Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"....Nem tudom mi a fenéből veszik a pasik hogy a nők odavannak a nagy farokért. Sok nő kipróbált nagyobb méretet, rájött hogy azért az nem annyira jó. Az okosabb nők meg tudják hogy mennyi fér be, mennyi a felesleg. Más kérdés hogy egyes pózokba egy-egy centi jól jön. De nem ettől függ a jó szex!...."
"....Jó lenne ha rájönnétek nem mérni kell, hanem használni azt ami van, rájönni hogy m hogy jó egy nőnek és nem azt hinni hogy ez ennyire sarokpont az életben..."
"...Egy átlagos méretű pénisz nagy örömet tud okozni. Ez pont.. Csak férfi legyen a végén... "
"...szerintem nincs az a nagy fasz aminél nem lehet nagyobb,de nincs olyan kicsi sem ami nem lehet elég ez mind technika függő..."
"... lányoknak ennek elégnek kell lennie persze az adott lánytól és a póztól is függ ,hogy mikkor ,mi és hogyan jó..."

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 104 105 106 107 108 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2499   2008. 08. 04. hétfő 22:16
X Törölt felhasználó (326259)
lol
most végig néztem a topicot és kb mindenki ojan 17-20 cm ig ír..............
de az átlag az 14-17 ig nem 17-20 ig....
szerintem h h már írtok akor igazat smile
(nem akarok kötözködni) vigyor4
#2498   2008. 08. 04. hétfő 18:22
X Törölt felhasználó (330954)
Az enyém xx cm.
A "Magyar amatőrök / Magyar fiúk" -ban láthattok róla képeket, Ethan7 beküldői néven. Lányok vélemények?
#2497   2008. 08. 04. hétfő 17:19
Janó0117 Janó0117
(kimoderálva)
#2496   2008. 08. 04. hétfő 12:00
X Törölt felhasználó (50686)
Személy szerint nekem xx/xcm a méretem ezzel azt hiszem az átlagban vagyok de bőven elég nem szeretnék 20cm-es farkat magamnak.
#2495   2008. 08. 04. hétfő 11:24
X Törölt felhasználó (326259)
huhh vaze
ez általános kéréds.
minden népnél, országnál változó a mérete vastagsága alakja
a kinaiak,koreaiak nak van világnézetben a legkiebb
de a fekete bőrü népeknek a legnagyobb.(nézd fekete fehér szex a pasinak van h 30 cm es is:P)
a magyarok világnézetben nem álnak ojan rossz helyen. sőt teljesitő késeségüket csak a spanyolok és még pár ország népei hagyák le.
az az min1 hogy mijen az alakja és mekkora azzal elég jól tudsz teljesiteni wink mindent bele violent
#2494   2008. 08. 03. vasárnap 22:09
tom1019 tom1019 VIP Admin
"nem a méret a lényeg", hanem az, hogy csak 16 éves vagy! a honlapra csak 18 évesek jelentkezhetnek be (belépés előtt a rendszer figyelmeztet is!) ejnye1
végleges tiltás!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 03. vasárnap 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (331524)
2008. 08. 03. vasárnap 21:42
hali!16éves vagyok....15cm-es a péniszem...ez kicsi??:Snem jóó?:S
#2493   2008. 08. 03. vasárnap 21:42
X Törölt felhasználó (331524)
hali!16éves vagyok....15cm-es a péniszem...ez kicsi??:Snem jóó?:S
#2492   2008. 06. 27. péntek 16:59
Szympi Szympi VIP
Christophe Clark elég nagy karriert futott be a már szinte védjegyének számító görbe farkával smile
(Ez egy válasz klollen üzenetére (2008. 06. 22. vasárnap 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 22. vasárnap 18:02
hali.szerintetek baj ha valakinek görbe/ferde a pénisze? fájhat a lánynak?
#2491   2008. 06. 22. vasárnap 20:57
X Törölt felhasználó (75419)
Ha egészséges a lány hüvelye ill méhszája, akkor nem!
