Ha ez összejön,akkor rendben vagy!

1,5cm
Nem élvezné , lehet,hogy visítozna, hisztizne, kiugrana alólad.De a legjobb lesz, ha tényleg levágod! Parázni pöcs nélkül is lehet, Te pedig csak parázni és elégedetlenkedni akarsz nem dugni. Akkor meg minek?
Minél többet használod annál vastagabb lesz, ne legyél már ennyire suttyó.
Minél többet használod annál vastagabb lesz, ne legyél már ennyire suttyó.
Figyelj!
Akit már megdugtál vele attól kell ilyet kérdezni, nem másoktól. Nekem az lenne az ideális , ha a világon azt összes férfinak rajtam kívül 8-10cm hosszú és 1 cm átmérőjű lenne. Akkor lenne ideális.
Akit már megdugtál vele attól kell ilyet kérdezni, nem másoktól. Nekem az lenne az ideális , ha a világon azt összes férfinak rajtam kívül 8-10cm hosszú és 1 cm átmérőjű lenne. Akkor lenne ideális.

Szia Milonka!
Már nem fog vastagodni , se nőni, sajnos ilyen marad,ha nem áztatod a tövét Bartholini mirígy váladékával. A legjobb, ha a "zsakut" is benedvesíted vele, mégpedig a spermával kevert a legjobb. Semmi mástól nem lesz ideális méretű!!!
Már nem fog vastagodni , se nőni, sajnos ilyen marad,ha nem áztatod a tövét Bartholini mirígy váladékával. A legjobb, ha a "zsakut" is benedvesíted vele, mégpedig a spermával kevert a legjobb. Semmi mástól nem lesz ideális méretű!!!

Sztem nem a méret a lényeg,hanem az,h mire képes.
Itt :) ha gondolod mehet emilben azoktatás, aztán ha jótanuló vagy, akár élőben is:D
és hól a tanár ?
(Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 10. 19. szerda 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkor kezdődjék az óra... :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 19. szerda 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 19. szerda 14:21
igen,igen,nagyon szorgalmas vagyok
és nagyon szeretek ismételni is
Törölt felhasználó (29760)

Igazából ahogy igy olvasom a hozzászólásokat,eszembe jut egy mondat:
az igényeket nem kielégitik ,hanem kreálják.
miota foglalkozik mindenki magával és saját "hibáival"?
Miért akarnak pl. a NŐk hol vékonyak lenni mint egy cérna,hol pedig nagy melleket mint egy lufi?
Nem ők akarnak ilyenek lenni,hanem ezt sugallja a TV.
Ez már nem "átlag" téma tudom ,de ez eszembe jutott. A farok téma már tul van tárgyalva.
Eéőttem szólónak van igaza,a Nők nem egy farokba szeretnek bele hanem abba aki mögötte van a bolyhosabbik végén.
Mi sem egy mellbe vagy egy popsiba zugunk bele hanem ugy zusammen mit die madschen .
az igényeket nem kielégitik ,hanem kreálják.
miota foglalkozik mindenki magával és saját "hibáival"?
Miért akarnak pl. a NŐk hol vékonyak lenni mint egy cérna,hol pedig nagy melleket mint egy lufi?
Nem ők akarnak ilyenek lenni,hanem ezt sugallja a TV.
Ez már nem "átlag" téma tudom ,de ez eszembe jutott. A farok téma már tul van tárgyalva.
Eéőttem szólónak van igaza,a Nők nem egy farokba szeretnek bele hanem abba aki mögötte van a bolyhosabbik végén.
Mi sem egy mellbe vagy egy popsiba zugunk bele hanem ugy zusammen mit die madschen .
Pontosan... ismétlés a tudás anyja ... ;) és ugye te szorgalmas lány vagy?! :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 19. szerda 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 19. szerda 14:13

aha, értem, természetesen csakis, igen, mert legfőbb dolog a tanulás

aha, értem, természetesen csakis, igen, mert legfőbb dolog a tanulás

Az enyém kivétel.. de kifejezetten csak oktató jelleggel :D
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 19. szerda 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 19. szerda 14:05

Még a tiédre sem ?

Még a tiédre sem ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 29. vasárnap 17:49
Te, huncfut!:))))Annyi marháskodás után csak kiszaladt a...billentyűzetemből:)))

Törölt felhasználó (7767)

A te korodban még a kisebbre sem szabad ránézni.. nemhogy mást tenni vele :D
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 19. szerda 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 19. szerda 14:02

Húúú, Á, Én ezt nem bírnám ki, mekkora farok
,hát csak pillogok

Húúú, Á, Én ezt nem bírnám ki, mekkora farok
,hát csak pillogok

majdnem teljesen igaz a megállapításod, de a vége azért egy kicsit hibázik

Csak nem!
punid közelébe nem... de a Te közeledbe...
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 18. kedd 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 18. kedd 11:33

ahhh...