Sziasztok!
Az én farkam csak 11,5cm.tudom ,hogy ez nagyon kicsi de ez van!
Viszont én legalább igazat mondok,ha érdekel valakit meg is nézheti az amatőr fiúk 3624-es sorozatában!
Nagyon szeretném ha nagyobb lenne de mekem már csak ennyi marad! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 04. péntek 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 10:42
Az én farkam csak 11,5cm.tudom ,hogy ez nagyon kicsi de ez van!
Viszont én legalább igazat mondok,ha érdekel valakit meg is nézheti az amatőr fiúk 3624-es sorozatában!
Nagyon szeretném ha nagyobb lenne de mekem már csak ennyi marad! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 04. péntek 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33740)
Ezek a méret harcok..... müködjön és ne lankadjon ez a lényeg!!!
Ezek a méret harcok..... müködjön és ne lankadjon ez a lényeg!!!
es ezt mer ide kellett irni? grat...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 19. csütörtök 18:35
Törölt felhasználó (24620)
Ezek szerint Afrikából is elérhető a GG...
"hát maga megbolondult, hát maga megbolondult,
hogy mindent kétszer mond, hogy mindent kétszer mond?"
apuci meginti a kikapós menecske kislányát!
hossŕba vagy keresztbe te örült????
KB:1kg40dkg síma bőrkötésben,2db pomponnal.Csont nélkűl.
Ja háromtized+hattized, hülyének néz minket ez a gyerek
De lehet csak a vessző utáni adatok valósak
De lehet csak a vessző utáni adatok valósak
értem, hogy miért írtad, de a G pontosban jobb helye van, átmásoltam oda
(Ez egy válasz horvatmi üzenetére (2007. 04. 21. szombat 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 21. szombat 12:52
Uraim a szeretet női nem zöménél a gyönyört a csikló és az egyre többet emlegetett "G" megfelelő izgatásával érhetjük el. A csikló a hüvelyen kívül helyezkedik el a húgycsőnyílás fölött. A "G" pont egy kis gyakorlással és a partnar segítségével könnyen megtalálható. A középső ujjunkat óvatosan bevezetjük a hüvelynyílásba és a húgyhólyag irányában a hüvely bejáratától 4-5 cm-re megtalálható. Az izgalmi állapot fokozódásával a hüvelyfal felületén egy kb borsó nagyságú "keményedő" kiemelkedés lesz tapasztalható. A hüvelyi orgazmust meg lehet és meg is kell tanulni a nőknek mivel az egy magasabb szintre emeli a gyönyörérzetet - legalábbis nálunk ez a tapasztalat. De a fent említettek egyikéhez sem szükséges a pénisz nagyságáról beszélni ahogy azt a fent leírtakból kiolvasható. A nagyon tág hüvely esetében is meg lehet találni a gyönyörhöz vezető utat csak figyelemmel kell lenni egymásra.
Uraim a szeretet női nem zöménél a gyönyört a csikló és az egyre többet emlegetett "G" megfelelő izgatásával érhetjük el. A csikló a hüvelyen kívül helyezkedik el a húgycsőnyílás fölött. A "G" pont egy kis gyakorlással és a partnar segítségével könnyen megtalálható. A középső ujjunkat óvatosan bevezetjük a hüvelynyílásba és a húgyhólyag irányában a hüvely bejáratától 4-5 cm-re megtalálható. Az izgalmi állapot fokozódásával a hüvelyfal felületén egy kb borsó nagyságú "keményedő" kiemelkedés lesz tapasztalható. A hüvelyi orgazmust meg lehet és meg is kell tanulni a nőknek mivel az egy magasabb szintre emeli a gyönyörérzetet - legalábbis nálunk ez a tapasztalat. De a fent említettek egyikéhez sem szükséges a pénisz nagyságáról beszélni ahogy azt a fent leírtakból kiolvasható. A nagyon tág hüvely esetében is meg lehet találni a gyönyörhöz vezető utat csak figyelemmel kell lenni egymásra.
Nem tudom nekem 15.5com hosszú de a vastagságát soha nem mértem de rájöttem hogy nem is az a lényeg hogy milyen hosszú vagy vastag hanem hogy használom.
sajnos te is tevedsz az ovszer meretieben. egy atlagos ugynais 56mm atmeröjü es 170-180mm hosszu, az xxl-es pedig 63mm atmeröjü es 215mm hosszzu!
de az eu-n belül 2002-töl ervenyes szabvany szerint az ovszernek min. 16centinek kell lennie, az elötte,1996-ban bevezetett szabaly szerint min.17cm hosszu,max.5,6cm atmeröjü lehetett!a csomagolason feltünetett meretektöl +/-2mm-rel terhet el a meret!
de az eu-n belül 2002-töl ervenyes szabvany szerint az ovszernek min. 16centinek kell lennie, az elötte,1996-ban bevezetett szabaly szerint min.17cm hosszu,max.5,6cm atmeröjü lehetett!a csomagolason feltünetett meretektöl +/-2mm-rel terhet el a meret!
Ezek szerint Afrikából is elérhető a GG...
amugy ez a topic meg az átlagról szól.
nem az a gáz,ha akkora neki,mert ki tudja, de akkor meg mér itt böfögi be a fórumba? mér nem használja a hatalmas adottságait??? a nyomorék.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 19. csütörtök 15:16
nos...kimókáztuk magunkat, maradjunk az átlagnál... a hazudós hyperfalloszost meg tiltom
nos...kimókáztuk magunkat, maradjunk az átlagnál... a hazudós hyperfalloszost meg tiltom
de a Te számításaid alapján,miszerint jelenleg(16 éves korában) 17,1 cm lehet a farka,ezt 2-vel szorozva 34,2cm-t kapunk. ha az átlagos,akkor én különleges vagyok
jóból csak kicsit adnak
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 19. csütörtök 15:04
jóból csak kicsit adnak
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
rosszul számoltad...bocsi...32 éves korában már 36 cmes lesz (32*1,125=36cm)..az pedig még mindig eléggé átlagos
rosszul számoltad...bocsi...32 éves korában már 36 cmes lesz (32*1,125=36cm)..az pedig még mindig eléggé átlagos
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 19. csütörtök 14:58
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
ilyen alapon 32 éves korára 34cms farka lenne,ne má
vagyis legyen,az má úgyis csak a lovaknak jó.
vagyis legyen,az má úgyis csak a lovaknak jó.

rilu

macika001