Rita!
Levágtam a szőrt és a csupasz farkamat újra mértem, és fél cm-rel hosszabbat mértem ma!
Ha akarod bekaphatod, és utána megujjazhatod a valagamat a prosztatámnál is!
Levágtam a szőrt és a csupasz farkamat újra mértem, és fél cm-rel hosszabbat mértem ma!
Ha akarod bekaphatod, és utána megujjazhatod a valagamat a prosztatámnál is!
Te, kis gonosz!
Ha tudnád, kivel beszélsz!? Talán megtudod!
Első férjem nagy, és hosszúfarkú ember volt. Nem vagyok vele! A második átlagos így is, úgy is! Vele sem leszek már sokáig! Nem ez csupán a lényeg! Teréz anya nem leszek soha, de némi Jólélek szorult belém csalódásaim ellenére!
Ha tudnád, kivel beszélsz!? Talán megtudod!
Első férjem nagy, és hosszúfarkú ember volt. Nem vagyok vele! A második átlagos így is, úgy is! Vele sem leszek már sokáig! Nem ez csupán a lényeg! Teréz anya nem leszek soha, de némi Jólélek szorult belém csalódásaim ellenére!
Többféle volt Bennem, de egy átlagosnál kisebb farokkal is tudtam, mit kezdeni. A partnerem mozgásvilágával, fantáziájával, egyéb tevékenységeivel nagyon jól kielégített! A testi adottságairól egyik ember sem tehet, teljes életet adottságainak elfogadásával élhet. Simon-ban ezt nagyon becsülöm!
Kérlek Fiúk, legyetek toleránsabbak!
Nem a méret a lényeg! Hanem a technika! Ha ismernétek Simont, tudnátok, hogy Ő a kisebb méretet másképp kompenzálja!
És egyáltalán tudjátok azt, mit jelent a Biszex fogalom?
Nem a méret a lényeg! Hanem a technika! Ha ismernétek Simont, tudnátok, hogy Ő a kisebb méretet másképp kompenzálja!
És egyáltalán tudjátok azt, mit jelent a Biszex fogalom?
Jól leszóltatok!
Igazatok van, de bekaphatjátok!
Igazatok van, de bekaphatjátok!
Nem vagyok buzi Picifiúka, csak biszex!
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2007. 09. 29. szombat 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2007. 09. 29. szombat 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Persze, verem mint az állat, talán nőni fog tőle!
Fiú? Nem a gay gg-n lenne a helyed?
(Ez egy válasz simon01 üzenetére (2007. 09. 29. szombat 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 29. szombat 22:32
(Ez egy válasz simon01 üzenetére (2007. 09. 29. szombat 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem csak 12 cm, de 4 cm vastag, és még egy fiú sem panaszkodott rá!
A lányok meg csöpinek hivják (biztosan Ötvös Csöpi bácsi után)
Nekem csak 12 cm, de 4 cm vastag, és még egy fiú sem panaszkodott rá!
Azért ez sem igaz.
Ha egy gyerek kifér rajta....
(Ez egy válasz szla25 üzenetére (2007. 09. 29. szombat 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 29. szombat 12:58
Ha egy gyerek kifér rajta....
(Ez egy válasz szla25 üzenetére (2007. 09. 29. szombat 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
egyébként tényleg nem a méret a fontos ! Lehet kicsi, nagy-előjáték,utojáték, megszokás- a lényeg. Egy szük punci bisztos nehezen fogadná be a nagy faszt!
igazad van! (nem az erőséggem a matek), mert kihagytam
16-18 cm = kicsit nagyobb az átlagnál, de mint említettem (és sokan mások is), nem is annyira a hossz, mint az ügyes használat és az átmérő a dominánsabb szempont!
(Ez egy válasz szex123 üzenetére (2007. 09. 27. csütörtök 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 27. csütörtök 09:36
16-18 cm = kicsit nagyobb az átlagnál, de mint említettem (és sokan mások is), nem is annyira a hossz, mint az ügyes használat és az átmérő a dominánsabb szempont!
(Ez egy válasz szex123 üzenetére (2007. 09. 27. csütörtök 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem vitatni akarom azt, hogy igaz e amit írsz, de kaphatnánk egy forrást, hogy ezeket a kicsi-nagy cm-ket hol és ki sorolta be így? És még valami
A 16-18cm-es farkakkal mi van?
enyém 18 és nincs rá panasz
egy "spáros" tejszínhabos flakon 22x5,5-ös a kupak fölső pereme 4,5ös.... Nézd meg! aztán röhögd ki a sok"nagyotmondót"
egyébként tényleg nem a méret a fontos ! Lehet kicsi, nagy-előjáték,utojáték, megszokás- a lényeg. Egy szük punci bisztos nehezen fogadná be a nagy faszt!
Nos mi van akkor ha jól használja valaki, a csaj szereti az illetőt is és nagy is???akkor nagy viszi a prímet???Desmond Morris-t olvasátok el mit ír erről.
