Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"....Nem tudom mi a fenéből veszik a pasik hogy a nők odavannak a nagy farokért. Sok nő kipróbált nagyobb méretet, rájött hogy azért az nem annyira jó. Az okosabb nők meg tudják hogy mennyi fér be, mennyi a felesleg. Más kérdés hogy egyes pózokba egy-egy centi jól jön. De nem ettől függ a jó szex!...."
"....Jó lenne ha rájönnétek nem mérni kell, hanem használni azt ami van, rájönni hogy m hogy jó egy nőnek és nem azt hinni hogy ez ennyire sarokpont az életben..."
"...Egy átlagos méretű pénisz nagy örömet tud okozni. Ez pont.. Csak férfi legyen a végén... "
"...szerintem nincs az a nagy fasz aminél nem lehet nagyobb,de nincs olyan kicsi sem ami nem lehet elég ez mind technika függő..."
"... lányoknak ennek elégnek kell lennie persze az adott lánytól és a póztól is függ ,hogy mikkor ,mi és hogyan jó..."

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 134 135 136 137 138 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1899   2007. 05. 29. kedd 16:33
Gizdamen Gizdamen
amiota erre a forumra jarok, rajottem h nincs is kis farkam (15-15,5). nemreg volt az elso szexualis elmenyem, es a csaj egy szot nem szolt h kicsi, nem nevetett ki stb... pedig az elejen feltem tole, h mi lesz.
ja es meg egy dolog. mikor latom a WCn v zuhanyzoba h a tobbieknek mekkora normal allapotban, az semmit nem jelent... ugy az enyem 7,5 cm. szoval csak batran hasznalja mindenki azt, amilye van!!
#1898   2007. 05. 28. hétfő 11:05
X Törölt felhasználó (84744)
Ma fogtam magam és lemértem az enyémet. 19 éves vagyok és 14 cm az enyém ( najó 13,9cm de sokkal jobb érzés kerekítve mondani ) 4 cm-nél kicsit szélesebb asszem 4,2cm. Barátnőmmel sokat szoktunk együtt lenni, idáig még nem volt baj az enyémmel nem is érdekelt, hogy mekkora, de most így olvasgatva a hozzászólásokat az enyém az kicsinek számít. De addig nem esek kétségbe amíg a barátnőm azt mondja, hogy neki nem is kell nagyobb! Biztos csak azért mondja, mert szeretjük egymást és nem akar megbántani! Szerintem ő is örülne neki ha 17-8 cm lenne nem csak én!
#1897   2007. 05. 27. vasárnap 20:15
Szoni Szoni
Miert nem tettel egy regi ABBA lemezt melleje ? Hogy ne csapd be magad.... nyes
(Ez egy válasz szutty üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 24. csütörtök 22:24
Az én péniszem ekkora egy CD-vel összemérve, és a Barátnőm odavan érte, pedig nem én voltam az első szexuális kapcsolata!
Vélemény?

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

(a kép kijavítva: tom)
#1896   2007. 05. 24. csütörtök 23:36
tom1019 tom1019 VIP Admin
Legyél türelemmel, mert 3-4 nap átfutási ideje van a képeknek, ha az amatőr rovat szerkesztője megfelelőnek tartja a képeidet (a látottak alapján szinte biztosan)!

Ja, igen, és ez is nagyon fontos a méreten kívül:

(Ez egy válasz szutty üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 24. csütörtök 23:10
Bocsika, igazad van teljes mértékben! Feltöltöttem oda is, csak ott ki tudja mire jelenik meg smile
Thx! smile
Ugyanitt xxxxxxxx (a márka kimoderálva) CD vásárolható nyes nyes nyes nyes
#1895   2007. 05. 24. csütörtök 23:10
szutty szutty
Bocsika, igazad van teljes mértékben! Feltöltöttem oda is, csak ott ki tudja mire jelenik meg smile
Thx! smile
Ugyanitt xxxxxxxx (a márka kimoderálva) CD vásárolható nyes nyes nyes nyes
#1894   2007. 05. 24. csütörtök 22:56
Küld be az amatőr fiúk közé és ott kérj véleményt a péniszedről!
Ez a topic másról szól (nem egymás farkának véleményezéséről, hanem a péniszek átlag méretének megvitatásáról), de mint demonstrációs képet természetesen kijavítottam, hogy látható is legyen... nyes

