Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"....Nem tudom mi a fenéből veszik a pasik hogy a nők odavannak a nagy farokért. Sok nő kipróbált nagyobb méretet, rájött hogy azért az nem annyira jó. Az okosabb nők meg tudják hogy mennyi fér be, mennyi a felesleg. Más kérdés hogy egyes pózokba egy-egy centi jól jön. De nem ettől függ a jó szex!...."
"....Jó lenne ha rájönnétek nem mérni kell, hanem használni azt ami van, rájönni hogy m hogy jó egy nőnek és nem azt hinni hogy ez ennyire sarokpont az életben..."
"...Egy átlagos méretű pénisz nagy örömet tud okozni. Ez pont.. Csak férfi legyen a végén... "
"...szerintem nincs az a nagy fasz aminél nem lehet nagyobb,de nincs olyan kicsi sem ami nem lehet elég ez mind technika függő..."
"... lányoknak ennek elégnek kell lennie persze az adott lánytól és a póztól is függ ,hogy mikkor ,mi és hogyan jó..."

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 8 9 10 11 12 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4388   2021. 03. 18. csütörtök 17:31
zozo46 zozo46
Jó pár éve olvastam egy külföldi honlapon, Európai országokra bontva a pénisz átlagot! Magyarország, a középmezőnyben volt 13,6 cm átlaggal! Persze ha olvasom a történeteket amiket itt írnak, akkor mindenkinem 20 centis farka van!
#4387   2021. 03. 18. csütörtök 15:57
feketekandur feketekandur
Az enyém 20,5 cm korrektül, pontosan lemérve úgy, hogy a vége kicsit lefelé görbül. Az egyik óvszergyártó cég ad a csomaghoz kihajtogatható papírvonalzót.
#4386   2021. 03. 15. hétfő 14:33
szombatiferi szombatiferi
Az enyém 14 cm,a vastagságát még nem mértem. Én nem bánnám ha kicsit nsgyobb lenne (16 17),de a nejem elégedett vele. Volt olyan barátnöm aki be jött a fürdőbe az első alkalom elött,tudom azt nèzte mekkora,és úgy lâttam megnyugodott,hogy nem egy anakondával lesz dolga. Kèrte is az anált.
#4385   2021. 03. 15. hétfő 13:32
raul76 raul76
Sziasztok!
Kedves szülők most hozzátok szólok,mindegy milyen nemű a gyermeked.
Akinek még 18 körüli a gyereke az is gondolkodjon el ezeken,és hozza szóba beszéljen erről vele.
Engem az átlagnál nagyobb mérettel áldott vagy vert meg az élet. 19/5 (ki ki eldönti a leírtak alapján).
23-24 évs koromig nem voltam tisztába mekkor is ez a szerszám. Az eddig az ideig utamba került lányok, akik között voltak szűzek is, talán 1 kivételével nem tudta élvezni ezt a méretet. Abban az időben nem volt ennyi interneten elérhető (sőt semennyi) tartalom, és most hogy van ilyen könnyen hozzáférhető anyag se biztos hogy rátalálnak ilyen infóra.
Szóval ha a kedvess szülők elbeszélgetnek a gyerekkel a farok méret jelentőségéről,mert igen is van jelentősége hogy mekkora.
A centikről is kell beszélni.
Kicsi vagy közepes vagy nagy melyik mekkora, és hogyan érdemes a mérethez képes felkészülni az első második sokadik alkalomra.
Nekem ezen idő alatt jó pár kapcsolatom zátonyra futott,a fájdalmas sex, a tudattalanság, és viszonyitási alap miatt/hiányában. Ebben az időben a lányok csak nagyon kis százaléka rendelkezett több partnrel való együtlét tapasztalatával, én is csak egyet fogtam,ki de ez nem reprezentatív. Hiába szexeltem több nővel is ez idő alatt,nem kaptam a méret miatt megfelelő visszajelzést amiből tanulhattam volna.
Aztán amikor tudatosult,(egy éretebb hölgy hatására) hogy azért óvatosabban kell már ekkora méretnél az első ,második ,harmadik együtlétnél bánni a puncival változtak a dolgok, az ezutáni párkapcsolataimban már nem okozott problémát.

Óvszer :na ez a másik, sok első második együtlétem rosszúl sűlt el,és kudarc élmény volt mert bementem a boltba és vettem óvszert. Igen ám de a bolti óvszerek átlagban nem ekkora méretre vannak tervezve, és ha kicsi akkor leszorítja és nem fog felállni rendesen. Persze akkoriban nem volt ekkora választék. Ergó erről is beszéljünk velük.
