vazul68-nak lehet így van de akkor a volt csajom miért velem csalja meg a barátját aki(15cm)én meg 19x6?
Mindenhez két ember kell! Ha szerelem és az ágyban odafigyelés van a másikra, akkor ez soha nem merül fel! A nők sem és a férfiak sem vonalzóval ismerkednek tudtommal!
milónka játszik új nick-kel
(Ez egy válasz Kisjuhasz26 üzenetére (2005. 11. 23. szerda 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Kisjuhasz26 üzenetére (2005. 11. 23. szerda 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi 15?
(Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2006. 01. 28. szombat 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 28. szombat 19:59
(Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2006. 01. 28. szombat 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Elörehoztam.
Sirrály #929/2005.08.07 számu hozzaszollását.
"Cipő-pénisz elmélet
Valóban van összefüggés a férfiak lábának és a péniszének mérete között.
Egy nemzetközi kutatócsoport több országbeli, önként jelentkezőt megviszgálva jutott erre a következtetésre.
A cipőméretből egy képlet segítségével ki lehet számítani a férfiasság hosszát.
A lábfej nagysága centiméterben + 5, osztva kettővel - megadja, mekkora az illető fallosza.
A vizsgált férfiaknál 90 százalékban működött ez a számítás. A 41-es cipőt viselők 15, a 43-ast hordók 18,4, a 44-es lábúak 21,6, a 45-ösök pedig 24,4 centissel büszkélkedhetnek.
A legtöbben egyébként Oroszországból jelentkeztek a vizsgálatra."
Öcsém?
Sirrály #929/2005.08.07 számu hozzaszollását.
"Cipő-pénisz elmélet
Valóban van összefüggés a férfiak lábának és a péniszének mérete között.
Egy nemzetközi kutatócsoport több országbeli, önként jelentkezőt megviszgálva jutott erre a következtetésre.
A cipőméretből egy képlet segítségével ki lehet számítani a férfiasság hosszát.
A lábfej nagysága centiméterben + 5, osztva kettővel - megadja, mekkora az illető fallosza.
A vizsgált férfiaknál 90 százalékban működött ez a számítás. A 41-es cipőt viselők 15, a 43-ast hordók 18,4, a 44-es lábúak 21,6, a 45-ösök pedig 24,4 centissel büszkélkedhetnek.
A legtöbben egyébként Oroszországból jelentkeztek a vizsgálatra."
Öcsém?
de versenyeztetik az arcukat, frizurájukat, feneküket, combjukat, csillogó fogsorukat, bikinijüket, csizmájukat, télikabátjukat, és ez mind nekünk szól. Mi meg állunk bután a favonalzóval, és rájövünk, kell vegyünk egy dzsippet.
(Ez egy válasz gary01 üzenetére (2006. 01. 28. szombat 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz gary01 üzenetére (2006. 01. 28. szombat 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Komám,nincs is finomabb annál.De ez már egy másik topik!hehehehe
(Ez egy válasz bazzeg üzenetére (2005. 11. 22. kedd 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 22. kedd 21:23
Nyalás Rulezzzzz!
Isteni mikor egy lány kéjesen sohajtozva vonaglik a nyelvem végén.
Legalábbis a nők mondják mindig azt ,hogy azért szar a férjemmel /barátommal a szex mert kicsi a mérete..
Nyalás Rulezzzzz!
(Ez egy válasz Kisjuhasz26 üzenetére (2005. 11. 22. kedd 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 22. kedd 21:08
(Ez egy válasz Kisjuhasz26 üzenetére (2005. 11. 22. kedd 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Ennyi agyatlan barom önimádó pasit!
Én faszi vagyok,de nem vagyok elszálva magamtól.Én megelégszem a méretemmel/15,5/De egyet üzenek ennek a sok önimádó nagytökű hülyének/akinek nem inge..../.Nekem van egy szuperül működő nyelvem,és még ti a pöcsötökkel max 10 percig reszeltek,addig én a számmal simán kielégitem a nőket legalább kétszer.És ez nem felvágós duma.Ebből is látszik!Nem a méret a lényeg!!!!!
Én faszi vagyok,de nem vagyok elszálva magamtól.Én megelégszem a méretemmel/15,5/De egyet üzenek ennek a sok önimádó nagytökű hülyének/akinek nem inge..../.Nekem van egy szuperül működő nyelvem,és még ti a pöcsötökkel max 10 percig reszeltek,addig én a számmal simán kielégitem a nőket legalább kétszer.És ez nem felvágós duma.Ebből is látszik!Nem a méret a lényeg!!!!!
Kriszta!
Én vagyok a tisztelt kivétel.
Én mindent megteszek ,hogy a lány akivel vagyok élvezze amit csinálok,de ha nem élvezi ennek ellenére sem akkor a hiba benne van.
Amit irtál elég sarkos vagy kétoldalú,mert nagyobb részben a nők mondják azt amit leirtál
Viszont... MI sosem nézünk furán egy lányra mert annak mondjuk kicsik a mellei.
