matematikai statisztika szerint a 15-17 / 4-6 az átlag, szórást, mediánt...stb ne kérdezz...
efelett "nagy" ezalatt "kicsi"...
efelett "nagy" ezalatt "kicsi"...
Hogy ne nagyon térjünk el a témától....
Megkérdezem, hogy hány cm től mondjuk egy faszra hogy nagy?
Tudom hogy tág fogalom...meg mindenkinek más a nagy de akkor mi az " átlagos" nagy? ahonnan már tényleg big....csak komolyan.....
(gondolom hogy itt is lesz eltérés mint a sima átlagnál....
Erősen támaszkodom mind2 nem véleményére.....
Megkérdezem, hogy hány cm től mondjuk egy faszra hogy nagy?
Tudom hogy tág fogalom...meg mindenkinek más a nagy de akkor mi az " átlagos" nagy? ahonnan már tényleg big....csak komolyan.....
(gondolom hogy itt is lesz eltérés mint a sima átlagnál....
Erősen támaszkodom mind2 nem véleményére.....

Vagy csak olyan, mint a hajókötél... Húzni lehet, de tolni nem..
(Ez egy válasz macó71 üzenetére (2009. 02. 16. hétfő 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 16. hétfő 15:59

Kezdetben,párszor megcsinálod orálisan,meg simogatva,aztán meg már nam hiszem,hogy "rosszalló" véleménye alakulna ki rólad.
Másoknak sem ér bokáig,legfeljebb azt mondják...

Én a párom előtt minden alkatot szerettem.Egyszer azt mondta apukám:-Fiam,a kihagyott alkalmakat ráhúzzák az orrodra a másvilágon.Csak a párom meg ne tudja.
Én inkább a normál alkatú hölgyeket szeretem . Ez nálam azt jelenti ,hogy aránylag karcsu ,de azért van rajta mit fogni .
Amúgy va negy régi vicc a husi hölgyekröl nem diszkriminative ne értsétek félre:
Husos testalkatú Hölgy elmegy a szexológushoz ,mert nem jó a szex a férjével, kérdi a doki:
- Mi az oka a panaszának?
- A férjem férfiassága csak 22cm
- 22cm? Az nagyobb az átlagosnál , nem értem a problémáját.
- Tudja doktor úr az én hasam elvesz 10cm-t az ő hasa 10cm -t a maradék 2cmel meg ba***on maga (Ez egy válasz -ch- üzenetére (2009. 02. 17. kedd 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 17. kedd 18:36
Amúgy va negy régi vicc a husi hölgyekröl nem diszkriminative ne értsétek félre:
Husos testalkatú Hölgy elmegy a szexológushoz ,mert nem jó a szex a férjével, kérdi a doki:
- Mi az oka a panaszának?
- A férjem férfiassága csak 22cm
- 22cm? Az nagyobb az átlagosnál , nem értem a problémáját.
- Tudja doktor úr az én hasam elvesz 10cm-t az ő hasa 10cm -t a maradék 2cmel meg ba***on maga (Ez egy válasz -ch- üzenetére (2009. 02. 17. kedd 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Na most akkor mennyi is az átlag?15-cm-el,te is lehetsz a lepedő ördöge,bár ha a húsosabb nőket szereted,akkor rövid.Bár tapasztalatom alapján,a telt nők,sokmindent megtesznek a kukacért,meg a gazdájáért.Bizony nagyon odaadóak,és nincs a zsebükben mérőszalag.Popovic26 meg ha elég ügyes az előjátéknál,a partner biztos nem a méretével lesz elfoglalva.Sőt!Az is lehet hogy rácsodálkozik hogy milyen nagy.Mikor a párommal megismerkedtem,én is féltem hogy mit fog szólni a tízenötösömhöz.Tudtam hogy előttem már több barátja is volt.De mikor megfogta azt mondta:Úristen!Ez ilyen nagy?!Lehet hogy bók volt csak,lehet hogy tényleg nem volt ennél nagyobb partnere,de soha nem kérdeztem .Elhiszem hogy számára az enyém EKKORA ,és boldogan kefélünk míg meg nem halunk.
Na most akkor mennyi is az átlag?15-cm-el,te is lehetsz a lepedő ördöge,bár ha a húsosabb nőket szereted,akkor rövid.Bár tapasztalatom alapján,a telt nők,sokmindent megtesznek a kukacért,meg a gazdájáért.Bizony nagyon odaadóak,és nincs a zsebükben mérőszalag.Popovic26 meg ha elég ügyes az előjátéknál,a partner biztos nem a méretével lesz elfoglalva.Sőt!Az is lehet hogy rácsodálkozik hogy milyen nagy.Mikor a párommal megismerkedtem,én is féltem hogy mit fog szólni a tízenötösömhöz.Tudtam hogy előttem már több barátja is volt.De mikor megfogta azt mondta:Úristen!Ez ilyen nagy?!Lehet hogy bók volt csak,lehet hogy tényleg nem volt ennél nagyobb partnere,de soha nem kérdeztem .Elhiszem hogy számára az enyém EKKORA ,és boldogan kefélünk míg meg nem halunk.
(Ez egy válasz bazzeg üzenetére (2009. 02. 17. kedd 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 17. kedd 17:51

