13 cm-es átmérő az azt jelenti, hogy 39 centi körülmérve... Szóval, 16 centi hosszú és közel 40 centit tudsz rajta körülmérni?

13 cm vastag??? a vastagságot átmérővel szokták megadni a farok esetében...nyugtass meg, hogy a tiéd nem 13 cm átmérővel rendelkezik
(Ez egy válasz bittrack üzenetére (2008. 01. 02. szerda 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Hihi! Humorzsák! Centibe.
"nem a farok, hanem a férfi elégiti ki a nőt."
Ezt szépen sikerült megfogalmaznod.
Ezt szépen sikerült megfogalmaznod.

Hát a barátnőm szerint se a méret a lényeg. Igazából én se vagyok megelégedve a méretemmel padig nem is panaszkodhatnék (16 hosszú és 13 vastag), de a barátnőmnek untig elég. Neki tetszik, és rendesen ki tudom vele elégíteni. Sztem az számít h ki milyen ügyes, találékony és hogy ki mennyire szereti a párját.

Egyetértek. A nagyfarku férfiaktól kimondottan félek. Fáj.A 14-15 untig elég, nem a farok, hanem a férfi elégiti ki a nőt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 30. vasárnap 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 30. vasárnap 13:19
Törölt felhasználó (173291)

Mennyire igazad van,mert nem a méret a lényeg sokkal inkább az amit a partnet nyújtani tud!!!

Mennyire igazad van,mert nem a méret a lényeg sokkal inkább az amit a partnet nyújtani tud!!!
(Ez egy válasz babbacsibbe üzenetére (2007. 12. 29. szombat 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 29. szombat 19:24

A szex olyan, mint a havazás, soha nem tudhatod előre hány centi lesz és meddig fog tartani!
Volt már részem "kicsiben" és "nagyban" is, de őszintén nem a méret volt ami kielégített, hanem a pasi.
Volt már részem "kicsiben" és "nagyban" is, de őszintén nem a méret volt ami kielégített, hanem a pasi.
A szex olyan, mint a havazás, soha nem tudhatod előre hány centi lesz és meddig fog tartani!
Legalább nem szenvedsz hoyg bírd a csajjal
(Ez egy válasz Eagle1 üzenetére (2007. 12. 27. csütörtök 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 27. csütörtök 17:44

Testvér, ezzel a 14cm-vel Te nagyon nagy király vagy, az a néhány mili már nem számít! Na akkor én mit szóljak, hiába megfelelő a hossza ha ilyen gizda.
Testvér, ezzel a 14cm-vel Te nagyon nagy király vagy, az a néhány mili már nem számít! Na akkor én mit szóljak, hiába megfelelő a hossza ha ilyen gizda.
(Ez egy válasz Tarambacsi üzenetére (2007. 12. 26. szerda 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 26. szerda 21:27

Nekem körbe 14cm +néhány mili annyira nem tok pontosan mérni
még nem volt panasz...dehát melyi kcsaj mondanéá a szemedbe hogy "hát átlagos?"

