Rám szálltál buzikám? Talán meg akarod szopni átlagos péniszemet?
Nem süllyedek le a te szintedre, mert nem akarom hogy tiltólistás legyek , majd lesz itt aki mellém áll. Te meg hatványozottan kinyalhatod...ha akarod.
Nem süllyedek le a te szintedre, mert nem akarom hogy tiltólistás legyek , majd lesz itt aki mellém áll. Te meg hatványozottan kinyalhatod...ha akarod.

na végre már itt is látni egy enduros kollegát.
Lazafiu előző két hsz-a magáért beszél.
Megemlítettél egy fogalmat: húsfasz.
Van ilyen is. Alap állapotban is hosszú és masszív, de erektált állapotában nem nő jelentősen, "csak" merev és kemény lesz. Na ez az egyik.
Nekem nyugalmi állapotban első ránézésre szánalmas és mikor volt csajom a nadrágomba nyúlt, hát (utólagos bevallása szerint) nagyon kétségbe esett, hogy mi lesz ezzel. Aztán csak észhez tért az ezredes és kihúzta magát (megtöbbszörözte saját hosszát alapállapothoz képest). Utána meg jött a hitetlenkedés, hogy nekem tényleg ez volt az első alkalom? (És az volt!)
Szóval leginkább a méret tényleg csak akkor számít, hogy egy feszes alsó szabását a megfelelő esztétikus módon töltöd e ki (ahogy azt a tervezője elképzelte) avagy sem. De akkor nem kell olyan gatyót vásárolni!
(Ez egy válasz lazafiu üzenetére (2005. 12. 11. vasárnap 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 11. vasárnap 12:29
Megemlítettél egy fogalmat: húsfasz.
Van ilyen is. Alap állapotban is hosszú és masszív, de erektált állapotában nem nő jelentősen, "csak" merev és kemény lesz. Na ez az egyik.
Nekem nyugalmi állapotban első ránézésre szánalmas és mikor volt csajom a nadrágomba nyúlt, hát (utólagos bevallása szerint) nagyon kétségbe esett, hogy mi lesz ezzel. Aztán csak észhez tért az ezredes és kihúzta magát (megtöbbszörözte saját hosszát alapállapothoz képest). Utána meg jött a hitetlenkedés, hogy nekem tényleg ez volt az első alkalom? (És az volt!)
Szóval leginkább a méret tényleg csak akkor számít, hogy egy feszes alsó szabását a megfelelő esztétikus módon töltöd e ki (ahogy azt a tervezője elképzelte) avagy sem. De akkor nem kell olyan gatyót vásárolni!

attól függ, mit szeretnél vele csinálni. Ha nagyobb lenne, komoly belső sérüléseket okozhatnál vele, ha csak tolod neki.
Technika, változatosság, néha kitartás. Ezen gondolkodj, ne a centin.

attól függ, mit szeretnél vele csinálni. Ha nagyobb lenne, komoly belső sérüléseket okozhatnál vele, ha csak tolod neki.

kamaszkoromban négyen vizibicsóztunk valami vizen. haver+2 tündéri lány. havernak dagad a speedo-ja a húsfasztól, rajtam alig dudorodik a fecske. ölbe tett kézzel tekertem át a tavat. Később mindkét lányból buja szerelem lett, aztán sokakból is. Imádták - egyet kivéve, aki az elején "remélem nagy, vastag farkad van" sóhajjal húzta le a blúzát, de reggel már nem volt a kecóban :-(
Azóta már csak egy esetben számít a méret, fürdőnaci (bő sort vagy boxer) vásárláskor. (Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2005. 12. 09. péntek 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 09. péntek 08:24
Azóta már csak egy esetben számít a méret, fürdőnaci (bő sort vagy boxer) vásárláskor. (Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2005. 12. 09. péntek 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)

