Tökéletesen igazad van, egyik ismerősöm mindig azzal példálózik, hogy az övé kicsi, de mozgéony, fürge ám, mint a csík, és ezt nagyon értékeli a csajszija is, akinek, bár volt dolga már méretesebb fickókkal is, semmi gondot nem okoz ez, sőt - elmndása szerint-, sokkal érdekesebb, édesebb a klitoriális élvezése,tágabb világokat lát be egy pillanat alatt, harmonikusabb a kapcsolatuk, mint bármelyk eddig...
(Ez egy válasz macido üzenetére (2005. 01. 07. péntek 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 07. péntek 18:08
Úgy látom nagy problémában vagy nagyon, foglalkoztat ez a téma.
Tanács:
Ne foglalkozz olyan sokat azzal, hogy kicsi vagy nagy. Ez már nem fog nőni. Kis szerszámmal is lehet csodákat művelni, ha tudod használni. Addig fogsz ezen a dolgon lovagolni, hogy gátlásos leszel és még ez a kicsi se fog felállni.
Másik dolog zsák a foltját megtalálja. Tehát találd meg a hozzád való nőt, akinek ez a méret megfelel.
Tanács:
Ne foglalkozz olyan sokat azzal, hogy kicsi vagy nagy. Ez már nem fog nőni. Kis szerszámmal is lehet csodákat művelni, ha tudod használni. Addig fogsz ezen a dolgon lovagolni, hogy gátlásos leszel és még ez a kicsi se fog felállni.
Másik dolog zsák a foltját megtalálja. Tehát találd meg a hozzád való nőt, akinek ez a méret megfelel.
Így van. Nagyon is igazad van. Anno valamikor x évvel ezelőtt ketten hajtottunk egy nő kegyeiért. Ismertük egy mást a sráccal, sőt valamilyen szinten még barátok is voltunk illetve vagyunk. De mind a ketten akartuk azt a nőt. Lényegre térve a srác egy 22-s kaliberrel rendelkezett. Nem én néztem meg, de olyanok mondták, akik fogadásból lemérték. Én ezzel szemben az átlaghoz tartozok, amit a mai napig nem bánok, sőt. Na de a lényegre térve Én kellettem a nőnek. Hogy miért? Jó kérdés :-))). A srác bele volt betegedve. Ebből kifolyólag legalább is szerintem nem minden a nagy szerszám.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 07. péntek 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 07. péntek 18:48
Törölt felhasználó (7767)
Tökéletesen igazad van, egyik ismerősöm mindig azzal példálózik, hogy az övé kicsi, de mozgéony, fürge ám, mint a csík, és ezt nagyon értékeli a csajszija is, akinek, bár volt dolga már méretesebb fickókkal is, semmi gondot nem okoz ez, sőt - elmndása szerint-, sokkal érdekesebb, édesebb a klitoriális élvezése,tágabb világokat lát be egy pillanat alatt, harmonikusabb a kapcsolatuk, mint bármelyk eddig...
Szia Pammy!
Hááát nem tom. Én legalább is nem a barátairól ítélek meg valakit, hanem arról, hogy velem szemben milyen (korrekt, megbízható, lehet-e rá számítani stb.). A szexuális teljesítményről pedig mindig csak a partner tud megfelelően nyilatkozni nem, pedig az, aki pont élménybeszámolót tart róla.
Párkapcsolatban is lehet az ember nagyon sokszor magányos.
Pussssz!
Hááát nem tom. Én legalább is nem a barátairól ítélek meg valakit, hanem arról, hogy velem szemben milyen (korrekt, megbízható, lehet-e rá számítani stb.). A szexuális teljesítményről pedig mindig csak a partner tud megfelelően nyilatkozni nem, pedig az, aki pont élménybeszámolót tart róla.
Párkapcsolatban is lehet az ember nagyon sokszor magányos.
Pussssz!
Érdekes téma, csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy egy ember(férfi) szervezete 25 éves koráig folyamatosan fejlődik, növekedik, és ebbe a nemiszervének a mérete is beletartozik, persze nem olyan ütemben mint a serdülőkorban.
Hát egy puncihajszállal az átlag fölé számítható, de én már hallottam olyat az egyik barátnőmtől, hogy az ő férje fallosza hosszúságban két maroknyi és egy falás. Azóta is azon mulatok magamban, hogy a maroknyi aránylag könnyen lemérhető, de a többit falása válogatja. Azért megsaccoltuk, olyan 27 - 28 centis lehet a "drága".
Pammy Drága!
Az egész mondandómnak ez volt a lényege, csak úgy látom, hogy nem írtam le egyértelműen. Válaszolva kérdésedre, mind a kettőnkkel volt szexuális kapcsolata.