Hogy ha nagy akkor menjen be egy sexshopba ahol tutira talál a méretére való gumit,vegyen amekkora kell azzal szexeljen.

Anál sex. Hát ekkorát a csajok 99%-a nem akart a hátsójába. Itt is hátrányát érzem még a mai napig is a méretnek, sok kis közepes mérettel rendelkező ismerősőm,ezen a téren élménydúsabb.

Ahol előnyét élveztem az az exek terén jelentkezett. Húszas éveim elsőfele utáni partnereim, akik majd mind vissza vágytak erre a méretre.
Szinte az összes exem megkeresett két párkapcsolat között egy kis huncutkodás végett.(volt aki közben is)
Minden de tényleg minden csaj főleg nyáron megbámulja. Nem vagyok egy szépség,de jólesett amikor orálisan kielégítettek a strandon a büfépavilon mögött,vagy volt hogy a metrón ülve mustrált egy csinos 50-es nő és elmentem vele hozzá.
Önbizalmat azt ad, az biztos, de az égvilágon semmit nem jelent ha a partnered meg van elégedve a tiédel.
Szóval aki azt gondoljaa hogy a kicsi farok átrány, hát nem biztos hogy minden téren igaza van. Lásd Anál szex.
Te a kissebb méreteddel hamar be fogsz kerülni abba a nyilásba mint én a nagyobbal.
#4384   2020. 12. 04. péntek 13:34
X Törölt felhasználó (1474922)
igen ez a jellemző igazolhatom mint a fogadó oldal smile
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2020. 10. 27. kedd 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 27. kedd 21:21
Sziasztok! Szerény véleményem szerint 14-16 cm az átlaghossz,amihez szükséges a hölgy szempontjából nézve a megfelelő vastagság és a hozzátartozó magasan fejlett szexuális kultúra is!
#4383   2020. 10. 29. csütörtök 21:17
X Törölt felhasználó (4366872)
Sziasztok! Az enyém ernyedt állapotban 5 cm, izgalmi állapotban 11 cm. Nem tudom, hogy ez hol helyezkedik el és mennyi lehet a plusz/mínusz eltérés az átlaghoz képest.
#4382   2020. 10. 29. csütörtök 11:39
Fischer a nudista Fischer a nudista
Hát hogy átlag? 18,de már mertem 19 cm is de akkor iszonyatosan kemény volt szinte fájt olyan merev volt, az viszont szerencse hogy vastag és hatalmas karimás kupakom van amit nagyon élveznek a partner nők!! 7cm a vastagság.... Ezt nagyon pozitívan dicsérik igaz volt nyáron egy kis vékonyka hölgy akinek alig ment bele a lukaba de hozzám tágult szerencsére....
#4381   2020. 10. 28. szerda 08:10
X Törölt felhasználó (4441482) VIP
Nos az atlagrol nem tudok velemenyt mondani. Szerencsere nem talalkozom mas ferfiak peniszevel.
Az enyem szerencsere nagyobb a lentebbi mereteknel de a 22 cm nem eri el. Volt olyan parom aki keveselte. Igaz o husibb volt az atlagnal. Illetve volt olyan is akivel vigyaznom kellett vekonyabb alacsony holgy volt. Neki hozza kellett szoknia.
Amikor valakivel pl egyutt vagyok nagyon kell figyelnem magamra, hogy ne menjek nekiugy mint egy tulok es toffkodjem. Ovatosan kellhogy hozza szokjon es elvezze.
Sokszor nem a merettel van problema szerintem a noknek. Altalaban a nagyobb merettel rendelkezel mint a fogpiszkalo akkor ugye meg van az onbizalmad hogy na en vagyok a bika .
S a partnerere sok ferfi nem figyel. Lusta alapvetoen az elmondasok alapjan mar amit hallottam az egyik volt paromtol.
Az a tuti ha visszajaro vendeg valaki. A lenyeg hogy figyelj a partnetedre. Ha pici 14-16 akkor is tudsz oromet okozni. Ha nagyobb es huvely erzekeny a parod es figyelsz meg a szeme is felakad szex kozben annyira elvezi. Ennyi.
#4380   2020. 10. 27. kedd 21:36
X Törölt felhasználó (4286482) VIP
Milyen penésznek milyen az állaga??