"10-14 már normál, és egy ügyes tapasztalt him már mindenre jó tudja használni "
Az én páromé 13cm,de ezekszerint ahogy a leírtakban is szó esik róla,jól tudja használni,ezt alá is tudom támasztani,mert sosem szenvedtem hiányt orgazmusban és ehhez nem kellett,egy-két műfarok vagy ha kicsi told meg a nyelvedddel akcó,mert enélkül is kitud elégíteni
Az én páromé 13cm,de ezekszerint ahogy a leírtakban is szó esik róla,jól tudja használni,ezt alá is tudom támasztani,mert sosem szenvedtem hiányt orgazmusban és ehhez nem kellett,egy-két műfarok vagy ha kicsi told meg a nyelvedddel akcó,mert enélkül is kitud elégíteni
Nem vitatni akarom azt, hogy igaz e amit írsz, de kaphatnánk egy forrást, hogy ezeket a kicsi-nagy cm-ket hol és ki sorolta be így? És még valami
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 17. hétfő 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 17. hétfő 21:46
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 17. hétfő 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Az Európai méretek nem egészen a Te általad felsoroltakkal egyezik meg, de közel jársz az igazsághoz!
Egy 18 cm-es még pld. NEM "nagyon nagy, kib@szott nagy, ló f@sz..." (talán 25 cm-től felfelé már igen)...
Európai pénisz méretek besorolása (merev állapotban):
- 6-10 kicsi, de azért kis rafinériákkal használható
- 10-14 már normál, és egy ügyes tapasztalt him már mindenre jó tudja használni
- 14-16 ez az átlagos méret, általában a nők nagy része már ezzel megelégedett (kb. 60%-a a nőknek hasonlóan nyilatkozik és szereti)
- 18-22 nagy, csak a nők 30%-a szereti, de esztétikailag ez a méret a legkedveltebb nagyság
- 22- 26 nagyon nagy, és kevésbé kedvelt a nőknél, de így is jó 10%-ra, ha ügyesen és nem durván kezelik!
végül még egy fontos dolog: a személyes tapasztalatom és a szakirodalomban olvasottak, valamint az itteni vélemények alapján a nőknél sokkal fontosabb a pénisz átmérő, ami 4-5 cm-nél a legkedveltebb a szebbik nem körében!
(olvasd a 2871-es hsz-t)
Egy 18 cm-es még pld. NEM "nagyon nagy, kib@szott nagy, ló f@sz..." (talán 25 cm-től felfelé már igen)...
Európai pénisz méretek besorolása (merev állapotban):
- 6-10 kicsi, de azért kis rafinériákkal használható
- 10-14 már normál, és egy ügyes tapasztalt him már mindenre jó tudja használni
- 14-16 ez az átlagos méret, általában a nők nagy része már ezzel megelégedett (kb. 60%-a a nőknek hasonlóan nyilatkozik és szereti)
- 18-22 nagy, csak a nők 30%-a szereti, de esztétikailag ez a méret a legkedveltebb nagyság
- 22- 26 nagyon nagy, és kevésbé kedvelt a nőknél, de így is jó 10%-ra, ha ügyesen és nem durván kezelik!
végül még egy fontos dolog: a személyes tapasztalatom és a szakirodalomban olvasottak, valamint az itteni vélemények alapján a nőknél sokkal fontosabb a pénisz átmérő, ami 4-5 cm-nél a legkedveltebb a szebbik nem körében!
(olvasd a 2871-es hsz-t)
Itt egy link azokról, akik igazán nagyok, ehez lehet mindenkinek viszonyítani. Különösen azok, akik írkálják, hogy 6-7cm vastag farkuk van, meg 23-24 cm hosszú, győződjenek meg róla, hogy mennyi az valójában, mekkora a kerülete. Mert érdekes, hogy internetes fórumokon, cset oldalakon a legtöbb férfinek baromi nagy farka van! Ezekhez lehet viszonyítani:
***mod:prune
***mod:prune
Bocs majd írni is meg fogok tanulni
)
)
Én mindíg kicsinek tartottam a farkam 15-16cm +- mérési pontatlanság
De hogy hogy álnak hozzá a csajok...
A csajszi hozzámjött kb 3éve
elöttem egy fekete sráccal élt 3évig. Páromszerint is technika kérdése valamint sokat számítanak az érzelmek a jó elősáték (nem feltétlenűl a hosszó elő. a jó ugye
)
Na mindegy szóval mondhatjuk hogy egy 20-22cm basebol ütőt váltott le a fogpiszkálóm és nincs panasz...
De hogy hogy álnak hozzá a csajok...
A csajszi hozzámjött kb 3éve
elöttem egy fekete sráccal élt 3évig. Páromszerint is technika kérdése valamint sokat számítanak az érzelmek a jó elősáték (nem feltétlenűl a hosszó elő. a jó ugye
)Na mindegy szóval mondhatjuk hogy egy 20-22cm basebol ütőt váltott le a fogpiszkálóm és nincs panasz...

rilu

ducifann
Katerina 3