Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"....Nem tudom mi a fenéből veszik a pasik hogy a nők odavannak a nagy farokért. Sok nő kipróbált nagyobb méretet, rájött hogy azért az nem annyira jó. Az okosabb nők meg tudják hogy mennyi fér be, mennyi a felesleg. Más kérdés hogy egyes pózokba egy-egy centi jól jön. De nem ettől függ a jó szex!...."
"....Jó lenne ha rájönnétek nem mérni kell, hanem használni azt ami van, rájönni hogy m hogy jó egy nőnek és nem azt hinni hogy ez ennyire sarokpont az életben..."
"...Egy átlagos méretű pénisz nagy örömet tud okozni. Ez pont.. Csak férfi legyen a végén... "
"...szerintem nincs az a nagy fasz aminél nem lehet nagyobb,de nincs olyan kicsi sem ami nem lehet elég ez mind technika függő..."
"... lányoknak ennek elégnek kell lennie persze az adott lánytól és a póztól is függ ,hogy mikkor ,mi és hogyan jó..."

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 97 98 99 100 101 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2639   2008. 12. 16. kedd 08:56
dogdog dogdog
Nem tudom...nekem 19/5-ös van és nehezen tudom elképzelni, hogy a feleségemet valaki egy mondjuk 14-el letudná rendezni alaposan.....bár smile )
#2638   2008. 12. 16. kedd 08:07
oregfarkas oregfarkas
Szerintem az atlag olyan 12-14 korul van, de igaz a kemenyseg baromira fontos...
Kolunbozo puncikba kulonbozo meretu farkak kellenek szoval biztos mindenki talal maganak valot...
#2637   2008. 12. 15. hétfő 21:57
Ranger.25 Ranger.25
fingom nincs mi az a "pontvadászat"..
láttam többször, hogy ADMIN erre hivatkozik mikot töröl, fenyít stb..
goldengate-nek ez a része előttem nem ismert nem is érdekel..
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 12. 15. hétfő 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 15. hétfő 16:48
....ha nem érdekel, akkor biztosan a pontvadászat miatt érezted fontosnak ezt közölni!? smile
#2636   2008. 12. 15. hétfő 19:38
Janó0117 Janó0117
még mindig jobb egy 14 centis ami áll mint egy puha 30-as
#2635   2008. 12. 15. hétfő 18:26
Fém_fatál Fém_fatál
"Mondjuk, szerintem, ha a férfi-kívánságok valóra válnának, akkor kihalna az emberiség."

Ezt kiegészíteném azzal, hogy a kihalás előtt iszonyat nagy mellű nők és hatalmas farkú pasik rohangálnának körbe-körbe az utcákon, és nem tudnák eldönteni, hogy valójában ki szalad ki elől. smile
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2008. 12. 15. hétfő 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 15. hétfő 18:04
Ez kivesézve, jöhet a "Milyen az átlagos férfinyelv?" topic nyes

Na jó, csak vicc volt. Azt hiszem, a fütyi mérete olyan nekünk, férfiaknak, mint a nőknek a mell kérdése. Csak kevesek elégedettek igazán magukkal. Mondjuk, szerintem, ha a férfi-kívánságok valóra válnának, akkor kihalna az emberiség. A meggondolatlanul megalomán módon kívánt 25-30 centis, 8-10 centi vastag lőcsőket kevés nő engedné magába ... smile
#2634   2008. 12. 15. hétfő 18:04
Nyúlmedve Nyúlmedve
Ez kivesézve, jöhet a "Milyen az átlagos férfinyelv?" topic nyes

