akcióra készen?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 06. kedd 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 06. kedd 23:26
Törölt felhasználó (21812)
Akkor a kék bálna nősténye igencsak fenyegetve van, mert a hímnek 3,4 méteres a pénisze.
Akkor a kék bálna nősténye igencsak fenyegetve van, mert a hímnek 3,4 méteres a pénisze.
Naná, hogy szivatlak titeket. Próbáltam rávilágítani, hogy már elegünk van a centikből.
Amúgy az Anangaranga vagy a Káma Szútra (nem emlékszem, hogy melyik) osztályozza a fütyiket és a puncikat méretük és egyéb jellemzőik szerint, és megadja, hogy melyik típusú fütyihez milyen punci illik. Tehát, kisebb punciba kisebb fütyi, nagyobb punciba nagyobb fütyi. Ez sem egy hülye megoldás. Mindenkiét megmérjük, és újrapárosítjuk az embereket méretek szerint.
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 06. 06. kedd 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Amúgy az Anangaranga vagy a Káma Szútra (nem emlékszem, hogy melyik) osztályozza a fütyiket és a puncikat méretük és egyéb jellemzőik szerint, és megadja, hogy melyik típusú fütyihez milyen punci illik. Tehát, kisebb punciba kisebb fütyi, nagyobb punciba nagyobb fütyi. Ez sem egy hülye megoldás. Mindenkiét megmérjük, és újrapárosítjuk az embereket méretek szerint.
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 06. 06. kedd 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Emberek!én 19 éves vagyok és az Isten elég méretes szerszámmal áldott meg...21 cm...ennek örülök nagyon de sok hátránya is van..pl. a mostani bnömnek én voltam az első..godnolhatjátok h nem volt könnyű dolgom..de kis türelemmel és kellő odafigyeléssel nem volt neki fájdalmas és az elsőt is élvezte már..de pl. az ovszerekkel nagy bajban vagyok..egyszerüen nem találok a méretemben...még ha fel is tudom huzni max 10 perc mulva elszorit és vége..szerencsémre ez már nem gond a bnöm tablettát szed ..nah ezzel csak anyit akarok mondani h aki nagyobbat akar azért ne hidje azt h az csak jobb lehet..akinek meg nagyon kicsi menejn el orvoshoz és kérdezze meg h mit lehetne tenni..rengetek jo modszer létezik már erre..általábna mütétel jár de enyit szerintem megér..én bele mennék ha kicsi lenne..pl egy modszerrel 6cm pluszt hoszabitanak és nem implantátummal hanem a péniszednek azzal a részével ami a testedben folytatodik..+megannyi sikeres modszer..üdv mindenkinek és éljenek a csajok:)halgasastok a Brigire:)okos dolgokat mond:)
miért is????
szerintetek a természet megadja nekünk ,férfiaknak ,hony igen változó méretű és átmérő-vel rendelkezhet a természetes szervezetünk!!
Akkor a nők-nek nem lehet "befogadó képességüknek" határ szabva ???PL: hüvely átmérő ill mélység?? (kicsit durva hasonlat ,de bocsi lányok)ha ez mág tágulékony bizonyos határig.
szerintetek a természet megadja nekünk ,férfiaknak ,hony igen változó méretű és átmérő-vel rendelkezhet a természetes szervezetünk!!
Akkor a nők-nek nem lehet "befogadó képességüknek" határ szabva ???PL: hüvely átmérő ill mélység?? (kicsit durva hasonlat ,de bocsi lányok)ha ez mág tágulékony bizonyos határig.
Ugye Te most szivatsz bennünket?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 06. kedd 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 06. kedd 19:16
Fiúk, lányok, segítsetek!
32 éves nő vagyok. A hüvelyem izgalmi állapotban 12 cm. Ez szerintetek elég? Még nem volt rá panasz, de én kicsinek tartom.
32 éves nő vagyok. A hüvelyem izgalmi állapotban 12 cm. Ez szerintetek elég? Még nem volt rá panasz, de én kicsinek tartom.
Talán a plasztikai sebész .....
Abszurd, amit írsz Charlotte. Tesznek a fiúk a vagina méretére, csak a ceruza jó hosszú legyen. Persze, ezt te is jól tudod, de a nevetés ugye az nevetés .... :)))))
BBB (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 06. kedd 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Abszurd, amit írsz Charlotte. Tesznek a fiúk a vagina méretére, csak a ceruza jó hosszú legyen. Persze, ezt te is jól tudod, de a nevetés ugye az nevetés .... :)))))
BBB (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 06. kedd 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem nagyon szűk. Próbálkozz a rendszeres tágítással. :)))))))
:))) Az ám, igazad van Charlotte. De azt hogyan oldják meg, amikor sürgősen pisilniük kell? :))))
BBB (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 06. kedd 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 06. kedd 19:14
BBB (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 06. kedd 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Na ja, valóban így van, de az élelmesebb hapsik annyi csomót kötnek a hosszú cerkájukra, hogy végül rövid de tömzsi lesz
Hátulról próbáltad már! Az talán jobb lenne! csak egy tipp! Egyébként fel a fejjel!
