Éjszakai életben dolgozom és egy csaj ismerősömnek tetszett a véleménye erről a témáról. A következőt mondta:
"Akkor megfelelő egy farok mérete, ha két kézzel megmarkolva még teljes terjedelmével kint van a makkos a tenyérből"
Nagyon kész voltam tőle
(és mi köze ennek az átlaghoz? ez egy női vélemény, amit el kell fogadni mindenkinek, mert neki ez az ideális! de mondott valamit az átlagos méretekre vonatkozó pénisz tapasztalatairól?)
"Akkor megfelelő egy farok mérete, ha két kézzel megmarkolva még teljes terjedelmével kint van a makkos a tenyérből"
Nagyon kész voltam tőle

(és mi köze ennek az átlaghoz? ez egy női vélemény, amit el kell fogadni mindenkinek, mert neki ez az ideális! de mondott valamit az átlagos méretekre vonatkozó pénisz tapasztalatairól?)

Bocsánat, erre volt válasz ...
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2009. 02. 22. vasárnap 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 22. vasárnap 22:16

Íme az Igazság. Forrás: weird.hu
Negyedikek lettünk péniszméretben, a Franciáké a legnagyobb
PDF változatKüldés ismerősnekNyomatatóbarát változat
Forrás:
EH
2009-02-12 | 15:16
Péniszfelmérést végeztek Európában. A kutatók arra voltak kíváncsiak, mely nemzet képviselõi rendelkeznek nagy fütykössel.
A franciák végeztek 15,48 cm-es átlaggal. Másodikok a svédek 15,36 cm-el, a harmadik helyen Észtország áll 15,17 cm-el, mi, magyarok negyedikek lettünk a 14,99-es hosszal.
5. Olaszország: 14,95 cm
6. Ausztria: 14,89 cm
7. Dánia: 14,88 cm
8. Belgium: 14,77 cm
9. Németország: 14,61 cm
10. Lettország: 14,69 cm
11. Litvánia: 14,55 cm
12. Románia: 14,30 cm
13. Hollandia:14,28 cm
14. Lengyelország: 14,21 cm
15. Szlovákia: 14,19 cm
16. Csehország: 14,17 cm
17. Bulgária: 14,09 cm
18. Szlovénia: 14,01 cm
19. Portugália: 13,91 cm
20. Luxemburg: 13,82 cm
21. Spanyolország: 13,58 cm
22. Finnország: 13,52 cm
23. Nagy-Britannia: 13,32 cm
24. Írország: 12,78 cm
25. Görögország: 12,18 cm
Mostmár mindent tudunk.
Amúgy meg: voltaképpen kit érdekel???
Negyedikek lettünk péniszméretben, a Franciáké a legnagyobb
PDF változatKüldés ismerősnekNyomatatóbarát változat
Forrás:
EH
2009-02-12 | 15:16
Péniszfelmérést végeztek Európában. A kutatók arra voltak kíváncsiak, mely nemzet képviselõi rendelkeznek nagy fütykössel.
A franciák végeztek 15,48 cm-es átlaggal. Másodikok a svédek 15,36 cm-el, a harmadik helyen Észtország áll 15,17 cm-el, mi, magyarok negyedikek lettünk a 14,99-es hosszal.
5. Olaszország: 14,95 cm
6. Ausztria: 14,89 cm
7. Dánia: 14,88 cm
8. Belgium: 14,77 cm
9. Németország: 14,61 cm
10. Lettország: 14,69 cm
11. Litvánia: 14,55 cm
12. Románia: 14,30 cm
13. Hollandia:14,28 cm
14. Lengyelország: 14,21 cm
15. Szlovákia: 14,19 cm
16. Csehország: 14,17 cm
17. Bulgária: 14,09 cm
18. Szlovénia: 14,01 cm
19. Portugália: 13,91 cm
20. Luxemburg: 13,82 cm
21. Spanyolország: 13,58 cm
22. Finnország: 13,52 cm
23. Nagy-Britannia: 13,32 cm
24. Írország: 12,78 cm
25. Görögország: 12,18 cm
Mostmár mindent tudunk.