Azért az a méret nem számit dolog kissé sántit ,mert hiába használod jól a cerkád ,de ha mondjuk rövid és egy kicsit husosabb nővel jössz össze akkor a pózok száma a felére csökken tekintettel arra hogya hölgy feneke több helyet foglal ugy mond , mondom ezt tapasztalat alapján és az enyém 15cm .
Ezek tudatában inkább az "adott cerkához megfelelő hegyező" c. bölcselletet kéne terjeszteni .
Ezek tudatában inkább az "adott cerkához megfelelő hegyező" c. bölcselletet kéne terjeszteni .
Ha rövid a farkad told meg a nyelveddel.
Azért az a méret nem számit dolog kissé sántit ,mert hiába használod jól a cerkád ,de ha mondjuk rövid és egy kicsit husosabb nővel jössz össze akkor a pózok száma a felére csökken tekintettel arra hogya hölgy feneke több helyet foglal ugy mond , mondom ezt tapasztalat alapján és az enyém 15cm .
koszi, most adtal egy kis onbizalmat

Kezdetben,párszor megcsinálod orálisan,meg simogatva,aztán meg már nam hiszem,hogy "rosszalló" véleménye alakulna ki rólad.
(Ez egy válasz popovic26 üzenetére (2009. 02. 16. hétfő 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 16. hétfő 14:39

sziasztok
26 eves vagyok es nagyon megtetszett nekem egy 50 eves anyuka es o is szimpatizal velem .
csak az a problemam hogy kb 12 cm a farkam akcios allapotban.
nem tudom mit szolna hozza?
26 eves vagyok es nagyon megtetszett nekem egy 50 eves anyuka es o is szimpatizal velem .
sziasztok
Hát ez érdekes... Teszem azt elhiszem, hogy egy gerinctörött miután lebénult újra jár... De a farkad mégis mitől lett rövidebb?
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2009. 02. 08. vasárnap 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 08. vasárnap 15:25

bocsi,hogy belepofántkaladok a topikba.De azt hiszem ell kell mondanom az én farkam volt kb 19 cm amivel nem is volt bajo csak a lányok szerint a nagyobb jobb volt azt nem mondanám,hogy cikiznek de azért éreznim.Aztán lett egy autóbalesetem eltört a gerincem azt hittem vége mindennek deréktól lefelé nem éreztem semmit mindegy megtanúltam újra járni feláll a farkam is csak úgy 5 cm erell kissebb de müködik.Azért a lányok mondják a nagyobb jobb volt végül nem cikiznek de érezni.
zorn története elég érdekes ( ilyenről se halottam még ) bár kicsit zavaros a leírása....
És ezt mind szex közben? Vagy úgy általában?
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2009. 02. 11. szerda 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 11. szerda 11:26

