ehhhh.....
hát nem
de igazából nagyon kiváncsi lennék rá, de biztos,hogy nem engedném a közelembe, vagyis a punim közelébe az biztos
(Ez egy válasz izsakig üzenetére (2005. 10. 18. kedd 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Bevállalnád, Vivi ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 24. vasárnap 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 24. vasárnap 13:51
Törölt felhasználó (3031)

Köszi Katicika!
, remélem nem rossz indulatból írtad, poénnak nagyon jó:) és igazad van! De nem arról van szó, hogy én fikázni járok ide, én azokat piszkálmo akik másokba belekötnek...

nem tudtam befejezni, azt akartam írni,hogy ( ölni lehet )
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 24. vasárnap 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 24. vasárnap 13:51
Törölt felhasználó (3031)

Köszi Katicika!
, remélem nem rossz indulatból írtad, poénnak nagyon jó:) és igazad van! De nem arról van szó, hogy én fikázni járok ide, én azokat piszkálmo akik másokba belekötnek...

hogy átlag feletti e, hát nem semmi méret, ezzel már ölni
(Ez egy válasz sisa üzenetére (2005. 10. 31. hétfő 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Bár "kissé" átlag feleti..... ;)

Szóval hiába gyömöszölöd a 14,3-assal a nQdet,ha igényli a 20 centit!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 30. szombat 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 30. szombat 08:29
Törölt felhasználó (7767)

Szia, gegeci, hogy szolgál a kedves egészséged? Ma már hányadikszor méred meg újra és újra? Tévedés, hogy konyhakéssel kell méregetni! Azzal le kell csapni!
Fordított méretekkel,AgymenQ!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 30. szombat 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 30. szombat 08:29
Törölt felhasználó (7767)

Szia, gegeci, hogy szolgál a kedves egészséged? Ma már hányadikszor méred meg újra és újra? Tévedés, hogy konyhakéssel kell méregetni! Azzal le kell csapni!
Nem birok rájönni, hogyan tegyem be a 14,3cm-est, fordítva.
Ez mit jelent?

Ennyi baromságot összeírni!!!Az ideális méret egy nő számára úgyis az ő anatómiai igényétől függ,szóval hiába van egy csávónak (egyébként irigylésre méltó)25 cm-es farka,ha a partnere csak 15 cm-t tud befogadni és fordítva!!!!!

Bocsi!

azért ez már nem semmi, van ám vastagság is rendesen, nem is éri átt a keze, barróóóó,
Én is megfognám, huuu de szívesen,
lehet, hogy mást nem, de megfogdosni, hogy valódi e, az jó lenne.
Köszi barni, ezzel a képpel feldobtál
(Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2006. 01. 28. szombat 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 28. szombat 19:59
Én is megfognám, huuu de szívesen,
lehet, hogy mást nem, de megfogdosni, hogy valódi e, az jó lenne.
Köszi barni, ezzel a képpel feldobtál

Elörehoztam.
Sirrály #929/2005.08.07 számu hozzaszollását.
"Cipő-pénisz elmélet
Valóban van összefüggés a férfiak lábának és a péniszének mérete között.
Egy nemzetközi kutatócsoport több országbeli, önként jelentkezőt megviszgálva jutott erre a következtetésre.
A cipőméretből egy képlet segítségével ki lehet számítani a férfiasság hosszát.
A lábfej nagysága centiméterben + 5, osztva kettővel - megadja, mekkora az illető fallosza.
A vizsgált férfiaknál 90 százalékban működött ez a számítás. A 41-es cipőt viselők 15, a 43-ast hordók 18,4, a 44-es lábúak 21,6, a 45-ösök pedig 24,4 centissel büszkélkedhetnek.
A legtöbben egyébként Oroszországból jelentkeztek a vizsgálatra."
Öcsém?
"Cipő-pénisz elmélet
Egy nemzetközi kutatócsoport több országbeli, önként jelentkezőt megviszgálva jutott erre a következtetésre.
A lábfej nagysága centiméterben + 5, osztva kettővel - megadja, mekkora az illető fallosza.
A vizsgált férfiaknál 90 százalékban működött ez a számítás. A 41-es cipőt viselők 15, a 43-ast hordók 18,4, a 44-es lábúak 21,6, a 45-ösök pedig 24,4 centissel büszkélkedhetnek.
Öcsém?
Mintha rémlene h. valahol írtad h. 21 vagy? Vagy tán rosszul emlékszem?
Vagy a férfira értetted a tapasztalatot? Na nem cikizni akarlak nehogy félre érts... maradok konzerv TomApával
(Ez egy válasz lazafiu üzenetére (2005. 11. 23. szerda 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 23. szerda 07:56
Vagy a férfira értetted a tapasztalatot? Na nem cikizni akarlak nehogy félre érts... maradok konzerv TomApával

de versenyeztetik az arcukat, frizurájukat, feneküket, combjukat, csillogó fogsorukat, bikinijüket, csizmájukat, télikabátjukat, és ez mind nekünk szól. Mi meg állunk bután a favonalzóval, és rájövünk, kell vegyünk egy dzsippet.

Az adóhivatal szeme mindent lát!
CG.
CG.
Remélem ezt az adóhivatal is tudja, és adót is fizetnek utána...
(Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2006. 01. 28. szombat 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 28. szombat 19:59

Elörehoztam.
"Cipő-pénisz elmélet
Öcsém?
"Cipő-pénisz elmélet
Öcsém?