#4379   2020. 10. 27. kedd 21:21
Caracas79 Caracas79
Sziasztok! Szerény véleményem szerint 14-16 cm az átlaghossz,amihez szükséges a hölgy szempontjából nézve a megfelelő vastagság és a hozzátartozó magasan fejlett szexuális kultúra is!
#4378   2020. 10. 27. kedd 07:07
andrew88 andrew88
Én picivel átlag alattival rendelkezem. Igen, bennem nagyon bennem volt minden új csajnál, hogy mit fog szólni. Viszont sosem kaptam negatív megjegyzést, igyekeztem mindig máshogy kompenzálni (nyalással, ujjazással, vibrivel). A feleségem minden alkalommal elélvez, amikor együtt vagyunk. Igaz, hogy csiklón. Negatív megjegyzést tőle sem kaptam, inkább olyan volt pl, hogy a poén kedvéért bevettem egy kis potencia növelőt, és akkor megdícsért, hogy sokkal jobb volt neki a szex, mert egyrészt még keményebb voltam, tovább bírtam, másrészt azt mondta, hogy sokkal nagyobbnak érezte a farkamat is. Akkor rá kérdeztem, hogy az jó-e neki, és egyáltalán nem bántón azt mondta, hogy sokkal jobb neki nagyobb mérettel. Tényleg nagyon figyelt, hogy ne bántson meg, nem is bántott. Ezen felül néha mikor hülyéskedünk, szívjuk egymás vérét, akkor van, hogy mond olyasmit pl hogy "a kis farkaddal játszál, ne velem". De ezeket sem sértőn mondja, hanem viccesen. Mindenesetre igen, sajnos bennem van egy ilyen komplexus, és volt több (kB 4-5) csaj az életemben, akiket ezért nem dugtam meg. Viszont ez szerencsére csak a kapcsolataim elején van jelen. Az első pár szex után teljesen elmúlt minden lánynál a komplexusom.
(Ez egy válasz Panamera21 üzenetére (2020. 10. 26. hétfő 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 26. hétfő 11:40
Sziasztok! Kíváncsi lennék férfi társaim, de nők/párok véleményére is az alábbiban.
Átlagos mérettel (kb 14-16cm) rendelkező pasik szoktatok izgulni a kapcsolat/első szex elején, hogy nem-e lesz kicsi? Én pl rettenetesen izgulok, hogy kicsinek találja, előtte biztos 20 cm körüli pasikkal volt és gáz leszek.
Nők véleményére is nagyon kíváncsi lennék, hogy ők mit szólnak amikor kiderül, hogy kisebb/átlagos méretű a pasi? Van csalódottság vagy bármi ilyesmi?
#4377   2020. 10. 26. hétfő 11:40
Panamera21 Panamera21
Sziasztok! Kíváncsi lennék férfi társaim, de nők/párok véleményére is az alábbiban.
Átlagos mérettel (kb 14-16cm) rendelkező pasik szoktatok izgulni a kapcsolat/első szex elején, hogy nem-e lesz kicsi? Én pl rettenetesen izgulok, hogy kicsinek találja, előtte biztos 20 cm körüli pasikkal volt és gáz leszek.
Nők véleményére is nagyon kíváncsi lennék, hogy ők mit szólnak amikor kiderül, hogy kisebb/átlagos méretű a pasi? Van csalódottság vagy bármi ilyesmi?
#4376   2020. 10. 24. szombat 12:11
Tápai Tápai
Sziasztok!
Én azt tapasztaltam, hogy a mai Világban a hímtag mérete másodlagos a fiatalabb nőknél. Náluk a pénzes pár a fontos. Imponál nekik egy prémium márkájú autó, plusz mennyire vannak elhalmozva ajándékkal, nyaralással. Ezek a nők esetleg egy kisebb méretű férfi mellett maradnak, de tartani fognak egy kisebb anyagi hátterű nagy farkú szeretőt!
#4375   2020. 10. 24. szombat 11:47
bakkerr bakkerr VIP
Az enyém 17 cm és 12,5 a kerülete,volt olyan partnerem aki aki kicsinek találta de vot olyan is aki állította hogy ez nála már nagynak számít!
