Kedves Moncy! Férfi /remélem/ léttemre a női "befogadóképességről" szeretnék egy picit vitába szállni veled, illetve nem is veled,hanem azzal amit olvastál.
Az kétségtelen tény,hogy a hölgyek is különbözö "méretűek" akárcsak a férfiak.
De akkor sem a méret számít,legalább is az én gyakorlati tapasztalataim alapján.
Konkrétan,ha olyan magas izgalmi állapotba hoztam a "nőstényelefántomat" /a befogadóképessége alapján/ akkor sem kellett "csődörnek" lennem ahhoz, hogy tökéletesen kielégítsem,csak a rutinos középső újjamtól,a híd leszakadt,csillagokat látok típusú,többperces sorozatorgazmusban tudjam részesíteni a szeretett nőt.
Ellenpélda: "őztehén" mérettel rendelkező barátnőm is volt egy pár,és mi a tapasztalatom?
Azt gondolom mindenki tudja milyen az "egyújjas" punci,megfelelő "előkészítés" után 4,sőtt olykor majdnem 5 újj is örömmel elfért. Nem győzöm hangsúlyozni,hogy mindezt olyan finom orális játékkal kiegészítve kell csinálni,hogy a partnernek tulajdonképpen nem is fog feltünni a punciban található újjak számának gyarapodása,és akkor garantáltan ezzel egyenes arányban fog nőni a kedvesünk gyönyörérzete is.
Tehát már megint csak oda jutottam hogy nem a méret a lényeg,és ha a hölgyek közül valaki nem ért velem egyet,akkor nem marad más hátra,keressen meg bátran...
/hála a tegnap estének egy picit görcsösen fogalmaztam,de szerintem kitudjátok hámozni a lényeget/
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 10. 22. péntek 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 10. 22. péntek 07:28
Az kétségtelen tény,hogy a hölgyek is különbözö "méretűek" akárcsak a férfiak.
De akkor sem a méret számít,legalább is az én gyakorlati tapasztalataim alapján.
Konkrétan,ha olyan magas izgalmi állapotba hoztam a "nőstényelefántomat" /a befogadóképessége alapján/ akkor sem kellett "csődörnek" lennem ahhoz, hogy tökéletesen kielégítsem,csak a rutinos középső újjamtól,a híd leszakadt,csillagokat látok típusú,többperces sorozatorgazmusban tudjam részesíteni a szeretett nőt.
Ellenpélda: "őztehén" mérettel rendelkező barátnőm is volt egy pár,és mi a tapasztalatom?
Azt gondolom mindenki tudja milyen az "egyújjas" punci,megfelelő "előkészítés" után 4,sőtt olykor majdnem 5 újj is örömmel elfért. Nem győzöm hangsúlyozni,hogy mindezt olyan finom orális játékkal kiegészítve kell csinálni,hogy a partnernek tulajdonképpen nem is fog feltünni a punciban található újjak számának gyarapodása,és akkor garantáltan ezzel egyenes arányban fog nőni a kedvesünk gyönyörérzete is.
Tehát már megint csak oda jutottam hogy nem a méret a lényeg,és ha a hölgyek közül valaki nem ért velem egyet,akkor nem marad más hátra,keressen meg bátran...
/hála a tegnap estének egy picit görcsösen fogalmaztam,de szerintem kitudjátok hámozni a lényeget/
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 10. 22. péntek 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)

ó Romeo mért vagy Te Romeo???
Teljesen egyetértek Veled!!!
Még annyit hogy a nagy indiai "oktatókönyv" a Káma-szútra különösen nagy jelentőséget tulajdonít a nemi szervek méretének.
A férfi neves szerve méret alapján meghatározható nyúlnak, bikának vagy csődőrnek.
A nő "befogadó képessége" alapján őztehénnek, kancának vagy nőstényelefántnak minősíthető.
A bika a kancával, a csődőr az elefánttal, a nyúl az őztehénnel alkot ideális párt.....
Nézzetek utána .... érdekes.
Tehát Én is azon a véleményen vok, hogy nem a méret a lényeg, mindenkinek más az "ideálja" vagy inkább a "befogadó képessége".

Teljesen egyetértek Veled!!!
Még annyit hogy a nagy indiai "oktatókönyv" a Káma-szútra különösen nagy jelentőséget tulajdonít a nemi szervek méretének.
A férfi neves szerve méret alapján meghatározható nyúlnak, bikának vagy csődőrnek.
A nő "befogadó képessége" alapján őztehénnek, kancának vagy nőstényelefántnak minősíthető.
A bika a kancával, a csődőr az elefánttal, a nyúl az őztehénnel alkot ideális párt.....
Nézzetek utána .... érdekes.
Tehát Én is azon a véleményen vok, hogy nem a méret a lényeg, mindenkinek más az "ideálja" vagy inkább a "befogadó képessége".

Édes Romeom az utolsó mondatom az volt hogy nem a méret a lényeg!!! Ezt vallom Én is.
Mind a nők mind a férfiak esetében!!! Ha Valakit nem hatalmassal áldott meg a jó isten, nem baj ha ügyes és játékos. És belevisz orált is.

Mind a nők mind a férfiak esetében!!! Ha Valakit nem hatalmassal áldott meg a jó isten, nem baj ha ügyes és játékos. És belevisz orált is.

Viszem már,viszem!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 27. vasárnap 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 27. vasárnap 19:54

Törölt felhasználó (7767)

Ne szívd mellre, kis vadászom, hiszen ezek a képek nagyrészt montirozások, te bizony büszke lehetsz a tiedre, szívesen pillangóznék rajta, elhiheted!

