor több a szopás, és több az anál. Imádom hátulról dugni. Kell ellazulás után, sikosítóval, pillanatok alatt izgatja. Volt már, hogy én hátulról dugtam és közben ujjazta magát, majd hangosan visítva élvezett el. Viszont mindíg, előtte, utána is kötelező ilyenkor nálunk a fürdés, tehát csak otthon jöhet szóba az action. Ilyenkor...
Nálunk a párom meg van ilyenkor bolondúlva a sexért
Bármit megtesz, csak dugjam meg, hát mit tehetek, eleget is teszek neki
A végén meg nem nagyon kell koncentrálnom, hogy hova is élvezzek. Hát bele a közepébe
Én nagyon szeretem, isteni ilyenkor a sex.
Bármit megtesz, csak dugjam meg, hát mit tehetek, eleget is teszek neki

Ha meg van, fürdés után frissen nyalni szuper érzés, még akkor is ha elkezd lassan csordogálni. Hatalmasat élvezett tőle a párom, utána bedugtuk és a következőt már ott élvezte ki. Majd megfürödtünk és semmi gond nem volt. Nem értem miért baj ez sok nő számára ha a partnere elfogadja.
Sziasztok!
Sok évvel ezelőtt volt egy barátnőm, akivel a mensije alatt is simán szexeltük.
Mondjuk engem sem zavart a dolog...
Gumit nem használtunk, fogamzásgátlót szedett.
A feleségem nem ilyen, őt nem lehet megkörnyékezni a menstruációja alatt.
A kérdésem a következő lenne...:
Ha szexelek egy teljesen egészséges menstruáló nővel, gumi nélkül... vihetek-e haza valamit?
Persze tudom, tisztálkodás előtte-utána...
Ha szexelek egy teljesen egészséges menstruáló nővel, gumi nélkül... vihetek-e haza valamit?
vihetek-e haza valamit?
Amennyiben teljesen egészséges, akkor minimum egy csokor virágot, vagy valamit kis bársonydobozban. (Vezeklésül) (Ez egy válasz Mrs.Doubtfire üzenetére (2013. 04. 11. csütörtök 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 11. csütörtök 09:39
Amennyiben teljesen egészséges, akkor minimum egy csokor virágot, vagy valamit kis bársonydobozban. (Vezeklésül) (Ez egy válasz Mrs.Doubtfire üzenetére (2013. 04. 11. csütörtök 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!

Törölt felhasználó (857830)

vihetek-e haza valamit?
Amennyiben teljesen egészséges, akkor minimum egy csokor virágot, vagy valamit kis bársonydobozban. (Vezeklésül)
Amennyiben teljesen egészséges, akkor minimum egy csokor virágot, vagy valamit kis bársonydobozban. (Vezeklésül)
lájk
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 11. csütörtök 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 11. csütörtök 10:03

vihetek-e haza valamit?
Pár darab vvt.-t...
(Ez egy válasz Mrs.Doubtfire üzenetére (2013. 04. 11. csütörtök 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 11. csütörtök 09:39

Sziasztok!
Na,ezt aztán mondhatod a férfiaknak....Én még soha nem kaptam semmit..(
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 11. csütörtök 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 11. csütörtök 10:03

vihetek-e haza valamit?
Röviden, tömören: 2 partnerem van, egyiküknél a menstruáció alatti szex sincs kizárva.
1 partnernél nem is vetődött volna fel probléma.
Pusztán nem szerettem volna felelőtlen lenni, ha már így alakulnak a dolgok. Ezért érdeklődtem csupán, bár én is gyanítottam, hogy egy kicsit nagy feneket kerítettem a dolognak.
Természetesen az ajándékok alapdolgoknak számítanak.
1 partnernél nem is vetődött volna fel probléma.
Pusztán nem szerettem volna felelőtlen lenni, ha már így alakulnak a dolgok. Ezért érdeklődtem csupán, bár én is gyanítottam, hogy egy kicsit nagy feneket kerítettem a dolognak.
Természetesen az ajándékok alapdolgoknak számítanak.

Sziasztok!Én 26 éves csaj vagyok,és nagyon kívánom mensi alatt a szexet:(Sajnos a pasim nem értékeli ezt,ő teljesen konzervatív ezen a téren,igy kénytelen vagyok kihagyni 5 napot..sehogy semmivel nem tudom rávenni őt a dologra..:

Isteni a mensi alatt szexelni.Eddig minden hölgyem nagyon kívánta és élvezte.Persze az ember kicsit óvatosabban nyalakodik.......
Lénácska: Próbáltad már leszopni?
Szépen rámész szájjal, és felhúzod. Szerintem van az a pont amikor nem gondolkozik. És ha előtte alaposan kiöblíted magad akkor szinte észre sem lehet venni. Hátha rákap.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 14. vasárnap 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 14. vasárnap 21:27
Szépen rámész szájjal, és felhúzod. Szerintem van az a pont amikor nem gondolkozik. És ha előtte alaposan kiöblíted magad akkor szinte észre sem lehet venni. Hátha rákap.

Törölt felhasználó (881136)

Sziasztok!Én 26 éves csaj vagyok,és nagyon kívánom mensi alatt a szexet:(Sajnos a pasim nem értékeli ezt,ő teljesen konzervatív ezen a téren,igy kénytelen vagyok kihagyni 5 napot..sehogy semmivel nem tudom rávenni őt a dologra..:

Közben rendszeresen megcsal? Nem értem. (Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2013. 04. 11. csütörtök 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 11. csütörtök 19:46
Közben rendszeresen megcsal? Nem értem. (Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2013. 04. 11. csütörtök 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)

"akkor minimum egy csokor virágot, vagy valamit kis bársonydobozban."
Erre irtam.. (Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2013. 04. 16. kedd 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 16. kedd 07:06
Erre irtam.. (Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2013. 04. 16. kedd 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Közben rendszeresen megcsal? Nem értem.
Közben rendszeresen megcsal? Nem értem.