#4374   2020. 10. 01. csütörtök 21:01
adamdam adamdam
Most komolyan 16-os brével aggódtál? nyes Az tök átlag. Még azt megértem akik ilyen 10-12 körül vannak, nekem is volt egy haverom, aki állandóan ezen rinyált részegen, de hát 16 az simán átlag. Az meg tök egyértelmű, hogy önmagában a méret sokat nem jelent. Nekem az átlagnál valamivel nagyobb, de azzal nemigen tudok egyetérteni, hogy sok nő nem tudja mit kezdjen vele szopásnál, kézi munkánál stb. Attól mert kicsit nagyobb ugyanúgy elboldogulnak vele. Nyilván a szex maga ott már lehetnek problémák, hogy mélyre megy stb. De van, aki meg pont azt a fájdalmat szereti. Mindenki más smile
(Ez egy válasz Panamera21 üzenetére (2020. 10. 01. csütörtök 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 01. csütörtök 17:16
Sziasztok! Olvasva főleg az utóbbi kettő hozzászólást, nekem is hasonló a véleményem. Nekem 15,5-16 cm és éreztem már kevésnek néhány pózban, de megoldható. Hölgy partner szerencsére még nem mondta ki, hogy kicsi de láttam már arcon hogy lehetne nagyobb is. Sajnos ez nem esett jól. Viszont megerősítés, hogy szopásnál a legjobb méret, tudnak vele rendesen játszani. Részemről átlagosnak tekintem... Persze jó lenne ha 18cm lenne, de nézte már valaki mekkora 2 cm?
Nem hiszem, hogy azon múlna... Volt aki írta ezért dobták. Őszintén volt akit átlagos mérettel dobnak, mert kevés a nőnek??? Ott szerintem más hiba Is van!
Tény, hogy jobban mutat elővéve, vagy boxerban 1 nagyobb csomag gondolok itt 20cm-re,de kétlem, hogy minőségi szexnél az számít, hogy 16 vagy 20cm.
Hazudnék ha azt mondom soha nem paráztam, hogy kiröhögnek a méretem miatt... Sőt, nem is kerestem 2 évig barátnőt ez miatt. Aztán olvasgatva, puhatolózva haveroknál, női ismerősöknél rájöttem, hogy a nők nem annyira vannak rákattanva a nagy farokra, mint én XD
Az utóbbi 3 barátnőm nem panaszkodott a méretemre, pótolom a jó nyalással, 2-3 menet is megy egymás után és nem 10 percesek XD és elég 5-10 perc pihenő a folytatáshoz. Nem a reklám helye, tudom smile Ezek után abszolút kielégültek, úgyhogy nem parázok már. Jobb egy kitartó, kemény 16-os, mint egy kókadozó, lankadt, gyors lövő 20 vagy afölötti. Ha egyszer mégis azért nem kellek 1 nőnek mert 3-10 centivel kisebb, mint amit ő szeretne, akkor ott emberileg, személyileg is problémák vannak.
Ja és amivel nyugtatom magam, hogy a nők keze, ujjai mindig vékonyabbak, kisebbek mint a férfiaké és máris nagyobb az ő kezükben, mint az enyémben XD
Még 1 gondolat a végére: nincs ránk írva hány cm, nem ez alapján fogod meg a nőt, megy el randira stb.
#4373   2020. 10. 01. csütörtök 20:35
Jakabgabi Jakabgabi VIP
Hát nemtudom de a párom megvan elégedve az enyémmel 19/5 ös néha fel is szisszen pl misszionárius pózban hogy fáj neki szóval úgy gondolom talán már kicsit nagy is neki a 19 de szerintem 17 akinek van már bőven jó
#4372   2020. 10. 01. csütörtök 19:01
chambers5 chambers5
Nem a méret a lényeg. Ha egy nőt nem tudsz kielégiteni akkor mindegy milyen a farkad és mekkora. Sajnos a mai világunkban sok férfi sajnos csak a faszával tud behatolni vagyis szeretne a punciba de közben meg a nő agyát is meg kell tudni baszni! Ez az mi ugyebár necces dolog manapság sok férfinak. De ezt egy komoly nő úgyis tudja.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 26. szombat 23:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4423382)
2020. 09. 26. szombat 23:23
Nekem csupán 14-es van. Sokszor zavar, hiszen a pornófilmek miatt mindenki nagyra vágyik. Látom, itt is rengeteg kapitális nagyvad van a fórumon. Irigykedek, de ezen kívül nem tudok mást csinálni. Sokszor kikosaraztak, és fognak még emiatt, de hát ez van.

