Most mér lenne gáz... Átlagba anői hüvely 8-9-10 centi... Tehát bent van az tövig... A csajt megfelelö izgalmi állapot mellett meg abszolult nem érdekli, csak, h jo legyél, az meg nem minden esetbe a méreten mulik!

Nekem (és eddig másoknak is ) a sajátom megfelelt, ha nem tudja a gazdi használni akkor mind1 ,hogy 5 vagy 25 cmes.
A Japánoknak átlag 7 centi,és az is elég!Sőt akár 4-5 centi is elég a G-pont eléréséhez.Tehát nem számít mekkora,csak,hogy legyen!!

Helló!
Enyém is kb 12-13 cm ésa teljesen egyetértek veled. Akinek az kevés, adjon fel hírdetés hosszú farkincára vágyom jeligével.
Na komolyra fordítva azt gondolom, hogy a csajszik 90%-ának sokkal többet számít egy kis/közepes méretű pasi, aki élménnyé teszi az együtlétet, egy szájhősnél. A 10 % keresgéljen... (Ez egy válasz bobi24 üzenetére (2007. 05. 04. péntek 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 11:01
Enyém is kb 12-13 cm ésa teljesen egyetértek veled. Akinek az kevés, adjon fel hírdetés hosszú farkincára vágyom jeligével.
Na komolyra fordítva azt gondolom, hogy a csajszik 90%-ának sokkal többet számít egy kis/közepes méretű pasi, aki élménnyé teszi az együtlétet, egy szájhősnél. A 10 % keresgéljen... (Ez egy válasz bobi24 üzenetére (2007. 05. 04. péntek 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Az én farkam csak 11,5cm.tudom ,hogy ez nagyon kicsi de ez van!
Viszont én legalább igazat mondok,ha érdekel valakit meg is nézheti az amatőr fiúk 3624-es sorozatában!
Nagyon szeretném ha nagyobb lenne de mekem már csak ennyi marad!
Viszont én legalább igazat mondok,ha érdekel valakit meg is nézheti az amatőr fiúk 3624-es sorozatában!
Nagyon szeretném ha nagyobb lenne de mekem már csak ennyi marad!
Sziasztok!
Nagyon szeretném ha nagyobb lenne de mekem már csak ennyi marad! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 04. péntek 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 10:42
Nagyon szeretném ha nagyobb lenne de mekem már csak ennyi marad! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 04. péntek 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33740)

Ezek a méret harcok..... müködjön és ne lankadjon ez a lényeg!!!
Ezek a méret harcok..... müködjön és ne lankadjon ez a lényeg!!!
es ezt mer ide kellett irni? grat...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 19. csütörtök 18:35
Törölt felhasználó (24620)

Ezek szerint Afrikából is elérhető a GG...
"hát maga megbolondult, hát maga megbolondult,
hogy mindent kétszer mond, hogy mindent kétszer mond?"
apuci meginti a kikapós menecske kislányát!

hossŕba vagy keresztbe te örült????
KB:1kg40dkg síma bőrkötésben,2db pomponnal.Csont nélkűl.

Ja háromtized+hattized, hülyének néz minket ez a gyerek
De lehet csak a vessző utáni adatok valósak

értem, hogy miért írtad, de a G pontosban jobb helye van, átmásoltam oda
(Ez egy válasz horvatmi üzenetére (2007. 04. 21. szombat 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 21. szombat 12:52

Uraim a szeretet női nem zöménél a gyönyört a csikló és az egyre többet emlegetett "G" megfelelő izgatásával érhetjük el. A csikló a hüvelyen kívül helyezkedik el a húgycsőnyílás fölött. A "G" pont egy kis gyakorlással és a partnar segítségével könnyen megtalálható. A középső ujjunkat óvatosan bevezetjük a hüvelynyílásba és a húgyhólyag irányában a hüvely bejáratától 4-5 cm-re megtalálható. Az izgalmi állapot fokozódásával a hüvelyfal felületén egy kb borsó nagyságú "keményedő" kiemelkedés lesz tapasztalható. A hüvelyi orgazmust meg lehet és meg is kell tanulni a nőknek mivel az egy magasabb szintre emeli a gyönyörérzetet - legalábbis nálunk ez a tapasztalat. De a fent említettek egyikéhez sem szükséges a pénisz nagyságáról beszélni ahogy azt a fent leírtakból kiolvasható. A nagyon tág hüvely esetében is meg lehet találni a gyönyörhöz vezető utat csak figyelemmel kell lenni egymásra.
Uraim a szeretet női nem zöménél a gyönyört a csikló és az egyre többet emlegetett "G" megfelelő izgatásával érhetjük el. A csikló a hüvelyen kívül helyezkedik el a húgycsőnyílás fölött. A "G" pont egy kis gyakorlással és a partnar segítségével könnyen megtalálható. A középső ujjunkat óvatosan bevezetjük a hüvelynyílásba és a húgyhólyag irányában a hüvely bejáratától 4-5 cm-re megtalálható. Az izgalmi állapot fokozódásával a hüvelyfal felületén egy kb borsó nagyságú "keményedő" kiemelkedés lesz tapasztalható. A hüvelyi orgazmust meg lehet és meg is kell tanulni a nőknek mivel az egy magasabb szintre emeli a gyönyörérzetet - legalábbis nálunk ez a tapasztalat. De a fent említettek egyikéhez sem szükséges a pénisz nagyságáról beszélni ahogy azt a fent leírtakból kiolvasható. A nagyon tág hüvely esetében is meg lehet találni a gyönyörhöz vezető utat csak figyelemmel kell lenni egymásra.
Nem tudom nekem 15.5com hosszú de a vastagságát soha nem mértem de rájöttem hogy nem is az a lényeg hogy milyen hosszú vagy vastag hanem hogy használom.
sajnos te is tevedsz az ovszer meretieben. egy atlagos ugynais 56mm atmeröjü es 170-180mm hosszu, az xxl-es pedig 63mm atmeröjü es 215mm hosszzu!
de az eu-n belül 2002-töl ervenyes szabvany szerint az ovszernek min. 16centinek kell lennie, az elötte,1996-ban bevezetett szabaly szerint min.17cm hosszu,max.5,6cm atmeröjü lehetett!a csomagolason feltünetett meretektöl +/-2mm-rel terhet el a meret!
de az eu-n belül 2002-töl ervenyes szabvany szerint az ovszernek min. 16centinek kell lennie, az elötte,1996-ban bevezetett szabaly szerint min.17cm hosszu,max.5,6cm atmeröjü lehetett!a csomagolason feltünetett meretektöl +/-2mm-rel terhet el a meret!
Ezek szerint Afrikából is elérhető a GG...
amugy ez a topic meg az átlagról szól.