Naná.
De a nők azon IS agyalnak, hogy
A) elég nedvesek-e?
B) elég nagy-e a mellük?
C) elég "hetykén állós"-e a mellük?
D) elég feszes-e a fenekük?
E) nem feltűnőek-e a hájhurkácskáik?
F) vajon magasabb szintre lépett-e már a kapcsolatuk?
G) ki tudunk-e még teregetni szex után?
H) honap ebédbefizetés, és még nincs a borítékban a pénz...
Emberek vagyunk, mindenféle hülyeségeken törpölünk, aztán a végén jól megpurcan mindenki. Há' kell ez nekünk?
A) elég nedvesek-e?
B) elég nagy-e a mellük?

Emberek vagyunk, mindenféle hülyeségeken törpölünk, aztán a végén jól megpurcan mindenki. Há' kell ez nekünk?
Naná.
A) elég nedvesek-e?
B) elég nagy-e a mellük?
Emberek vagyunk, mindenféle hülyeségeken törpölünk, aztán a végén jól megpurcan mindenki. Há' kell ez nekünk? (Ez egy válasz bazzeg üzenetére (2009. 02. 08. vasárnap 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 08. vasárnap 16:32
A) elég nedvesek-e?
B) elég nagy-e a mellük?

Emberek vagyunk, mindenféle hülyeségeken törpölünk, aztán a végén jól megpurcan mindenki. Há' kell ez nekünk? (Ez egy válasz bazzeg üzenetére (2009. 02. 08. vasárnap 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)

A csajok vajon agyalnak -e rajta ,hogy az ő pinájuk elég szük -e vagy elég tág -e a párjuk farkához?
Azt mondják az okosok az átlag 16-18cm,3-5cm hát ha ők mondják biszti úgy van.Amúgy meg nem csak a méret a fontos,a technika tudja a méretet pótolni.
Ebben bizony igazad van.Van olyan póz ahol komoly tornával kell pótolnom a "rövidségét".
(Ez egy válasz GUMMIMACI üzenetére (2009. 02. 07. szombat 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 07. szombat 21:27

Legyünk kicsit őszinték.
Nem CSAK a méret a lényeg.
Jó a megközelítés, miszerint hiába nagy, ha lapátnyél, de ha tudunk vele bánni, nem baj, ha nagyobb...
Viszont van egy rakat póz, ami fizikai képtelenség a kisebb méretűeknek.
Ettől persze vidáman csinálhatják jól - máshogy.
Jaa, és nem biztos hogy a hossza lenne a fontosabb....
Jó a megközelítés, miszerint hiába nagy, ha lapátnyél, de ha tudunk vele bánni, nem baj, ha nagyobb...
A csajok vajon agyalnak -e rajta ,hogy az ő pinájuk elég szük -e vagy elég tág -e a párjuk farkához?
Ez ell baszkuráldodott.mindegy nem irom le mégegyszer.
(Ez egy válasz GUMMIMACI üzenetére (2009. 02. 07. szombat 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 07. szombat 21:27

Legyünk kicsit őszinték.
bocsi,hogy belepofántkaladok a topikba.De azt hiszem ell kell mondanom az én farkam volt kb 19 cm amivel nem is volt bajo csak a lányok szerint a nagyobb jobb volt azt nem mondanám,hogy cikiznek de azért éreznim.Aztán lett egy autóbalesetem eltört a gerincem azt hittem vége mindennek deréktól lefelé nem éreztem semmit mindegy megtanúltam újra járni feláll a farkam is csak úgy 5 cm erell kissebb de müködik.Azért a lányok mondják a nagyobb jobb volt végül nem cikiznek de érezni.