Na, erre befizetek..

rendben! Ettől eltekintve a sortüzet kicsit erősnek ítélem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 27. szombat 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 27. szombat 21:57

Törölt felhasználó (21812)

Ahogy a férjem is mondja: a pénisz mérete kizárólag a közös zuhanyzóban számít!
Nőként igazolhatom, hogy kisebb fütyivel is ugyanolyan élvezetet lehet okozni, mint nagyobbal. Sőt! A nagy néha olyan fájdalmat okoz, ami lehetetlenné teszi, hogy felhőtlenül örömködjek rajta.
Szóval, srácok, elég legyen a hisztiből!
Akkora, amekkora. Azzal kell gazdálkodni. Méghozzá okosan! A szex nagy része nem a fütyin, hanem az agyon múlik.
Ha folyton a méreten paráztok, nem élhetitek meg a szeretkezést, csak végigizguljátok. Kinek jó ez? Csak lazán és ügyesen!
Nőként igazolhatom, hogy kisebb fütyivel is ugyanolyan élvezetet lehet okozni, mint nagyobbal. Sőt! A nagy néha olyan fájdalmat okoz, ami lehetetlenné teszi, hogy felhőtlenül örömködjek rajta.
Szóval, srácok, elég legyen a hisztiből!
Akkora, amekkora. Azzal kell gazdálkodni. Méghozzá okosan! A szex nagy része nem a fütyin, hanem az agyon múlik.
Ha folyton a méreten paráztok, nem élhetitek meg a szeretkezést, csak végigizguljátok. Kinek jó ez? Csak lazán és ügyesen!

Igen ugy veszel egy cérnát köré tekered egyszer leméred és osztod 3.14 el
Neked is ,és mindenkinek.
Hű vazz...!!! A kánya az egy olyan személy , aki a "suttyók" péniszének méretét ellenőrizte a "Bor-day" -házakban belépés előtt, nehogy túl vékony pöccsel akarjon valaki "szüzességelveszíten" . Általában 25cm-s volt a lábfejszélessége egyenként. A dolog úgy történt , hogy kétmarokra kellett fogni a "dornit" és a kánya ha még rá bírt állni két lábbal, és legalább bsörösüvegüveg (mielőtt megkérdezned: régi fajta sörösüveg)vastagságú volt a "szerszám", akkor be lehetett lépni. Akkor ez volt a péniszátlag.
De igen. (msot már tényleg megyek aludni, mert "agymenésem" lesz)
Mi vagyunk a "Bránermájszterek"!!!

Kánya (varjú) állás. A két marok után még egy kánya rá tudjon állni a végére.
Én rá szoktam tekerni a lábamra, a végét meg belehúzom a zokniba, akkor elkerülhetőek az ilyen balesetek.
Rendben! Neked mekkora pöcsöd van, átlagos? Na nem mintha különösebben érdekelne, csak hogy ne kanyarodjunk el a topik témájától.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 12. 21. szerda 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 21. szerda 12:18

Törölt felhasználó (29760)

"Anya" van már olyan mobil ami megnöveszti ?
a tipus neve ?
szeretnék vásárólni a barátomnak karácsonyra !
a tipus neve ?
szeretnék vásárólni a barátomnak karácsonyra !

Akkor vissza az egész !!! Bocs! Valahogy ma nem vagyok humoromnál
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 12. 20. kedd 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 20. kedd 07:58

"Vettem tegnap mobilt már régen akartam
De csodálkozva látom, hogy nem lett nagyobb a farkam
Mit csináljak doktor úr kinevet minden lány
Azt mondják hogy kicsi a farkam és ez nagyon fáj"
De csodálkozva látom, hogy nem lett nagyobb a farkam
Mit csináljak doktor úr kinevet minden lány
Azt mondják hogy kicsi a farkam és ez nagyon fáj"
Látom kóstolgatsz cimbi. Beszéld meg a moderátorokkal, és ha megígérik , hogy nem tiltaltanak le, megszívatlak téged is , hogy elalszol.
(Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2006. 02. 21. kedd 05:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudod mit? Hazudtam, 3cm-s a "pélóm" és még nem dugtam soha, amikor életemben először és utoljára p*nát láttam kötszerért kiabáltam , mert azt hittem nyilt seb...
Igen... egyik haverom is azt szokta mondani a nőjének, hogy: "nem lopom én a ge*it!"

Nem igényes dugás! Szerelmi bánatomban megfogadtam, hogy ha valaki lefekszik velem úgy megdugom, mint még senki azelőtt, és amikor már azt hiszi, hogy neki van a legjobb barátja akkor elküldöm, de nem volt szivem egyiket sem elküldeni, így 5 barátnővel jártam egyszerre. Álagos pénisz birtokában!!!

Jólvan na... A fele azért igaz!
13:1 a legjobb eredményem (a lány 13 szor volt "jó" míg én 1 -szer)

13:1 a legjobb eredményem (a lány 13 szor volt "jó" míg én 1 -szer)
igen...

Azért,mert idegesitő a rinyálásod!!! 20 éves koromban 16cm-s volt a pöcsöm,(mert én is meg mértem, mert kicsit paráztam) mégis úgy megdugtam vele barátnőimet , hogy mindenkinek arról beszéltek fél évig.
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 12. 15. csütörtök 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Én 24 éves vagyok és 19 cm a vastagságát még nem mértem