Én vagyok a tisztelt kivétel.
Én mindent megteszek ,hogy a lány akivel vagyok élvezze amit csinálok,de ha nem élvezi ennek ellenére sem akkor a hiba benne van.
Amit irtál elég sarkos vagy kétoldalú,mert nagyobb részben a nők mondják azt amit leirtál
Viszont... MI sosem nézünk furán egy lányra mert annak mondjuk kicsik a mellei.
Ennyi agyatlan barom önimádó pasit!
Á, hát van ennél sokkalta nagyobb is!!!
Ez gyenge!!!
Ez gyenge!!!
Ennyit agyalni ezen a mennyi az átlag témán..ehhh..
milónka nem tudsz lekattanni a méregetésről, mi?
majd lesz egy nőd, aki leszok(p)tat róla.
olyan is lesz, aki kineveti. nem egyformák a csajok. mi sem. a farkunk sem. tiszta szerencse.
majd lesz egy nőd, aki leszok(p)tat róla.
olyan is lesz, aki kineveti. nem egyformák a csajok. mi sem. a farkunk sem. tiszta szerencse.
Utána néztem.
Az átlag bré, úgy 12-15 centis. Statisztikai adatok az Európai populációra. Afrikában ez az érték nagyobb, kelten főleg kínában és ázsibáan kisebb pár centivel.
LEhet nővelni műtéti úton akinek nagyon kell.
elvágják a tartó szalagokat és kijjeb húzzák a brét, és visszavarrják a szallagokat. Hát nem tudom mennyire kellemes ez a megoldás, de gyógyulás után talán megéri.
De szvsz. tök mindegy mekkora. Ha rövid a bré, toldd meg egy nyelvvel. Vagy pár ujjal.És még mindig lehetsz Don Juan.
Az átlag bré, úgy 12-15 centis. Statisztikai adatok az Európai populációra. Afrikában ez az érték nagyobb, kelten főleg kínában és ázsibáan kisebb pár centivel.
LEhet nővelni műtéti úton akinek nagyon kell.
elvágják a tartó szalagokat és kijjeb húzzák a brét, és visszavarrják a szallagokat. Hát nem tudom mennyire kellemes ez a megoldás, de gyógyulás után talán megéri.
De szvsz. tök mindegy mekkora. Ha rövid a bré, toldd meg egy nyelvvel. Vagy pár ujjal.És még mindig lehetsz Don Juan.
de végletesek vagytok! :-)
bár ezt megműttetném SZTK-ra...vagy kérnék a fekától lejjebb... (Ez egy válasz bobi24 üzenetére (2006. 06. 17. szombat 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 17. szombat 17:41
bár ezt megműttetném SZTK-ra...vagy kérnék a fekától lejjebb... (Ez egy válasz bobi24 üzenetére (2006. 06. 17. szombat 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,sajnos az enyém nem egy nagy méret de ez van,ettől nekem még lehet ugyanúgy jó mint másnak! A probléma inkább akkor van mikor nem tudod hogy a lányból milyen reakciót vált ki ha a méreted nem épp a legnyagyobb az ő méretskáláján! Hála istennek eddig még soha nem volt ebből problémám! A kellemetlen számomra még az ,ha pl. a fürdőbe kimegyünk én ált. inkább bő nadrágokat veszek föl,mert a paszzosabb fazonokban sajna nem igazán tudok mit domboritani,mert ugyebár ami merev állapotban 12- az ernyett áll. eléggé kicsike! Lányok szeretném megtudni,hogy ti a fiukat szoktátok mostrálni a strandokon :azon a bizonyos területen?:[URL=]http:// www.kepfeltoltes.hu/view/060617/../060617/DSCF0084_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/URL]
Jaaaaaaj
Az agyábol kimegy az összes vér, mire ez felall...
Az agyábol kimegy az összes vér, mire ez felall...
hihi. ezen még nem gondolkodtam, lehet,hogy hozzákötözi a ball lábához, és bő szárú nadrágot visel
Az ilyen pasikat sohasem értettem.5 percig szexelni olyan mintha gyorsan meginnék egy üveg jägert!Finom,finom,de kortyonként mégis finomabb.
(Ez egy válasz lazafiu üzenetére (2005. 11. 21. hétfő 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 21. hétfő 10:35
Az optik tuninggal igazad van. minden elégedetlennek ajánlott. ráadásul 15.5-tel a technikádon csiszolsz szemben néhány 22-es punciszaggatóval, aki azt hiszi, megadja a nőknek ami jár azzal, hogy 5 percig reszel az irdatlan bránnal.
Az optik tuninggal igazad van. minden elégedetlennek ajánlott. ráadásul 15.5-tel a technikádon csiszolsz szemben néhány 22-es punciszaggatóval, aki azt hiszi, megadja a nőknek ami jár azzal, hogy 5 percig reszel az irdatlan bránnal.

rilu

hannaan