jáááááj,megint rosszat szóltam? nem rólad beszéltem,mert nem szóltad le a kispöcsűeket! ne vegyél mindent magadra, légyszíves!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 05. kedd 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 20:09
Törölt felhasználó (75419)

Hát,ha így veszitek szavaim...pech. mindegy.
az átmérő is zámít

Hát,ha így veszitek szavaim...pech. mindegy.
hmm
ez a hsz lehet,hogy nem igazán nekem szól. lényeg ugye az lenne, hogy nem kéne égetni,leszólni, ha valakinek kicsi van. nem erre kell felvágni
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 05. kedd 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 19:46

Törölt felhasználó (75419)

Így van. Elmondtam a véleményem,h a "csak szexben" nekem igenis számít. Ez nem azt jelenti,h az érzelmeimet is irányítani fogja!Volt olyan hosszabb kapcsolatom,h neki talán még átlagon is aluli volt,v kb átlag...Most szerencsére a 2 dolog összejött.
De vadász,azért,mert ez téged rosszul érint,mér kell lebunkózni??? Vki a nagymellű csajokra van rákattanva. És attól még,h ezt nekem elmondja,nem fogom bunkónak tartani.
Ja ,a Kegel-gyakorlatokra meg köszönöm ,egyenlőre nincs szükségem,átlaghoz képest szűk vagyok.

De vadász,azért,mert ez téged rosszul érint,mér kell lebunkózni??? Vki a nagymellű csajokra van rákattanva. És attól még,h ezt nekem elmondja,nem fogom bunkónak tartani.
Ja ,a Kegel-gyakorlatokra meg köszönöm ,egyenlőre nincs szükségem,átlaghoz képest szűk vagyok.
A méret önmagában kevés lehet,bár nem elhanyagolható a szex szempontjából. Általában a pasik többségét a mérettel zavarba lehet hozni,persze vannak kivételek. Engem sosem zavart,ha a csoprtos szex során enyém volt a legkisebb fütyi... A lényeg,hogy tudni kell használni..
Egyetértek veled...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 06:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 06:31
Törölt felhasználó (41637)

Az átlag:
Itt a fórumon: 20-30cm
Egyéb oldalakon(chat): 20-25cm
A valóságban: 12-15cm
Lehet utálni!

Lehet utálni!

Így van. Elmondtam a véleményem,h a "csak szexben" nekem igenis számít. Ez nem azt jelenti,h az érzelmeimet is irányítani fogja!Volt olyan hosszabb kapcsolatom,h neki talán még átlagon is aluli volt,v kb átlag...Most szerencsére a 2 dolog összejött.
Ja ,a Kegel-gyakorlatokra meg köszönöm ,egyenlőre nincs szükségem,átlaghoz képest szűk vagyok. (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 06. 05. kedd 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 19:36

Ja ,a Kegel-gyakorlatokra meg köszönöm ,egyenlőre nincs szükségem,átlaghoz képest szűk vagyok. (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 06. 05. kedd 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)

kis naiv... azt hiszed,hogy van olyan nő,akinek nem számít? nincs. de van aki meg a nagyon nagyot nem szereti. lényeg az alkalmazkodás,meg h mindenki találja meg a hozzá passzoló puncit. de egy nő nem csak abból áll, és a többinek,pl az agyának lehet sokkal több köze van ahhoz, hogy egy adott farkat mennyire tud értékelni. akinek nagy kell,annak legyen nagy farkú pasija. aki meg CSAK ez alapján válogatja a partnereit,az meg pl nekem nem kell.
Szerintem nem fontos a hossza, hanem a tehnika, stilus. Mi az hogy átlag? A Távol Keleten valamivel kisebb az átlag mint Európában és még sincsenek utcai zavargások
kis naiv... azt hiszed,hogy van olyan nő,akinek nem számít? nincs. de van aki meg a nagyon nagyot nem szereti. lényeg az alkalmazkodás,meg h mindenki találja meg a hozzá passzoló puncit. de egy nő nem csak abból áll, és a többinek,pl az agyának lehet sokkal több köze van ahhoz, hogy egy adott farkat mennyire tud értékelni. akinek nagy kell,annak legyen nagy farkú pasija. aki meg CSAK ez alapján válogatja a partnereit,az meg pl nekem nem kell.
És azon mi a bunkóság,ha elmondom az én véleményem?
Nem szabad?
Beszüntették a szólásszabadságot,míg sziesztáztam?
Nem szabad?
Beszüntették a szólásszabadságot,míg sziesztáztam?
ha jól emlékszem azt olvastam, hogy 15.5cm. De különben meg akkora amekkorát csak hazudni tud az ember.
15 evesen kb, nemtudom mar nem emlexem

azért érdekel, mert te most vagy ennyi idős?
(Ez egy válasz leka üzenetére (2007. 06. 05. kedd 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 14:07

mikor borotváltátok előszőr a bréteket,kb mennyi az átlag 15-16-17 éves korban?
mikor borotváltátok előszőr a bréteket,kb mennyi az átlag 15-16-17 éves korban?
mindenki figyelmét felhívom, hogy NEM számokra (méretekre) vagyunk kiváncsiak, hanem érdemi hozzászólásokra, véleményekre, ill. ellenvéleményekre! Akik csak számokban gondolkodnak, legalább annyit tegyenek meg a hölgyek kedvéért, hogy a szám/méretük mellé szúrjanak be (SAJÁT amatőr) demonstrációs képeikből ! A csak számokat jegyző hsz-ket a jövőben törölni fogom! ( Kishenceg :20 és zs.o.zs. : 13/3)
egy olyan póz amiben tövig belehet lógatni a makkot , az sokat segít
szerencsére nekem nincs rá szügségem

Az átlag:
Lehet utálni!

Lehet utálni!

ehh a behatolás mélysége erősen függ a csajszi seggének/combjának a méretétől is, ha valakinek nincs méteres farka.
Csak egy kérdés. Honan kéne mérickélni?:P herékkel vagy nélküle? mert ugyebár az alábbi kép igazolja hogy rövidebb azáltal.De a herék sex közben mivel golyók lecúsznak és mélyebre lehet "hatolni". Ez szerény észrevétel és kédés hisz még nem voltam túl az elsőn.
sztem nője válogatja hogy mekkora a jó neki, , lényeg hogy működjön