Na jó, csak vicc volt. Azt hiszem, a fütyi mérete olyan nekünk, férfiaknak, mint a nőknek a mell kérdése. Csak kevesek elégedettek igazán magukkal. Mondjuk, szerintem, ha a férfi-kívánságok valóra válnának, akkor kihalna az emberiség. A meggondolatlanul megalomán módon kívánt 25-30 centis, 8-10 centi vastag lőcsőket kevés nő engedné magába ... smile
#2633   2008. 12. 15. hétfő 16:48
T-A-M T-A-M VIP
....ha nem érdekel, akkor biztosan a pontvadászat miatt érezted fontosnak ezt közölni!? smile
(Ez egy válasz NICK_33 üzenetére (2008. 12. 15. hétfő 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 15. hétfő 15:43
Ki a afrancot érdekel az hogy kinek mekkora a pöcse???
#2632   2008. 12. 15. hétfő 16:07
NICK_33 NICK_33
#2631   2008. 12. 15. hétfő 15:51
Fém_fatál Fém_fatál
Hát, velünk együtt 3519 embert biztosan. smile
(Ez egy válasz NICK_33 üzenetére (2008. 12. 15. hétfő 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 15. hétfő 15:43
#2630   2008. 12. 15. hétfő 15:43
NICK_33 NICK_33
#2629   2008. 12. 15. hétfő 15:32
X Törölt felhasználó (345651)
az átlag kb 16 cm smile de nem az enyém mert az több smile )
#2628   2008. 12. 14. vasárnap 16:17
Tyfoon Tyfoon
nekem sajnos nagyon kicsi a kukim :(((((
#2627   2008. 12. 13. szombat 22:29
Tetti Tetti
Hát mivel látom hogy hogy sok itt a méreteivel kapcsolatban kétségekkel küzködő fórumozó gondoltam elmesélem az én történetemet. Én egy 15 centis szerszámmal rendelkezem ami nem is túl vastag. Átlagos mondhatnánk, de sajnos mint tudjuk "a cerka olyan mint a fotó negatív, ha fényt kap elromlik" smile és hát sajnos ez enyémre az különösem igaz, ha nem érzem magam jól az adott szituban simán összeugrik 4-5 centisre ami a sportos testalkatom 180/90 mellett igen viccesen tud kinézni. Fiatal koromban so sok kudarcom is volt ez miatt edzések után kaptam egy két furcsa tekintetet a tusolóban a srácoktól akiknek persze nem fogom megmagyarázni hogy figyu, ha feláll egész normális mérete... smile Viszont kb 17 éves koromban összejöttem egy baromi jó alakú csinos lánnyal (mondanom sem kell hogy nagyon paráztam az első szextől) de aztán minden jól alakult, és késöbb rájöttem hogy csaj eléggé szeret meztelenkedni, és rá akart venni hogy menjünk együtt nudira. persze be voltam fosva, de mivel megnyugtatott a tudat hogy egy ilyen jo csaj velem akar mutatkozni meztelenül hát elmentem. És azután megváltozott minden. Ott kint a strandon rájöttem hogy kismillió hozzám hasonló adottságú férfi van, persze vannak a méteres pájszerrel megáldott fiatalok akik csorgatják a nyálukat a csajodra de azokkal nem foglalkoztam. Rengeteget jártunk ki a lánnyal oda, szexeltünk a bokorban, jóléreztünk magunkat, és teljesen levetettem a görcseimet. Azóta talán énis magamutogató lettem egy kicsit, és mivel nicns a para, a cerka is jólérzi magát és alapállapotban is sokkal méretesebb, tusolóban is reflexből dobom le a gatyát, és nem zavar. Szexben pedig végképp nem zavar a lányok akik el tudnak hüvelyből élvezni azok velem is eltudnak sőtt volt akinek velem sikerült először. volt olyan lány akinek kicsinek bizonyultam, de volt olyan is akinek nem tudtam betenni csak félig, adottság kérdése. És jó techinkával ki lehet hozni a maximumot. Csk azt tudom javasolni mindenkinek hogy legjobb védekezés a támadás, ha ha nem 25 centis akkor is mutasd meg mindnekinek, mert akkro fogod te is elfogadni, és ez amugy sem a a legfontosabb dolgok egyike
#2626   2008. 11. 15. szombat 16:14
fütyike fütyike
Szerintem a nevem elmond mindent (ami vagy igaz vagy nem de az biztos) hawaii
Én találkoztam olyan nővel aki 1x üen irtózott a dorongtól, de volt olyan is aki azt mondta hogy 20 cm alatt nem beszélünk faszról. Erre is van egy aranyos történetem:

Az igazat megvallva 11 lányt szórakoztattam egyedül aznap este (discóba készültünk) amikor is még a lakásba voltunk természetesen elkezdtek kóstólgatni a lányok úgy finomat persze nem komolyan mert a mostanra feleségem is ott volt akivel már együtt jártunk vagy hogy is hívtuk wink
A történethez hozzátartozik, hogy nem éppen kicsi az orrom ezt még az ipari iskolában többx is megjegyezték finom kis jelzőkkel illetek mint : duda;tülök;hefti;nózi; és még igen sok találó ám sértő megjegyzést kaptam rá. amit nem volt 1x ü feldolgoznom. A történet lényege , hogy az egyik lány megkérdezte tőlem: igaz-e az információja és valóban akinek nagy az orra annak nagy a cerkája is ? Amikor is hirtelen felindulásból azt a frappáns választ adtam neki hogy : ez nézőpont kérdése 10 cm hez képest nagy de 40 cm hez képest kicsi. Mondanom se kell mindenki nevetett. Drága kedvesem meg pironkodott, Ő tudta az igazat wink
#2625   2008. 11. 15. szombat 08:01
MmePrune MmePrune VIP Admin
nincs vége, mert szerencsére jönnek új fórumozók, akiket még meg kell erősítenünk abban, hogy a péniszük átlagon felüli wink
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 11. 14. péntek 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 14. péntek 18:22
olvasok szinte minden topicot. de ez különösen uncsi nyes
de ennél többet ez már nem ér meg. ki volt jelentve hogy 16cm hossz és 13cm kerület az átlagos fasz (vagy mittudomén) akkor ezzel mér nincs vége? wink
#2624   2008. 11. 14. péntek 18:22
yanee84 yanee84
olvasok szinte minden topicot. de ez különösen uncsi nyes
de ennél többet ez már nem ér meg. ki volt jelentve hogy 16cm hossz és 13cm kerület az átlagos fasz (vagy mittudomén) akkor ezzel mér nincs vége? wink
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 11. 14. péntek 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 14. péntek 14:22
érthető, hogy lassan unalmas a topic...

