Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"....Nem tudom mi a fenéből veszik a pasik hogy a nők odavannak a nagy farokért. Sok nő kipróbált nagyobb méretet, rájött hogy azért az nem annyira jó. Az okosabb nők meg tudják hogy mennyi fér be, mennyi a felesleg. Más kérdés hogy egyes pózokba egy-egy centi jól jön. De nem ettől függ a jó szex!...."
"....Jó lenne ha rájönnétek nem mérni kell, hanem használni azt ami van, rájönni hogy m hogy jó egy nőnek és nem azt hinni hogy ez ennyire sarokpont az életben..."
"...Egy átlagos méretű pénisz nagy örömet tud okozni. Ez pont.. Csak férfi legyen a végén... "
"...szerintem nincs az a nagy fasz aminél nem lehet nagyobb,de nincs olyan kicsi sem ami nem lehet elég ez mind technika függő..."
"... lányoknak ennek elégnek kell lennie persze az adott lánytól és a póztól is függ ,hogy mikkor ,mi és hogyan jó..."

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 122 123 124 125 126 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2139   2007. 12. 04. kedd 17:05
X Törölt felhasználó (142623)
22 éves vagyok, de nem szeretem a nagyméretü fiúkat. A tied jó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 04. kedd 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (160166)
2007. 12. 04. kedd 17:00
sziasztok én egy 16 éves fiú vagyok és 14 centis.
Szerintetek ez normál méret vagy kicsi?

(korod miatt tiltva:tom)
#2138   2007. 12. 04. kedd 17:00
X Törölt felhasználó (160166)
sziasztok én egy 16 éves fiú vagyok és 14 centis.
Szerintetek ez normál méret vagy kicsi?

(korod miatt tiltva:tom)
#2137   2007. 12. 04. kedd 12:27
MrEnigma MrEnigma
Amire apellálsz az egy nem reprezentatív felmérés. De orvosi statisztikák szerint 12-14 az átlag Európai féfiaknál. Ázsiaiaknál 10-12 nevezhető a statisztikai átlagnak, míg Afrikai barátainknál a 14-16-os. +/- 1-1,5 cm.
Ami az alatt van kicsi illetve mikropénisz lehet ami felette az meg nevezhető mordálynak előbb utóbb. smile

És mégvalami. Sok srácnak gondot okoz a gumi. Olvastam itt ott, meg hallottam egyik másik cimbitől.
És a vékonyított sem segít. Miért?
Mert nincs megfelelő méretük. Magyarországon lehet kapni az átlagot meg az orbitális góliát XXL elephant kiszereléseket. De ott a Life Styles Snugger Fit terméke. hát az 6 inches farokra lett kitalálva (cirka 12-14 centi) keskenyebb is nem akkora az átmérő és makk alatt még szűkítetek a pontosabb fenmaradás érdekében. De érdekes módon Magyarországon ez nem kapható, csak az orbitális méretek. Mintha nem lennének kisfarkúak akik védekeznének is. Ugyanis van akinek gumiban nem megy, emiat nem érez semmit és onnantól móka vége. Majd ezeket a srácokat bélyegzik meg a hülye pinék a "szar az ágyban" címkével és ezért hiszik, hogy a méret a lényeg. Talán ezt is figyelembe kéne venni.

Tudom reklám de szerintem közérdekű (és mivel magyarországon ilyen nincs, se a GG shopban nem ártok a link megadávásval).

Life Styles Snugger Fit
(Ez egy válasz haszegava üzenetére (2007. 12. 04. kedd 01:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 01:09
16 az átlag!Kár ezen vitatkozni!
#2136   2007. 12. 04. kedd 12:21
MrEnigma MrEnigma
Ember! Egy hülye pina véleményére adsz?
Egyik ismerősöm 12 évesen kedzte a szexet. Mindig azt hitte az a jó ha minél nagyobb és ki van sámfázva. Aztán csodálkozott mikor 18 évesen (egy gyerek után) nedvesedett neki. Egy diszkrét beszélgetés során kérdezte meg tőlem, hogy ez normális e???
Aztán pár héttel később ugyancsak nekem lelkendezett, hogy mekkora orgazmusa volt életében először, pedig a srácnak nem is nagy a farka csak olyan (elmondása szerint) 16cm.

Nem az a lényeg mekkora, hanem hogy használod.

És már ezerszer elmondtam (talán itt is). Lányoknak sem egyforma a punci méret!
Van amelyik lánynak akkora, hogy átlagos mérettel csak harangozol benne, van amelyik egy 4 centisre is úgy ráfeszül, hogy fáj, van amelyik 25 centis mordályt is befogad, és van akineka 18 és már bőven sok és fáj.

