Ez a toalettpapíros mérce érdekes,még nem hallottam róla.Pont elfogyott egy tekercs és gondoltam kipróbálom.Hát,böven túllógtam rajta,de a visszaút nehezebben már nehezebben ment!
Félig merev állapotban. 4.5 cm az átmérője.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 10. péntek 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 10. péntek 21:23
Törölt felhasználó (69371)

Mereven, vagy lankadt állapotban akart beleszorulni? Nem mérted le a guriga átmérőjét?
Mereven, vagy lankadt állapotban akart beleszorulni? Nem mérted le a guriga átmérőjét?
(Ez egy válasz Maya Kitten 74 üzenetére (2014. 01. 10. péntek 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Kipróbáltam,de majdnem beleszorultam
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 10. péntek 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 10. péntek 17:54

Törölt felhasználó (734849)

Ez a toalettpapiros tema talalo

Valóban kellemes a megjelenése.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 10. péntek 05:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 10. péntek 05:17

Törölt felhasználó (904333)

Ez a toalettpapiros tema talalo

Van igazság benne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 10. péntek 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 10. péntek 13:06

Persze
volt mar dolgom nagyobbak is de azokkal fàjt,es nem is tudtam veluk elelvezni,bevallom amikor eloszor lattam kicsinek gondoltam de azota nagyon megszerettem,es mostmar tudom h hiaba van valakinek 20cm is ha nem tudja hasznalni.. egyebkent ezt konnyebb bekapni is :P

Persze
volt mar dolgom nagyobbak is de azokkal fàjt,es nem is tudtam veluk elelvezni,bevallom amikor eloszor lattam kicsinek gondoltam de azota nagyon megszerettem,es mostmar tudom h hiaba van valakinek 20cm is ha nem tudja hasznalni.. egyebkent ezt konnyebb bekapni is :P
(Ez egy válasz Maya Kitten 74 üzenetére (2014. 01. 10. péntek 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Férfi létemre azt mondom teljesen korrekt és tényleg szép, talán túl ívelt, de az enyém is hasonló.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 10. péntek 05:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez a párodé ?

Igen ilyen optikai csalódások lehetnek. Ami vastagabb az rövidebbnek tűnik, a nyúrga meg hosszú, de inkább véknyabb. Vagyis ami véknyabb, az hosszabbnak tűnik. Tapasztalatom szerint, ahogy írták már a vastagabb jobb, mint a hosszabb. A hosszúság inkább optikailag hat jobban, mint funkcionálisan. Azt szokták mondani, hogy akinek van akkora, hogy a toalettpapír gurigán átlóg a makk, és a szára van olyan vastag mint a guriga átmérője, azzal már nem lesz gond. Persze guriga és guriga között is van különbség.
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 01. 09. csütörtök 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 09. csütörtök 20:22

Nekem nem olyan túl sok hasonlítgatni valóm van, kb. 20. Az összehasonlítási alapom a férjemé, az övé 17/5. Ami nem kicsi, mégis sokszor úgy láttam, hogy más partnereimé hosszabb. Azt éreztem a számmal, hogy jóval vékonyabbak. A vastagságkülönbség miatt egyértelműen a vékonyabb hosszabbnak látszik. Ezt ravaszul elvégzett kézzel való mérésekkel ellenőriztem és rájöttem, hogy amiket hosszabbnak gondoltam, mint a páromét, egy-két centivel rövidebb. Sok viszont jóval kisebb. Szerintem a 15/4-es átlag közelít ahhoz, amiben nekem eddig részem volt.
Nekem egyszer volt szerencsém egy hatalmashoz. Legalábbis nekem az volt. Vastagabb volt mint a férjemé és legalább 5 centivel hosszabb. Szóval olyan 22/6 lehetett ránézésre. Na, mondom ez belém nem jöhet. Ennyibe is maradtunk, maradt az orál, de még az is szájzsibbasztó volt.
(Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2014. 01. 09. csütörtök 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 09. csütörtök 21:37

Én egyszer valóban próbáltam egy óriást!
Nagyon kellemetlen volt. Nem ment be... pedig nagyon igyekeztem.
Soha többé nem mennék bele...

