Úristen Krobi!
Nem szoktál szédülni amikor feláll???
Nem szoktál szédülni amikor feláll???
Sziasztok az enyém 17x4,5! szerintetek csajok milyen?
Bocsi kissé késő , illetve korán (nézőpont kérdése) van azért a sok helyesírási hiba

Na hogy én is beleszólak a legutóbbi felmérések szerint (világátlag, tetát a 40 cm néger, és a 3 cm kínai is beletarozik), "mindössze" 12 cm, úgyhogy jelenlevők többsége, ha nem mindenki, átlagon felüli, legyetek boldogok én is az vagyok a 15-el!

ehe-ehe...

Pucér képet? Hol lehet sorban állni érte?
(Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 03. 16. szerda 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Bennyámin!
Pucér képet szeretnél?
Pucér képet szeretnél?
Szereto #39 | 2004.09.20
babykill: igencsak elasztikus anyagból lehet a tiéd(valódi egyáltalán??), ha ilyen tág határok között mozog. Erre még azt sem lehet mondani, hogy mérési pontatlanság. Amúgy mitől függ a mérete? Ha bombanőt látsz 17 cm-es, ha csak egy 'átlagost', akkor 14 cm. Ez valami olyan, mintha, ha a csap alá tartott kezedre hideg vizet folyatnál, és akkor csak 8 cm-es lenne az ujjad, ellenben ha meleg vizet engedsz, akkor 11 cm. Vagy ha jó zenét hallgatsz, ami tetszik neked, akkor a füled 3 cm-re nagyobb lesz, ha pedig rosszat, akkor összetöpörödik dió nagyságúra. Bocs, de nem értem ezt a 'nőfüggő' dolgodat. Azt szokták mondani, vagy feláll, vagy nem :)
Ezt olvasván eszembe jutott saját magam:))))Nekem is van ilyen mikor sokkal kisebb de ugyan olyan merev.Ez viszont érzelemfüggő(nálam),mindenki tudja milyen az mikor az ember olyan nővel van akit szeret imád, és vannak esték mikor lángol a lepedő annyira jó a szerett hölgyel, na ilyenkor fordult elő h a hölgyem mondta h mennyira nagy vagyok:))))S mikor pózt váltottunk a kezembe került mikor visszavezettem a barátom és nem tapasztalt méretet érzékeltem....Szerintem ez érzelmektől, hölgytől,lelkiállapottól és 10000000000000 dologtól függhet,de a szerelmes ágycsata nálam cm ben is jelentkezett VAGY NAGY FASZSÁG AMIT ÍRTAM,DÖNTSE EL AZ AKINEK EZ SZAKTERÜLETE, KÍVÁNYCSI LENNÉK EGY SZAKEMBER VÉLEMÉNYÉRE, HOZZÁSZÓLÁSÁRA Éredekes módon egyre több a 007 es végződésű emberke, de jó h én voltam az első DOKESZ007 néven, bebebe
babykill: igencsak elasztikus anyagból lehet a tiéd(valódi egyáltalán??), ha ilyen tág határok között mozog. Erre még azt sem lehet mondani, hogy mérési pontatlanság. Amúgy mitől függ a mérete? Ha bombanőt látsz 17 cm-es, ha csak egy 'átlagost', akkor 14 cm. Ez valami olyan, mintha, ha a csap alá tartott kezedre hideg vizet folyatnál, és akkor csak 8 cm-es lenne az ujjad, ellenben ha meleg vizet engedsz, akkor 11 cm. Vagy ha jó zenét hallgatsz, ami tetszik neked, akkor a füled 3 cm-re nagyobb lesz, ha pedig rosszat, akkor összetöpörödik dió nagyságúra. Bocs, de nem értem ezt a 'nőfüggő' dolgodat. Azt szokták mondani, vagy feláll, vagy nem :)
Ezt olvasván eszembe jutott saját magam:))))Nekem is van ilyen mikor sokkal kisebb de ugyan olyan merev.Ez viszont érzelemfüggő(nálam),mindenki tudja milyen az mikor az ember olyan nővel van akit szeret imád, és vannak esték mikor lángol a lepedő annyira jó a szerett hölgyel, na ilyenkor fordult elő h a hölgyem mondta h mennyira nagy vagyok:))))S mikor pózt váltottunk a kezembe került mikor visszavezettem a barátom és nem tapasztalt méretet érzékeltem....Szerintem ez érzelmektől, hölgytől,lelkiállapottól és 10000000000000 dologtól függhet,de a szerelmes ágycsata nálam cm ben is jelentkezett VAGY NAGY FASZSÁG AMIT ÍRTAM,DÖNTSE EL AZ AKINEK EZ SZAKTERÜLETE, KÍVÁNYCSI LENNÉK EGY SZAKEMBER VÉLEMÉNYÉRE, HOZZÁSZÓLÁSÁRA Éredekes módon egyre több a 007 es végződésű emberke, de jó h én voltam az első DOKESZ007 néven, bebebe
tom1019[VIP] én 195cm vagyok 105 kg és csak éppen 44-es a lábam:)))))))))))))))Ja kit nem érdekel a méret,akkora van h nem volt még rá panasz:)))))))))))))Pontos méreteket még nem láttam így én sem írok, de egy felmérés szerint a magyar átlag 16,5 és 17,5 között mozog ha jól emlékszem, de ebből az iromyányból kiderült h a négereknek az átlaga olyan 13-14 cm...Igen, ezt beszívták, h mégis hogyan láthatunk 40cm-es néger faszt azt nem tudom, úgy látszik senki sem tévedhetetlen....
Szerintem a farkunk mérete genetikai adottságunktól is függ. Természetesen, aki magasabb annak nem csak a lába nagyobb, hanem esetleg a farka is... Viszont lehet másképp is, hogy a lába nagy, a farka kicsi, vagy a farka nagy, a lába kicsi, esetleg magas és kicsi a lába is meg a farka is...
Az biztos, hogy a legnagyobb farkat is überelni lehet egy nagyon kifinomult nyelvtechnikával...
A másik meg, hogy érzelmek is kellenek -szerintem- egy szexuális aktus megvalósulásához. Tehát, ha nagy a farkad viszont a "csajod" cseppet sem szeret, csak a nagy bránert látja "benned", akkor lehet, hogy el sem fog menni. Viszont egy közepes méretű farok, hatalmas, lángoló szerelemmel -és a csajod lelkivilágának, és testének teljesmértékű ismeretével- párosítva óriási orgazmusokhoz vezethet...