Káma Szútra.
A férfit és a nőt intim méret alapján 3 kategóriába sorolja. Állatokkal azonosítja. Azt tudom, hogy a férfinél a legkisebb a nyúl a legnagyobb a bika, nőben a legnagyobb az elefánt jelzőt kapta.
Namrámost egy bika típusú férfi egy elefánt nővel jó. Egy bika egy közepes nővel még jó lehet de figyelni kell a pózokra, míg egy kis mérető csaj egy bikával csak nagyon óvatosan cisnálhatja és nem is megy akárhogyan (pl lovaglás nem igazán ajánlott). Ugyanez igaz visszafelé. Egy nyúl férfi matathat egy elefánt nőben de egy legkisebb mérető lánynál a legjobb szerető!

Aztán meg egy lány ha pl molett nagyobb farkat igényel. Azért a popsi szép ha gömbölyödik, de némi helyet is elvesz amit hosszúsággal lehet hatékonyan pótolni.

Szóval ezekután mondja valaki, hogy a méret a lényeg!
(Ez egy válasz Tboy86 üzenetére (2007. 10. 26. péntek 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 26. péntek 18:24
16cm hosszú 13cm a kerülete 4cm vastag.De azóta félek amióta megkaptam egy csajtól hogy szar volt velem mert kicsi pedig minden megvolt petting és vagy 30perig ment az aktus de utánna azt mondta hogy hagyjuk:(:(

na szal ezért van bennem para kapcsolatot kezdeményezni!
jó tanácsokat véleményeket szivessen várok!
#2135   2007. 12. 04. kedd 01:09
haszegava haszegava
16 az átlag!Kár ezen vitatkozni!
#2134   2007. 12. 03. hétfő 22:37
slaci01 slaci01
az kulturált megfogalmazás hogy a (kimoderálva a más anyjának a minősítése! + 1 hét tiltás érte! tom)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 03. hétfő 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 12. 03. hétfő 17:31
ez se nem kérdés (nuku kérdőjel), sem nem kultúrált megfogalmazás! (fasz duma )

olyan kb addig amíg meg nem áll a növésben!
#2133   2007. 12. 03. hétfő 17:31
X Törölt felhasználó (69371)
ez se nem kérdés (nuku kérdőjel), sem nem kultúrált megfogalmazás! (fasz duma )

olyan kb addig amíg meg nem áll a növésben!
(Ez egy válasz slaci01 üzenetére (2007. 12. 03. hétfő 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 03. hétfő 16:16
sziasztok az lenne a kérdésem hogy hány éves korig nő a fasz
#2132   2007. 12. 03. hétfő 16:16
slaci01 slaci01
sziasztok az lenne a kérdésem hogy hány éves korig nő a fasz
#2131   2007. 12. 03. hétfő 16:01
X Törölt felhasználó (69371)
látom engem emlegettél az imént! itt is vagyok!
amúgy tök mindegy mekkora, mert ha nem is akarod élvezni, és nincs benne vágy, akkor lehet akármekkora!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 03. hétfő 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 12. 03. hétfő 14:35
Mekkora az átlagméret?

Mindenekelőtt tisztázzuk, mit is értünk kicsi, átlagos ill. nagy pénisz alatt. Egyáltalán: mi az átlag fogalma?

Nos, vegyünk pl.. 1000 férfit, állítsuk föl a péniszüket, mérjük meg mindnek a hosszát külön-külön, (erre még visszatérünk, hogyan), adjuk össze, és osszuk el 1000-el. Az átlag - nyers matematikai értelemben - egyetlen szám, tehát nem x-től y-ig! Ez a puszta szám azonban nem igazán szerencsés, és sok félreértést okoz. Például, ha (csak a kerekség kedvéért) 16 cm az átlag, akkor vajon a 15 centis kicsi? A 17 centis nagy?

A válasz attól függ, milyen az ún. eloszlásfüggvény az adott mintában. Ennek matematikájától inkább kíméljük meg egymást, a lényeg, hogy mégse kapásból összegezzük a farokhosszakat, hanem ábrázoljuk egy koordinátarendszerben! Ekkor egy ún. Gauss eloszlást látunk ideális esetben (legalábbis ha a minta elég nagy). Ezen az látszik, hogy kb.. a 10 centitől a 25-ig minden előfordul, de valahol középtájon sűrűsödnek az értékek. A görbe csúcsa, akármilyen lapos, az iménti átlagértéket adja. Az így kapott "haranggörbe" elvileg még mindig lehetne nagyon keskeny. Ha pl.. a férfiak 99%-a benne lenne a 15.5...16.5 tartományban, akkor már egy 17 centis lenne a király, egy 15 centis pedig lógathatná az... orrát. Ámde a gyakorlati statisztikák azt mutatják, hogy az eloszlás nem keskeny, hanem meglehetősen széles. És, kedves asztaltársak ez az tény, ami miatt ez a téma soha nem jut nyugvópontra, ugyanis azok a tökfejek, akik ezt nem tudják, azt hiszik, hogyha pár péniszt már láttak élőben, vagy egy szorosan vett átlagértéket-számot hallottak rebesgetni, abból vonnak egy szűklátókörű és hamis "statisztikát", levonva belőle, hogy ők nagyok (vagy éppen kicsik). Pedig nagyon nem mindegy, hogy pl.. úgy "nagy" valaki, hogy méretben csak 1 centivel van a derékhadat alkotó cca. 60..70%-nyi férfi fölött, és őfölötte is van még pl. 20%, valamint az se katasztrofálisan kicsi, ha ugyan az alsó harmadba kerül valaki, és szörnyen kicsinek hiszi magát, ámde még 20%-nyi még kisebb méretekkel rendelkező férfi is van "alatta".

