Mi a véleményetek a menstruációs időszak alatti szexről.
Én Ódzkodom tőle. Bár ha a páromnak elmúlik, utána pár napig szinte semmi sem elég neki!
Én Ódzkodom tőle. Bár ha a páromnak elmúlik, utána pár napig szinte semmi sem elég neki!
Nehéz dió...
Azokon a bizonyos "piros betűs napokon" ahogy a Kedvesem szokta mondani: "Drágám, akkor most Te légy Hozzám nagyon jó" ....
Vén fejemmel mire rávesz a SZERELEM...
Bár Nekünk csajoknak (legalábbis szerény véleményem szerint) baromira nehéz ilyenkor megállni h. ne ...
Habár ilyen helyzetekre ott a közös fürdőzés... (Bevallom "férfiasan" még nem próbáltuk, de a következő "napokon" kipróbáljuk.)
Azokon a bizonyos "piros betűs napokon" ahogy a Kedvesem szokta mondani: "Drágám, akkor most Te légy Hozzám nagyon jó" ....

Bár Nekünk csajoknak (legalábbis szerény véleményem szerint) baromira nehéz ilyenkor megállni h. ne ...
Habár ilyen helyzetekre ott a közös fürdőzés... (Bevallom "férfiasan" még nem próbáltuk, de a következő "napokon" kipróbáljuk.)
Éppen erre akartam kitérni, de látom vannak mások is akiknek van fantáziájuk. Vagy lehet,hogy nagyon perverzek vagyunk? Minden esetre nálunk nem kizáró ok , egy "sima" dugás még belefér, és valóban ott a fürdőszoba. Persze egy idegen nővel biztos nem lenne "hangulatom" hozzá, de nem is zárom ki.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 10. 07. péntek 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 07. péntek 15:19

Nehéz dió...

1-ébként konzeratív módon én szinte tabuként kezelem.Társaságban nem is szivesen beszélek róla, ez a hölgyek legintimebb magánügye.

Mi sajnos a kedvesemmel csak hétvégén tudunk még pár hétig találkozni, így minden alkalmat megragadunk egy kiadós szexre, s nincs másképp ez akkor sem, mikor menstruálok.Eleinte én jobban idegenkedtem a dologtól mint ő, de miután kipróbáltuk, megfogdtam amint csak lehet, újra kipróbálom. Vitt egy kis pluszt a dologba, hogy érzékenyebb olyankor a bőröm és a puncim is egyaránt.Persze ha túl mélyre hatol, az már fáj...de én nagyon ajánlom mindenkinek! Legalább egyszer próbáljátok ki,csak óvatosan!
(Ez egy válasz Trios üzenetére (2005. 10. 07. péntek 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 07. péntek 12:46

Nem biztos, mert csak otthon engedem be mi pedig.. védekezik az asszony.
Pontosan így van csak az Ő gondja.

Hát, ha majd egyszer beleszek nagyon indulva, akkor megejtem a dolgot, mert a hölgyeményem hagyná, ha úgy alakulna a helyzet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 07. péntek 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 07. péntek 17:09
Törölt felhasználó (179049)

Mi sajnos a kedvesemmel csak hétvégén tudunk még pár hétig találkozni, így minden alkalmat megragadunk egy kiadós szexre, s nincs másképp ez akkor sem, mikor menstruálok.Eleinte én jobban idegenkedtem a dologtól mint ő, de miután kipróbáltuk, megfogdtam amint csak lehet, újra kipróbálom. Vitt egy kis pluszt a dologba, hogy érzékenyebb olyankor a bőröm és a puncim is egyaránt.Persze ha túl mélyre hatol, az már fáj...de én nagyon ajánlom mindenkinek! Legalább egyszer próbáljátok ki,csak óvatosan!

Én pl. ha kommunista hét jön rám, akkor jobban kívánom a szexet, mégpedig a keményebb szexet, akkor jobb a nagyobb méret,és nem tudok aludni, ha nem elégítenek ki ilyenkor...
CG.
CG.
Engem nem zavar a vér látványa. Ráadásul a páromon is azt vettem észre, hogy ugyanúgy (ha nem jobban) kívánja a farkam, mint máskor. Engem roppant mód izgatnak a sex közben hangok (cuppogás, csattogás...), a sikamlósság, ami ilyenkor felerősödik. Meg különben is; BORZASZTÓAN SZERETEM ŐT ÉS JÓ VELE MINDENHOGYAN!

