Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"....Nem tudom mi a fenéből veszik a pasik hogy a nők odavannak a nagy farokért. Sok nő kipróbált nagyobb méretet, rájött hogy azért az nem annyira jó. Az okosabb nők meg tudják hogy mennyi fér be, mennyi a felesleg. Más kérdés hogy egyes pózokba egy-egy centi jól jön. De nem ettől függ a jó szex!...."
"....Jó lenne ha rájönnétek nem mérni kell, hanem használni azt ami van, rájönni hogy m hogy jó egy nőnek és nem azt hinni hogy ez ennyire sarokpont az életben..."
"...Egy átlagos méretű pénisz nagy örömet tud okozni. Ez pont.. Csak férfi legyen a végén... "
"...szerintem nincs az a nagy fasz aminél nem lehet nagyobb,de nincs olyan kicsi sem ami nem lehet elég ez mind technika függő..."
"... lányoknak ennek elégnek kell lennie persze az adott lánytól és a póztól is függ ,hogy mikkor ,mi és hogyan jó..."

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 79 80 81 82 83 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2996   2009. 10. 28. szerda 22:16
Fögenyó Fögenyó
Úgy veszem észre, te műszaki ember vagy. vigyor
(Ez egy válasz farock86 üzenetére (2009. 10. 27. kedd 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 27. kedd 10:52
enyém 155 hosszú és 45 átmérő. Barátnőm megvan vele elégedve. DE szerinte nem az a lényeg, hanem hogy tudod használni.
#2995   2009. 10. 27. kedd 10:52
farock86 farock86
enyém 155 hosszú és 45 átmérő. Barátnőm megvan vele elégedve. DE szerinte nem az a lényeg, hanem hogy tudod használni.
#2994   2009. 10. 26. hétfő 23:50
X Törölt felhasználó (33028)
az alap állapot mérete? az engem aztán nem érdekel.
az már sokkal inkább, h ne lógjon rajta a bőr mintha 3 mérettel nagyobbat választott volna rá.
de téged miért érdekel, h akkor mekkora???? áh, nem értem én ezt.... vagyis önmagában az egészet nem.
csak ismételni tudnám, amit korábban írtam ide.
(Ez egy válasz Zoli... üzenetére (2009. 10. 24. szombat 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 24. szombat 16:28
Sziasztok!

Enyém 15,5-16cm és 4cm az átmérő. Nem mondom, hogy óriási, de azért túl kicsinek sem érzem.

Engem az érdekelne (főként lányoktól), hogy mit gondolnak "alap állapotról", amikor nem áll a szerszám. Mert enyém például (saját véleményem szerint) elég kicsit, olyan 5-6cm körüli.

Zoli
#2993   2009. 10. 25. vasárnap 18:37
bazzeg bazzeg
mi meg a jo nagy kemény csöcsöket szeretjük és a mély torkokat és a szük puncit ... naés? nyes nekik is had legyen már igényük nyes
#2992   2009. 10. 25. vasárnap 11:16
csakegysrácc csakegysrácc
Oh igazad van, habár nem értem miért nem mutatja...
http://www.nlxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx (kimoderálva a link elérhetősége)
íme ez már tuti jó...

(Idegen honlapot belinkelni TILOS! legközelebb tiltalak miatta!) :tom felkialtas
ejnye1
#2991   2009. 10. 24. szombat 16:28
Zoli... Zoli...
Sziasztok!

Enyém 15,5-16cm és 4cm az átmérő. Nem mondom, hogy óriási, de azért túl kicsinek sem érzem.

Engem az érdekelne (főként lányoktól), hogy mit gondolnak "alap állapotról", amikor nem áll a szerszám. Mert enyém például (saját véleményem szerint) elég kicsit, olyan 5-6cm körüli.