mickeymouse: A 12 nem nagyon kicsi. Én is 13-15 körüli vagyok, nem mértem így nem tudom pontosan. Ha barátnődet ki tudod elégíteni akkor meg pont jó a méreted.
Azért egy kiegészítést hozzátennék. A méret nem lényeg, meg tudni kell használni, meg hasonló közhelyek. De Altesti méretkülönbségek adódnak lábyoknál is!
Ex-barátnőm odalent számomra (az én méretemhez) "nagy" volt. Értsd nem tudtam úgy kitölteni a punciját, hogy rámfeszült volna. Így kevésbé volt izgató számára a játék. Neki egy nálam nagyobb méret előnyösebb lenne, mert nem kell plussz segítség ahhoz, hogy elélvezzen. Én tudatában voltam ennek és az előjáték a közbeni plussz simi kézzel és egyéb kis trükkök kellettek ahhoz, hogy elélvezzen (ami nem jött össze mindig, így azelőtt, és azután, hogy én mentem volna el, mindig kielégítettem, szájjal és kézzel, nehogy csak nekem legyen jó).
Szóval itt van eza dolog a srácok méretéről, de ennyi erővel egy csajnak az is ciki lehetne, hogy olyan nekem a puncija, mint harang nyelvének a harang. Ugyanúgy nem tehet a méreteiről mint én. A lányok mégsem méregetik a puncijukat, hogy milyen mély, milyen tág.
Egy kis csipkelődés rossz indulat nélkül:
Előbb mindig a kard készült el és csak aztán a hüvelye. :)
Szóval az egész kérdésnek nincs értelme. Inkább arról kéne fórumozgatni, hogy ki az aki jó és ki az aki csak annak hiszi magát.
Egyébként hallottatok már a méhboltozat beszakadásáról?
Kellemetlen sérülés. 20-22 centi fölött ha a dorong gazdája nem figyelmes (értsd: tövig tövig tövi, ne mondd azt, hogy rövid) hamar meglehet a baj a barátnőjénél, aztán meg lehet rohangálni a sürgősségire egy kéjesnek induló este befejezéseként, majd a gyógyulás idejére nemi élet teljes mellőzése.
Janika7: Hímnemű létforma volnék, itt nem szoktam chatelni.
Azért egy kiegészítést hozzátennék. A méret nem lényeg, meg tudni kell használni, meg hasonló közhelyek. De Altesti méretkülönbségek adódnak lábyoknál is!
Ex-barátnőm odalent számomra (az én méretemhez) "nagy" volt. Értsd nem tudtam úgy kitölteni a punciját, hogy rámfeszült volna. Így kevésbé volt izgató számára a játék. Neki egy nálam nagyobb méret előnyösebb lenne, mert nem kell plussz segítség ahhoz, hogy elélvezzen. Én tudatában voltam ennek és az előjáték a közbeni plussz simi kézzel és egyéb kis trükkök kellettek ahhoz, hogy elélvezzen (ami nem jött össze mindig, így azelőtt, és azután, hogy én mentem volna el, mindig kielégítettem, szájjal és kézzel, nehogy csak nekem legyen jó).
Szóval itt van eza dolog a srácok méretéről, de ennyi erővel egy csajnak az is ciki lehetne, hogy olyan nekem a puncija, mint harang nyelvének a harang. Ugyanúgy nem tehet a méreteiről mint én. A lányok mégsem méregetik a puncijukat, hogy milyen mély, milyen tág.
Szóval az egész kérdésnek nincs értelme. Inkább arról kéne fórumozgatni, hogy ki az aki jó és ki az aki csak annak hiszi magát.
Kellemetlen sérülés. 20-22 centi fölött ha a dorong gazdája nem figyelmes (értsd: tövig tövig tövi, ne mondd azt, hogy rövid) hamar meglehet a baj a barátnőjénél, aztán meg lehet rohangálni a sürgősségire egy kéjesnek induló este befejezéseként, majd a gyógyulás idejére nemi élet teljes mellőzése.
szerintem nem jó:) a csajod szerint legyen jó!!!!!
a többi meg kit érdekel? nekünk semmi közünk hozzá. nem mi kapjuk be, nem a mi testünkbe rakod, nem mi látjuk minden nap, nem a mi szexuális életünk mulik rajta:)
a többi meg kit érdekel? nekünk semmi közünk hozzá. nem mi kapjuk be, nem a mi testünkbe rakod, nem mi látjuk minden nap, nem a mi szexuális életünk mulik rajta:)
Hy!Nekem 18-19 között van!Az szerintetek jó?Mert szerintem egy kicsit még lehetne nagyobb
sziasztok.nekem nem egy néger méret, de ügyes.18/6 az asszony imádja.
mikor szüz voltam,magától a ténytől féltem h szüz vok, és attol hogy esetleg csalódást okozok... nem a méret izgatott, az enyém is 17 és tök átlagos sztem,sőt akivel először voltam csaj, szinte órákon át dícsérte,hogy milyen nagy, ő még ilyet nem látott,pedig ő már nem volt tapasztalatlan...
(Ez egy válasz rics-ee üzenetére (2005. 12. 09. péntek 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 09. péntek 21:09