Üdv!
Felmerült bennem, hogy ezt a táblázatot mi alapján állították össze? Megmérték? Netán önbevallás? Akkor lehet, hogy akiknek kisebb jött ki, azok egyszerűen csak becsületesebbek
Mindenesetre teljesen átlagosnak vagyok nevezhető eszerint. Ugyanakkor egyetlen nő volt eddig aki azt mondta, hogy nem elég. De ő legalább korrekt volt, mert az elején szólt, mielőtt bármi megtörtént volna. Volt pedig 184 centis nőm is, ő sem panaszkodott rá. Nem azt nézte, hogy hozzám milyen farok tartozik, hanem azt, hogy ehhez a farokhoz én tartozom és ez neki bővel elég volt ahhoz, hogy akarja újra.
Különben azt is feltehetnénk kérdésnek, hogy milyen az átlag női mell. Kíváncsi vagyok, miből lenne több, kis farkú pasiból, vagy kis mellű nőből
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 20. péntek 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 20. péntek 11:21
Felmerült bennem, hogy ezt a táblázatot mi alapján állították össze? Megmérték? Netán önbevallás? Akkor lehet, hogy akiknek kisebb jött ki, azok egyszerűen csak becsületesebbek

Mindenesetre teljesen átlagosnak vagyok nevezhető eszerint. Ugyanakkor egyetlen nő volt eddig aki azt mondta, hogy nem elég. De ő legalább korrekt volt, mert az elején szólt, mielőtt bármi megtörtént volna. Volt pedig 184 centis nőm is, ő sem panaszkodott rá. Nem azt nézte, hogy hozzám milyen farok tartozik, hanem azt, hogy ehhez a farokhoz én tartozom és ez neki bővel elég volt ahhoz, hogy akarja újra.
Különben azt is feltehetnénk kérdésnek, hogy milyen az átlag női mell. Kíváncsi vagyok, miből lenne több, kis farkú pasiból, vagy kis mellű nőből

Törölt felhasználó (157687)

Szerintem már bocs az alényeg elöször is legyen kivel meg mivel az én 13/4 essemmel még soha nem volt még a kövér nőknek sem problémájuk,
fiuk ne ezzzen morfondirozatok a lényeg hogy legyen kivel.

Na oké, de hát a csajok keze, marka sem egyforma ám!
(Ez egy válasz Levin. üzenetére (2009. 03. 11. szerda 01:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 11. szerda 01:44

Éjszakai életben dolgozom és egy csaj ismerősömnek tetszett a véleménye erről a témáról. A következőt mondta:
Nagyon kész voltam tőle
Nagyon kész voltam tőle

Úgy látom,itt csak a farok méretéről esik szó,ami nem baj ,hiszen ez a téma címe. Azonban hereméretről nem sok adatot találtam. Az enyém kb 5 cm hosszú,és 2,5-3 cm a szélessége. Ez normális méret? Másnak mennyi?
Nagyon kész voltam tőle
Nagyon kész voltam tőle

Szerintem hiba van a mátrixodban.
1. Nem kívántam véled elégedett lenni... Miért, szeretnéd hogy legyek?
2. Nem mértem sehonnét sem, mert nem is mondtam, hogy mekkora is a műszer.
/20 centiset másvalaki emlegetett/
Szóval előbb nézz, majd láss, aztán értékelj, s utána kérd az elégedettségi mutatókat...
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 10. kedd 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 10. kedd 15:26

1. Nem kívántam véled elégedett lenni... Miért, szeretnéd hogy legyek?

2. Nem mértem sehonnét sem, mert nem is mondtam, hogy mekkora is a műszer.
/20 centiset másvalaki emlegetett/
Szóval előbb nézz, majd láss, aztán értékelj, s utána kérd az elégedettségi mutatókat...