Soha többé nem mennék bele...
Én egyszer valóban próbáltam egy óriást!
Nagyon kellemetlen volt. Nem ment be... pedig nagyon igyekeztem.
Soha többé nem mennék bele... (Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 01. 09. csütörtök 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 09. csütörtök 20:22

Soha többé nem mennék bele... (Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 01. 09. csütörtök 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem nem olyan túl sok hasonlítgatni valóm van, kb. 20. Az összehasonlítási alapom a férjemé, az övé 17/5. Ami nem kicsi, mégis sokszor úgy láttam, hogy más partnereimé hosszabb. Azt éreztem a számmal, hogy jóval vékonyabbak. A vastagságkülönbség miatt egyértelműen a vékonyabb hosszabbnak látszik. Ezt ravaszul elvégzett kézzel való mérésekkel ellenőriztem és rájöttem, hogy amiket hosszabbnak gondoltam, mint a páromét, egy-két centivel rövidebb. Sok viszont jóval kisebb. Szerintem a 15/4-es átlag közelít ahhoz, amiben nekem eddig részem volt.
(Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2014. 01. 09. csütörtök 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 09. csütörtök 19:33

Ennek nekifutottam még egyszer. Elnézésedet kérem a késedelmes információ feldolgozásért. Szőke vagyok.
Bocsi.
Voltak kicsik is... de persze azért nem vettem bele az ÁTLAGBA mert nem voltak hosszú életű kapcsolatok.
De azok azért már tényleg extrém kicsik voltak.
Így valóban messze van az általam lentebb említett értéktől. Inkább úgy helyesbítenék, a gyakoribb partnerek átlaga.
Ha mindent összeszámolok akikkel volt szex.. kicsik.. nagyok.. fehérek.. feketék..alkalmiak.. stabilak..ufók..stb..
A 15 is merész.

Voltak kicsik is... de persze azért nem vettem bele az ÁTLAGBA mert nem voltak hosszú életű kapcsolatok.
Így valóban messze van az általam lentebb említett értéktől. Inkább úgy helyesbítenék, a gyakoribb partnerek átlaga.
Ha mindent összeszámolok akikkel volt szex.. kicsik.. nagyok.. fehérek.. feketék..alkalmiak.. stabilak..ufók..stb..
A 15 is merész.
Ennek nekifutottam még egyszer. Elnézésedet kérem a késedelmes információ feldolgozásért. Szőke vagyok.
Bocsi.
A 15 is merész. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 09. csütörtök 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 09. csütörtök 13:35

A 15 is merész. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 09. csütörtök 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)

Azért lehet régen volt már matematika óra, de az átlag az nem 15-20. Átlagnak két szám számtani közepét, számtani közép értékét értjük. A 15-20 az max szerinted az alsó és felső határ, aminek az átlaga 17,5. Valószínű ez a saját átlagod, mert még mindig a többség inkább 15 alatt van, akárhogy is akarják szépíteni.
Átlagot sem az odlalon látható képekből, főleg nem bemondot adatokból, de akikkel találkoztál sem lehet levonni. Vagy akkor legyen odaírva, hogy a saját tapasztalásaid átlaga.
Átlagot sem az odlalon látható képekből, főleg nem bemondot adatokból, de akikkel találkoztál sem lehet levonni. Vagy akkor legyen odaírva, hogy a saját tapasztalásaid átlaga.
Lehet csak szerencsém volt?
Bár igaz nem méricskéltem őket, de van egy stabil összehasonlítási alapom aminek tudom a pontos méretét és ahhoz képest nagyobbak voltak. Olyan 15-20. Nem.. nem a kettő között. Ez több férfi átlaga. Nem 2 nem 3 hanem sok.
Ha valaki nem a szavakon szeretne lovagolni, megérti amit megpróbálok összegagyogni.Ha meg nem sikerül... így járt.
Soha nem voltam jó matekból.
Persze az akinek van most egy 12 es arra fog gondolni hogy az már akkor nem is jó (amit én soha nem állítottam és szerintem pl: Oroszlány sem..)(majd kijavít ha tévedek) és nagyon elkezdi itt a sárdobálást meg a hisztit. Nem a gyufát szándékoztam kihúzni és eszembe se jutna komoly műszaki emberek ítélőképességét vitatni, csak lehet nem egy gatyába nyúlkáltunk. Nekem ennyi az átlag.
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 01. 09. csütörtök 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 09. csütörtök 15:25

