Akkor annyi h elmegyek és ott helyben nyissz- és vmi kötés és mondjuk 2-hét után el is van felejtve?
Feltetlenul menjel vele orvoshoz.Az egesz egy pillanat alatt el van intezve. Maskeppen kesobb rosszab lehet majd neked!
(Ez egy válasz djdave üzenetére (2006. 06. 07. szerda 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 07. szerda 13:20

Köszi ! esetleg még vki aki jártas ilyenekben segíthetne h mi ennek a menete
Nem a méret a lényeg, az biztos, hane, hogy van e alkalmad használni. Az enyém a 2203-as és a 495-ös az amatőr fiúknál. Nem kicsi, nem is extra, de mit érek vele, ha nincs rá senki? Inkább legyen kisebb, ha ez a feltétele, hogy legalább hetente betehesemm egy szent kehelybe... hehehe eszperente nyelven fecsegek :))
Köszi ! esetleg még vki aki jártas ilyenekben segíthetne h mi ennek a menete
Én úgy tudom, igen, de kérdezd meg az urológust! Nincs ezen mit szégyenleni.
(Ez egy válasz djdave üzenetére (2006. 06. 07. szerda 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 07. szerda 13:08

Tényleg annyi v ilyen benntfekvős dolog meg ilyesmi csak azért mondom mer nem igazán örülnék ha a környezetem megtudná
Tényleg annyi v ilyen benntfekvős dolog meg ilyesmi csak azért mondom mer nem igazán örülnék ha a környezetem megtudná
Ezt hívják fitymaszűkületnek. Ha jól tudom, ambulánsan megoldja az urológus. Egy kis nyissz, és mehetsz is.
(Ez egy válasz djdave üzenetére (2006. 06. 07. szerda 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 07. szerda 12:41

Nekem 16cm és a barátnőm szerint és épp elég mindenhez.. szóval jól megvunk. Az egyetlen gondom h nem tudom rendesen felhúzni a bőrt .. de ettől ugyanúgy élvezem a sex-et és nem hátráltat semmiben . lehet ezzel vmit csinálni?
Persze merev állapotról beszélek..
Pihenő időben nincs gond
Pihenő időben nincs gond
Nekem 16cm és a barátnőm szerint és épp elég mindenhez.. szóval jól megvunk. Az egyetlen gondom h nem tudom rendesen felhúzni a bőrt .. de ettől ugyanúgy élvezem a sex-et és nem hátráltat semmiben . lehet ezzel vmit csinálni?
Pacsi Neked is!
Mehetünk együtt uszodába nekünk legalább ugyanakkora!
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 06. 07. szerda 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Mehetünk együtt uszodába nekünk legalább ugyanakkora!

Nem a méret a lényeg. Végre egy férfi is kimondta!!!
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 06. 07. szerda 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 07. szerda 11:06

Nekem is vérrépa. Eleinte engem is zavart, hogy az átlagosnál kisebb nyugalmi állapotban a látványa,de aztán rájöttem, hogy aki nézi és lenézi hiába nagyobb neki lehet, hogy semmire nem megy vele és ha 20 élete lenne akkor sem lenne annyi nővel együtt amenyivel én voltam, szóval nem a méret a lényeg!

Pacsi tesó! :)
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 06. 07. szerda 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 07. szerda 11:06

Nekem is vérrépa. Eleinte engem is zavart, hogy az átlagosnál kisebb nyugalmi állapotban a látványa,de aztán rájöttem, hogy aki nézi és lenézi hiába nagyobb neki lehet, hogy semmire nem megy vele és ha 20 élete lenne akkor sem lenne annyi nővel együtt amenyivel én voltam, szóval nem a méret a lényeg!

(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 06. 07. szerda 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 07. szerda 11:02

Már hallottam ezt a két megnevezést. Nekem egyértelműen vércerka.
Nyugalmi állapotban már nem röhyles hanem egyenesen száalmas méretű. (Kis költői túlzással élve.:) )
De ha megembereli magát akkor bizony nem panaszkdhat. De az uszoda férfi zuhanyzójában nem szívesen mászkálnék álló bré-vel. Tán az a cuki szedett szemöldökű borotvált kisportolt srác félreértené.
Nyugalmi állapotban már nem röhyles hanem egyenesen száalmas méretű. (Kis költői túlzással élve.:) )
De ha megembereli magát akkor bizony nem panaszkdhat. De az uszoda férfi zuhanyzójában nem szívesen mászkálnék álló bré-vel. Tán az a cuki szedett szemöldökű borotvált kisportolt srác félreértené.
Ferko ne ilyezdgesd a lanyokat!

LocsosFerko afrikai kalandjai:

Már hallottam ezt a két megnevezést. Nekem egyértelműen vércerka.
Valószínűleg Afrikából kéne importálni óvszert a hozzád hasonló adottságú férfiaknak.
Hmmmm, lehet, hogy alapítok egy vállalkozást erre. Az ötletet ezennel levédem! Senki ne merje ellopni!
Hmmmm, lehet, hogy alapítok egy vállalkozást erre. Az ötletet ezennel levédem! Senki ne merje ellopni!

Szerintem a nyugalmi állapottal egyik nő sem törődik, azt a férfiak szokták nézni egymásnak a zuhanyzóban. Ott bizonyára jobb helyzetben van a "húspénisz", mert jó látványos. De mint írtad, mereven mind a kettő 16-os, szóval egál. Így egy nő nem tesz közte különbséget.
Ez talán még nem hangzott el / bár nem olvastam vissza a legelejéig
/.
Két fajat pénisz létezik van hús és vér pénisz.
A húspénisznél a nyugalmi és a gerjedt állapot között nincs sok különbség tehát egy nyugalmi állapotban lévő pénisz ami ekkor 12 cm állítva 16 lesz mondjuk a vérpénisznél meg egy 6 cm-esből lesz 16 cm-es.
Kiváncsi vagyok a lányok is így vélekednek erről?
Számukra melyik az izgatóbb?
Kinek milyen van?
Melyik a gyakoribb a férfiaknál?

Két fajat pénisz létezik van hús és vér pénisz.
A húspénisznél a nyugalmi és a gerjedt állapot között nincs sok különbség tehát egy nyugalmi állapotban lévő pénisz ami ekkor 12 cm állítva 16 lesz mondjuk a vérpénisznél meg egy 6 cm-esből lesz 16 cm-es.
Kiváncsi vagyok a lányok is így vélekednek erről?
Számukra melyik az izgatóbb?
Kinek milyen van?

Melyik a gyakoribb a férfiaknál?