Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"....Nem tudom mi a fenéből veszik a pasik hogy a nők odavannak a nagy farokért. Sok nő kipróbált nagyobb méretet, rájött hogy azért az nem annyira jó. Az okosabb nők meg tudják hogy mennyi fér be, mennyi a felesleg. Más kérdés hogy egyes pózokba egy-egy centi jól jön. De nem ettől függ a jó szex!...."
"....Jó lenne ha rájönnétek nem mérni kell, hanem használni azt ami van, rájönni hogy m hogy jó egy nőnek és nem azt hinni hogy ez ennyire sarokpont az életben..."
"...Egy átlagos méretű pénisz nagy örömet tud okozni. Ez pont.. Csak férfi legyen a végén... "
"...szerintem nincs az a nagy fasz aminél nem lehet nagyobb,de nincs olyan kicsi sem ami nem lehet elég ez mind technika függő..."
"... lányoknak ennek elégnek kell lennie persze az adott lánytól és a póztól is függ ,hogy mikkor ,mi és hogyan jó..."

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 40 41 42 43 44 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3779   2014. 01. 09. csütörtök 15:25
Oroszlány Oroszlány
A 17/5 reális, bár már az sem túl gyakori. Én még csak egyszer találkoztam extrém mérettel, de azt magamba sem engedtem. Véleményem szerint az átlag. 15/4 lehet, vagy kicsit vékonyabb. Persze ezek az én tapasztalataim és sok csak szemre.
Az sem mindegy milyen formájú. Van amelyik a tövében baromi vastag a vége meg egy kis csúcs. Nem hiszem, hogy olyan jó lenne, mint egy aránylag egyenletes vastagságú.
A többség valóban nagyít, egyértelmű a fényképek alapján. De, hogy miért azt nem tudom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 09. csütörtök 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (734849)
2014. 01. 09. csütörtök 14:50
Most csak úgy beleolvastam, de sajnos röhögőgörcsöt kaptam! Kedves ffi bajtársaim, már bocs, hogy megnéztem a képeiteket, de biztos vagyok benne valami csaló vonalzókat vettetek...
Bár osztom a véleményt amivel itt mindenki foglalkozik, a méret igen is számít, talán engem is érdekel nekem mekkora... Csak nem kérkedek vele mert minek. Hol van itt az a sok 17, meg 19, 22 cm, meg 5 cm vastag. Már bocs műszaki ember vagyok, de ennyire nem lehet szar a szemem... smile
#3778   2014. 01. 09. csütörtök 14:50
X Törölt felhasználó (734849)
Most csak úgy beleolvastam, de sajnos röhögőgörcsöt kaptam! Kedves ffi bajtársaim, már bocs, hogy megnéztem a képeiteket, de biztos vagyok benne valami csaló vonalzókat vettetek...
Bár osztom a véleményt amivel itt mindenki foglalkozik, a méret igen is számít, talán engem is érdekel nekem mekkora... Csak nem kérkedek vele mert minek. Hol van itt az a sok 17, meg 19, 22 cm, meg 5 cm vastag. Már bocs műszaki ember vagyok, de ennyire nem lehet szar a szemem... smile
#3777   2014. 01. 09. csütörtök 13:35
X Törölt felhasználó (69371)
Azért lehet régen volt már matematika óra, de az átlag az nem 15-20. Átlagnak két szám számtani közepét, számtani közép értékét értjük. A 15-20 az max szerinted az alsó és felső határ, aminek az átlaga 17,5. Valószínű ez a saját átlagod, mert még mindig a többség inkább 15 alatt van, akárhogy is akarják szépíteni.
Átlagot sem az odlalon látható képekből, főleg nem bemondot adatokból, de akikkel találkoztál sem lehet levonni. Vagy akkor legyen odaírva, hogy a saját tapasztalásaid átlaga.
(Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2014. 01. 09. csütörtök 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 09. csütörtök 12:57
smile Ezekre a reakciókra számítottam. smile Ha valaki szerint valóban életszerű amit írtam, az gondolkozzon rajta. Véltem feltételezni, tisztán látszik hogy poén. smile Egyébként pedig szerintem az "átlag" 15-20 cm.Fontosabb számomra a vastagság, a nagyon hosszú az kifejezetten kellemetlen (nekem).
#3776   2014. 01. 09. csütörtök 13:08
pár8476 pár8476
Szerintem nincs. Fontosabb kérdés.. ha lenne vajon jó lenne? Szerintem sok.Nagyon sok. smile Maradnék egy erős ötösnél. smile
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 01. 09. csütörtök 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 09. csütörtök 13:02
Én se vettem komolyan az irreális méreteket, de nálad se volt smile, akkor én se tettem ki.
Különben többször leírtam, hogy számomra max 18, de inkább 17 cm a jó. A vastagság viszont fontosabb (4.5-5). Persze ott sem a 8-as. Van egyáltalában olyan?
#3775   2014. 01. 09. csütörtök 13:02
Oroszlány Oroszlány
Én se vettem komolyan az irreális méreteket, de nálad se volt smile, akkor én se tettem ki.
Különben többször leírtam, hogy számomra max 18, de inkább 17 cm a jó. A vastagság viszont fontosabb (4.5-5). Persze ott sem a 8-as. Van egyáltalában olyan?
(Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2014. 01. 09. csütörtök 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 09. csütörtök 12:57
smile Ezekre a reakciókra számítottam. smile Ha valaki szerint valóban életszerű amit írtam, az gondolkozzon rajta. Véltem feltételezni, tisztán látszik hogy poén. smile Egyébként pedig szerintem az "átlag" 15-20 cm.Fontosabb számomra a vastagság, a nagyon hosszú az kifejezetten kellemetlen (nekem).
#3774   2014. 01. 09. csütörtök 12:57
pár8476 pár8476
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 01. 09. csütörtök 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 09. csütörtök 11:52
Te lovat keresel?
#3773   2014. 01. 09. csütörtök 11:52
Oroszlány Oroszlány
Te lovat keresel?
(Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2014. 01. 08. szerda 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 08. szerda 21:59
20-25/7-8 a minimum.Ez már nem szánalmasan kicsi, de nem nagy. 30/8-9 nyugodtan kereshet.
Nem számít egyébként a méret. Kivéve ha kicsi.
#3772   2014. 01. 09. csütörtök 11:32
keresgelök keresgelök
Ajanlom Babolnat!! Ott nem ritka az a meret.
(Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2014. 01. 08. szerda 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 08. szerda 21:59
20-25/7-8 a minimum.Ez már nem szánalmasan kicsi, de nem nagy. 30/8-9 nyugodtan kereshet.
#3771   2014. 01. 08. szerda 23:22
Max32 Max32
Kis faszhoz nagyítót, nagy picsához timsót! eplus2
#3770   2014. 01. 08. szerda 21:59
pár8476 pár8476
#3769   2014. 01. 08. szerda 19:37
X Törölt felhasználó (905923)
Szerintem meg 14-nek tűnik, de van az több is nyes . Legalábbis az enyémből indulok ki. Soha sem mondanám annyinak mint amennyi, bár nem valami óriási. Majd teszek fel róla egy képet, aztán meg egy vonalzósat... XD
#3768   2014. 01. 08. szerda 14:04
X Törölt felhasználó (54313)
crazya finom
Annyira nem, de nem engedne szerintem még oda maga mellé egy nőt! De, hogy a topikról is szóljon .......
Szerintem 12-15 cm között van az átlag méret Magyarországon. Ezzel szerintem a nők nagy többsége be is éri, hiszen nagyon fontos, hogy hogyan használja a gazdája, illetve milyen az összhang a két fél között.Egy-egy póznál talán kiegyeznénk még 1-2 cm-el, de miért is lenne minden tökéletes?
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 01. 08. szerda 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 08. szerda 12:39
Háláról és nem hálásról írtam. crazya Féltékeny a párod?