De ha pl pár hete volt egy méjszájműtéte, akkor rohadtul, bár gondolom ez is attól függ, merre fele görbül nyes
Műtétem után, mikor már élhettem nemi életet, s "normális", egyenes pénisszel nem is volt már gondom, volt olyan,a kit mellőznöm kellett még hónapokig, mert rosszul görbült és fájt shakehead
De ez sztem elég speciális, ill ritka, úgyhogy ne aggódj! nyes Már lehet nekem is akármilyen görbe nyes
(Ez egy válasz klollen üzenetére (2008. 06. 22. vasárnap 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
#2490   2008. 06. 22. vasárnap 20:39
van olyan topic, ami ezzel foglalkozik!
keresd meg!
(különben biztos nem fáj, ha a többivel nincs baj, ill. átlagos, vagy nem 90 fokban görbült... nyes )
#2489   2008. 06. 22. vasárnap 18:02
klollen klollen
#2488   2008. 06. 20. péntek 16:10
MrEnigma MrEnigma
Oh, köszi padre!
Igazán megtisztelsz.
Kitüntető a dícséreted.
Szeretném megköszönni a szüleimnek, a gondoskodó nevelést, a tanáraimnak a figyelmes oktatást, a T-comnak stabil netkapcsolatot, és végül istennek, mert neki mindig meg kell köszönni (csak tudném mé'!).

Na de most komolyan, tök jó tudni hogy hiteltérdemlő amit írok. Legalábbis valakinek/valakiknek. Legalább nem hiába koptatom a klaviatúrámat.

worship
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 06. 20. péntek 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 06. 20. péntek 14:14
sokaknak érdemes lenne jobban odafigyelni a véleményedre, ami a témát illeti, mert rengeteg igazságot, "életképet" és tanulságot rejtenek soraid, amikkel természetesen egyetértek (kivéve a rólam alkotott, igaz poénos képedről...egészen más vagyok a civil valóságban, mint ezen a szórakoztató honlapon, ami nem azt jelenti, hogy nem az igazságról, vagy a valós gondolataimról írnék...jahhh a stílusom..nooo igen, néha hagy némi kívánnivalót nyes )
#2487   2008. 06. 20. péntek 16:08
MrEnigma MrEnigma
Kész!
Itt a vége. Pont!
Megint megkérdezted és eljutottunk oda hogy nem tudok mást mondani, minthogy:
Nőből van!
nyes
Ez egyébkéntis egy univerzálisan jó érv ha nem tudunk mit kezdeni egy női szeszéllyel. nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 20. péntek 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (218972)
2008. 06. 20. péntek 15:05
Tényleg jót mondasz Enigma csak azt nem értem még mindig,hogy minek kellett volna neki nagyobb ha még az is fájt neki ha azt betoltam ami van?
#2486   2008. 06. 20. péntek 15:05
X Törölt felhasználó (218972)
Tényleg jót mondasz Enigma csak azt nem értem még mindig,hogy minek kellett volna neki nagyobb ha még az is fájt neki ha azt betoltam ami van?
#2485   2008. 06. 20. péntek 14:14
sokaknak érdemes lenne jobban odafigyelni a véleményedre, ami a témát illeti, mert rengeteg igazságot, "életképet" és tanulságot rejtenek soraid, amikkel természetesen egyetértek (kivéve a rólam alkotott, igaz poénos képedről...egészen más vagyok a civil valóságban, mint ezen a szórakoztató honlapon, ami nem azt jelenti, hogy nem az igazságról, vagy a valós gondolataimról írnék...jahhh a stílusom..nooo igen, néha hagy némi kívánnivalót nyes )
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 06. 20. péntek 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 20. péntek 08:16
Azt mondják mi vizuális típusok vagyunk mi látni akarjuk közben a párunkat, meg ezért hatásos egy szexi ruha miegymás. De azért a lányok sem vakok és érzéketlenek a látványra. Szerintem ez fejben még hiányzik neki a tökéletes összképhez.
Én pl. imádom a kicsi kisajkakat a beforduló nagyajkakat. Mégis eddig egy kivétellel nagy obb kilógó kisajkú puncikba botlottam. amikor már bent vagyok nem látom, de mégis előtte jobb lenne egy nekem tetszőt nézegetni.
