amiota erre a forumra jarok, rajottem h nincs is kis farkam (15-15,5). nemreg volt az elso szexualis elmenyem, es a csaj egy szot nem szolt h kicsi, nem nevetett ki stb... pedig az elejen feltem tole, h mi lesz.
ja es meg egy dolog. mikor latom a WCn v zuhanyzoba h a tobbieknek mekkora normal allapotban, az semmit nem jelent... ugy az enyem 7,5 cm. szoval csak batran hasznalja mindenki azt, amilye van!!
ja es meg egy dolog. mikor latom a WCn v zuhanyzoba h a tobbieknek mekkora normal allapotban, az semmit nem jelent... ugy az enyem 7,5 cm. szoval csak batran hasznalja mindenki azt, amilye van!!
Ma fogtam magam és lemértem az enyémet. 19 éves vagyok és 14 cm az enyém ( najó 13,9cm de sokkal jobb érzés kerekítve mondani ) 4 cm-nél kicsit szélesebb asszem 4,2cm. Barátnőmmel sokat szoktunk együtt lenni, idáig még nem volt baj az enyémmel nem is érdekelt, hogy mekkora, de most így olvasgatva a hozzászólásokat az enyém az kicsinek számít. De addig nem esek kétségbe amíg a barátnőm azt mondja, hogy neki nem is kell nagyobb! Biztos csak azért mondja, mert szeretjük egymást és nem akar megbántani! Szerintem ő is örülne neki ha 17-8 cm lenne nem csak én!
Miert nem tettel egy regi ABBA lemezt melleje ? Hogy ne csapd be magad....
(Ez egy válasz szutty üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 24. csütörtök 22:24

Az én péniszem ekkora egy CD-vel összemérve, és a Barátnőm odavan érte, pedig nem én voltam az első szexuális kapcsolata!
Vélemény?

(a kép kijavítva: tom)
Vélemény?

Legyél türelemmel, mert 3-4 nap átfutási ideje van a képeknek, ha az amatőr rovat szerkesztője megfelelőnek tartja a képeidet (a látottak alapján szinte biztosan)!
Ja, igen, és ez is nagyon fontos a méreten kívül:
(Ez egy válasz szutty üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 24. csütörtök 23:10
Ja, igen, és ez is nagyon fontos a méreten kívül:

Bocsika, igazad van teljes mértékben! Feltöltöttem oda is, csak ott ki tudja mire jelenik meg
Thx!
Ugyanitt xxxxxxxx (a márka kimoderálva) CD vásárolható

Thx!

Bocsika, igazad van teljes mértékben! Feltöltöttem oda is, csak ott ki tudja mire jelenik meg
Thx!

Thx!

Küld be az amatőr fiúk közé és ott kérj véleményt a péniszedről!
Ez a topic másról szól (nem egymás farkának véleményezéséről, hanem a péniszek átlag méretének megvitatásáról), de mint demonstrációs képet természetesen kijavítottam, hogy látható is legyen...
Akkor a témához illően "beszólok" neked (ne sértődj meg, csak poénkodok, de van benne komoly dolog is, szűrd meg, mielőtt megeszed és megemészted a hsz-met!):
- a CD átmérője pontosan 12 cm
- ha nem a herezacskód majdnem közepéig teszed a viszonyítási CD lemezt, hanem a helyére, a farkincád tövéig, akkor szerintem a péniszed kb. 14-15 cm, tehát az átlagosat bőven megüti, és elégedett lehetsz te is vele!
- de ennél sokkal fontosabb, hogy a lányok elégedettek legyenek vele.
- szerintem nem csak a barátnőd lehet elégedett vele, hanem az ide látogató összes hölgy is az lenne, ha bekaphatná, vagy belecsücsülhetne (aki meg nem, az húzza "karóba" magát)!
(Ez egy válasz szutty üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 24. csütörtök 22:24
Ez a topic másról szól (nem egymás farkának véleményezéséről, hanem a péniszek átlag méretének megvitatásáról), de mint demonstrációs képet természetesen kijavítottam, hogy látható is legyen...

Akkor a témához illően "beszólok" neked (ne sértődj meg, csak poénkodok, de van benne komoly dolog is, szűrd meg, mielőtt megeszed és megemészted a hsz-met!):
- a CD átmérője pontosan 12 cm
- ha nem a herezacskód majdnem közepéig teszed a viszonyítási CD lemezt, hanem a helyére, a farkincád tövéig, akkor szerintem a péniszed kb. 14-15 cm, tehát az átlagosat bőven megüti, és elégedett lehetsz te is vele!
- de ennél sokkal fontosabb, hogy a lányok elégedettek legyenek vele.
- szerintem nem csak a barátnőd lehet elégedett vele, hanem az ide látogató összes hölgy is az lenne, ha bekaphatná, vagy belecsücsülhetne (aki meg nem, az húzza "karóba" magát)!

Az én péniszem ekkora egy CD-vel összemérve, és a Barátnőm odavan érte, pedig nem én voltam az első szexuális kapcsolata!
Vélemény?

Vélemény?

Vélemény?

Vélemény?

