Nekem (kimoderálva a méret) cm-es és a feleségemnek semmi baja a mérettel.
pedig de,mer az enyém szerintem "átlagos"
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 16. kedd 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 16. kedd 20:50

hehe...azért csak belerejtetted a saját péniszméretedet
pedig ez a topic nem arról szól

mindenki csak nagyit!
topicot kinyitottam,
de probáljatok a témáról beszélgetni, és nem arról, hogy kinek milyen nagy v. kicsi, mert nem ez a topic lényege (nem reklám, ill. ellenreklám)!!!
de probáljatok a témáról beszélgetni, és nem arról, hogy kinek milyen nagy v. kicsi, mert nem ez a topic lényege (nem reklám, ill. ellenreklám)!!!
sajnos a topic eltért az eredeti céljától, és poénkodásba fulladt, ezért ideiglenesen zárolom!
hehe...azért csak belerejtetted a saját péniszméretedet
pedig ez a topic nem arról szól
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 10. 16. kedd 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 16. kedd 17:33

ez a topic nem arról szól,ami a címe. itt mindenki leírja a saját valós vagy vélt méreteit,kérdezgeti a lányokat,hogy az jó-e, és várja az elismeréseket,amiért neki mindössze egy kétjegyű számot kell beírnia, és azt, hogy ez centiméter(urambocsá méter
)-ben értendő.
ettől valakinek nagyobb lesz(legalább az egoja)???
még hogy mennyi az átlag? az átlag 1 azaz egy darab fasz/férfi. a hossz/vastagság átlaga szintén telesen haszontalan információ, mert ha megtudom,hogy 23 centi az átlag,akkor a 17 centimmel azt hiszem, hogy törpe vagyok és nem vagyok jó semmire. ha meg kiderül, hogy 10cm az átlag,akkor meg azt hiszem, hogy nekem hudenagy, oszt mégse. senkinek sincsen átlagos farka, ez egy egyedi szerv,attól, hogy megtudjuk, hogy átlagosan milyen hosszú,a mienk nem lesz se nagyobb,se kisebb. EZ JUTOTT, ezt kell használni! minél jobban...

ettől valakinek nagyobb lesz(legalább az egoja)???
még hogy mennyi az átlag? az átlag 1 azaz egy darab fasz/férfi. a hossz/vastagság átlaga szintén telesen haszontalan információ, mert ha megtudom,hogy 23 centi az átlag,akkor a 17 centimmel azt hiszem, hogy törpe vagyok és nem vagyok jó semmire. ha meg kiderül, hogy 10cm az átlag,akkor meg azt hiszem, hogy nekem hudenagy, oszt mégse. senkinek sincsen átlagos farka, ez egy egyedi szerv,attól, hogy megtudjuk, hogy átlagosan milyen hosszú,a mienk nem lesz se nagyobb,se kisebb. EZ JUTOTT, ezt kell használni! minél jobban...
Nekem akkkkora, de akkkkora, ha elővenném vagy szörnyülködés, vagy éktelen röhögés mutogatással párosulva lenne.

Ehh ezt a kamut már bocsi amit itt 1-esek be irnak
22-23-26
figyi nekem 35cm
xdxdxdxdxdxd szerintem páran itt a csillagokat is le tudnák hazudni
xdxd

Nem megkérdezem, hanem megnézem!
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 10. 16. kedd 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 16. kedd 19:42

De azért ha megkérded, dagad a mellük mi?
Egyébként errefelé szokták, főleg a másokét (akinek nagy van főleg) hangoztatni :/
Ezért mondtam, hogy igazad van. Én nem szoktam hangoztatni...

Egyébként errefelé szokták, főleg a másokét (akinek nagy van főleg) hangoztatni :/

De azért ha megkérded, dagad a mellük mi?
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 16. kedd 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Ugye belefér még az én véleményem?
Hát eddig nem akartam beírni ide az én méretemet, attól tartottam, hogy nem hiszitek el, de utóljára megmondom, hogy ne nekem kelljen új topicot nyitnom.
27cm nyugalmi állapotban, photoshopp nélkül
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 16. kedd 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 16. kedd 18:46
Hát eddig nem akartam beírni ide az én méretemet, attól tartottam, hogy nem hiszitek el, de utóljára megmondom, hogy ne nekem kelljen új topicot nyitnom.
27cm nyugalmi állapotban, photoshopp nélkül

A fórum témája nem bemutatkozó, hanem az átlagos pénisz véleményezéséről szól!
Aki ezentúl a saját méretéről ír, azt kimoderálom, de főleg a 20 cm felettieket, mert kisebbségi érzésem támad az én kicsi-pici (hozzátok képest) kis "átlagoskám" miatt!
(a moderálás nem vicc! mars a szobából a nagyfarkúaknak, nyissaatok magatoknak külön szobát, és ott élvezkedjetek, meg füllentsetek)
100 magyar faxból kb 10 db 20 cm feletti, a GG-nek naponta több tízezres látogatója van, abból 0,5 százalék néz be a fórumba és annak csak a töredéke ír is bele, és pont kapásból ma van ennyi sok nagyfarkú legény, na...fiúk...neee...otthon etessétek a jónépet a 26 cm és hasonlókkal...
Aki ezentúl a saját méretéről ír, azt kimoderálom, de főleg a 20 cm felettieket, mert kisebbségi érzésem támad az én kicsi-pici (hozzátok képest) kis "átlagoskám" miatt!