Akkor a témához illően "beszólok" neked (ne sértődj meg, csak poénkodok, de van benne komoly dolog is, szűrd meg, mielőtt megeszed és megemészted a hsz-met!):
- a CD átmérője pontosan 12 cm
- ha nem a herezacskód majdnem közepéig teszed a viszonyítási CD lemezt, hanem a helyére, a farkincád tövéig, akkor szerintem a péniszed kb. 14-15 cm, tehát az átlagosat bőven megüti, és elégedett lehetsz te is vele!
- de ennél sokkal fontosabb, hogy a lányok elégedettek legyenek vele.
- szerintem nem csak a barátnőd lehet elégedett vele, hanem az ide látogató összes hölgy is az lenne, ha bekaphatná, vagy belecsücsülhetne (aki meg nem, az húzza "karóba" magát)! eplus2
(Ez egy válasz szutty üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 24. csütörtök 22:24
Az én péniszem ekkora egy CD-vel összemérve, és a Barátnőm odavan érte, pedig nem én voltam az első szexuális kapcsolata!
Vélemény?

#1893   2007. 05. 24. csütörtök 22:24
szutty szutty
Vélemény?

#1892   2007. 05. 24. csütörtök 22:07
X Törölt felhasználó (25630) VIP
#1891   2007. 05. 24. csütörtök 21:46
X Törölt felhasználó (75419)
Milyen 10 cm a női hüvely??? kb egy tampont rak fel annyira az ember!
Felizgult állapotban a méh hátrébbhúzódik. És lám,máris több beléfér fájdalom nélkül.
Különben nekem számít a méret!
És sztem sok nő van így ezzel,csak nem mondják.