Vagy nem szeretem a tenyérnyi bimbóduvart, mégis volt olyan barátnőm akinek nyugalmi állapotban elterpeszkedett a fél mellén. Foglalkoztam is vele rendesen hogy összehúzódva ágaskodva ne úgy nézzen ki, de nem görcsösen és nem erőlködve, csak próbáltam a lehetőségekhez mérten a számomra kívánatosabbat megteremteni. Ettől a szex nem lett rosszabb a lány nem lett kevesebb a szememben, de a vágy az ízlésem szerinti tökéletességre megvan. Ahogy szerintem mindenkiben. A probléma ott kezdődik ha ebből nem tud engedni vagy csak az a jó nekia többi meg gáz. Az már ciki. Neki lehet hoyg fejben tehát az hiányzik, hogy amikor előveszi a nadrágodból verje ki a szemét a méretes. Szerintem persze, és magamból kiindulva.
#2484   2008. 06. 20. péntek 08:16
MrEnigma MrEnigma
Azt mondják mi vizuális típusok vagyunk mi látni akarjuk közben a párunkat, meg ezért hatásos egy szexi ruha miegymás. De azért a lányok sem vakok és érzéketlenek a látványra. Szerintem ez fejben még hiányzik neki a tökéletes összképhez.
Én pl. imádom a kicsi kisajkakat a beforduló nagyajkakat. Mégis eddig egy kivétellel nagy obb kilógó kisajkú puncikba botlottam. amikor már bent vagyok nem látom, de mégis előtte jobb lenne egy nekem tetszőt nézegetni.
Vagy nem szeretem a tenyérnyi bimbóduvart, mégis volt olyan barátnőm akinek nyugalmi állapotban elterpeszkedett a fél mellén. Foglalkoztam is vele rendesen hogy összehúzódva ágaskodva ne úgy nézzen ki, de nem görcsösen és nem erőlködve, csak próbáltam a lehetőségekhez mérten a számomra kívánatosabbat megteremteni. Ettől a szex nem lett rosszabb a lány nem lett kevesebb a szememben, de a vágy az ízlésem szerinti tökéletességre megvan. Ahogy szerintem mindenkiben. A probléma ott kezdődik ha ebből nem tud engedni vagy csak az a jó nekia többi meg gáz. Az már ciki. Neki lehet hoyg fejben tehát az hiányzik, hogy amikor előveszi a nadrágodból verje ki a szemét a méretes. Szerintem persze, és magamból kiindulva.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 19. csütörtök 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (218972)
2008. 06. 19. csütörtök 14:49
Valamit kifelejtettem a történetből.Nem ilyen téren lehetett gondja,hogy nem érezte,hogy ,,teli van",mert az kimaradt a történetből,hogy sokszor azt mondta,hogy fáj neki ha beteszem tövig csak azt mondta,hogy azt hitte kicsivel nagyobb van nekem és,hogy látványra lehetne nagyobb.Csak itt van már megint az ellent mondás,hogy ha az a méretem ami van fájt neki akkor mi a francnak kell még nagyobb,hogy még jobban fájjon vagy mi:S?Furák ezek a nők néha smile .Amúgy olyan közepesen volt tág a csaj szóval nem is volt még szétdugva ha lehet így fogalmazni smile
#2483   2008. 06. 20. péntek 08:11
MrEnigma MrEnigma
ÍÍÍJJJJJ bazzeg!
Már megint ez a városi legenda számba menő tévhit.
Bazzeg, hetente többször kirántom, mert a hormonok dühöngenek és aktív barátnő nincs, alkalmi meg nem annyira sűrűn, mint amilyen sűrűn jól esne. smile
Namármost van aki rámozdul rázza rázza rázza durr és már csomagolja el 5 perc után. Ezekre talán, mondom talán igaz lehet amit írsz, de aki magához nyúl az nem pusztán üríteni akar. Azzal csak azt érjük el, hogy a következő fél órában órában ne ácsingózzon egyből ha látok egy kerek feneket kiéhezett állapotomban. Aki nekiáll egy egyszemélyes mókának általában fordít rá időt. fél órát órát, és részemről azt mondhatom, ponthogy minél inkább a határnál tartom magam, hogy még nem még nem de majdnem, és minél tovább, egyrészt mert jó (jobb mint a csitt csatt fröccs!), másik pedig ezzel éppenhogy trenírozom magam, hogy tudjam tartani, minél tovább sőt így tudhatja meg egy fiú, hogy hol van az a határ amíg le tud állni és meddig bírja a határon. Ez szex közben igen jól jön, ha érzed hogy közeledik, de nem akarod abbahagyni tudod mikor hol hagyd abba, hogy a legtovább húzhasd, vagy még előtte hoyg ne spanold fel magad túlzottan.