Az egész mondandómnak ez volt a lényege, csak úgy látom, hogy nem írtam le egyértelműen. Válaszolva kérdésedre, mind a kettőnkkel volt szexuális kapcsolata.
Tom baráTom!
Nagyon egyetértek veled. A megjelenés és a szöveg nagyon meghatározó.
Nagyon egyetértek veled. A megjelenés és a szöveg nagyon meghatározó.
Feleség: - Képzeld, az éjszaka azt álmodtam, hogy fütyi-kiállításon voltam.
- Volt ott 40 cm-es 50 000Ft-ért, a 30 centis 30 000-ért.
- Férj: Olyat is láttál, mint az enyém?
Feleség: - Igen, azokat tucatonként árulták 5 Ft-ért.
Másnap.
Férj: - Képzeld, én meg azt álmodtam, hogy punci-kiállításon voltam.
- Voltak olyan helyes kicsik 10 000 Ft-ért.
Feleség: - És olyat láttál, mint az enyém?
Férj: - Igen, abban rendezték a kiállítást.
- Volt ott 40 cm-es 50 000Ft-ért, a 30 centis 30 000-ért.
- Férj: Olyat is láttál, mint az enyém?
Feleség: - Igen, azokat tucatonként árulták 5 Ft-ért.
Másnap.
Férj: - Képzeld, én meg azt álmodtam, hogy punci-kiállításon voltam.
- Voltak olyan helyes kicsik 10 000 Ft-ért.
Feleség: - És olyat láttál, mint az enyém?
Férj: - Igen, abban rendezték a kiállítást.
- Te Erzsi, hát benne van-é mán, no?- kérdi János bá.
- E' nincs, te János.
- Akkor tapogasd meg, künn van-é.
- Itt sincs, te János.
-Hát, ha se künn nincsen, se benn nincsen, akkor ugyanbiza hol van, te Erzsi?
- E' nincs, te János.
- Akkor tapogasd meg, künn van-é.
- Itt sincs, te János.
-Hát, ha se künn nincsen, se benn nincsen, akkor ugyanbiza hol van, te Erzsi?
Én most hétvégén éltem át első szexuális élményemet (Szopás) és a csaj nem szereti a nagy farkat, mert az neki fáj. Egyébként nekem majdnem 17 évesen 16cm, és 4,5 vastag. Szerintem ez normális.
20cm, de nem vagyok sóher az ágyban, mindent megteszek a lánynak, amit kíván...de utánna neki kell nekem!
Valami felmérésben olvastam, hogy az átlag 15-16 cm..szerencsére nekem egész sok jutott(lentebb):
(Ez egy válasz Kain üzenetére (2005. 01. 15. szombat 02:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 15. szombat 02:29
20cm, de nem vagyok sóher az ágyban, mindent megteszek a lánynak, amit kíván...de utánna neki kell nekem!
17 leszek, és 17 hosszu, 4.5 széles és ez legalább nem topicos kamu szám! Amugy a CKM-es biz baz-ról is beszéltek régen azt én is olvastam azt hiszem 12-17-re irták az átlagot, a férfiak 90%ának ekkora, ebben benn van a 12 is csüggedésre smemi ok ;)
az enyém 8-cm az most milyen méret?
ja ez az ernyedt állapot,mielőtt még röhöhgnétek!!!!
vastagság számít és ahogy használod. persze nyilván legyen azért hossza, de nem az a lényeg.
Pétya kedves, miért, és hogyan titkoltad ilyen sikeresen, hogy te vagy az évtizedek óta üldözött Yeti? Mintha rémlenék, hogy írtad egyik topic-ban(nyersidézet): -Hogy is néznék ki csurdé, borotvált kukival a talpig bozontos testemen....vagy valami ilyesmi volt. Vagy talán azt más írta volna? Mindegy, ezzel a bozótból 12 centire kimeredő fütyivel csodákat lehet művelni minden gyengédségre áhítozó nuniban, mert így, kinézésre fürge, fitt "csávó"-nak saccolom, lenne csak itt, tudom, megemlegetné...
Nekem 18-5 de néha még ez is lötyög.
Kedves névnapomon született fórumostársam, azt nem írtad meg, hogy miben lötyög az a 18/5-ös házicsoda, mert én sok helyet ismerek, ahol nemhogy lötyögne, de igazán szűk járatban cuppogna, s jajonganál a kéjtől, ahogy fütyid kalapja megvetné karimáját, s pezsgősdugóként pukkanna a kijárat szorításában...elmenet...
(Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 03. 13. vasárnap 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 03. 13. vasárnap 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves Katica. Nekem ott "lötyög" ahová a legtöbben szetetik "rakni". Néha jólenne egy kicsit szükebb "garázst" is kipróbálni.

rilu

szitré
Petra O