Törölt felhasználó (421345)

Egy biztos, hogy velem nem lennél elégedett. Kimondottan utálom a nagyfarkú legényeket. A legideálisabb a 13-14 cm, a nagyobb már felesleges. Általában be sem szúrhatja az egészet, mert fáj. Orális szexnél meg kimondottan akadály. Egyébként a fiúk java része csak dicsekszik, a valóság teljesen más.Nyúlmedve! Honnan mérted?
Teljesen igazad van. Nekem is 14, de még soha nem volt gond a méretével. Néha az állagával igen, de szerencsére mindíg rendbe jött ez is. A nőim pedig soha nem tettek megjegyzést a méretére, pedig mint utóbb kiderült, volt közöttük olyan is, aki jó pár farkat látott. Valószínűleg valóban a mérésekkel lehet a bibi. Ha ráérzel a másikra, akár a hegyével is el lehet juttatni a csúcsra a nőt. Nem kitömni kell a puncit, hanem ápolgatni, akkor lesz hálás...
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 10. kedd 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 10. kedd 15:26
Törölt felhasználó (421345)

Egy biztos, hogy velem nem lennél elégedett. Kimondottan utálom a nagyfarkú legényeket. A legideálisabb a 13-14 cm, a nagyobb már felesleges. Általában be sem szúrhatja az egészet, mert fáj. Orális szexnél meg kimondottan akadály. Egyébként a fiúk java része csak dicsekszik, a valóság teljesen más.Nyúlmedve! Honnan mérted?
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2009. 03. 04. szerda 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez alapvicc. Miért nem tudnak a nők jól parkolni? Mert a férfiak elhitetik velük, hogy az ekkora (itt most mutatni kéne, de helyette majd így): ---------------------------------------------------- az 20 centi.
(Ez egy válasz naruto88 üzenetére (2009. 03. 04. szerda 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 04. szerda 18:58

nem kell mindenkinek mindent elhinni
volt egy kis gyors tesztem és ha az igaz lenne akkor a hivatalos adat nem a 15-16 centi lenne...
lényeg h nagyon sok embernek csak pofája jár és semmi alapja nincs, mikor egy gyerek is mondja h neki 23 a fasza... erre jött a kérdés h honnan méri, hát h h honnan a seggétől mert h onnan indul...
most erre mit mondhatna az ember, ha odáig bárhova is beteszi gratulálni fogok
illetve a másik amit akarok
nagyon sok nő nem tudja h mit beszél, volt olyan csaj akivel voltam kérdezte nekem mekkora mondtam mennyi az annyi, mondta h a barátjának nagyobb
aztán jött az akció és mint kiderült nem neki volt...
ebből azt akarom kihozni ha egy nőnek a 15 ös faszodra azt mondod 20 simán elhiszi és utána jóhogy keveredés van h mi mekkora
volt egy kis gyors tesztem és ha az igaz lenne akkor a hivatalos adat nem a 15-16 centi lenne...
lényeg h nagyon sok embernek csak pofája jár és semmi alapja nincs, mikor egy gyerek is mondja h neki 23 a fasza... erre jött a kérdés h honnan méri, hát h h honnan a seggétől mert h onnan indul...

nagyon sok nő nem tudja h mit beszél, volt olyan csaj akivel voltam kérdezte nekem mekkora mondtam mennyi az annyi, mondta h a barátjának nagyobb
ebből azt akarom kihozni ha egy nőnek a 15 ös faszodra azt mondod 20 simán elhiszi és utána jóhogy keveredés van h mi mekkora
De ha te is a szavak értelmét néznéd, akkor megértenéd, hogy mit jelent az: 10 ből 8 kipróbálta!
Számolj utána, mennyi a föld lakossága, ebből mennyi lehet nő, s ebből mennyi lehet az, aki nem a kiskorú kategóriába tartozik.
"MIKULÁS EFFEKTUS" Milyen gyorsan, és hányszor, míg 10 ből 8 .... hehe
Vajh, ennyi után a cerka is kopna már?
(Ez egy válasz fokref üzenetére (2009. 03. 04. szerda 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 04. szerda 19:50
Számolj utána, mennyi a föld lakossága, ebből mennyi lehet nő, s ebből mennyi lehet az, aki nem a kiskorú kategóriába tartozik.