Viszont az jól esett a lelkemnek, amikor azt mondta szopás közben az illető, hogy azért szereti az átlagos pasik farkát, mert ott nem kell szenvedni a szopásért, hiszen sokak nem tudnak mit kezdeni a nagy farokkal. Egyik haverom is mesélte, (neki 20-as van) hogy nem értenek a lányok hozzá, nem tudnak mit kezdeni vele. Tetszik nekik, rángatják, amikor betolja csutkára, akkor meg abbamarad sokszor a buli is, mert nem mindenki bírja, anált meg sokszor kizárják az elején. Hol itt az igazság így? nyes
#4371   2020. 10. 01. csütörtök 17:16
Panamera21 Panamera21
Sziasztok! Olvasva főleg az utóbbi kettő hozzászólást, nekem is hasonló a véleményem. Nekem 15,5-16 cm és éreztem már kevésnek néhány pózban, de megoldható. Hölgy partner szerencsére még nem mondta ki, hogy kicsi de láttam már arcon hogy lehetne nagyobb is. Sajnos ez nem esett jól. Viszont megerősítés, hogy szopásnál a legjobb méret, tudnak vele rendesen játszani. Részemről átlagosnak tekintem... Persze jó lenne ha 18cm lenne, de nézte már valaki mekkora 2 cm?
Nem hiszem, hogy azon múlna... Volt aki írta ezért dobták. Őszintén volt akit átlagos mérettel dobnak, mert kevés a nőnek??? Ott szerintem más hiba Is van!
Tény, hogy jobban mutat elővéve, vagy boxerban 1 nagyobb csomag gondolok itt 20cm-re,de kétlem, hogy minőségi szexnél az számít, hogy 16 vagy 20cm.
Hazudnék ha azt mondom soha nem paráztam, hogy kiröhögnek a méretem miatt... Sőt, nem is kerestem 2 évig barátnőt ez miatt. Aztán olvasgatva, puhatolózva haveroknál, női ismerősöknél rájöttem, hogy a nők nem annyira vannak rákattanva a nagy farokra, mint én XD
Az utóbbi 3 barátnőm nem panaszkodott a méretemre, pótolom a jó nyalással, 2-3 menet is megy egymás után és nem 10 percesek XD és elég 5-10 perc pihenő a folytatáshoz. Nem a reklám helye, tudom smile Ezek után abszolút kielégültek, úgyhogy nem parázok már. Jobb egy kitartó, kemény 16-os, mint egy kókadozó, lankadt, gyors lövő 20 vagy afölötti. Ha egyszer mégis azért nem kellek 1 nőnek mert 3-10 centivel kisebb, mint amit ő szeretne, akkor ott emberileg, személyileg is problémák vannak.
Ja és amivel nyugtatom magam, hogy a nők keze, ujjai mindig vékonyabbak, kisebbek mint a férfiaké és máris nagyobb az ő kezükben, mint az enyémben XD
Még 1 gondolat a végére: nincs ránk írva hány cm, nem ez alapján fogod meg a nőt, megy el randira stb.
#4370   2020. 09. 27. vasárnap 07:28
X Törölt felhasználó (4269692)
Ha egy nő szerelmeskedni akar ,akkor a 10 cm is boldoggà teszi. De ha kimondottan egy alfahímre vàgyik csak szexèrt,bizony a 20 cm körüli jobban izgatja.Az èn tapasztalatom,hogy úgy 12- ès 18cm közötti az àtlag. Ami felette van az 10 alkalombol talàn 1 pasinàl van olyan.
#4369   2020. 09. 26. szombat 23:23
X Törölt felhasználó (4423382)
Nekem csupán 14-es van. Sokszor zavar, hiszen a pornófilmek miatt mindenki nagyra vágyik. Látom, itt is rengeteg kapitális nagyvad van a fórumon. Irigykedek, de ezen kívül nem tudok mást csinálni. Sokszor kikosaraztak, és fognak még emiatt, de hát ez van.

Viszont az jól esett a lelkemnek, amikor azt mondta szopás közben az illető, hogy azért szereti az átlagos pasik farkát, mert ott nem kell szenvedni a szopásért, hiszen sokak nem tudnak mit kezdeni a nagy farokkal. Egyik haverom is mesélte, (neki 20-as van) hogy nem értenek a lányok hozzá, nem tudnak mit kezdeni vele. Tetszik nekik, rángatják, amikor betolja csutkára, akkor meg abbamarad sokszor a buli is, mert nem mindenki bírja, anált meg sokszor kizárják az elején. Hol itt az igazság így? nyes
 
... 8 9 10 11 12 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: rilu rilu
Nyitás ideje: 2004. 09. 13. hétfő
Üzenetek: 4568db
Utolsó üzenet: 2024. 02. 27. kedd
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Lesbian College Coeds 13 Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds... Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!