#1890   2007. 05. 22. kedd 13:37
X Törölt felhasználó (80327)
szerintem az enyém 17/5 az átlagos mert az ismerösi körömben van nagyobb is de joval kisebb is
#1889   2007. 05. 15. kedd 15:32
na, azért az ilyet is lehet élvezni, sőt mint az "ábra" mutatja, nagyon is... crazya
(Ez egy válasz Kobe22 üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 14. hétfő 11:09
hát nem tom, én eddig úgy vettem észre, hogy nem baj, ha van...nekem 20/5 és eddig nme volt rá panasz...igaz amikor a barátnőmmel megismerkedtem, ő még szűz volt, hát oda kellett figyelni rendesen, h mit mikor teszek...
#1888   2007. 05. 14. hétfő 11:09
Kobe22 Kobe22
hát nem tom, én eddig úgy vettem észre, hogy nem baj, ha van...nekem 20/5 és eddig nme volt rá panasz...igaz amikor a barátnőmmel megismerkedtem, ő még szűz volt, hát oda kellett figyelni rendesen, h mit mikor teszek...
#1887   2007. 05. 13. vasárnap 18:21
X Törölt felhasználó (24620)
És ha leülsz Hüvelyk Matyi?????????
mf1
(Adminok, tiltsátok le 5 évre nyes )
#1886   2007. 05. 13. vasárnap 17:08
112 112
Azzal egyet értek, hogy az sokkal fontosabb, hogy álljon. Mert minek a nagy ha nem működik. Nekem szerintem átlagos, de nem bánom. A lányok szerint szép és ez a fontos. Ha nekik tetszik, akkor minden oké. Biztos vannak olyan nők akiknek a nagyobb méret nagyobb élvezetet okoz. Viszont azt látom inkább, hogy sok az egyedülálló, akiknek semmilyen se jut. Erre a világra sajnos minden tekintetben az igaz, minél többet, minél nagyobbat, minél gyorsabban. Lehet ez a baj és nem a méret.
#1885   2007. 05. 13. vasárnap 16:47
corinna corinna
Megnéztem a képed!Nagyon tetszett!
(Ez egy válasz bobi24 üzenetére (2007. 05. 04. péntek 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 11:01
Sziasztok!
Az én farkam csak 11,5cm.tudom ,hogy ez nagyon kicsi de ez van!
Viszont én legalább igazat mondok,ha érdekel valakit meg is nézheti az amatőr fiúk 3624-es sorozatában!
Nagyon szeretném ha nagyobb lenne de mekem már csak ennyi marad!
#1884   2007. 05. 13. vasárnap 16:38
X Törölt felhasználó (55079) VIP
Tökéletesen egyet értek veled!!!! Ne a vonalzóval foglalkozzatok ha nem a csajokkal!!!! crazya
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
2007. 05. 10. csütörtök 13:21
Drága Uraim. Úgy vettem észre, hogy nagyon sokan szinte szégyenlik a "legjobb barátjukat", és nem szívesen beszélnek róla, mert lenézik saját maguk is, hogy csak ennyi... Képet alig látok , nem mintha persze a faszért lennék oda. de ha már valaki arról beszél milyen a micsodája, akor hát elő vele. Ez lenne az első. Nem kell szégyelni, mert úgy tökéletes ahogy van. Mit ér egy nagy fasz, ha nem tudja valaki használni... Különben ism sok nőnek fáj, még néha a kicsi is, mert nem azon a szottyos pélón van a hangsúly, hanem mennyire tudod beindítani a hölgyet. Felizgatni. Játszani vele. A punci nem attól lesz nedves, hogy beletolsz egy brét... Ha pedig sikerül beindítani egy nőt, akkor mégjobba be kell nyes Még több izgatás, aztán megint mégtöbb nyes A végén pedig, ha szántál rá BŐVEN időt, akkor annyiszor okozok örömet, ahányszor csak akarsz nyes Előjáték, gyengédség smile Ez a lényeg smile Ha pedig pont a farkunkat szégyellojük, akkor vége. Mindegy mekkora, csak működjön!!!! Ha 10 centis? Lényegtelen, mert csak az első 3-5 centi a lényeg izgalom szempntjábó a cunusban nyes Ha kisebb ,mint 5 centi? nyes Akkor csiklóra kel koncentrálni nyes Ha vékony? Ott a kezed, használd közben azt is nyes És a léányeg. A nők erogén zóna szempontjából olyanok, mint egy tűpárna smile Tele vannak vele. A punci csak egy a rengetegből... Minnél töbre koncetrálsz, annál jobb a nőpnek smile Minél jobb a nőnek, annál jobb neked. Szval komák! Ne szégyeljétek ami van, ne legyetek farokközpontúak enyire. A legjobb mindig az, ami neked van nyes És pont azért, mert már beszélek, (meg most úgyis benne vagyok nyes Találtam pár képet nyes )felvállalom magam farokügyileg smile Nekem sincs nagy, méregetni se szoktam, van és kész. De tudom, hogy nem egy szabványvonalzó méreteit verdesem, de az enyém és nagyon jól használom, büszke vagyok rá smile Szval violá nyes Fogadjátok meg amit mondtam, és magatoknak ne hazudjatok smile

Tessék, láthatjátok nem nagy, kicis ő is, ez van, nem szégyenlem nyes Sohasem hagyott cseben nyes Béke nyes
#1883   2007. 05. 10. csütörtök 17:45
X Törölt felhasználó (1717)
tök mindegy mekkora, a megfelelő lelki társat kell megtalálni hozzá. és tökéletes lesz! smile
#1882   2007. 05. 10. csütörtök 14:52
...az efféle kérdések, és a mögöttük rejlő szándék a gáz... wink
#1881   2007. 05. 10. csütörtök 14:47
legközelebb használd a komment utólagos szerkesztésére bevezetett kis piros gombot wink
(Ez egy válasz bigtoe üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 10. csütörtök 13:55
jajj!
nem a méret a lényeg lett volna
#1880   2007. 05. 10. csütörtök 13:55
bigtoe bigtoe
jajj!
nem a méret a lényeg lett volna

... 134 135 136 137 138 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: rilu rilu
Nyitás ideje: 2004. 09. 13. hétfő
Üzenetek: 4599db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 03. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!