Étkezési alátét :D
Ez jó:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 11. 11. péntek 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 11. péntek 18:53
Törölt felhasználó (17140)

mikor érsz rá
Mindedn lukhoz megfelelő dugó kell. a Colás üvegre se tehetünk befőttes üvegre valót. Legyen játékos és kemény.
vazze

Ettöl több.
nekem 15,5 cm,boven eleg szerintem!eddig volt 3 csajom egyik sem panaszkodott a rudamra!!
Szerintem 15 cm az átlag... Nekem is kb. annyi...
szerintem akkor foglalkoztassa az embert ez a dolog, ha azt veszi észre, hogy egyik nője sem élvezi a szexet! és még akkor sincs kizárva, hogy nem a nőben van a hiba! :)))
Enyém nyugalmi állapotban kb. 4 cm, mereven 15-16, asszem ezt hívják vérfasznak.
Nyugalmi állapotban meztelenül mászkálni kissé kínos, pl. nudista strandra nem mennék emiatt.
Nyugalmi állapotban meztelenül mászkálni kissé kínos, pl. nudista strandra nem mennék emiatt.
Az a 0,5 cm fontos ám! Se több se kevesebb, igaz
? Mondták már nektek a csajok hogy az átmérő is számít (a kalibert is így számolják azt hiszem).
(Ez egy válasz potyi20 üzenetére (2007. 03. 27. kedd 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 27. kedd 15:27

nekem 15,5 cm,boven eleg szerintem!eddig volt 3 csajom egyik sem panaszkodott a rudamra!!

sztem! nem ? vagy kicsi?

szerintem 18 az átlag mint az enyém is
Az a nagy helyzet, hogy hiába van relatíve nagy szerszáma (alacsony és kistermetű latin srác)semmi pénzért nem kéne. És tutod miért? Az önelégült mosoly miatt az arcán.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 28. szerda 00:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 28. szerda 00:35

sztem! nem ? vagy kicsi?
Törölt felhasználó (29760)

sztem! nem ? vagy kicsi?

Az átlag nincs 18, ez biztos, inkább olyan 15 cm környékén van
Akkor 15-16 lehet a reális átlag, az átmérő izgalmasabb kérdés lenne, ott elég nagy a szórás.
Megjegyzem, jó lenne az ideálisat átlagosnak tudni
(Ez egy válasz béta8417 üzenetére (2007. 03. 28. szerda 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 28. szerda 22:02

Az átlag nincs 18, ez biztos, inkább olyan 15 cm környékén van
Szóval neked a 15-16/4 kevés ?
(Ez egy válasz Puncikiralyno üzenetére (2007. 03. 28. szerda 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 28. szerda 22:31

Akkor 15-16 lehet a reális átlag, az átmérő izgalmasabb kérdés lenne, ott elég nagy a szórás.

Van 2 ember,egyik férfi..másik nő!
Van belőle több millió...
Szeritem mindenkinek az a "méret" jó ami passzol!
Szokom mondani élvezni szeretek ,nem szenvedni!:-))))De komolyan...mindenkinek meg van a párja:zsák és a folt!!Ha nem stimmel azon is lehet segiteni csak idő,türelem...
Pasik:aki azzal dicsekszik,hogy nagy farka van ...ajánlom olvasson egy kis anatomiát..."hüvelyméret"!
Azt irjátok sokan ,nem volt még panasz a nagy farokra...mi nők nem szoktunk panaszkodni,a szerelmes nő mindent "elvisel"az lehet nagy vagy kicsi..szeretjük!!
Szerintem!!!46 éves nő véleménye.......... (Ez egy válasz Ryobi üzenetére (2007. 03. 28. szerda 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Van belőle több millió...
Szeritem mindenkinek az a "méret" jó ami passzol!
Szokom mondani élvezni szeretek ,nem szenvedni!:-))))De komolyan...mindenkinek meg van a párja:zsák és a folt!!Ha nem stimmel azon is lehet segiteni csak idő,türelem...
Pasik:aki azzal dicsekszik,hogy nagy farka van ...ajánlom olvasson egy kis anatomiát..."hüvelyméret"!
Azt irjátok sokan ,nem volt még panasz a nagy farokra...mi nők nem szoktunk panaszkodni,a szerelmes nő mindent "elvisel"az lehet nagy vagy kicsi..szeretjük!!
Szerintem!!!46 éves nő véleménye.......... (Ez egy válasz Ryobi üzenetére (2007. 03. 28. szerda 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindenkinek az a "tökéletese" ami van!:-)))De szerintem,a puncin is mulik....milyen szűk vagy tág!Az biztos ,hogy a Te méreted nem okozz fájdalmat,csak élvezetet......
Amilyen a FASZUNK olyannal BASZUNK!!!
megkerestem egy regebbi hozzaszolasomat:
a Kinsey-tanulmany(1938-1963,amely jelenleg is aktualis) szerint a peniskerület 11,3-12,5 cm a mért ferfiak 38,5%anal,tehat ez az atlag!
ugyanezen tanulmany szerint az europaiak penishossza 1,5cm-rel hosszabb,mint az azsiai es 1,5cm-rel rövidebb,mint az afrikai penis-atlaghossz=>europaiak 15,96cm a mért ferfiak 26,5%anal=>ez az europai atlaghossz!
a Kinsey-tanulmany(1938-1963,amely jelenleg is aktualis) szerint a peniskerület 11,3-12,5 cm a mért ferfiak 38,5%anal,tehat ez az atlag!
ugyanezen tanulmany szerint az europaiak penishossza 1,5cm-rel hosszabb,mint az azsiai es 1,5cm-rel rövidebb,mint az afrikai penis-atlaghossz=>europaiak 15,96cm a mért ferfiak 26,5%anal=>ez az europai atlaghossz!