Látható, hogy az ÁTLAG 16 cm, de az is, hogy nagyon széles sávban szór. Ha veszünk 2 sávhatárt, akkor mondhatjuk, hogy a (vizsgált) férfiak :

- 97%-a benne van a 10...21 cm
- 76%-a benne van a 13...18 cm
- 51%-a benne van a 14...17 cm
tartományban.

Hosszmérés: Tehát szerzünk egy vonalzót, és az értelemszerűen jó alaposan felállított dákó fölső (has felé néző wink oldalán a csúcsától a szeméremcsontig (Pubic Bone) ütköztetve leolvassuk az eredményt. Hogy önérzetünk a világért se kapjon szörnyű sebet, ne feledjük az egyes vonalzóknál előforduló cca. 5mm holtteret, ami az elejétől a "0" osztásig tart..
A vastagságot célszerűen egy szabócentinek a dákó középtájánál való körécsavarásával nézhetjük meg.
#2130   2007. 12. 03. hétfő 14:35
tom1019 tom1019 VIP Admin
Mekkora az átlagméret?

Mindenekelőtt tisztázzuk, mit is értünk kicsi, átlagos ill. nagy pénisz alatt. Egyáltalán: mi az átlag fogalma?

Nos, vegyünk pl.. 1000 férfit, állítsuk föl a péniszüket, mérjük meg mindnek a hosszát külön-külön, (erre még visszatérünk, hogyan), adjuk össze, és osszuk el 1000-el. Az átlag - nyers matematikai értelemben - egyetlen szám, tehát nem x-től y-ig! Ez a puszta szám azonban nem igazán szerencsés, és sok félreértést okoz. Például, ha (csak a kerekség kedvéért) 16 cm az átlag, akkor vajon a 15 centis kicsi? A 17 centis nagy?

A válasz attól függ, milyen az ún. eloszlásfüggvény az adott mintában. Ennek matematikájától inkább kíméljük meg egymást, a lényeg, hogy mégse kapásból összegezzük a farokhosszakat, hanem ábrázoljuk egy koordinátarendszerben! Ekkor egy ún. Gauss eloszlást látunk ideális esetben (legalábbis ha a minta elég nagy). Ezen az látszik, hogy kb.. a 10 centitől a 25-ig minden előfordul, de valahol középtájon sűrűsödnek az értékek. A görbe csúcsa, akármilyen lapos, az iménti átlagértéket adja. Az így kapott "haranggörbe" elvileg még mindig lehetne nagyon keskeny. Ha pl.. a férfiak 99%-a benne lenne a 15.5...16.5 tartományban, akkor már egy 17 centis lenne a király, egy 15 centis pedig lógathatná az... orrát. Ámde a gyakorlati statisztikák azt mutatják, hogy az eloszlás nem keskeny, hanem meglehetősen széles. És, kedves asztaltársak ez az tény, ami miatt ez a téma soha nem jut nyugvópontra, ugyanis azok a tökfejek, akik ezt nem tudják, azt hiszik, hogyha pár péniszt már láttak élőben, vagy egy szorosan vett átlagértéket-számot hallottak rebesgetni, abból vonnak egy szűklátókörű és hamis "statisztikát", levonva belőle, hogy ők nagyok (vagy éppen kicsik). Pedig nagyon nem mindegy, hogy pl.. úgy "nagy" valaki, hogy méretben csak 1 centivel van a derékhadat alkotó cca. 60..70%-nyi férfi fölött, és őfölötte is van még pl. 20%, valamint az se katasztrofálisan kicsi, ha ugyan az alsó harmadba kerül valaki, és szörnyen kicsinek hiszi magát, ámde még 20%-nyi még kisebb méretekkel rendelkező férfi is van "alatta".

Látható, hogy az ÁTLAG 16 cm, de az is, hogy nagyon széles sávban szór. Ha veszünk 2 sávhatárt, akkor mondhatjuk, hogy a (vizsgált) férfiak :

- 97%-a benne van a 10...21 cm
- 76%-a benne van a 13...18 cm
- 51%-a benne van a 14...17 cm
tartományban.