A 17/5 reális, bár már az sem túl gyakori. Én még csak egyszer találkoztam extrém mérettel, de azt magamba sem engedtem. Véleményem szerint az átlag. 15/4 lehet, vagy kicsit vékonyabb. Persze ezek az én tapasztalataim és sok csak szemre.
Az sem mindegy milyen formájú. Van amelyik a tövében baromi vastag a vége meg egy kis csúcs. Nem hiszem, hogy olyan jó lenne, mint egy aránylag egyenletes vastagságú.
A többség valóban nagyít, egyértelmű a fényképek alapján. De, hogy miért azt nem tudom.
Az sem mindegy milyen formájú. Van amelyik a tövében baromi vastag a vége meg egy kis csúcs. Nem hiszem, hogy olyan jó lenne, mint egy aránylag egyenletes vastagságú.
A többség valóban nagyít, egyértelmű a fényképek alapján. De, hogy miért azt nem tudom.
A 17/5 reális, bár már az sem túl gyakori. Én még csak egyszer találkoztam extrém mérettel, de azt magamba sem engedtem. Véleményem szerint az átlag. 15/4 lehet, vagy kicsit vékonyabb. Persze ezek az én tapasztalataim és sok csak szemre.
A többség valóban nagyít, egyértelmű a fényképek alapján. De, hogy miért azt nem tudom. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 09. csütörtök 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 09. csütörtök 14:50
A többség valóban nagyít, egyértelmű a fényképek alapján. De, hogy miért azt nem tudom. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 09. csütörtök 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (734849)

Most csak úgy beleolvastam, de sajnos röhögőgörcsöt kaptam! Kedves ffi bajtársaim, már bocs, hogy megnéztem a képeiteket, de biztos vagyok benne valami csaló vonalzókat vettetek...
Bár osztom a véleményt amivel itt mindenki foglalkozik, a méret igen is számít, talán engem is érdekel nekem mekkora... Csak nem kérkedek vele mert minek. Hol van itt az a sok 17, meg 19, 22 cm, meg 5 cm vastag. Már bocs műszaki ember vagyok, de ennyire nem lehet szar a szemem...
Bár osztom a véleményt amivel itt mindenki foglalkozik, a méret igen is számít, talán engem is érdekel nekem mekkora... Csak nem kérkedek vele mert minek. Hol van itt az a sok 17, meg 19, 22 cm, meg 5 cm vastag. Már bocs műszaki ember vagyok, de ennyire nem lehet szar a szemem...

Most csak úgy beleolvastam, de sajnos röhögőgörcsöt kaptam! Kedves ffi bajtársaim, már bocs, hogy megnéztem a képeiteket, de biztos vagyok benne valami csaló vonalzókat vettetek...

Azért lehet régen volt már matematika óra, de az átlag az nem 15-20. Átlagnak két szám számtani közepét, számtani közép értékét értjük. A 15-20 az max szerinted az alsó és felső határ, aminek az átlaga 17,5. Valószínű ez a saját átlagod, mert még mindig a többség inkább 15 alatt van, akárhogy is akarják szépíteni.
Átlagot sem az odlalon látható képekből, főleg nem bemondot adatokból, de akikkel találkoztál sem lehet levonni. Vagy akkor legyen odaírva, hogy a saját tapasztalásaid átlaga. (Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2014. 01. 09. csütörtök 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 09. csütörtök 12:57
Ezekre a reakciókra számítottam.
Ha valaki szerint valóban életszerű amit írtam, az gondolkozzon rajta. Véltem feltételezni, tisztán látszik hogy poén.
Egyébként pedig szerintem az "átlag" 15-20 cm.Fontosabb számomra a vastagság, a nagyon hosszú az kifejezetten kellemetlen (nekem).
Átlagot sem az odlalon látható képekből, főleg nem bemondot adatokból, de akikkel találkoztál sem lehet levonni. Vagy akkor legyen odaírva, hogy a saját tapasztalásaid átlaga. (Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2014. 01. 09. csütörtök 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)