(a moderálás nem vicc! mars a szobából a nagyfarkúaknak, nyissaatok magatoknak külön szobát, és ott élvezkedjetek, meg füllentsetek)
100 magyar faxból kb 10 db 20 cm feletti, a GG-nek naponta több tízezres látogatója van, abból 0,5 százalék néz be a fórumba és annak csak a töredéke ír is bele, és pont kapásból ma van ennyi sok nagyfarkú legény, na...fiúk...neee...otthon etessétek a jónépet a 26 cm és hasonlókkal...

má bocs,de pl én mit véleményezzek egy átlagos faszon?
akkor már ne is írjak ide? pedig nekem "átlagos" van,és szerintem el lehet vele éldegélni, csupán ennyi a véleményem róla. neten mindenkinek nagy a farka, csak mikor bizonyítani kell,akkor megy mindig össze
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 16. kedd 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 16. kedd 18:46

akkor már ne is írjak ide? pedig nekem "átlagos" van,és szerintem el lehet vele éldegélni, csupán ennyi a véleményem róla. neten mindenkinek nagy a farka, csak mikor bizonyítani kell,akkor megy mindig össze

(Ez egy válasz kotlar üzenetére (2007. 10. 16. kedd 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Az átlagos sem szokta hangoztatni
errefelé!
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 10. 16. kedd 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 16. kedd 18:17

errefelé!

Miért, ti felétek akinek átlagos van szokta hangoztatni?
Egyébként igazad van.

Egyébként igazad van.
Miért, ti felétek akinek átlagos van szokta hangoztatni?
Egyébként igazad van. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 16. kedd 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 16. kedd 17:37

Egyébként igazad van. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 16. kedd 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)

És ezt agyilag mennyi centivel kompenzáltad kotlar?
Sosem úgy mutatkozunk be, hogy szia, nekem 26 cm!
Vagy lemaradtam, és ma először gatya le, aztán ismerkedünk. Egyébként akinek nagy farka van, nem szokta hangoztatni.

Vagy lemaradtam, és ma először gatya le, aztán ismerkedünk. Egyébként akinek nagy farka van, nem szokta hangoztatni.
Meg tudod mondani, hogy miért nincs semmi problémád (a melleddel)?
Másoknak sincs semmi baja a melleddel?
Na akkor most képzeld azt, hogy én kritizálom a melledet, mert nekem csak a hatalmas 50l-es tejes-zacsi jön be, mert azt olyan jó emelgetni masszírozi, te pedig azzal érvelnél, hogy de a tiédet is jó masszírozni, meg jóllakik majd belőle a kicsi(baba), és ez is formás. És igazad lenne (lenne..)!
A vitát nem tudom mi indította el köztetek nem olvastam vissza, de biztos nem az "icipici" méret előnyeit taglalták neked és azt akarták beléd ütni, hogy csak azt szeresd hanem, hogy nem feltétlen hatalmas mérettel lehet örömet okozni a másiknak,hanem átlagossal is, néha még nagyobbat.... vagy nem tudom, nem érdekes... ha te így szelektálod az emberkéket, hogy "na neked mekkora van? nem kell! És neked? Gyere!" ,akkor istenem....
(és egész véletlenül ,pont én nem problémáztam még a méretekről, és pláne nem a kis méret előnyeiről
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 16. kedd 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 16. kedd 14:13
Másoknak sincs semmi baja a melleddel?
Na akkor most képzeld azt, hogy én kritizálom a melledet, mert nekem csak a hatalmas 50l-es tejes-zacsi jön be, mert azt olyan jó emelgetni masszírozi, te pedig azzal érvelnél, hogy de a tiédet is jó masszírozni, meg jóllakik majd belőle a kicsi(baba), és ez is formás. És igazad lenne (lenne..)!
A vitát nem tudom mi indította el köztetek nem olvastam vissza, de biztos nem az "icipici" méret előnyeit taglalták neked és azt akarták beléd ütni, hogy csak azt szeresd hanem, hogy nem feltétlen hatalmas mérettel lehet örömet okozni a másiknak,hanem átlagossal is, néha még nagyobbat.... vagy nem tudom, nem érdekes... ha te így szelektálod az emberkéket, hogy "na neked mekkora van? nem kell! És neked? Gyere!" ,akkor istenem....
(és egész véletlenül ,pont én nem problémáztam még a méretekről, és pláne nem a kis méret előnyeiről

Törölt felhasználó (29760)

ti problémáztok itt a méreten ? megmagyarázva az icipici méret előnyeit is, nem ?
nekem semmi problémám a mellemmel, sem a méretével
nekem semmi problémám a mellemmel, sem a méretével

Nekem (kimoderálva a méret) cm-s ha érdekel
Nem yanee, Én ezen a szinten sosem voltam, még lányként sem!
És az sem érdekelt, hogy milyen slusszkulcs van a pasi kezében!
És nagy farok nem=ügyes technika, szexuális kultúra!
És egyetértek eggyel korábbi hsz.-del!
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 10. 16. kedd 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 16. kedd 17:40
És az sem érdekelt, hogy milyen slusszkulcs van a pasi kezében!
És nagy farok nem=ügyes technika, szexuális kultúra!
És egyetértek eggyel korábbi hsz.-del!

kis naiv... vannak olyan nők, akiknek addig terjed az ismerkedés, hogy elég nagy-e a faszi farka, vagy sem. szerencsére úgy látom Te még nem jutottál el erre a nagyon "magas" szintre...

kis naiv... vannak olyan nők, akiknek addig terjed az ismerkedés, hogy elég nagy-e a faszi farka, vagy sem. szerencsére úgy látom Te még nem jutottál el erre a nagyon "magas" szintre...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 16. kedd 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 16. kedd 17:37