Gyanítom, hogy a létrejöttének a célja az lehetett, hogy "megnyugtassa" a nem túl nagy mérettel rendelkezőket és némi önbizalmat adjon nekik.
Hogy sikerült-e az kinek-kinek saját értelmezésén múlik...

Nyilván Te is Foglalkoztál a témával, hisz Olvasod, sőt Írtál is a topikba... smile
#2623   2008. 11. 14. péntek 14:22
T-A-M T-A-M VIP
érthető, hogy lassan unalmas a topic...

Gyanítom, hogy a létrejöttének a célja az lehetett, hogy "megnyugtassa" a nem túl nagy mérettel rendelkezőket és némi önbizalmat adjon nekik.
Hogy sikerült-e az kinek-kinek saját értelmezésén múlik...

Nyilván Te is Foglalkoztál a témával, hisz Olvasod, sőt Írtál is a topikba... smile
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 11. 14. péntek 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 14. péntek 13:39
kicsit önisméttlő ez a topic, nem??? hónapok óta ugyanaz megy:
-nem a hossz a lényeg, a vastagság jobban számít
-találjuk meg a hozzávaló puncit
-adatok az átlagosnak vélt faszról
-egyes nyomik közlik a sajátjuk méretét
-a kisfarkúak ne keseredjenek el
-a nagyfarkúak mondják h néha nem jó mert:fáj a csajnak, nincs anál

kb ennyi a topic. sok újat nem mutat. de ha valakinek ez kell, akkor nyugodtan írja le a véleményét.
szerintem azzal senki nem megy semmire, hogy megtudja,h mekkora az átlagos, vagy mekkora a másé(vagy más mekkorát tud hazudni...). attól még az övé nem lesz se kisebb, se nagyobb! főleg nem lesz nagyobb a szexuális teljesítménye ettől senkinek.
#2622   2008. 11. 14. péntek 13:39
yanee84 yanee84
kicsit önisméttlő ez a topic, nem??? hónapok óta ugyanaz megy:
-nem a hossz a lényeg, a vastagság jobban számít
-találjuk meg a hozzávaló puncit
-adatok az átlagosnak vélt faszról
-egyes nyomik közlik a sajátjuk méretét
-a kisfarkúak ne keseredjenek el
-a nagyfarkúak mondják h néha nem jó mert:fáj a csajnak, nincs anál

kb ennyi a topic. sok újat nem mutat. de ha valakinek ez kell, akkor nyugodtan írja le a véleményét.
szerintem azzal senki nem megy semmire, hogy megtudja,h mekkora az átlagos, vagy mekkora a másé(vagy más mekkorát tud hazudni...). attól még az övé nem lesz se kisebb, se nagyobb! főleg nem lesz nagyobb a szexuális teljesítménye ettől senkinek.
#2621   2008. 11. 14. péntek 12:03
stili stili
A legtöbb nőnek nem a hossz számít, de ha túl hosszú az elég sok gondot tud okozni. Tapasztalatból tudom hogy sok nőnek a hossz nagy problémát tud okozni, nekem 19 cm van de a legtöbb nőnek már ez is gondot tud okozni főleg néhány pózban kell ügyelni mennyire nyomja az ember, mert a nő nem az élvezettől fog sikítani.
Volt már rá példa hogy ezért szakított velem, mert túl nagy volt neki.
#2620   2008. 11. 13. csütörtök 23:43
mesmes mesmes
Egy ksi statisztika: az ANSELL RESEARCH - The Penis Size Survey (2001) felmérése szerint 12.6 cm az átlagos kerület. A hossz pedig 14.9 cm.
http://www.sizesurvey.com/result.html szerint ernyedten 8,5 hosszú, erktálva 16, 12,7 a kerület és a makk hossza 3,9.

... 97 98 99 100 101 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: rilu rilu
Nyitás ideje: 2004. 09. 13. hétfő
Üzenetek: 4599db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 03. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!