"MIKULÁS EFFEKTUS" Milyen gyorsan, és hányszor, míg 10 ből 8 .... hehe

Vajh, ennyi után a cerka is kopna már?

Ha a szavak értelmét is nézed ("újra"
, akkor valami olyan jön ki, hogy 10-ből 8 nem csak egyszer próbálta.
)

Ha a szavak értelmét is nézed ("újra"
, akkor valami olyan jön ki, hogy 10-ből 8 nem csak egyszer próbálta.
)
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2009. 03. 04. szerda 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Mennyivel jobban hangzana az, hogy 10-ből 8 kipróbálta.
(Ez egy válasz fokref üzenetére (2009. 03. 04. szerda 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 04. szerda 18:46

Nincs 20 centis farkam, de 10 nőből 8-nak újra kell(ene). Ez azért megnyugtat...

nem kell mindenkinek mindent elhinni

Nincs 20 centis farkam, de 10 nőből 8-nak újra kell(ene). Ez azért megnyugtat...

Megnézném annak a Nőnek az arcát akit 9 cmes fasszal kefélnek
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 04. szerda 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 04. szerda 12:18

Törölt felhasználó (330620)

Sok dologban egyetértek veled, főleg a különböző szorongásokkal és az azt kiváltó, mesterségesen felépített társadalmi elvárásokkal kapcsolatban. Azonban az talán erős túlzás, hogy egy olyan férfi aki merev állapotban 9 cm, az ugyanolyan tartalmas szexuális életet tud élni, mint egy valóban a nagy átlaghoz tartozó egyén aki 15-16 centis hímtaggal rendelkezik (a statisztikák legalábbis ezt a méretet hozzák mint átlagot). Szerintem akinek 9 cm az legalább olyan nehezen talál megának ideális partnert, mint akinek 25 cm (vagy nagyobb) a farka.
Mindegyik szélsőséges méret előfordul, de ettől még mindegyik azt a bizonyos szabályt erősítő kivétel! Talán az exrtém nagyfarkúak egy kicsit szerencsésebbek, mert ha ésszel használják akkor nem okoznak fájdalmat, de akinem mereven 9 cm, az tényleg elég sokat ügyeskedhet ha azt akarja, hogy legközelebb is őt akarja egy nő! Legalábbis szerintem!
Mindegyik szélsőséges méret előfordul, de ettől még mindegyik azt a bizonyos szabályt erősítő kivétel! Talán az exrtém nagyfarkúak egy kicsit szerencsésebbek, mert ha ésszel használják akkor nem okoznak fájdalmat, de akinem mereven 9 cm, az tényleg elég sokat ügyeskedhet ha azt akarja, hogy legközelebb is őt akarja egy nő! Legalábbis szerintem!
Sok dologban egyetértek veled, főleg a különböző szorongásokkal és az azt kiváltó, mesterségesen felépített társadalmi elvárásokkal kapcsolatban. Azonban az talán erős túlzás, hogy egy olyan férfi aki merev állapotban 9 cm, az ugyanolyan tartalmas szexuális életet tud élni, mint egy valóban a nagy átlaghoz tartozó egyén aki 15-16 centis hímtaggal rendelkezik (a statisztikák legalábbis ezt a méretet hozzák mint átlagot). Szerintem akinek 9 cm az legalább olyan nehezen talál megának ideális partnert, mint akinek 25 cm (vagy nagyobb) a farka.
Mindegyik szélsőséges méret előfordul, de ettől még mindegyik azt a bizonyos szabályt erősítő kivétel! Talán az exrtém nagyfarkúak egy kicsit szerencsésebbek, mert ha ésszel használják akkor nem okoznak fájdalmat, de akinem mereven 9 cm, az tényleg elég sokat ügyeskedhet ha azt akarja, hogy legközelebb is őt akarja egy nő! Legalábbis szerintem! (Ez egy válasz katicika üzenetére (2009. 03. 04. szerda 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 04. szerda 11:31
