Szerintem, ha igazán szereted a csajt és betartod, amiket leírtak, leírtunk, és persze nem akkor csináod, mikor a legerősebben vérzik, meg az sem ár ha ő is akarja, meglátod, hogy nem rossz, nem okoz hányingert.
Köszi!:-)
érdekes, mindenki ugyanezt mondja:-) És azoknak többsége nem boldog a kapcsolatában. Ugy néz ki, rajtam kívül nem sok emberke képes megváltoztatni az életét (?)....
nem baj, várok. majd csak egyszer valaki engem akar barátnőnek és nem szeretőnek!
egyébként nem vagyok laza....Max. a gondolkodásmódom...ill. nem mindenkinek vagyok laza, naa:-)
érdekes, mindenki ugyanezt mondja:-) És azoknak többsége nem boldog a kapcsolatában. Ugy néz ki, rajtam kívül nem sok emberke képes megváltoztatni az életét (?)....
nem baj, várok. majd csak egyszer valaki engem akar barátnőnek és nem szeretőnek!
egyébként nem vagyok laza....Max. a gondolkodásmódom...ill. nem mindenkinek vagyok laza, naa:-)
hogyan lehet veled megismerkedni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 09. szerda 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 09. szerda 15:49
Törölt felhasználó (368273)
VIP

Köszi!:-)
A volt barátnőm az szeretett akkor is szeretkezni mikor menstruált.Végülis nem rossz.
nekem sem okozott sose gondot
ismerősőm szerinte elég egy plussz kellék, mégpedig egy vastagab törcsi, az is csak azért, hogy ne ázzon át az ágynemú is :D
szal' szerintem a fiuknak nem kellene ettől beparázniuk
ismerősőm szerinte elég egy plussz kellék, mégpedig egy vastagab törcsi, az is csak azért, hogy ne ázzon át az ágynemú is :D
szal' szerintem a fiuknak nem kellene ettől beparázniuk
az szar ügy
Lányok, asszonyok!
Neketek mi a véleményetek erről a dologról? jobb ilyenkor csinálni, nagyobb hozzá a kedvetek? Mit szoktatok csinálni, hogy kivédjétek a kellemetlenségeket? Fürdő közben jobb ilyenkoor ...
Neketek mi a véleményetek erről a dologról? jobb ilyenkor csinálni, nagyobb hozzá a kedvetek? Mit szoktatok csinálni, hogy kivédjétek a kellemetlenségeket? Fürdő közben jobb ilyenkoor ...
Egyszer a volt barátnőmmel akkor szeretkeztünk mikor megvolt neki a baja.Azt mondja sokkal jobban élvezte mint mikor menstruáció nélkül
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 10. 04. szerda 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 16:36

Lányok, asszonyok!
Jó Neked!
Sokaknál (nálam is) olyankor a nagy semmi... az van, erteljesen. Pedig engem izgat, akkor is; de sokan tényleg semmit, még az orális dolgot sem hejlandóak... (Ez egy válasz nonoka27 üzenetére (2006. 10. 04. szerda 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 18:32
Sokaknál (nálam is) olyankor a nagy semmi... az van, erteljesen. Pedig engem izgat, akkor is; de sokan tényleg semmit, még az orális dolgot sem hejlandóak... (Ez egy válasz nonoka27 üzenetére (2006. 10. 04. szerda 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Egyszer a volt barátnőmmel akkor szeretkeztünk mikor megvolt neki a baja.Azt mondja sokkal jobban élvezte mint mikor menstruáció nélkül
Sziasztok! A mai korszerű világban, ahol a nőknek mindenféle, eszköz a rendelkezésére áll, nem okoz gondot a menses idejémn szeretkezni. Különböző tamponok használatával ez nem gond, jól ki lehet nyalni a puncit, és örömet okozni a partnerednek, úgy, hogy ez neki nem okoz fájdalmat, hasgörcsöt.Egyébként kell egy fél kiló nagyon friss kenyér és lehet "tunkolni", na ez a kannibál szerelem
Sziasztok! Én nagyon kívánom a szexet amikor megvan(még a szokásosnál is jobban:)). Szerencsére a barátaimat sosem zavarta a mensesem. Jó tamponnal is, de anélkül is. Max. ha nagyon erős a vérzés akkor zuhany alatt csináljuk.
Nekem nem igazán tetszik ez a dolog. Azért találták fel az orális szexet, ilyenkor ki lehet használni.

[/url][/img]

Biztos jó valakinek, de ilyenkor inkább orál.
Nekem se igazán jön be, valahogy csak kibírjuk azt a 4-5 napot.