Az biztos, hogy a legnagyobb farkat is überelni lehet egy nagyon kifinomult nyelvtechnikával...
A másik meg, hogy érzelmek is kellenek -szerintem- egy szexuális aktus megvalósulásához. Tehát, ha nagy a farkad viszont a "csajod" cseppet sem szeret, csak a nagy bránert látja "benned", akkor lehet, hogy el sem fog menni. Viszont egy közepes méretű farok, hatalmas, lángoló szerelemmel -és a csajod lelkivilágának, és testének teljesmértékű ismeretével- párosítva óriási orgazmusokhoz vezethet...

Tom Báttya!
Eléggé idős lehetsz, ha az elmúlt 100 évben nem olvastál még ehhez hasonlót...
Eléggé idős lehetsz, ha az elmúlt 100 évben nem olvastál még ehhez hasonlót...

Igor!
Háááát akkora átlag nem kééééne mint a fotodon!
Abba ééééén belehalnééééék!
Ááááááááááúúúúúúúúúúúúúúú
Mááááá ránézésre fááááj!
Puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
(Ez egy válasz IGOR üzenetére (2004. 10. 01. péntek 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Háááát akkora átlag nem kééééne mint a fotodon!
Abba ééééén belehalnééééék!
Ááááááááááúúúúúúúúúúúúúúú
Mááááá ránézésre fááááj!

Puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

eh eh!! és milyen igazad van!!! még1sze köszi a segítséget!!!

Űbereljétek

ehhh izéjjj őőő 180,5464574634352mm
csak vicz(
)

Szivesen.
Erröl iszonyatosan sokat lehet írni a lényeg az, hogy olyan pózokban kell sex-elni ahol jól hozzá tudsz férni a puncihoz.Ezek leginkább azok a poziciók amikor szembe vagytok fordulva egymással, Pl:amikor a lány háton fekszik és te vagy felül, a lány felhúzza a térdét vagy akár a nyakadba is teszi a lábát (ezt azok a lányok nem szeretik akik szeretnek mozogni sex közben ill. a csiklójukhoz sem tudnak olyan könnyen így hozzáférni). A másik lehetőség a lovagló póz. Még szóba jöhet "kutya" póz, ha a lány homorít vagy úgymond lehasal de ha tényleng rövöid a szerszám ez nem fog be jönni. A többi már fog jönni magától, ha van egy kis fantáziád, de azért azt javaslom- ha elfogadod tölem -tanulj meg jól nyalni és legyél nagyon figyelmes ez sokat tud pótolni
böff
De most enyém az elismerés
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 07. hétfő 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 07. hétfő 20:23
Ne vitatkozzatok fölöslegesen, ez itt az én egyetlenem megejtő szépségű "csodafegyver"-e, nagyon szeretek rajta ficánkolni, s eldöntöttem, hogy Nektek is megmutatom, szeretettel: Katicika

Törölt felhasználó (7767)

Ne vitatkozzatok fölöslegesen, ez itt az én egyetlenem megejtő szépségű "csodafegyver"-e, nagyon szeretek rajta ficánkolni, s eldöntöttem, hogy Nektek is megmutatom, szeretettel: Katicika