csak a megfogalmazásodból, pont nem ez jön le! de olvasd el mit írtál akkor!
(Ez egy válasz babycica üzenetére (2007. 10. 22. hétfő 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 22. hétfő 20:05

Miről beszélsz? Itt nem az a kérdés, hogy kinek, mekkora van, hanem az, hogy mennyi az átlag... Az átlagot továbbra is fenn tartom: 15-20. Ha valakinek ennél kisebb van az nem baj, neki ez adatott, attól lehet ő még a "lepedő királya". A nagyobb viszont már egyes esetekben jelenthet problémát, hiszen az örömszerzés arról szól, hogy mind a két félnek jó legyen és ne okozzon fájdalmat. A pályafutásom egyébként elég változatos volt idáig, ha gondolod megosztom veled egy másik oldalon, mert ez nem ide tartozik. szia
Miről beszélsz? Itt nem az a kérdés, hogy kinek, mekkora van, hanem az, hogy mennyi az átlag... Az átlagot továbbra is fenn tartom: 15-20. Ha valakinek ennél kisebb van az nem baj, neki ez adatott, attól lehet ő még a "lepedő királya". A nagyobb viszont már egyes esetekben jelenthet problémát, hiszen az örömszerzés arról szól, hogy mind a két félnek jó legyen és ne okozzon fájdalmat. A pályafutásom egyébként elég változatos volt idáig, ha gondolod megosztom veled egy másik oldalon, mert ez nem ide tartozik. szia
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 21. vasárnap 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 21. vasárnap 20:03
Törölt felhasználó (69371)

te bornyú vagy! ezt a kicsi méretre szokták mondani! nem akarlak minősíteni, de ha neked a 18-20-ra is játékosság kell, akkor...

Szerinted mi a jó méret?Ha túl kicsi az nem jó,ha túl nagy az sem jó.Szerintem egy 18-20cm,ha igazán játékos pont elég!Szerinted???
pont ezért van a mondás! igazad van! csak a megfogalmazásból az jön le, mintha neki a 18-20 lenne a kicsi méret! úgylátszik a sok idő a pályafutásán, nagyobb méreteket engedett meg neki! így sacra neki olyan 27 lehet a közép!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 21. vasárnap 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 21. vasárnap 20:29

Törölt felhasználó (75419)

Viszont 20 centivel is lehet valaki gyenge! Minden mérethez kell játékosság.

Viszont 20 centivel is lehet valaki gyenge! Minden mérethez kell játékosság.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 21. vasárnap 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 21. vasárnap 20:03

Törölt felhasználó (69371)

te bornyú vagy! ezt a kicsi méretre szokták mondani! nem akarlak minősíteni, de ha neked a 18-20-ra is játékosság kell, akkor...

(Ez egy válasz babycica üzenetére (2007. 10. 21. vasárnap 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 21. vasárnap 15:16

Szerinted mi a jó méret?Ha túl kicsi az nem jó,ha túl nagy az sem jó.Szerintem egy 18-20cm,ha igazán játékos pont elég!Szerinted???
Tudományos tény, hogy a fehér férfiak körében az átlag 15 cm körül van. Az ázsiaiak ennél rosszabbul jártak a maguk 12 cm-es átlagával, a feketék meg jobban a 18 cm-ükkel.
Nekem (kimoderálva a méret), de a barátnőmnek már sokszor ez is fáj. Amúgy inkább a vastagság a fontos.
Nekem (kimoderálva a méret), de a barátnőmnek már sokszor ez is fáj. Amúgy inkább a vastagság a fontos.