Sziasztok4
Én nekem 17, vmennyi, de azért vok szűzz mert félek hogy kicsi
Sziasztok4
mickeymouse: A 12 nem nagyon kicsi. Én is 13-15 körüli vagyok, nem mértem így nem tudom pontosan. Ha barátnődet ki tudod elégíteni akkor meg pont jó a méreted.
eheheh..aki bosszuállo tipus és mondjuk kinevette a barátnője a mérete miatt az kapásbol mondja azt hogy : " a nagy segged mellett még a lónak a fasza is kicsinek látszik"
dedós dolog de azért poén.
dedós dolog de azért poén.
nem szoktam. De nem kell aggódnod. Baromira nem érdekelnek a férfiak!
A barátnőm azt mondta,hogy nem, de volt már lány aki jót nevetett.
Ha az övé átlag, akkor az enyém nagyon kicsi?
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2005. 12. 08. csütörtök 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 08. csütörtök 18:42
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2005. 12. 08. csütörtök 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Janika!
A tied tök átlag.
egy jóbarátom (lány) mondotta volt. 13 éves korától él aktív nemi életet (most 19).
Fiatalon azt hitte, hoyg nagy fasz tövig adj neki és de király lesz neki.
És most egy 14-15 centis farokkal élte át élete eddigi legnagyobb orgazmusait. Áradozva mesélte, élmény volt hallgatni is. :)
A tied tök átlag.
egy jóbarátom (lány) mondotta volt. 13 éves korától él aktív nemi életet (most 19).
És most egy 14-15 centis farokkal élte át élete eddigi legnagyobb orgazmusait. Áradozva mesélte, élmény volt hallgatni is. :)
Janika!
A tied tök átlag.
A tied tök átlag.
Na látod. akkor nem kell aggódnod, én már annak is örülnék ha 12 lenne.
(Ez egy válasz sisa üzenetére (2005. 12. 07. szerda 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 07. szerda 22:03

10-12 cm hosszú???
Az nektek már jó????
Ezak szerint én óriási dákóval rendelkezem!(15 cm)
Az nektek már jó????

10-12 cm hosszú???
Az nektek már jó????
Az nektek már jó????

xxAnikó..egyik az ,hogy irtam neked még anno e-mailt és nem válaszoltál rá, másik meg az hogy akit a melled mérete érdekel az hülye,nem a mérete a lényeg hanem az hogy kerek legyen vagy legalábbis ne legyen lapos.
Nálam mindenesetre a szép popsi a nyerő és nem a nagy mell.Ahogy egy pólóüfeliraton áll:
" Who needs big tits, if you have an ass like that?"
Nálam mindenesetre a szép popsi a nyerő és nem a nagy mell.Ahogy egy pólóüfeliraton áll:
" Who needs big tits, if you have an ass like that?"
nézd mel, akkor az enyém talán jó is? 10 cm hosszú (v rövid) de csak 3,5 vastag
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 02. 08. szerda 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 08. szerda 13:32

Engem sem érdekel. De lehet, hogy a kivétel erősíti a szabályt. Az Én megfigyelésem viszont lányokra az, hogy akinek a füle szétáll jobban franciázik. Ez nem hallomás, tapasztalat!!!