enyém 18 és nincs rá panasz

igazad van! (nem az erőséggem a matek), mert kihagytam
16-18 cm = kicsit nagyobb az átlagnál, de mint említettem (és sokan mások is), nem is annyira a hossz, mint az ügyes használat és az átmérő a dominánsabb szempont!
(Ez egy válasz szex123 üzenetére (2007. 09. 27. csütörtök 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 27. csütörtök 09:36

16-18 cm = kicsit nagyobb az átlagnál, de mint említettem (és sokan mások is), nem is annyira a hossz, mint az ügyes használat és az átmérő a dominánsabb szempont!

Nem vitatni akarom azt, hogy igaz e amit írsz, de kaphatnánk egy forrást, hogy ezeket a kicsi-nagy cm-ket hol és ki sorolta be így? És még valami
A 16-18cm-es farkakkal mi van?

Azért ez sem igaz.
Ha egy gyerek kifér rajta....
(Ez egy válasz szla25 üzenetére (2007. 09. 29. szombat 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 29. szombat 12:58

egyébként tényleg nem a méret a fontos ! Lehet kicsi, nagy-előjáték,utojáték, megszokás- a lényeg. Egy szük punci bisztos nehezen fogadná be a nagy faszt!
Nekem csak 12 cm, de 4 cm vastag, és még egy fiú sem panaszkodott rá!
A lányok meg csöpinek hivják (biztosan Ötvös Csöpi bácsi után)

Fiú? Nem a gay gg-n lenne a helyed?
(Ez egy válasz simon01 üzenetére (2007. 09. 29. szombat 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 29. szombat 22:32

Nekem csak 12 cm, de 4 cm vastag, és még egy fiú sem panaszkodott rá!

Persze, verem mint az állat, talán nőni fog tőle!

Nem vagyok buzi Picifiúka, csak biszex!
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2007. 09. 29. szombat 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Jól leszóltatok!
Igazatok van, de bekaphatjátok!
Igazatok van, de bekaphatjátok!

Kérlek Fiúk, legyetek toleránsabbak!
Nem a méret a lényeg! Hanem a technika! Ha ismernétek Simont, tudnátok, hogy Ő a kisebb méretet másképp kompenzálja!
És egyáltalán tudjátok azt, mit jelent a Biszex fogalom?
Nem a méret a lényeg! Hanem a technika! Ha ismernétek Simont, tudnátok, hogy Ő a kisebb méretet másképp kompenzálja!
És egyáltalán tudjátok azt, mit jelent a Biszex fogalom?

Többféle volt Bennem, de egy átlagosnál kisebb farokkal is tudtam, mit kezdeni. A partnerem mozgásvilágával, fantáziájával, egyéb tevékenységeivel nagyon jól kielégített! A testi adottságairól egyik ember sem tehet, teljes életet adottságainak elfogadásával élhet. Simon-ban ezt nagyon becsülöm!
Te, kis gonosz!
Ha tudnád, kivel beszélsz!? Talán megtudod!
Első férjem nagy, és hosszúfarkú ember volt. Nem vagyok vele! A második átlagos így is, úgy is! Vele sem leszek már sokáig! Nem ez csupán a lényeg! Teréz anya nem leszek soha, de némi Jólélek szorult belém csalódásaim ellenére!

Ha tudnád, kivel beszélsz!? Talán megtudod!

Első férjem nagy, és hosszúfarkú ember volt. Nem vagyok vele! A második átlagos így is, úgy is! Vele sem leszek már sokáig! Nem ez csupán a lényeg! Teréz anya nem leszek soha, de némi Jólélek szorult belém csalódásaim ellenére!
Rita!
Levágtam a szőrt és a csupasz farkamat újra mértem, és fél cm-rel hosszabbat mértem ma!
Ha akarod bekaphatod, és utána megujjazhatod a valagamat a prosztatámnál is!
Levágtam a szőrt és a csupasz farkamat újra mértem, és fél cm-rel hosszabbat mértem ma!
Ha akarod bekaphatod, és utána megujjazhatod a valagamat a prosztatámnál is!

Köszönöm Zelli!
Édes vagy, tartozom egy nyalással, de ha neked elég a 12,5 cm, akkor játhatsz is vele.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 09. 29. szombat 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 29. szombat 23:41
Édes vagy, tartozom egy nyalással, de ha neked elég a 12,5 cm, akkor játhatsz is vele.

Többféle volt Bennem, de egy átlagosnál kisebb farokkal is tudtam, mit kezdeni. A partnerem mozgásvilágával, fantáziájával, egyéb tevékenységeivel nagyon jól kielégített! A testi adottságairól egyik ember sem tehet, teljes életet adottságainak elfogadásával élhet. Simon-ban ezt nagyon becsülöm!
Az enynyém 16 és a barátnőm tökéletesen megvan vele elégedve.
Mindig azt mondja hogy az a jó ha vastag ezzel engem meg is nyugtatott mert az. Egy dugás alatt 5-ször 6-szor is elélvez tőle.
Mindig azt mondja hogy az a jó ha vastag ezzel engem meg is nyugtatott mert az. Egy dugás alatt 5-ször 6-szor is elélvez tőle.
enyém 12cm az kicsi?
szerintem borotváld
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 24. csütörtök 22:07
Törölt felhasználó (25630)
VIP

12cm vastag..milyen?
simon dettó!
ő is állítólag jól el van vele!
nem nagy, de használható egy ügyes pasi és egy még ügyesebb nő kölcsönös szeretetének egyesítésével...
(Ez egy válasz szexmániás1 üzenetére (2007. 10. 02. kedd 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
ő is állítólag jól el van vele!
nem nagy, de használható egy ügyes pasi és egy még ügyesebb nő kölcsönös szeretetének egyesítésével...

19 cm
Bocsi, hogy beleszólok, de Lehetnél kicsit toleránsabb is...
Fordítsuk meg a dolgot: Szerinted az ő farka kicsi...és ha azt mondom, hogy a Te puncud túl tág?
Az érzelemmentes dugáshoz és a vízuális ingerhez biztosan fontos, hogy egy hatalmas szafaládé lógjon a pasi lábai közt, de a méret önmagában nem garantálja az orgazmust a hölgy számára...
Mielött Leszólsz valakit a testi adottságai miatt, Gondolkozz el rajta, Te talán tökéletes Vagy? Nem kéne tükörbe nézni mielött a földbe döngölünk valakit? Szerintem megvan mindenkinek a maga baja, nem kell tetézni azzal, hogy jól beszólogatunk neki...
...bocs, ha esetleg megsértettelek volna, de Gondolkodj el rajta, hogy Te is Megfogalmazhatnád a Hozzászólásodat finomabban is...
Fordítsuk meg a dolgot: Szerinted az ő farka kicsi...és ha azt mondom, hogy a Te puncud túl tág?
Az érzelemmentes dugáshoz és a vízuális ingerhez biztosan fontos, hogy egy hatalmas szafaládé lógjon a pasi lábai közt, de a méret önmagában nem garantálja az orgazmust a hölgy számára...
Mielött Leszólsz valakit a testi adottságai miatt, Gondolkozz el rajta, Te talán tökéletes Vagy? Nem kéne tükörbe nézni mielött a földbe döngölünk valakit? Szerintem megvan mindenkinek a maga baja, nem kell tetézni azzal, hogy jól beszólogatunk neki...
...bocs, ha esetleg megsértettelek volna, de Gondolkodj el rajta, hogy Te is Megfogalmazhatnád a Hozzászólásodat finomabban is...