joyster megkért a kisfiad, hogy kérdezd meg a neten, vagy te vagy a kisfiú

hahó, egy 13 évesnél szerintetek mekkora a minimum méret
no problem, ezen az alapon mindenkiét 13 cm.-re kell vágni, és egy hibaforrás máris ki van küszöbölve, és nekem sem fog tetszeni az xxxL méret

13 évesnél mennyi az átlag?
Nem értem, ha egyszer nekem az tetszik, miért beszélik be nekem, hogy az nem szép, hogy az nem jó. Én sem mondom meg neki, hogy neki csak a nagy mellű kövér nők tetszetnek, mert szerintem azok a szuperek.
Vagy mindenki csak a saját formáját védi ??????
És azonnal támadásba megy át, mert sérelem érte ??????
Vagy mindenki csak a saját formáját védi ??????
És azonnal támadásba megy át, mert sérelem érte ??????

igen, igen, Te egy okos nagy fiú vagy, és Te már tudsz mindent
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 08. hétfő 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 08. hétfő 13:44

Törölt felhasználó (54854)

Végülis 16évesen,biztos elég tág vagy mit tudom én egy 23/6os farokhoz,istenem,anyukád tudja,hogy idejársz tanulás helyett?
Vagy te ennyi idősen ennyire rutinróka vagy,hogy csak a nagyot szereted és tudod,hogy csak az a jó?Sok filmet nézel kicsilány

Vagy te ennyi idősen ennyire rutinróka vagy,hogy csak a nagyot szereted és tudod,hogy csak az a jó?Sok filmet nézel kicsilány

az enyém csak 18cm de webcamon megnézheted
Végülis 16évesen,biztos elég tág vagy mit tudom én egy 23/6os farokhoz,istenem,anyukád tudja,hogy idejársz tanulás helyett?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 08. hétfő 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 08. hétfő 13:37

Törölt felhasználó (29760)

sok a duma, de ez csak szöveg

sok a duma, de ez csak szöveg
(Ez egy válasz Lali üzenetére (2007. 10. 04. csütörtök 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 04. csütörtök 16:12

arányosítsd katonádat kinek középső ujja 10 centi körül lehet akkor a farok is 20 körül van és mindig puha plötty úgy kell be gyömöszölnie a csajba mi jó van abba? a másik mondjuk 6 cm annak rosszab esetben a 3 szorosa is 18 és kő kemény fel áll magának utat tőr. 16 évesen sok tapasztalatot kell még gyűjtened csak a nemibetegségekkel vigyázz.

arányosítsd katonádat kinek középső ujja 10 centi körül lehet akkor a farok is 20 körül van és mindig puha plötty úgy kell be gyömöszölnie a csajba mi jó van abba? a másik mondjuk 6 cm annak rosszab esetben a 3 szorosa is 18 és kő kemény fel áll magának utat tőr. 16 évesen sok tapasztalatot kell még gyűjtened csak a nemibetegségekkel vigyázz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 04. csütörtök 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 04. csütörtök 12:40

hát nem tudom

hát nem tudom

hátha nem tudod, hogy van hús és vér farok az előbbi csak emelkedik utóbbi 3-5 szörösére is nőhet
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 04. csütörtök 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 04. csütörtök 12:40

hát nem tudom

hát nem tudom

hát nem tudom

Nem a méret a lényeg hanem az, hogy tudd használni
Nekem sem nagy, de panasz még nem volt rá. Egy barátnőm egyszer azt mondta: nem baj az ha kicsi, csak játékos legyen.
valóban igazad van,!!!, ????? de ............azt hiszem nem teljesen
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2007. 10. 03. szerda 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 03. szerda 13:23

Szóval a pénisz nem boldogít?
vagy hogy van ez? Sztem igazad van, alapvetően nem a méreten, hanem a használat módján dől el a dolog...

Szóval a pénisz nem boldogít?
vagy hogy van ez? Sztem igazad van, alapvetően nem a méreten, hanem a használat módján dől el a dolog...

Hát igen, a pénz nem boldogit csak jó ha van

sztem, 1 jó átlag

nem?

Bocsi, hogy beleszólok, de Lehetnél kicsit toleránsabb is...
Fordítsuk meg a dolgot: Szerinted az ő farka kicsi...és ha azt mondom, hogy a Te puncud túl tág?
Az érzelemmentes dugáshoz és a vízuális ingerhez biztosan fontos, hogy egy hatalmas szafaládé lógjon a pasi lábai közt, de a méret önmagában nem garantálja az orgazmust a hölgy számára...
Mielött Leszólsz valakit a testi adottságai miatt, Gondolkozz el rajta, Te talán tökéletes Vagy? Nem kéne tükörbe nézni mielött a földbe döngölünk valakit? Szerintem megvan mindenkinek a maga baja, nem kell tetézni azzal, hogy jól beszólogatunk neki...
...bocs, ha esetleg megsértettelek volna, de Gondolkodj el rajta, hogy Te is Megfogalmazhatnád a Hozzászólásodat finomabban is...
Fordítsuk meg a dolgot: Szerinted az ő farka kicsi...és ha azt mondom, hogy a Te puncud túl tág?
Az érzelemmentes dugáshoz és a vízuális ingerhez biztosan fontos, hogy egy hatalmas szafaládé lógjon a pasi lábai közt, de a méret önmagában nem garantálja az orgazmust a hölgy számára...
Mielött Leszólsz valakit a testi adottságai miatt, Gondolkozz el rajta, Te talán tökéletes Vagy? Nem kéne tükörbe nézni mielött a földbe döngölünk valakit? Szerintem megvan mindenkinek a maga baja, nem kell tetézni azzal, hogy jól beszólogatunk neki...
...bocs, ha esetleg megsértettelek volna, de Gondolkodj el rajta, hogy Te is Megfogalmazhatnád a Hozzászólásodat finomabban is...