Helyesen szóltál!
Könnyű fikázni, hogy jajj ez kicsi meg szar meg stb.
De a hüvelytornával meg lehet szorongatni, és hozzátenném, egyik barátnőm igencsak tudott szorítani, de ez nem csak nekem esett jól. Hanem NEKI is! Nem tudom hogyan miért, de azzal, hogy megfeszítette és szorongatta fokozta a saját örömét. Nem nem azzal hoyg jobban hozzámtapadt és emiatt jobban érezte mit művelek, nem tudta jól szavakba önteni de valami olyasmit érzett elmondása szerint hogy az amit csináltam izgatóbb érzéssé vált számára. Maga az érzés nem fokozódott nem lett intenzívebb de belül jobbnak érezte. Figyelem nem jobban, hanem jobbnak! érezte. Egyik nem ugyanaz. És persze nekem sem volt utsó egy "csücsörítő" punciba befurakodni, ami igencsak feszült itt ott.
Szóval hajrá lányok, van mit tenni nektek is az ügy érdekében. Az hogy terpesztetek egy hatalmasat még nem elegendő!
Könnyű fikázni, hogy jajj ez kicsi meg szar meg stb.
De a hüvelytornával meg lehet szorongatni, és hozzátenném, egyik barátnőm igencsak tudott szorítani, de ez nem csak nekem esett jól. Hanem NEKI is! Nem tudom hogyan miért, de azzal, hogy megfeszítette és szorongatta fokozta a saját örömét. Nem nem azzal hoyg jobban hozzámtapadt és emiatt jobban érezte mit művelek, nem tudta jól szavakba önteni de valami olyasmit érzett elmondása szerint hogy az amit csináltam izgatóbb érzéssé vált számára. Maga az érzés nem fokozódott nem lett intenzívebb de belül jobbnak érezte. Figyelem nem jobban, hanem jobbnak! érezte. Egyik nem ugyanaz. És persze nekem sem volt utsó egy "csücsörítő" punciba befurakodni, ami igencsak feszült itt ott.
Szóval hajrá lányok, van mit tenni nektek is az ügy érdekében. Az hogy terpesztetek egy hatalmasat még nem elegendő!
Nekem körbe 14cm +néhány mili annyira nem tok pontosan mérni
még nem volt panasz...dehát melyi kcsaj mondanéá a szemedbe hogy "hát átlagos?"
(Ez egy válasz Eagle1 üzenetére (2007. 12. 26. szerda 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 26. szerda 19:51

Hölgyeim és Uraim! Mindenki csak a hosszúsáról beszél. Nekem azzal nincs problémám, hanem a vastagsága. Illetve vékonysága, na az a nem mindegy. Hát bizony nálam a kerület az ami nagyon karcsú, csak tíz-cm!! Ti is beláthatjátok, hogy ez nagyobb probléma, mintha csak egy kicsit rövidebb mint az átlag!!!! Beszélhetnénk erről is kicsit!?!
Köszönöm a kedves kommenteket.
Ez csak azon múlik,mit tudsz te
Hölgyeim és Uraim! Mindenki csak a hosszúsáról beszél. Nekem azzal nincs problémám, hanem a vastagsága. Illetve vékonysága, na az a nem mindegy. Hát bizony nálam a kerület az ami nagyon karcsú, csak tíz-cm!! Ti is beláthatjátok, hogy ez nagyobb probléma, mintha csak egy kicsit rövidebb mint az átlag!!!! Beszélhetnénk erről is kicsit!?!
Dehogy kicsi!
Nálam is kb. ekkora a fegyverzet.
És van barátnő aki már 4 évvel a szakítás után is "visszajár". És utánam következő pasijait hozzám és egy másik (utánam következő
pasijához mérte. 4 év alatt mi ketten voltunk akik meg tudtuk neki mutatni mi a jó. És tőle tudom a másik srác sem alkarnyi, bár nálam jóval strapabíróbb. De mégis mai napig én csillapítom az éhségét ha már nagyon begerjed. Pedig átlagos vagyok és szerintem nem is különleges, csak odafigyelek rá, hogy mit akar (ami meg nem nagy kunszt).
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 25. kedd 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Nálam is kb. ekkora a fegyverzet.

És van barátnő aki már 4 évvel a szakítás után is "visszajár". És utánam következő pasijait hozzám és egy másik (utánam következő

Majd felnősz és rájössz!
Bár ha mély és tág puncid van akkor érthető, hogy a nagy kell!
De a nevedből ítélve...
Inkább csak azt az elvet követed, hogy minél nagyobb annál jobb, az orgazmusról meg talán még fogalmad sincs. :S (Ez egy válasz cixxa17 üzenetére (2007. 12. 22. szombat 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Bár ha mély és tág puncid van akkor érthető, hogy a nagy kell!
De a nevedből ítélve...
Inkább csak azt az elvet követed, hogy minél nagyobb annál jobb, az orgazmusról meg talán még fogalmad sincs. :S (Ez egy válasz cixxa17 üzenetére (2007. 12. 22. szombat 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
nekem sem volt rá panasz!Pedig nekem sincs egy hatalmas szerszámom!Sőt volt aki azt mondta ennél nagyobb nem is kell neki
Ne izgúlj a legtöbbünknek ilyen van csak nem merik beválalni az enyé 14-es és még nem volt rá panasz.Pedig minden nap használom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 25. kedd 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)