Az enyém 23 centi de nem menőzök vele, mert teljesen felesleges :P Úgyis csak a párom kapja meg

Szerintem nem minden a méret srácok igaz számít a dologban és jó ha nagy, de ha a használója nem tud vele mit tenni akkor sajna a csajok előtt le is égett
ja volt nekem is egy haverom ezzel etette a nőket mindig ....és volt mindig aki bedőlt ennek a marhaságnak ÉS KÍVÁNCSISÁGBÓL ELMENT VELE ahol persze csoda történt .... HAHAHA
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 10. péntek 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 10. péntek 16:34
Törölt felhasználó (182417)

hallottam, hogy egy csávónak akkora farka volt, hogy amikor elkezdett meredezni akkor kiszállt a vér a fejéből és elájult. XD de lehet hogy csak kamu, nem tudom. akkor is poénos szerintem

hallottam, hogy egy csávónak akkora farka volt, hogy amikor elkezdett meredezni akkor kiszállt a vér a fejéből és elájult. XD de lehet hogy csak kamu, nem tudom. akkor is poénos szerintem

Az átlag 12-15 cm; biszex vagyok, sok férfivel is volt már dolgom, tudom, hogy a 17 cm már nagy méretnek mondható, a 18-tól pedig már hatalmas.
Sziaszto.Egy érdekes tény:még jó múltkor vettünk közösen az asszonnyal egy vibrit,ami hosszab és vastagabb a farkamnál(átlagos méretem van)Kiegészitésként elkezdtük használni néha ha ugy voltunk begerjedve és az esik neki igazán jól ha csak a feléig tolom be.Pedig nincs óriási hüvelye.(szült már 1 gyereket)tehát a hossznak nem igazán van nagy jelentőssége,a vastagságnak inkább.A legjobb hogy az én farkamtól is nagyokt élvez nyöszörog és boldogság van az arcán szex után.Azt mondja nem baj hogy nem vagyok lof..sz méretü mert az igazi élvezet a nő fejében dől el.....
zolee_only teljesen igazad van !!!!!!!
szasztok a méret nem lényeg. az én csajom úgy van beállítva h a nyalást élvezi, nincs nagy farkaˇ(16 állítolag ez az átlag)de dughatnám órágik se menne le vagy lehet, de ő a naylásra van beállítnva. mikor 1x azt mondom neki h biztos kicsi neki a afarka azért nem megy el, azt mondta, jó neki az én méretem, hisz h angyobb lenne be se kapná! tehát nem kell 20-25cm orjás, + a punciba 7cmig van érzékelő ideg utána csak az észbe tudja h mekkor avan beben
na és azóta találtál olyat?

jah nem a méret a lényeg... nekem is sikerül barátnőmet ujjal eljuttatni, ha akarom, de olyan is van hiába dugom nehezen megy el... ennek oka, hogy ott kell neki lenni fejben, nem szabad másra figyelni... és ugye vannak pontok nőknek, amiket érdemes izgatni... fülét nyaldosni, harapdálni, vállát, fülébe búgni... az én barátnőm nagyon élvezi... szóval lehet nagy farkad, de a praktikák, kis trükkök megvannak, amivel a nőket fel lehet tüzelni, és legyen akármekkora, a nő öröme a legkisebb mértékben múlik a farok méreten...
sok nő azért mondja hogy neki a nagy fallosz a nyerő, mert ők "agyilag" úgy vannak beállítva, ha meglátnak egy tekintélyes szerszámot, már az képes őket csúcsra juttatni...
de lehet ha szeret az adott nő és látja arcod, az olyan örömöt okoz neki, hogy azzal van akit szeret, hogy soket segít az orgazmusban... nem valami jól fogalmazom meg ezeket, de remélem érthető (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 17. vasárnap 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 17. vasárnap 09:33
sok nő azért mondja hogy neki a nagy fallosz a nyerő, mert ők "agyilag" úgy vannak beállítva, ha meglátnak egy tekintélyes szerszámot, már az képes őket csúcsra juttatni...
de lehet ha szeret az adott nő és látja arcod, az olyan örömöt okoz neki, hogy azzal van akit szeret, hogy soket segít az orgazmusban... nem valami jól fogalmazom meg ezeket, de remélem érthető (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 17. vasárnap 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (338297)

Az örök dilemma,hogy a nagyobb vagy kisebb is jo?Ez nőtől függ nagy mértékben.Van amelyikük beéri 14 essel is van aki frankón megmondja,hogy neki a nagyobb kell mert csak azt élvezi.akkor mi az igazság,mert van akit egy kis nyalással és ujjazással is a mennyekbe lehet repiteni.....Pedig az ujjaink vékonyabbak mint cerkánk.Minden nő más és más.Van amelyik csk divatbol mondja az első randi után hogy neki a nagyobb jön be.aztán rájön hogy az átlaggal is lehet nagy örömöt szerezni, csak tudni kell használni!!
Az örök dilemma,hogy a nagyobb vagy kisebb is jo?Ez nőtől függ nagy mértékben.Van amelyikük beéri 14 essel is van aki frankón megmondja,hogy neki a nagyobb kell mert csak azt élvezi.akkor mi az igazság,mert van akit egy kis nyalással és ujjazással is a mennyekbe lehet repiteni.....Pedig az ujjaink vékonyabbak mint cerkánk.Minden nő más és más.Van amelyik csk divatbol mondja az első randi után hogy neki a nagyobb jön be.aztán rájön hogy az átlaggal is lehet nagy örömöt szerezni, csak tudni kell használni!!
Az enyém xx/xx (kimoderálva! senki nem kíváncsi a Te méretedre! :tom) szerintem 16 centi körül van az átlag
valaki egyszer azt is mondta:-kicsi legyen, de játékos!!!

AMILYEN A FASZUNK,OLYANNAL BASZUNK!!
Egyszer azt mondta egy öreg suszter: A pinát megdugni kell fiam, nem kisámfázni. Tehát ne a méreten lovagoljatok meg méricskézzétek a szerszámot, hanem használjátok. A kicsi is lehet rutinos, míg egy nagy is lehet egy rakás semmi, ha akcióra kerül sor.Adjatok élvezetet és fogadjátok el,ne a méreten rágodjatok.
Minden hsz-t, ami nem a témával kapcsolatos, hanem méret közlés, és véleménykérés azt kimoderálom!
(pld.: "18/6 az jó lányok?" -bocsi, de hülye kérdés! NEM ide való! itt az "mennyi az átlag"-ról kellene kifejtenetek a véleményeteket!)
(pld.: "18/6 az jó lányok?" -bocsi, de hülye kérdés! NEM ide való! itt az "mennyi az átlag"-ról kellene kifejtenetek a véleményeteket!)
13 cm-es farokkal is ki lehet elégíteni egy nőt, csak sokáig kell nyalni a punciját.

lol
most végig néztem a topicot és kb mindenki ojan 17-20 cm ig ír..............
de az átlag az 14-17 ig nem 17-20 ig....
szerintem h h már írtok akor igazat
(nem akarok kötözködni)
most végig néztem a topicot és kb mindenki ojan 17-20 cm ig ír..............
de az átlag az 14-17 ig nem 17-20 ig....
szerintem h h már írtok akor igazat

(nem akarok kötözködni)

Az enyém xx cm.
A "Magyar amatőrök / Magyar fiúk" -ban láthattok róla képeket, Ethan7 beküldői néven. Lányok vélemények?
A "Magyar amatőrök / Magyar fiúk" -ban láthattok róla képeket, Ethan7 beküldői néven. Lányok vélemények?
(kimoderálva)