Én igazán annak örülök, ha vége van a vérbő hétnek, mert utána kb. egy hétig semmi nem elég a páromnak. Lehet, hogy azért van ez, mert Ő akkor is akarná amikor meg van neki, én meg nem.
(Ez egy válasz Cowgirl8 üzenetére (2005. 10. 12. szerda 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 12. szerda 22:29

Én pl. ha kommunista hét jön rám, akkor jobban kívánom a szexet, mégpedig a keményebb szexet, akkor jobb a nagyobb méret,és nem tudok aludni, ha nem elégítenek ki ilyenkor...
CG.
CG.
Azt hiszem, ez egy olyan dolog, amit nem szabad erőltetni egyik félnek sem. Van, hogy a nő nem szívesen ilyenkor, van, hogy a férfi nem akarja a dolgot.
Nálunk szerencsére ilyen dolgok nincsenek, 2 napja épp nagyon megvolt, de mindig kívánjuk egymást, ha együtt vagyunk, épp ezért azt az alkalmat sem hagytuk ki. Nem igazán érdekelt, hogy épp ezért megnyúlik a menstruációm időtartama, sem az, hogy véres lett a lepedő. Tamponom sok van, és a mosógép is elvégzi a dolgát
De természetesen az ember ezt sokkal természetesebben veszi, ha szereti a másikat és az én szememben a barátom nagyon nagy, hogy megteszi ezt nekem.
Nálunk szerencsére ilyen dolgok nincsenek, 2 napja épp nagyon megvolt, de mindig kívánjuk egymást, ha együtt vagyunk, épp ezért azt az alkalmat sem hagytuk ki. Nem igazán érdekelt, hogy épp ezért megnyúlik a menstruációm időtartama, sem az, hogy véres lett a lepedő. Tamponom sok van, és a mosógép is elvégzi a dolgát

De természetesen az ember ezt sokkal természetesebben veszi, ha szereti a másikat és az én szememben a barátom nagyon nagy, hogy megteszi ezt nekem.
De ilyen esetekben pl. ott van a fürdő...
Legnagyobb igazság, ha szerted és téleg ugy vagy a kapcsolatba(egymásgondoltát ismeritek)akkor nem érdekel semi, csak az őrőm szerzés neki és magadnak azaz egyűtt.
S ha ő meg bolondul ilyenkor jobban egy kicsit a sexért...(ugyan már kimarad az előjátékbol a nyali-fagyi) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 20. csütörtök 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 20. csütörtök 23:20
S ha ő meg bolondul ilyenkor jobban egy kicsit a sexért...(ugyan már kimarad az előjátékbol a nyali-fagyi) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 20. csütörtök 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)

Azt hiszem, ez egy olyan dolog, amit nem szabad erőltetni egyik félnek sem. Van, hogy a nő nem szívesen ilyenkor, van, hogy a férfi nem akarja a dolgot.

Márpedig a bátor tengerész a Vörös-tengeren is átkel!!
(Ez egy válasz Trios üzenetére (2005. 10. 07. péntek 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 07. péntek 12:46

omg! ez nem igazan kellemes... ver stb... Nincs az a penz , h betegyem egy veres nobe! Elettol is elmenne a kedvem.

Örömmel látom, hogy többen vagyunk, akik szeretik, mint akik nem! Lehet, hogy perverz vagyok, de ha a párom leápolja magát, és feltesz egy jó tampont, akkor én szívesen izgatom a számmal a csiklóját, és ha már beindult, akkor tampon ugrik a szemetesbe, én meg be a punciba csontig....
Hát úgymondd hangulat kérdése a kedvesemnek mikor megjön akkor az igazán erős vérzés a parás amely 3 napig is eltarthat a kérdés ugye az hogy ebben az időben mennyit tkozunk mondjuk hogyha egy hétvégén köszönt be a piros hó akkor nem nagyon zavartatjuk magunkat utánna ott a fürdés és megvan oldva a vége után kicsit optikai sokk de végülis az előtte történt dolgok miatt megéri!
Hát míg közel 2 hónapig nem voltam kipróbáltuk...amúgy mint bármelyik aktusnál higénia kérdése...bár most olyan intenzív a szexuális életünk hogy hihetetlen mi mindent megengedek... (Na de a férjemmel nem volt ez így...)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 10. 07. péntek 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 07. péntek 15:19

Nehéz dió...