#3767   2014. 01. 08. szerda 12:39
Oroszlány Oroszlány
Háláról és nem hálásról írtam. crazya Féltékeny a párod?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 08. szerda 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (54313)
2014. 01. 08. szerda 12:34
Nagyon szépen köszönöm a kedvességed! Elfogadnám a háládat, de nem tudom a párom mit szólna hozzá ............. circling wave
#3766   2014. 01. 08. szerda 12:34
Nagyon szépen köszönöm a kedvességed! Elfogadnám a háládat, de nem tudom a párom mit szólna hozzá ............. circling wave
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 01. 08. szerda 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 08. szerda 11:40
Úgy örülök, hogy ennyire értelmes emberek segítenek nekem az élet nehéz dolgaiban. Fogadd őszinte hálámat.
#3765   2014. 01. 08. szerda 11:40
Oroszlány Oroszlány
Úgy örülök, hogy ennyire értelmes emberek segítenek nekem az élet nehéz dolgaiban. Fogadd őszinte hálámat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 08. szerda 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 08. szerda 11:25
Örülök, hogy szépen megfogalmaztad, hogy nem érted, és nem is szereted a viccet!
1. A vicceket és az idézeteket nem szokás módosítani! Ezért én sem fogalmaztam át azt a pár sort! Leírtam, ahogyan a köztudatban elterjedt!
De!!!
Ezeket meg tudni kell értelmezni az adott szöveg, illetve téma környezetben!
2. Hasonlóan az előzőhöz, csak itt átvitt értelemben kell tudni értelmezni!
Részemről nem kommentálom tovább, mert nincsen értelme! Elég nagy baj, ha egy egy egyszerű viccet el kell magyarázni, és miután valaki képtelen felfogni próbálja elmagyarázni, hogy miért nem érti!
Szép napot!
#3764   2014. 01. 08. szerda 11:25
Örülök, hogy szépen megfogalmaztad, hogy nem érted, és nem is szereted a viccet!
1. A vicceket és az idézeteket nem szokás módosítani! Ezért én sem fogalmaztam át azt a pár sort! Leírtam, ahogyan a köztudatban elterjedt!
De!!!
Ezeket meg tudni kell értelmezni az adott szöveg, illetve téma környezetben!
2. Hasonlóan az előzőhöz, csak itt átvitt értelemben kell tudni értelmezni!
Részemről nem kommentálom tovább, mert nincsen értelme! Elég nagy baj, ha egy egy egyszerű viccet el kell magyarázni, és miután valaki képtelen felfogni próbálja elmagyarázni, hogy miért nem érti!
Szép napot!
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 01. 08. szerda 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 08. szerda 10:17
Nem kell engem sajnálni értem én miről akar szólni a vicc. Inkább magadat sajnáld, hogy te nem érted miért írtam.
Hímsoviniszta két okból:
1. A nők nem tudnak tolatni, a pasik persze igen. Nem egyes nők, hanem A NŐK (értsd az összes).
2. Szintén A NŐK olyan hülyék, hogy be lehet magyarázni nekik, hogy a 10 centi az 30.
Logikátlan:
Ha már olyan hülye az a szerencsétlen, hogy elhiszi a tízről, hogy az harminc, akkor kiszállva az autóból mutogathatja a pasi, a tíz cm távolságra, hogy drágám látod akkora még a hely mint a farkam, azaz 30 cm. Ez esetben sem változik a valós fizikai távolság, kicsi marad szemre is. Mondhatsz arra 30 métert is. Vagy a szeme is elromlott a nőnek?
Örülök, hogy a sok téged ismerőnek vidám perceket szereztem.
És mint írtam a vicc színvonala kb. olyan, mint a régi burleszk filmek tréfái a tortadobálás, meg a seggbe rúgás. Érteni azt is lehet, de azon nevetni annyira nem.
#3763   2014. 01. 08. szerda 10:39
fazonkirály fazonkirály
mennyit lovagoltok egy viccen nyes
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 01. 08. szerda 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 08. szerda 10:17
Nem kell engem sajnálni értem én miről akar szólni a vicc. Inkább magadat sajnáld, hogy te nem érted miért írtam.