Romeom ne hozz zavarba.. még elpirulok...
(Ez egy válasz Romeo üzenetére (2004. 10. 22. péntek 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Romeo üzenetére (2004. 10. 22. péntek 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Tomuska ma még egyik hozzászólásod sem az aktuális topicba sikeredett...
De hogy orvosoljam a problémádat.... tudod hogy van az a mondás "Segíts magadon az Isten is megsegít" .... hajrá szurkolunk... nem szégyen sk. végezni
De hogy orvosoljam a problémádat.... tudod hogy van az a mondás "Segíts magadon az Isten is megsegít" .... hajrá szurkolunk... nem szégyen sk. végezni

Kevesebb, sör vagy tea vagy, üdítő előző nap este és nem lesz vele gondod másnap reggel!

én is a vérfarkasokhoz tartozom ezekszerinmt:)
alapállapotban úgy 13centi körül van, állva 19-20.
alapállapotban úgy 13centi körül van, állva 19-20.
Hát igen ebben igazad van!
Belépek a klubodba bár ha már a méret is szóba jöt akkor az elöttem szolóhoz hasonlitok!
Lehet hogy ikrek vagyunk ? :-D
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 25. péntek 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 25. péntek 09:32
Belépek a klubodba bár ha már a méret is szóba jöt akkor az elöttem szolóhoz hasonlitok!
Lehet hogy ikrek vagyunk ? :-D
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 25. péntek 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Olyan magas szintu volt, hogy mčg az
urolňgus csaj is dobott egy hŕtast.
Szerinte tornŕztatni kell!
Mč mi mit csinŕlunk szerinte??))Felpa-pa.
Sziasztok! Az az igazság, hogy volt már olyan pasim, aki irtózatos méretekkel rendelkezett......huszonévesen még látványnak is ijesztő volt egy csuklómnyi vastagságú 20 cm-es farok....
Kuriózumnak számít.....persze, azonban hosszú távon nem a legkényelmesebb! Meg állandó egészségügyi gondokkal küszködtem ebből kifolyólag! Sz'al, maradok a kényelmes farkincáknál, velük minden élveteg játék egyszerűbben megvalósítható, még akkor is, ha ma már nem rettenek el az "anakondáktól" sem!:-)))
2005. 03. 25. péntek 09:32
Kuriózumnak számít.....persze, azonban hosszú távon nem a legkényelmesebb! Meg állandó egészségügyi gondokkal küszködtem ebből kifolyólag! Sz'al, maradok a kényelmes farkincáknál, velük minden élveteg játék egyszerűbben megvalósítható, még akkor is, ha ma már nem rettenek el az "anakondáktól" sem!:-)))

Olyan magas szintu volt, hogy mčg az
egy 20/5 azért nem olyan nagy, nem?
:))
bicus te hogy állsz ehhez a dologhoz?
nálad mekkora a kicsi, és mekkora a nagy?
Bevallom, nem szoktam méricskélni......nálam a férfiasság mértéke nem a farok méretével arányos.........egyszerűen alapjáraton farokimádó vagyok!
Lehet valakinek gusztusos és mesébe illő szerszáma, ha nem tud vele bánni, nem szeret játszadozni, szegényes a fantáziája......
Azért engem is le lehet nyűgözni.......de nem a méretekkel, hanem játékossággal, gyengédséggel, határozottsággal, szenvedéllyel, nyitottsággal......stb.
(Ez egy válasz hv üzenetére (2004. 12. 06. hétfő 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 06. hétfő 21:36
Lehet valakinek gusztusos és mesébe illő szerszáma, ha nem tud vele bánni, nem szeret játszadozni, szegényes a fantáziája......
Azért engem is le lehet nyűgözni.......de nem a méretekkel, hanem játékossággal, gyengédséggel, határozottsággal, szenvedéllyel, nyitottsággal......stb.
(Ez egy válasz hv üzenetére (2004. 12. 06. hétfő 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)

:))
...ha pedig valaki közel áll a szívedhez, akkor úgyis az Ő szerszáma a legszebb!:-)))))
...egyébként egy farok szerintem csak szép lehet!:-))))
...egyébként egy farok szerintem csak szép lehet!:-))))
Tom! BaráTom! Ezzel nem kielégíteni, hanem nyomorítani lehet! De lehet, hogy vannak olyan nők, akik bevállalnák.

Őrizzük szeretett Igorunk emlékét.... hol az ő vállról indíthatóját ábrázoló fotó?????????
Tom!
Mostmár végre tisztán látok a kérdést illetően!
A kettő között van az áltag! (valahol)
Mostmár végre tisztán látok a kérdést illetően!
A kettő között van az áltag! (valahol)

Jaja!
Én sem panaszkodom...
Na jó! Ha mindenáron tudni akarjátok, a méretem
pont a 3cm és a 60cm közé tehető.
(a gyors fejszámolók ne vegyék komolyan a számtani közepet...)
Én sem panaszkodom...
Na jó! Ha mindenáron tudni akarjátok, a méretem
pont a 3cm és a 60cm közé tehető.
(a gyors fejszámolók ne vegyék komolyan a számtani közepet...)

halli, tudom hogy nem ide vág a téma, de ha a csajom attol megy el hogy a melleivel játszom akkor neki csiklói vagy hüvelyi orgazmusa van?
Húúú! Ez is egy nehéz kérdés!
Megfogtál...
Ha a mellei nem a hüvelyében vannak, akkor biztosan nem hüvelyi orgazmus!
Megfogtál...
Ha a mellei nem a hüvelyében vannak, akkor biztosan nem hüvelyi orgazmus!