(Ez egy válasz mickeymouse üzenetére (2006. 06. 06. kedd 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 06. kedd 18:11
NE aggódj rotakapa! Az én 9 centimhez képest neked óriási. Mondjuk lehetne nagyobb, rendesen érezné a barátnőm, és nem kellene másnak is besegítenie, de ha kell, akkor kell. Ez van. Egyébként, van hogy engem is érez rendesen (bár ritka) Szóval, szerintem a 13 centivel jól el lenne. Egyszer egy 14 évessel volt, (előttem) és neki bőven nagyobb volt. 6cm-vel volt hosszabb mint én, és vagy 1,5-el vastagabb. Hát, majdnem akkor elélvezett, amikor meglátta. Engem hamar lerendezett a lány, de ők még tovább csinálták. Az igazság, hogy engem már nem is zavar. Az mondjuk necces, hogy egy nálam 5 évvel fiatalabb gyerek jobban tud teljesíteni nálam. Mondjuk a szex kicsit nehéz nekem, mert 8,7 "hosszú" 2,3 az átmérője, ráadásul hamar elmegyek, de legaább nem fáj a lánynak. :) A barátnőm nem borotválkozik az intim helyeken, de nekem meg kell, hogy legalább a látszat más legyen. Amikor mással van, olyan mint egy film, ami a 80-as években készült. (mondjuk jól áll neki a szőrös hónalj és punci) Ha én vagyok felül, akkor max 2 perc és végem. Ha ő, akkor meg mindig kicsúszik. Oldalról, meg be sem tudom rakni, mert max. a fejét tudom berakni, ami megint kicsúszik. Így lett, hogy más is besegít. Így mindenki megkapja amit akar.
A hossza vagy az átmérője?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 06. kedd 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Na ja, valóban így van, de az élelmesebb hapsik annyi csomót kötnek a hosszú cerkájukra, hogy végül rövid de tömzsi lesz
(Ez egy válasz Brigitta üzenetére (2006. 06. 06. kedd 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 06. kedd 16:04
(Ez egy válasz Brigitta üzenetére (2006. 06. 06. kedd 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Látod Kedves Charlotte, ez az egyoldalú tájékoztatás szép példája. Azt miért hallgattad el, hogy nő ugyan a hossza évről - évre, de ugyanilyen arányban csökken a vastagsága, s úgy ötven körül már könnyedén takaros csomót lehet belőle kötni? Feledékeny pasik bevált módszere. :))))))
BBB
BBB
A mindenit! Nálatok nincsen tükör a fürdőszobában? :))))))
BBB
BBB
Ujjé, de bizony kaland lesz. Megyek füldugót keresni, mert ha rágondolok, hogy fog a srác élvezni .... kínjában ... :)))))))))
BBB
BBB
HEY!
Valaki látott már majom (gorilla,csímpáz )péniszt?? esetleg link..vagy képen?
Valaki látott már majom (gorilla,csímpáz )péniszt?? esetleg link..vagy képen?
NE aggódj rotakapa! Az én 9 centimhez képest neked óriási. Mondjuk lehetne nagyobb, rendesen érezné a barátnőm, és nem kellene másnak is besegítenie, de ha kell, akkor kell. Ez van. Egyébként, van hogy engem is érez rendesen (bár ritka) Szóval, szerintem a 13 centivel jól el lenne. Egyszer egy 14 évessel volt, (előttem) és neki bőven nagyobb volt. 6cm-vel volt hosszabb mint én, és vagy 1,5-el vastagabb. Hát, majdnem akkor elélvezett, amikor meglátta. Engem hamar lerendezett a lány, de ők még tovább csinálták. Az igazság, hogy engem már nem is zavar. Az mondjuk necces, hogy egy nálam 5 évvel fiatalabb gyerek jobban tud teljesíteni nálam. Mondjuk a szex kicsit nehéz nekem, mert 8,7 "hosszú" 2,3 az átmérője, ráadásul hamar elmegyek, de legaább nem fáj a lánynak. :) A barátnőm nem borotválkozik az intim helyeken, de nekem meg kell, hogy legalább a látszat más legyen. Amikor mással van, olyan mint egy film, ami a 80-as években készült. (mondjuk jól áll neki a szőrös hónalj és punci) Ha én vagyok felül, akkor max 2 perc és végem. Ha ő, akkor meg mindig kicsúszik. Oldalról, meg be sem tudom rakni, mert max. a fejét tudom berakni, ami megint kicsúszik. Így lett, hogy más is besegít. Így mindenki megkapja amit akar.
Még nincs is barátnőd, de ha így állsz hozzá, talán nem is lesz.
A Marék Marikának nincs pattanásos feje és kirúgni sem tudja. :)))))))
BBB
BBB
Attól függ, hogy hová nyomod azt a gyíkot. Ha pld. a köténye zsebébe, akkor nem fáj neki. Ha a Marok Marikába nyomod, neki sem fáj. :))))))))
BBB
BBB

rilu

LittleElfin
Lucy