Milyen 10 cm a női hüvely??? kb egy tampont rak fel annyira az ember!
Felizgult állapotban a méh hátrébbhúzódik. És lám,máris több beléfér fájdalom nélkül.
Különben nekem számít a méret!
És sztem sok nő van így ezzel,csak nem mondják.
Felizgult állapotban a méh hátrébbhúzódik. És lám,máris több beléfér fájdalom nélkül.
Különben nekem számít a méret!
És sztem sok nő van így ezzel,csak nem mondják.
szerintem az enyém 17/5 az átlagos mert az ismerösi körömben van nagyobb is de joval kisebb is
na, azért az ilyet is lehet élvezni, sőt mint az "ábra" mutatja, nagyon is...
(Ez egy válasz Kobe22 üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 14. hétfő 11:09

hát nem tom, én eddig úgy vettem észre, hogy nem baj, ha van...nekem 20/5 és eddig nme volt rá panasz...igaz amikor a barátnőmmel megismerkedtem, ő még szűz volt, hát oda kellett figyelni rendesen, h mit mikor teszek...
hát nem tom, én eddig úgy vettem észre, hogy nem baj, ha van...nekem 20/5 és eddig nme volt rá panasz...igaz amikor a barátnőmmel megismerkedtem, ő még szűz volt, hát oda kellett figyelni rendesen, h mit mikor teszek...
És ha leülsz Hüvelyk Matyi?????????
(Adminok, tiltsátok le 5 évre
)

(Adminok, tiltsátok le 5 évre

Azzal egyet értek, hogy az sokkal fontosabb, hogy álljon. Mert minek a nagy ha nem működik. Nekem szerintem átlagos, de nem bánom. A lányok szerint szép és ez a fontos. Ha nekik tetszik, akkor minden oké. Biztos vannak olyan nők akiknek a nagyobb méret nagyobb élvezetet okoz. Viszont azt látom inkább, hogy sok az egyedülálló, akiknek semmilyen se jut. Erre a világra sajnos minden tekintetben az igaz, minél többet, minél nagyobbat, minél gyorsabban. Lehet ez a baj és nem a méret.
Megnéztem a képed!Nagyon tetszett!
(Ez egy válasz bobi24 üzenetére (2007. 05. 04. péntek 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 11:01

Sziasztok!
Az én farkam csak 11,5cm.tudom ,hogy ez nagyon kicsi de ez van!
Viszont én legalább igazat mondok,ha érdekel valakit meg is nézheti az amatőr fiúk 3624-es sorozatában!
Nagyon szeretném ha nagyobb lenne de mekem már csak ennyi marad!
Az én farkam csak 11,5cm.tudom ,hogy ez nagyon kicsi de ez van!
Viszont én legalább igazat mondok,ha érdekel valakit meg is nézheti az amatőr fiúk 3624-es sorozatában!
Nagyon szeretném ha nagyobb lenne de mekem már csak ennyi marad!
Tökéletesen egyet értek veled!!!! Ne a vonalzóval foglalkozzatok ha nem a csajokkal!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 10. csütörtök 13:21

Törölt felhasználó (38040)

Drága Uraim. Úgy vettem észre, hogy nagyon sokan szinte szégyenlik a "legjobb barátjukat", és nem szívesen beszélnek róla, mert lenézik saját maguk is, hogy csak ennyi... Képet alig látok , nem mintha persze a faszért lennék oda. de ha már valaki arról beszél milyen a micsodája, akor hát elő vele. Ez lenne az első. Nem kell szégyelni, mert úgy tökéletes ahogy van. Mit ér egy nagy fasz, ha nem tudja valaki használni... Különben ism sok nőnek fáj, még néha a kicsi is, mert nem azon a szottyos pélón van a hangsúly, hanem mennyire tudod beindítani a hölgyet. Felizgatni. Játszani vele. A punci nem attól lesz nedves, hogy beletolsz egy brét... Ha pedig sikerül beindítani egy nőt, akkor mégjobba be kell
Még több izgatás, aztán megint mégtöbb
A végén pedig, ha szántál rá BŐVEN időt, akkor annyiszor okozok örömet, ahányszor csak akarsz
Előjáték, gyengédség
Ez a lényeg
Ha pedig pont a farkunkat szégyellojük, akkor vége. Mindegy mekkora, csak működjön!!!! Ha 10 centis? Lényegtelen, mert csak az első 3-5 centi a lényeg izgalom szempntjábó a cunusban
Ha kisebb ,mint 5 centi?
Akkor csiklóra kel koncentrálni
Ha vékony? Ott a kezed, használd közben azt is
És a léányeg. A nők erogén zóna szempontjából olyanok, mint egy tűpárna
Tele vannak vele. A punci csak egy a rengetegből... Minnél töbre koncetrálsz, annál jobb a nőpnek
Minél jobb a nőnek, annál jobb neked. Szval komák! Ne szégyeljétek ami van, ne legyetek farokközpontúak enyire. A legjobb mindig az, ami neked van
És pont azért, mert már beszélek, (meg most úgyis benne vagyok
Találtam pár képet
)felvállalom magam farokügyileg
Nekem sincs nagy, méregetni se szoktam, van és kész. De tudom, hogy nem egy szabványvonalzó méreteit verdesem, de az enyém és nagyon jól használom, büszke vagyok rá
Szval violá
Fogadjátok meg amit mondtam, és magatoknak ne hazudjatok

Tessék, láthatjátok nem nagy, kicis ő is, ez van, nem szégyenlem
Sohasem hagyott cseben
Béke

Tessék, láthatjátok nem nagy, kicis ő is, ez van, nem szégyenlem

tök mindegy mekkora, a megfelelő lelki társat kell megtalálni hozzá. és tökéletes lesz!

...az efféle kérdések, és a mögöttük rejlő szándék a gáz...

legközelebb használd a komment utólagos szerkesztésére bevezetett kis piros gombot
(Ez egy válasz bigtoe üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)

jajj!
nem a méret a lényeg lett volna
nem a méret a lényeg lett volna