Ez átlag?
Nem faszhosz, fallosz!
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Puszika Te kis NUNIKA!
(Ez egy válasz Cowgirl8 üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 13. csütörtök 13:38

felejtsétek el a méretet. és koncentráljatok a csúcstechnikára!
Az a lényeg!
A játék...elő, közbeni és vég vagy víg-játék! :-)
CG.
Az a lényeg!
A játék...elő, közbeni és vég vagy víg-játék! :-)
CG.
Ez itt ..ge.ge..george?
(Ez egy válasz bobi24 üzenetére (2006. 06. 17. szombat 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 17. szombat 17:41

Sziasztok,sajnos az enyém nem egy nagy méret de ez van,ettől nekem még lehet ugyanúgy jó mint másnak! A probléma inkább akkor van mikor nem tudod hogy a lányból milyen reakciót vált ki ha a méreted nem épp a legnyagyobb az ő méretskáláján! Hála istennek eddig még soha nem volt ebből problémám! A kellemetlen számomra még az ,ha pl. a fürdőbe kimegyünk én ált. inkább bő nadrágokat veszek föl,mert a paszzosabb fazonokban sajna nem igazán tudok mit domboritani,mert ugyebár ami merev állapotban 12- az ernyett áll. eléggé kicsike! Lányok szeretném megtudni,hogy ti a fiukat szoktátok mostrálni a strandokon :azon a bizonyos területen?:[URL=]http:// www.kepfeltoltes.hu/view/060617/../060617/DSCF0084_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/URL]
No, ugyanbiza ezt-é? Mert így is nagyon boldognak tünik!!! Miért bántod?
gyerekek bocs hogy beleszólok, de igencsak eltávolodtatok a témától ha egymással van dolgotok akkor csináljatok egy másik Témát "Baszogassuk egymást " címen és ott lehet egymást szidni rendületlenül
Eddig se kérte senki! pöcs!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 04. szerda 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 04. szerda 16:19

Törölt felhasználó (3031)

Ja és az egész úgy kezdödött hogy vkinek (már nemtom pnotosan hogy kinek) cikizted a méreteit... Szal ezzel is gondod akad? Rádásul nagyképű is vagy!!! További jó fikázkodást, többi beszólásodat nem figyelem, több vagyok én ennél...(nálad)
Én veled értek egyet, ha ez számít valamit, de valóban jól látod, hogy nem érdemes reagálni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 04. szerda 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 04. szerda 16:19

Ja és az egész úgy kezdödött hogy vkinek (már nemtom pnotosan hogy kinek) cikizted a méreteit... Szal ezzel is gondod akad? Rádásul nagyképű is vagy!!! További jó fikázkodást, többi beszólásodat nem figyelem, több vagyok én ennél...(nálad)
Nem süllyedek le a szintedre, ne próbáld magad kultúr-embernek nevezni, ettől távol állsz... Olvass el egy könyvet ahelyett h ide jársz fel és hülye tapló módon baromságokat írsz be... Másrészt ha mindneki magáról add véleményt azzal amit ír, akkor te a "buzizásaid" után ugy vélem hogy homokos lehetsz... Csak ennyit akartam mondani, kultúrálodj...
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2006. 01. 23. hétfő 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Kultúr embernek,-kultúrált válasz.Primitív agyú embernek,-értelmi szintjének megfelelő válasz. Sajnálom ha valakit megbotránkoztattam!Először ő kötött belém bunkó módon,nem tehetek róla,hogy a vonalzónál és a "rejszolásnál" meggyökerezett a szexuális élete.Végül is IQ szintjéhez képest már ez is nagy előre lépés.Remélhetőleg majd egyszer ő is kipróbálja,hogy milyen egy hús-vér nővel lenni ,aki nem pénzért "szeretkezik" vele, hanem szeretetből, és élvezetből.Addig is edzőpartnerei(Marok Marika, Emma/e-mög hónap/,és a görög Marokbatosz) segítségével gyakorolgassa "Párizs zsebzsötern"-t