Mindegyik szélsőséges méret előfordul, de ettől még mindegyik azt a bizonyos szabályt erősítő kivétel! Talán az exrtém nagyfarkúak egy kicsit szerencsésebbek, mert ha ésszel használják akkor nem okoznak fájdalmat, de akinem mereven 9 cm, az tényleg elég sokat ügyeskedhet ha azt akarja, hogy legközelebb is őt akarja egy nő! Legalábbis szerintem! (Ez egy válasz katicika üzenetére (2009. 03. 04. szerda 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Az orvosok szerint a mai 18 és 30 év közöttiek törékenyek, tele vannak szorongással, állandóan rohannak, és közben félnek, hogy "nem sikerül teljesíteniük", miközben még mindig a társadalom által táplált mítoszok foglyai. Ebből következik például az, hogy évente egyre többen jelentkeznek hímvessző-nagyobbító műtétre - mondta el az egyik urológus-társaság elnöke.
A 12 centiméteres férfialkalmatossággal rendelkező fiúk egyenesen "fogyatékosnak" tekintik magukat, holott egy erekcióban lévő 9 centiméteres hímvessző már normálisnak számít: így egy álprobléma miatt van kisebbségi érzésük, amelynek következtében képtelenek rendes szexuális életet élni.
Pedig ilyen esetben a szakorvosnak vissza kell utasítania a műtétkérelmet.
A legfőbb teendő azonban, hogy normális szexuális nevelést kapjanak a fiatalok már 10-12 éves kortól, ami a helyére teszi a "fáradhatatlan szuperférfiről" szóló legendákat.
A 12 centiméteres férfialkalmatossággal rendelkező fiúk egyenesen "fogyatékosnak" tekintik magukat, holott egy erekcióban lévő 9 centiméteres hímvessző már normálisnak számít: így egy álprobléma miatt van kisebbségi érzésük, amelynek következtében képtelenek rendes szexuális életet élni.
A legfőbb teendő azonban, hogy normális szexuális nevelést kapjanak a fiatalok már 10-12 éves kortól, ami a helyére teszi a "fáradhatatlan szuperférfiről" szóló legendákat.
Az orvosok szerint a mai 18 és 30 év közöttiek törékenyek, tele vannak szorongással, állandóan rohannak, és közben félnek, hogy "nem sikerül teljesíteniük", miközben még mindig a társadalom által táplált mítoszok foglyai. Ebből következik például az, hogy évente egyre többen jelentkeznek hímvessző-nagyobbító műtétre - mondta el az egyik urológus-társaság elnöke.
akkkor most próbálok tárgyilagos lenni - az átlag az enyémnél jelentősen kisebb...
(haha, így már tökéletes, de a topic nem erről szól, pont azért moderáltam...jah, és a tárgyilagossághoz az is hozzátartozik, hogy az enyém "csak" átlagos, de arra sem volt még panasz...haha) :tom
(haha, így már tökéletes, de a topic nem erről szól, pont azért moderáltam...jah, és a tárgyilagossághoz az is hozzátartozik, hogy az enyém "csak" átlagos, de arra sem volt még panasz...haha) :tom

Ezzel sem sokan dicsekedhetnek, mármint, hogy kimoderálták a péniszüket...
(Tom talán féltékeny?
pedig biztos nincs rá oka...
[seggnyalóbéka-szmájli]
)
(Ez egy válasz GUMMIMACI üzenetére (2009. 03. 02. hétfő 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 02. hétfő 22:36

(Tom talán féltékeny?

hááát, ha (kimoderálva! Te is írod, hogy nem sok közöd van a témához! :tom) - akkor az átlaghoz nem van sok közöm...
Báár panasz még nem volt rá....

Báár panasz még nem volt rá....