ha nem tud vezetni, van sofőrje
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 13. csütörtök 13:45

Végre valaki felvilágosítja a nagyképű hiábanagypöcsű embereket. Hiába van szép nagy autója valakinek, ha nem tud vezetni.

Végre valaki felvilágosítja a nagyképű hiábanagypöcsű embereket. Hiába van szép nagy autója valakinek, ha nem tud vezetni.
(Ez egy válasz Cowgirl8 üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 13. csütörtök 13:38

felejtsétek el a méretet. és koncentráljatok a csúcstechnikára!
Az a lényeg!
A játék...elő, közbeni és vég vagy víg-játék! :-)
CG.
Az a lényeg!
CG.
felejtsétek el a méretet. és koncentráljatok a csúcstechnikára!
Az a lényeg!
CG.
Az a lényeg!
CG.
Húsz osztva öttel aaaz... négy...jó, határozottan jó.
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2006. 01. 23. hétfő 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)

ari vagy, igaz

Na, igen! Ez is eszembe jutott, de leírni már elfelejtettem. Mit írtál, tettél volna hozzá ha azt is leírom?
(Ez egy válasz selectormen üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)

de azért a nő is adja oda magát a férfinak!!
Eddig minden partnerem (barátnőm, feleségem) meg volt velem elégedve, sőt. És most gondoljátok azt, hogy büdös az öndícséret, de... Azt hiszem bármekkora is a pasi farka, az a lényeg, hogy érezze a nőt. Azon keresztül is! Sex közben adja oda magát teljesen!Önmagát szorítsa háttérbe, a MINDEN a nő legyen!
(Ez egy válasz Cowgirl8 üzenetére (2005. 10. 12. szerda 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 12. szerda 22:27

Szerintem nem a méret a lényeg!
Sok olyan pasit ismerek, akiknek átlagos méretük van, mégis úgy tudnak vele játsszani, hogy az a mennyei boldogság... ;-)
CG.
Sok olyan pasit ismerek, akiknek átlagos méretük van, mégis úgy tudnak vele játsszani, hogy az a mennyei boldogság... ;-)
CG.
Szerintem nem a méret a lényeg!
CG.
CG.
de világít!!

a szívem azt nem biztos, de egy jó forró nyárs
az igen,
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2005. 10. 11. kedd 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 11. kedd 15:58

"Egyem is, azt a hamvas kis ártatlan zuzádat!"
ma ember álldozat is lesz
én a szivét akkarom
utána meg is nyársaljuk
pár cm-el
én a szivét akkarom
utána meg is nyársaljuk

pár cm-el

nagyon arik. vagytok
tán még jó is elnne

tán még jó is elnne

"Egyem is, azt a hamvas kis ártatlan zuzádat!"
én a szivét akkarom
utána meg is nyársaljuk
pár cm-el
én a szivét akkarom
utána meg is nyársaljuk

pár cm-el

vivi91 15 vagy?
és utánna majd lasszóként fog csak működni? mint egy db.kötél ?

már százszor elmondtam,hogy nem 14 - már elmultam - már 15.
csak te nem tapasztod ezt a teljesitményt?
(Ez egy válasz dodokrisz üzenetére (2005. 11. 13. vasárnap 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 13. vasárnap 13:13

Sziasztok, 28 éves fiú vagyok. Képeim vannak a G.G.-n az amatőr-fiúk 730-as, 1381-es és 1613-as sorozat. A farkam teljesen kopasz és 21*6 cm. Írjatok, köszi. donaldo@freemail.hu