A hozzáállásod tipikus női legenda férfiakról. Sürgősen felejtsd el!
(Ez egy válasz nimfománcsaj üzenetére (2008. 06. 19. csütörtök 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 19. csütörtök 15:08
Nem a méret a lényeg! A keménysége a legfontosabb, de azért nem árt ha 15cm fölött van mert az alatt nagyon kicsinek számít.Az a gond hogy sok pasi nem bírja sokáig és pár lökés után elsül és nehezen akar utána keményedni.Sokat verik ki kézzel és megszokják a gyors menetet ez nagyon nagy probléma mert egy nő nem tud olyan gyorsan orgazmushoz jutni, ezt jó lenne ha a pasik figyelembe vennék!!!!A nőt ne egy bőrzacskónak tekintsék akibe bele lehet üríteni mert ilyen is van!!!!
#2482   2008. 06. 20. péntek 08:02
nem az a baj, ha valaki egy értelmes hozzászólás közben leírja a méretét, és hozzá a témának megfelelő magyarázatot ír (korábban én is kendőzetlenül beírtam), ha nem az a bibi, amikor valaki CSAK a méretét írja be, és semmi egyebet nem tesz hozzá!

erre írtam sok-sok hsz-szel ezelött, hogy a topic nem kizárólag valakinek a "dicsekvő v. siránkozó" méretéről, hanem az átlagos pénisz méret megitéléséről szól! nyes
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 06. 19. csütörtök 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 19. csütörtök 12:17
Ezért tom megcsap... de olyan 14/x nem szoktam méregetni.

Egyébként meg van magyarázat az említett barátnőre.
Jó volt neki, csak még egy kis plusz hiányzott volna.
Ez olyna mint a tejszínhab. Sok süti önmagában isteni de ha megfejeljük egy kis tejszínhabbal mégjobb.
Lehet kellett volna neki hogy mégjobban érzzen téged. Úgy értem a jelenlétedet bent. Nem az ingerlés, a hüvelyi idegek stimulálsa hiányzott neki hanem az érzés hogy tele van veled. Vagy hoyg egy picit sok is vagy. Ez már inkább csak fejben tesz rá a dologra, de ez valahol azért érthető. HA neki erre lett volna igénye akkor az az ő izlése. Ennyi, ezen parázni meg filózni nem kell sokat.
#2481   2008. 06. 20. péntek 02:49
X Törölt felhasználó (218972)
Mármint hova írtál krémfagyi smile ?
#2480   2008. 06. 19. csütörtök 19:34
bazzeg bazzeg
amit leirtál azért nem irtam le ,mert ez alap dolog nyes
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2008. 06. 19. csütörtök 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 19. csütörtök 19:22
azért nimfománcsajnak is van némi igaza. Meg lehet dugni, tele lehet tömni, szét lehet baszni egy nőt, de női szempontból (merthogy kettőn áll a vásár) ki is lehet elégíteni közben a nőt, iletve kellene legalább, vagy őt figyelmen kívül is lehet hagyni. Nézetem szerint a legfontosabb, mérettől függetlenül, mégiscsak kielégíteni a nőt, vagyis orgazmushoz, vagy orgazmusokhoz juttatni, csúcsra segíteni. Enélkül mit sem ér az én eldurranásom. Az akkor olyan, mintha érzéketlen bérnővel lettem volna.

... 104 105 106 107 108 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: rilu rilu
Nyitás ideje: 2004. 09. 13. hétfő
Üzenetek: 4599db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 03. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!