Jogos

"Köszönettel és hálával!",
de más szexhonlap durván erős reklámozása miatt véglegesen tiltalak, és a hsz-ed azon részét moderálom! (Ez egy válasz feka1 üzenetére (2007. 10. 19. péntek 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 19. péntek 17:31
de más szexhonlap durván erős reklámozása miatt véglegesen tiltalak, és a hsz-ed azon részét moderálom! (Ez egy válasz feka1 üzenetére (2007. 10. 19. péntek 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedves barátaimm!
Remélem, hogy levelemmel nem zavarlak.Minap az Interneten böngészve olyan fantasztikus termékre akadtam, melyről úgy érzem, más is örömmel venné, ha tudna. http://www.xxxxxxxxxxxxxxxxx(idegen szexhonlap kimoderálva).hu/xxxxxxxxxxx Szeretném, hogy ezt a terméket minél többen megismerjék, ezért kérlek téged, hogy amennyiben az nem túl nagy fáradság - bízva benne, hogy nem az -, kérlek, küld tovább ezt a levelet, az ismerősi körödben.
Köszönettel és hálával!
Remélem, hogy levelemmel nem zavarlak.Minap az Interneten böngészve olyan fantasztikus termékre akadtam, melyről úgy érzem, más is örömmel venné, ha tudna. http://www.xxxxxxxxxxxxxxxxx(idegen szexhonlap kimoderálva).hu/xxxxxxxxxxx Szeretném, hogy ezt a terméket minél többen megismerjék, ezért kérlek téged, hogy amennyiben az nem túl nagy fáradság - bízva benne, hogy nem az -, kérlek, küld tovább ezt a levelet, az ismerősi körödben.
Köszönettel és hálával!
Kedves barátaimm!
Köszönettel és hálával!
Köszönettel és hálával!
ki honnét méri.....
1 évvel ezelőtti sztori
neten beszélgetés kb így zajlott
pasi: nekem nagyon nagy van..
én: ez relatív, mihez vagy kiéhez képest
pasi: 28 cm
én: khmmmkhmmm....
pasi: nagy mi?
én: honnét mérted a segglyukadtól
pasi. miért nem onnét kell?
na szóval ilyenek is vannak
(szerencsére az ennyire IQ-light emberkék ritkák)
1 évvel ezelőtti sztori
neten beszélgetés kb így zajlott
pasi: nekem nagyon nagy van..
én: ez relatív, mihez vagy kiéhez képest
pasi: 28 cm
én: khmmmkhmmm....
pasi: nagy mi?
én: honnét mérted a segglyukadtól
pasi. miért nem onnét kell?
na szóval ilyenek is vannak
(szerencsére az ennyire IQ-light emberkék ritkák)
végre egy sok "nagyfax" után egy IGAZI NŐ-i vélemény!
(szerintem, ha 50 pasinak az átlagát vetted volna, akkor is hasonló erdmény jött volna ki + - 0,5 cm)
szerintem az utolsó mondatodban van a lényeg!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 19. péntek 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 19. péntek 14:28
(szerintem, ha 50 pasinak az átlagát vetted volna, akkor is hasonló erdmény jött volna ki + - 0,5 cm)
szerintem az utolsó mondatodban van a lényeg!

Törölt felhasználó (21812)

Na, kiszámoltam az "én" átlagomat azoknak a pasiknak a méretéből, akikkel voltam.
15,4 cm.
Ez 5 pasi átlaga.
Statisztikailag nem reprezentatív, de szerintem jó közelítés a magyar átlaghoz.
És az egészséges tartományban (nekem ez 12-18 centi) nem számít a méret szerintem.
15,4 cm.
Ez 5 pasi átlaga.
És az egészséges tartományban (nekem ez 12-18 centi) nem számít a méret szerintem.
édesem Te vagy a méretem!
picikét emelhetünk az átlagodon??? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 19. péntek 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 19. péntek 14:28
picikét emelhetünk az átlagodon??? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 19. péntek 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Na, kiszámoltam az "én" átlagomat azoknak a pasiknak a méretéből, akikkel voltam.
15,4 cm.
Ez 5 pasi átlaga.
15,4 cm.
Ez 5 pasi átlaga.
15,4 cm.
Ez 5 pasi átlaga.
15,4 cm.
Ez 5 pasi átlaga.
Én kéremszépen ezt nem tudhatom. Sosem nézegettem más fütyijét. Ha véletlenül ez megtörtént, akkor sem szaladtam oda mérőszalaggal, hogy hé a tiéd mennyi? És megmondom őszintén nem tudom mi az átlag, de nem is érdekel. Utoljára az enyémet még fiatalkoromban mértem, ugyebár azóta egy kicsit változhatott, hogy milyen irányban azt se tudom. A lényeg a működőképesség. Egyébként itt sok a "nagyfiú" szerintem, és ezt a témát nem is férfiaknak kell eldönteni. Megjegyzem halkan a nők közül sem szereti mindenki a nagy farkat. (én tudom)

Nekem (kimoderálva a méret) cm-es és a feleségemnek semmi baja a mérettel.
pedig de,mer az enyém szerintem "átlagos"
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 16. kedd 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 16. kedd 20:50

hehe...azért csak belerejtetted a saját péniszméretedet
pedig ez a topic nem arról szól

mindenki csak nagyit!