Zoli
#2990   2009. 10. 24. szombat 08:08
X Törölt felhasználó (456431)
Ahogyan a pénisznek, úgy a vaginának is van mérete. Így szerintem sokkal fontosabb a párosítás. Nekem két barátnőm volt eddig és még az elsőnél semmi gondom nem volt, minden további gond nélkül tudtunk szeretkezni, addig, a második barátnőmnél eleinte gyakran fájt. Még utána se tudta mindig elengedni magát, pedig én sok mindent megtettem ezért lookaround
Nekem amúgy 20/5,5 cm-es.
#2989   2009. 10. 24. szombat 01:06
Vastagabb mint 5 cm és kevés voltál neki? De rossz:/... nehéz dolga lehet pasik terén...
#2988   2009. 10. 23. péntek 19:08
kkkrrr888 kkkrrr888
Az enyém:
16-17cm hossz
5-5,5cm átmérő.
Sokan panaszkodnak, hogy miért van kis cerkájuk, én meg azért mert túl vastag! Hát netudjátok meg mennyi munkámból sikerült normálisan szexelni egy szüz csajal...3-4nap kemény ujjazás. 1-2-3 ujjal. Ez van.-.-
#2987   2009. 10. 21. szerda 10:40
dior22 dior22
nekem is kb ekkora és eddig nem volt rá panasz,pedig azt hittem.tud használni figyeljél a párodra kényeztessed.simogasd mert ez is fontos!.
(Ez egy válasz shyheim üzenetére (2009. 10. 20. kedd 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 20. kedd 18:06
Nekem 15cm és 4,t cm vastag, nem a legnagyobb de sok csajom volt már és nem panaszkodott egyik sem, ugyhogy ne nagyon foglalkozzatok ezekkel a méret próblémákkal mert aki még mindig ezzel foglalkozik annak sosem lesz normális csaja!!!
#2986   2009. 10. 21. szerda 04:41
Ndeer Ndeer
az biztos nyes nehezen férne el egy férfi nadrágjában egy 3-4méteres szerszám nyes viszont még mindig ottvannak pl a lovak, azt ne mondd hogy istállóban sem szeretnek dugni a csajok nyes nyes
#2985   2009. 10. 20. kedd 18:06
shyheim shyheim
Nekem 15cm és 4,t cm vastag, nem a legnagyobb de sok csajom volt már és nem panaszkodott egyik sem, ugyhogy ne nagyon foglalkozzatok ezekkel a méret próblémákkal mert aki még mindig ezzel foglalkozik annak sosem lesz normális csaja!!!
#2984   2009. 10. 20. kedd 00:22
Ndeer Ndeer
Azt tudod ám, hogy pl. a kék bálna is emlős.. nyes Főemlősök között valószínűleg valóban az ember viszi a pálmát smile
#2983   2009. 10. 19. hétfő 22:37
Akkor jól gondoltam...csak szeretek biztosra menni smile (mellesleg még nem hallottam ebben a formájában: )
#2982   2009. 10. 19. hétfő 22:03
bazzeg bazzeg
fagyizás= nyalás nyes
(Ez egy válasz csakegysrácc üzenetére (2009. 10. 19. hétfő 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 19. hétfő 21:40
Azért a mell egész más...ez az egymarok szabály érdekes nyes , vhol már olvastam de azt nem hogy ez elvileg jónak számít...mert tegyük fel van egy lapát kezü faszi egy átlagos dákóval, na annak tuti nem fog kilógni a makkja nyes ...nekem mondjuk kilóg habár pasas létemre nincsenek túl nagy kezeim...
Lehet hülye kérdés de "fagyizás" alatt mit értesz konkrétan? smile
#2981   2009. 10. 19. hétfő 21:40
Azért a mell egész más...ez az egymarok szabály érdekes nyes , vhol már olvastam de azt nem hogy ez elvileg jónak számít...mert tegyük fel van egy lapát kezü faszi egy átlagos dákóval, na annak tuti nem fog kilógni a makkja nyes ...nekem mondjuk kilóg habár pasas létemre nincsenek túl nagy kezeim...
Lehet hülye kérdés de "fagyizás" alatt mit értesz konkrétan? smile
#2980   2009. 10. 19. hétfő 10:08
bazzeg bazzeg
Senki sem azt kapja amire számitott és a Nöknek is van méret gondjuk csak nekik a mellükkel kapcsolatban .
Hiddel ha nem lankadt puhapöccsel állsz a Nő elött mikor letoltad a nadrágod akkor már nyert ügyed van .
Mind a két nemnél érvényes az "egymarok szabály " ergo ha egy mell kitölti a markod akkor az már jó és ha marokra fogod a farkad és a makkod kilóg akkor az bármelyik Nőnek meg fog felelni .
Ez lehet furán hangzik de ez tény, lehet egyénenként változik ,de ettöl még az .
(Ez egy válasz csakegysrácc üzenetére (2009. 10. 18. vasárnap 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 18. vasárnap 23:31
A végét úgy értettem hogy azokon a hsz-eken kívül amik az életkedvemet a béka segge alá teszik - ezeken (mármint a 6-7 cm átmérőjü dákókon) jókat lehet nevetni, szóval vicces smile . Érted...
Különben értem én, na de tegyük fel minden rendben aztán eljutok egy lánnyal odáig és netán nem azt kapja amire számított :/...elég rossz ilyenbe belegondolni hogy pusztán a farkam miatt nem tudok vkinek megfelelni:/...
#2979   2009. 10. 19. hétfő 09:36
X Törölt felhasználó (421345)
Jelenlegi barátom kis kukival rendelkezik (13 cm), de esküszöm, hogy ilzen jó még nem volt senkivel. Fantasztikus milyeneket tudunk élvezni, gzőyünk lepedőt cserélni.
#2978   2009. 10. 18. vasárnap 23:31
A végét úgy értettem hogy azokon a hsz-eken kívül amik az életkedvemet a béka segge alá teszik - ezeken (mármint a 6-7 cm átmérőjü dákókon) jókat lehet nevetni, szóval vicces smile . Érted...
Különben értem én, na de tegyük fel minden rendben aztán eljutok egy lánnyal odáig és netán nem azt kapja amire számított :/...elég rossz ilyenbe belegondolni hogy pusztán a farkam miatt nem tudok vkinek megfelelni:/...
#2977   2009. 10. 18. vasárnap 18:19
Ebele: olyan csajokat keressek akik ugyan azt akarják mint én?? Az kicsit furcsa lenne mivel ideális pénisz 17 alatt nincs (haha smile ) Különben meg értettem... amúgy meg elhiszem hogy elég az átlagos a baj csak ott van hogy "elég"...ergó mégsem az igazi, azért ez kicsit lelohasztó :/. Különben átlagos méreteim vannak(15/4,75)...meg hogyha a vastagság számít miért mindenki a hosszal van elfoglalva:/...elgondolkodtató ez az egész, talán már túl sokat agyalok ezeken sőt biztos smile ). Ettől függetlenül nagyon jókat lehet kacagni ezeken a 6-7 centi átmérőkön xDD.

... 79 80 81 82 83 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: rilu rilu
Nyitás ideje: 2004. 09. 13. hétfő
Üzenetek: 4596db
Utolsó üzenet: 2025. 02. 22. szombat

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!