Hímsoviniszta két okból:
1. A nők nem tudnak tolatni, a pasik persze igen. Nem egyes nők, hanem A NŐK (értsd az összes).
2. Szintén A NŐK olyan hülyék, hogy be lehet magyarázni nekik, hogy a 10 centi az 30.
Logikátlan:
Ha már olyan hülye az a szerencsétlen, hogy elhiszi a tízről, hogy az harminc, akkor kiszállva az autóból mutogathatja a pasi, a tíz cm távolságra, hogy drágám látod akkora még a hely mint a farkam, azaz 30 cm. Ez esetben sem változik a valós fizikai távolság, kicsi marad szemre is. Mondhatsz arra 30 métert is. Vagy a szeme is elromlott a nőnek?
És mint írtam a vicc színvonala kb. olyan, mint a régi burleszk filmek tréfái a tortadobálás, meg a seggbe rúgás. Érteni azt is lehet, de azon nevetni annyira nem.
#3762   2014. 01. 08. szerda 10:17
Oroszlány Oroszlány
Hímsoviniszta két okból:
Logikátlan:
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 08. szerda 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 08. szerda 07:44
??? eplus2 Hímsovoniszta??? Logikátlan??? Na, akkor elmagyarázom, mert látom saját kútfőből képtelen vagy megérteni! eplus2 Ennek éppen az a lényege és a mondanivalója, hogy a férfiak többsége többet állít a saját méretéről, mint amennyi az valójában! Mint itt a fórumon is sok 10-12 cm-es(amiről nem tehet) azt állítja hogy 18-20 cm! És erre utal a vicc! Hogy nagyon sokan el akarják hitetni, hogy mennyi, az annyi! Ha így sem érted, akkor nagyon sajnállak! Amúgy meg elárulom neked, hogy engem mindennel vádolhatsz, de hímsovinizmussal soha!!!! Aki engem ismer, az jót nevetett ezen a beírásodon!!! eplus2 Szinte mindenben NŐ párti vagyok, és sok férfi sztereotípiával vitába szállok és a NŐKET védem! Remélem tudtam segíteni! wave
#3761   2014. 01. 08. szerda 08:02
X Törölt felhasználó (861182)
Ha jól használod mindegy mekkora tapasztalatból mondom smile párommal nagy szex csatákat szoktunk vívni pedig csak 15cm az enyém smile Némelyik pózban így is fáj neki ha tövig nyomom hát akkor mi lenne ha 19cm vagy 20 lenne ... De hát van aki a nagy faszt szereti nincs két egy forma ember smile
#3760   2014. 01. 08. szerda 07:44
??? eplus2 Hímsovoniszta??? Logikátlan??? Na, akkor elmagyarázom, mert látom saját kútfőből képtelen vagy megérteni! eplus2 Ennek éppen az a lényege és a mondanivalója, hogy a férfiak többsége többet állít a saját méretéről, mint amennyi az valójában! Mint itt a fórumon is sok 10-12 cm-es(amiről nem tehet) azt állítja hogy 18-20 cm! És erre utal a vicc! Hogy nagyon sokan el akarják hitetni, hogy mennyi, az annyi! Ha így sem érted, akkor nagyon sajnállak! Amúgy meg elárulom neked, hogy engem mindennel vádolhatsz, de hímsovinizmussal soha!!!! Aki engem ismer, az jót nevetett ezen a beírásodon!!! eplus2 Szinte mindenben NŐ párti vagyok, és sok férfi sztereotípiával vitába szállok és a NŐKET védem! Remélem tudtam segíteni! wave
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 01. 07. kedd 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 07. kedd 17:21
Én csak a hülye hímsoviniszta vicceket nem szeretem. Na, meg a logikátlanokat.

... 40 41 42 43 44 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: rilu rilu
Nyitás ideje: 2004. 09. 13. hétfő
Üzenetek: 4599db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 03. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!