Sziasztok Kedveseim! Ez az utolsó párbeszéd minden képzeletet felülmúl. Elolvastam, néztem magam elé, rázkódott a vállam és kibuggyant belőlem a nevetés, folytak a könnyeim. Imádok nevetni, és ha másért nem, hát ezért is megérte ma ide benézni! Köszönöm Nektek! :))))))
BBB
PS: Azért ne lombozzátok le az ifjakat! :)
BBB
BBB
PS: Azért ne lombozzátok le az ifjakat! :)
BBB
Ja ugy!
Azt hittem, hogy b.no mar van.
Mintha valami csucsot a baratnoddel emlegettel volna...
Azt hittem, hogy b.no mar van.
Mintha valami csucsot a baratnoddel emlegettel volna...

Sokmindent irtal rosszul, de most nem ez a lenyeg...
Na latod?
Szukseg eseten az ember az ujjaval is meg a nyelvevel is a csucsra tudja juttatni a nojet!
A futyid meg joval nagyobb ezeknel.
Csak a megfelelo ritmust kell megtalalnod es minden OK lesz!!!!
Csak fel a fejjel es le a gatyaval!
Szukseg eseten az ember az ujjaval is meg a nyelvevel is a csucsra tudja juttatni a nojet!
A futyid meg joval nagyobb ezeknel.
Csak a megfelelo ritmust kell megtalalnod es minden OK lesz!!!!

Csak fel a fejjel es le a gatyaval!

Termeszetesen!
(helyesírási javítás: juttatott)
Engem sokszor csúcsra jutatott már egy 13 cm-es, úgyhogy nem kell paráznod. Korábbi hozzászólásban olvashatod, hogy a hüvely nagyon rugalmas, és a kisebb péniszre mintegy rászorul, de a nagyobbat is be tudja fogadni, szóval Brigittát idézve, a természet okos, bízni kell benne!
Na figyelj:
Vegyel egy meroszalagot.
Merd meg szepen a kozepso ujjadat.
Aztan nyujtsd ki a nyelved olyan nagyra ahhogy csak tudod. Azt is merd le. Majd ird meg az erdmenyt.
Turelemmel varok!
Ja, hagymat csak azert mert nagyon jo az ondo termelesre! Meg maskulomben is egeszseges.
Vegyel egy meroszalagot.
Merd meg szepen a kozepso ujjadat.
Aztan nyujtsd ki a nyelved olyan nagyra ahhogy csak tudod. Azt is merd le. Majd ird meg az erdmenyt.
Turelemmel varok!
Ja, hagymat csak azert mert nagyon jo az ondo termelesre! Meg maskulomben is egeszseges.
Hat ami azt illeti egy kisse elszaladtal folfele...
Most mar illene elore is novekedni!
Tudod mit? Egyel sok hagymat
Most mar illene elore is novekedni!
Tudod mit? Egyel sok hagymat

Jah, ha mazohista vagy...
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 06. 18. vasárnap 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 18. vasárnap 20:41

Anno dac: egy nagyon-nagyon hires magyar szemely( nevet nem irok, es nem is akarok senkit fikazni), azzal szorakozott, hogy fellepesekkor egy kiflit tett a gatyajaba, ami termeszetesen szepen domborodott. A fan tini lanyok mindig az elso sorokban ultek es tatott szajjal bamultak a "csodas" mester szerszamat!
Ez is egy megoldas!
Ez is egy megoldas!
no igen, de ez az okos ember megoldása
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 08. 22. kedd 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 22. kedd 10:34

tudtommal nekem nem volt ilyen természetű gondom, én a középmezőny felső harmadába tartoztam a csajok szerint...
Dehogy kicsi!
Brigi is megmondta, hogy egy 5cm-el is lehet 3 gyereket csinalni!
Ahhoz kepest a Tied mar Lof@sz.
Brigi is megmondta, hogy egy 5cm-el is lehet 3 gyereket csinalni!
Ahhoz kepest a Tied mar Lof@sz.

