Most meg mi a baj? Tényleg nem értem
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2005. 10. 11. kedd 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 11. kedd 15:58

"Egyem is, azt a hamvas kis ártatlan zuzádat!"
ma ember álldozat is lesz
én a szivét akkarom
utána meg is nyársaljuk
pár cm-el
én a szivét akkarom
utána meg is nyársaljuk

pár cm-el

Segítek.
Egyenesen a kukába kéne tenni (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2005. 10. 11. kedd 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 11. kedd 15:58
Egyenesen a kukába kéne tenni (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2005. 10. 11. kedd 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)

"Egyem is, azt a hamvas kis ártatlan zuzádat!"
én a szivét akkarom
utána meg is nyársaljuk
pár cm-el
én a szivét akkarom
utána meg is nyársaljuk

pár cm-el

Néha nem tudlak hova tenni...

Ne haragudj nem értettem a poént. biztos jó volt
Megjegyzem, akinek ilyen nagy a szája /nem önvédelemből reagál, hanem kötözködik/, ott vannak igazán elfojtva a szexuális vágyak..És ennek 'vajmi kevés köze van a mérethez!
Én kiállok valakinek a véleménye mellett, ha úgy érzem, hogy arra érdemes, nem az embert nézem és nem arra gondolok, hány éves, ki fia/borja stb...
Ugyanakkor ha valaki szimpi és olyat ír, ami nem tetszik, nem fogok vele csak azért egyetérteni, mert eddig is azt tettem...És ez visszafelé is érvényes.
Nem érdekel, mit gondolsz most magadban, mert ez nem befolyásol a további hozzászólásaimban.
Én kiállok valakinek a véleménye mellett, ha úgy érzem, hogy arra érdemes, nem az embert nézem és nem arra gondolok, hány éves, ki fia/borja stb...
Ugyanakkor ha valaki szimpi és olyat ír, ami nem tetszik, nem fogok vele csak azért egyetérteni, mert eddig is azt tettem...És ez visszafelé is érvényes.
Nem érdekel, mit gondolsz most magadban, mert ez nem befolyásol a további hozzászólásaimban.
USA-csillagom! Miért hagytad riskának, hogy lefotózzon? Most aztán megnézheted magad!
(Ez egy válasz iowa üzenetére (2005. 05. 01. vasárnap 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 01. vasárnap 21:23

Szerintem az nem provokálás, fikázás volt hanem megpróbált helyrerakni.
BIG GUN

Szerintem az nem provokálás, fikázás volt hanem megpróbált helyrerakni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 01. vasárnap 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 01. vasárnap 19:48
Törölt felhasználó (3031)

Nem hat meg az sem ha nem áll senki sem mellém, az ilyen Janiknál meg többnek érzem magam, a többieknél nem!!! Nem nagyképüségről van szó, nekem már votl emberi megnyilvánulásom akár ezen a fórumon is, bármilyen furcsa, Jánosbarátunknak ez még nem jött össze, de hajrá próbálkozz tovább!!!
Igen! Velem szemben is emberi voltál ,provokáltál,fikáztál.(én csak válaszoltam)Egyébként nem János vagyok, és főleg nem a barátod!!(Attól még én vagyok a jani,-xxxjani)További jó "emberi" megnyilvánulást, fő az önbizalom!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 01. vasárnap 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 01. vasárnap 19:48

Törölt felhasználó (3031)

Nem hat meg az sem ha nem áll senki sem mellém, az ilyen Janiknál meg többnek érzem magam, a többieknél nem!!! Nem nagyképüségről van szó, nekem már votl emberi megnyilvánulásom akár ezen a fórumon is, bármilyen furcsa, Jánosbarátunknak ez még nem jött össze, de hajrá próbálkozz tovább!!!
Igazából ez a része poén
Én arról beszélek hogy arról szol most ez a forum hogy akkor szídjuk le a másikat minél jobban mert akkor majd én megmutatom hogy mennyire jófej vagyok
egyébként jó lehet ez a skizofrénia főleg ha valami halál unalmas meg tudjátok beszélni a napot
Én arról beszélek hogy arról szol most ez a forum hogy akkor szídjuk le a másikat minél jobban mert akkor majd én megmutatom hogy mennyire jófej vagyok
egyébként jó lehet ez a skizofrénia főleg ha valami halál unalmas meg tudjátok beszélni a napot
az egyik éned ír valamit aztán a másik meg válaszol rá
nem akartam kétszer bocs
most nézem hogy te közben magaddal beszélgetsz?
most nézem hogy te közben magaddal beszélgetsz?
hát azt irtad az előzőben hogy nem megy nekem
hát azt irtad az előzőben hogy nem megy nekem
Akkor felolvasnád mi van oda írva?
Hát bazmeg gratulálok a szinvonalhoz.
Gege nék kurvára igaza van, egy ember volt aki normális volt és igazat adott neki az az eryka de őt is gyorsan leugattátok.
Ez az
Gege nék kurvára igaza van, egy ember volt aki normális volt és igazat adott neki az az eryka de őt is gyorsan leugattátok.
Ez az
Olvasd végig az összes hozzászólását légyszives, és majd meglátod...
Senki nem cikizte!ő kezdett lázadni és hisztizni ! Itt senki nem tehet arról hogy a farka miatt nem érzi jól magát.
nagyon rosszindulatúak vagytok gege5-tel. itt már az is baj, ha valaki nem hagyja magát?! Szomorúan látom, hogy nincs fejlődés