Nyaldki a seggem te hülye homokos impotens rövdpöcsű baroarcú köcsög. Ne magdból indulj ki. Elárulod magad a szövegeddel te pöcs.Tudod Én örömet tudok okozni a lányoknak ( és az asszonyoknak is )és ez engem nagyon izgat, (mikor a Nő vonaglik alattam /vagx fölöttem/a puncija pedig pulzál)lehet hogy perverz vagyok , de nem tudok betelni ezzel az élvezettel Ugyhogy buzikám próbáld meg te is méregetés,meg "hokizás"!!,helyett,hogy normális szexuális életet élj! Ne azokat csesztesd akik örömüket lelik abban hogy NŐket tudnak kényeztetni. Ui:ha rövid a pöcsöd és buzi vagy műttesd át magad ,de ne irigykedj azokra, akik nem olyanok mint gege5.Jó masztizást ,de vigyázz, le ne szakadjon mert nem lessz mit méregetned naponta többször!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 03. kedd 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 03. kedd 19:24

Eszem az érzékeny lelkedet te..... Inkább te próbálsz bunkó módon belegázolni mások lelkébe (nem az enyémbe) abba ugysem tudsz
Sajnálom hogy a jobbkezed nem bírja naponta többször... Járj gyúrni!!!

Eszem az érzékeny lelkedet te..... Inkább te próbálsz bunkó módon belegázolni mások lelkébe (nem az enyémbe) abba ugysem tudsz
Sajnálom hogy a jobbkezed nem bírja naponta többször... Járj gyúrni!!!

MIÉRT!
Eryka! Te így látod,ennyi. Hidd el nincsenek elfolytott vágyaim, (ha,csak az nem, hogy naponta többször szeretném, de a kedvesem nem mindig "vevő" a dologra)és a pöcsömmel sincs semmi bajom(idáig a barátnőimnek is tetszett) ÉS NEM VAGYOK KÖTÖZKÖDŐS!(CSAK EGY PICIT ÉRZÉKENYEBB A LELKEM)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 01. vasárnap 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 01. vasárnap 22:25
Törölt felhasználó (368461)

Megjegyzem, akinek ilyen nagy a szája /nem önvédelemből reagál, hanem kötözködik/, ott vannak igazán elfojtva a szexuális vágyak..És ennek 'vajmi kevés köze van a mérethez!
Én kiállok valakinek a véleménye mellett, ha úgy érzem, hogy arra érdemes, nem az embert nézem és nem arra gondolok, hány éves, ki fia/borja stb...
Ugyanakkor ha valaki szimpi és olyat ír, ami nem tetszik, nem fogok vele csak azért egyetérteni, mert eddig is azt tettem...És ez visszafelé is érvényes.
Nem érdekel, mit gondolsz most magadban, mert ez nem befolyásol a további hozzászólásaimban.
Én kiállok valakinek a véleménye mellett, ha úgy érzem, hogy arra érdemes, nem az embert nézem és nem arra gondolok, hány éves, ki fia/borja stb...
Ugyanakkor ha valaki szimpi és olyat ír, ami nem tetszik, nem fogok vele csak azért egyetérteni, mert eddig is azt tettem...És ez visszafelé is érvényes.
Nem érdekel, mit gondolsz most magadban, mert ez nem befolyásol a további hozzászólásaimban.
Végre egyszer nem lettem leoltva

Bocs! Hangulata válogatja...ÜdvKatinka
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 02. hétfő 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 02. hétfő 12:48

Katicikát én sem értem néha!!! Nem izélni akarok de állandóan próbálsz mnidenkit kioktatni. Meg a véleményedet rá akarod másokra erőszakolni, ez igy nem megy!
Hahó, milyen jó, hogy ma már "másnap" van! ÜdvKatinka
Katicikát én sem értem néha!!! Nem izélni akarok de állandóan próbálsz mnidenkit kioktatni. Meg a véleményedet rá akarod másokra erőszakolni, ez igy nem megy!