Nyugi! Itt naponta meg fog jelenni egy ilyen kérdés, míg világ a világ, és míg fütyijük van a fiúknak. Ha már nagyon zavar, ne kattints erre a topicra!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 05. hétfő 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 05. hétfő 17:47
*ráborul az asztalra, beletemetkezik kezeibe és elsírja magát, majd megharapja idegességében a TFT-t*

Törölt felhasználó (24620)

*ráborul az asztalra, beletemetkezik kezeibe és elsírja magát, majd megharapja idegességében a TFT-t*

"szívás" lenne, ha megtenné :D
Egyébként köszönöm a szurkolást (szurokból úgy is kifogytam itthon (pardon, ilyet többet nem csinálok (mármint viccet))), elvileg sikerült, bár szerintem borzalmasan néz ki az új eszköz... (Ez egy válasz eNTi üzenetére (2006. 12. 17. vasárnap 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyébként köszönöm a szurkolást (szurokból úgy is kifogytam itthon (pardon, ilyet többet nem csinálok (mármint viccet))), elvileg sikerült, bár szerintem borzalmasan néz ki az új eszköz... (Ez egy válasz eNTi üzenetére (2006. 12. 17. vasárnap 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem bármilyen póz jó de ha tutira akarsz menni kérdezd meg a barátnődet milyen pózban csinálja legszívesebben!
Amúgy egy-két tipp álljon meg háttal előtted és hjaljon le és fogja meg a bokáját ekkor akassz be neki vagy feküdjön a hátára az ágyon és vedd a lábait a nyakadba úgy hogy már feljebb ne tudjon csúszni az ágyon Te pedig nyújtott lábbal légyél az ágyon és ne térdelj a talpaddal támaszd ki a testedet nyújtott térdel így őt sazinte összehajtogatod ekkor biztos tövig leszel benne!
(Ez egy válasz bobi24 üzenetére (2006. 06. 17. szombat 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 17. szombat 17:41

Amúgy egy-két tipp álljon meg háttal előtted és hjaljon le és fogja meg a bokáját ekkor akassz be neki vagy feküdjön a hátára az ágyon és vedd a lábait a nyakadba úgy hogy már feljebb ne tudjon csúszni az ágyon Te pedig nyújtott lábbal légyél az ágyon és ne térdelj a talpaddal támaszd ki a testedet nyújtott térdel így őt sazinte összehajtogatod ekkor biztos tövig leszel benne!

Sziasztok,sajnos az enyém nem egy nagy méret de ez van,ettől nekem még lehet ugyanúgy jó mint másnak! A probléma inkább akkor van mikor nem tudod hogy a lányból milyen reakciót vált ki ha a méreted nem épp a legnyagyobb az ő méretskáláján! Hála istennek eddig még soha nem volt ebből problémám! A kellemetlen számomra még az ,ha pl. a fürdőbe kimegyünk én ált. inkább bő nadrágokat veszek föl,mert a paszzosabb fazonokban sajna nem igazán tudok mit domboritani,mert ugyebár ami merev állapotban 12- az ernyett áll. eléggé kicsike! Lányok szeretném megtudni,hogy ti a fiukat szoktátok mostrálni a strandokon :azon a bizonyos területen?:[URL=]http:// www.kepfeltoltes.hu/view/060617/../060617/DSCF0084_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/URL]
Rendben Willy87! A sajnálat visszavonva, helyette szurkolok neked, hogy rendbe jöjj. OK? :)
BBB (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 04. vasárnap 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 04. vasárnap 21:00
BBB (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 04. vasárnap 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Oh, köszönöm szépen. :)
A sajnálatot meg visszautasítom. ;) Nincs rá szükségem.
Egyébként tényleg kíváncsi vagyok rá, hogy milyen egyéb módszerek vanak még.
Jó utat Kedves Hétszázegyes Gorcsev! A mai korban nincsen akadály, tehát ha a férfiúi ékességedet és a függelékeit egy szép borítékba teszed, s elküldöd nekem postán, akkor állok a bekapás elé. :))))
Páááááá!
:)
BBB
Páááááá!

BBB
Oh, köszönöm szépen. :)