Hosszmérés: Tehát szerzünk egy vonalzót, és az értelemszerűen jó alaposan felállított dákó fölső (has felé néző wink oldalán a csúcsától a szeméremcsontig (Pubic Bone) ütköztetve leolvassuk az eredményt. Hogy önérzetünk a világért se kapjon szörnyű sebet, ne feledjük az egyes vonalzóknál előforduló cca. 5mm holtteret, ami az elejétől a "0" osztásig tart..
A vastagságot célszerűen egy szabócentinek a dákó középtájánál való körécsavarásával nézhetjük meg.
#2129   2007. 10. 27. szombat 22:27
babycica babycica
Ne foglalkoz ilyen növel!Rajta kivül még vannak egy pár milioan akik lehet hogy pont a Te farkadra várnak!
(Ez egy válasz Tboy86 üzenetére (2007. 10. 27. szombat 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 27. szombat 12:36
köszi a jó tanácsokat,megprobálom megfogadni őket, és remélhetőleg sikerül valamit összehozni smile
#2128   2007. 10. 27. szombat 12:36
Tboy86 Tboy86
köszi a jó tanácsokat,megprobálom megfogadni őket, és remélhetőleg sikerül valamit összehozni smile
#2127   2007. 10. 27. szombat 11:11
bazzeg bazzeg
...erre csak annyit mondok ,hogy szard le vastagon mit mondott,bár minden csaj más de ne egy rossz tapasztalat miatt gubózz be.
gondolj bele mi lenne ha dorong farkad lenne és aztmondaná egy casj hogy nem volt jó mert fájt neki nyes
minden esetre nem árt elgondolkodni ,hogy lehet valamit tényleg nem csinálsz jól ,ilyenkor persze mindkét fél a méretet veszi elő egyböl holott lehet nem ott a gond.

decc óll.
(Ez egy válasz Tboy86 üzenetére (2007. 10. 26. péntek 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
16cm hosszú 13cm a kerülete 4cm vastag.De azóta félek amióta megkaptam egy csajtól hogy szar volt velem mert kicsi pedig minden megvolt petting és vagy 30perig ment az aktus de utánna azt mondta hogy hagyjuk:(:(

#2126   2007. 10. 26. péntek 18:42
costacurta costacurta
Az egy hülye nő volt!! (Már bocsánat...)

#2125   2007. 10. 26. péntek 18:24
Tboy86 Tboy86

#2124   2007. 10. 26. péntek 15:06
MmePrune MmePrune VIP Admin
itt nézelődj...klikk ide!
ez a topic az átlagos farokról szól
(Ez egy válasz zolcsi91 üzenetére (2007. 10. 26. péntek 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 26. péntek 15:00
Lene egy nagyon furcsa kérdésem legalábis nekem.
Hogyan tudnák tovább kitartani mert nekem nincsenek a méretel problémám hanem azal hogy nagyon gyorsan elmegyek és ez engem kurvára idegesit. ha valaki tudna valami tippet irjón vissza köszi
#2123   2007. 10. 26. péntek 15:00
zolcsi91 zolcsi91
Lene egy nagyon furcsa kérdésem legalábis nekem.
Hogyan tudnák tovább kitartani mert nekem nincsenek a méretel problémám hanem azal hogy nagyon gyorsan elmegyek és ez engem kurvára idegesit. ha valaki tudna valami tippet irjón vissza köszi
#2122   2007. 10. 26. péntek 14:34
X Törölt felhasználó (729)
Szerintem ez az átlagos, de mondjuk ezen a képen azért nem
látszik nagyon... De komplexusod ne legyen!
(Ez egy válasz Tboy86 üzenetére (2007. 10. 26. péntek 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 26. péntek 14:19
sziasztok!

szerintetek ez a méret kicsi?nem merek lányoknál probálkozni kissebbségi komplexusom van sztem miatta:(

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

öszinte véleményeket várok hülyeségekre nem vok kiváncsi!
#2121   2007. 10. 26. péntek 14:19
Tboy86 Tboy86
sziasztok!

szerintetek ez a méret kicsi?nem merek lányoknál probálkozni kissebbségi komplexusom van sztem miatta:(

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

öszinte véleményeket várok hülyeségekre nem vok kiváncsi!
#2120   2007. 10. 24. szerda 01:51
tom1019 tom1019 VIP Admin
Ez nem fasz méret bemutató és dicsekvő topic! Ezentúl minden SAJÁT paraméterekkel rendelkező hsz-t törölni fogunk!

... 122 123 124 125 126 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: rilu rilu
Nyitás ideje: 2004. 09. 13. hétfő
Üzenetek: 4599db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 03. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!