Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"....Nem tudom mi a fenéből veszik a pasik hogy a nők odavannak a nagy farokért. Sok nő kipróbált nagyobb méretet, rájött hogy azért az nem annyira jó. Az okosabb nők meg tudják hogy mennyi fér be, mennyi a felesleg. Más kérdés hogy egyes pózokba egy-egy centi jól jön. De nem ettől függ a jó szex!...."
"....Jó lenne ha rájönnétek nem mérni kell, hanem használni azt ami van, rájönni hogy m hogy jó egy nőnek és nem azt hinni hogy ez ennyire sarokpont az életben..."
"...Egy átlagos méretű pénisz nagy örömet tud okozni. Ez pont.. Csak férfi legyen a végén... "
"...szerintem nincs az a nagy fasz aminél nem lehet nagyobb,de nincs olyan kicsi sem ami nem lehet elég ez mind technika függő..."
"... lányoknak ennek elégnek kell lennie persze az adott lánytól és a póztól is függ ,hogy mikkor ,mi és hogyan jó..."

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 79 80 81 82 83 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2996   2009. 10. 28. szerda 22:16
Fögenyó Fögenyó
Úgy veszem észre, te műszaki ember vagy. vigyor
(Ez egy válasz farock86 üzenetére (2009. 10. 27. kedd 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 27. kedd 10:52
enyém 155 hosszú és 45 átmérő. Barátnőm megvan vele elégedve. DE szerinte nem az a lényeg, hanem hogy tudod használni.
#2995   2009. 10. 27. kedd 10:52
farock86 farock86
enyém 155 hosszú és 45 átmérő. Barátnőm megvan vele elégedve. DE szerinte nem az a lényeg, hanem hogy tudod használni.
#2994   2009. 10. 26. hétfő 23:50
X Törölt felhasználó (33028)
az alap állapot mérete? az engem aztán nem érdekel.
az már sokkal inkább, h ne lógjon rajta a bőr mintha 3 mérettel nagyobbat választott volna rá.
de téged miért érdekel, h akkor mekkora???? áh, nem értem én ezt.... vagyis önmagában az egészet nem.
csak ismételni tudnám, amit korábban írtam ide.
(Ez egy válasz Zoli... üzenetére (2009. 10. 24. szombat 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 24. szombat 16:28
Sziasztok!

Enyém 15,5-16cm és 4cm az átmérő. Nem mondom, hogy óriási, de azért túl kicsinek sem érzem.

Engem az érdekelne (főként lányoktól), hogy mit gondolnak "alap állapotról", amikor nem áll a szerszám. Mert enyém például (saját véleményem szerint) elég kicsit, olyan 5-6cm körüli.

Zoli
#2993   2009. 10. 25. vasárnap 18:37
bazzeg bazzeg
mi meg a jo nagy kemény csöcsöket szeretjük és a mély torkokat és a szük puncit ... naés? nyes nekik is had legyen már igényük nyes
#2992   2009. 10. 25. vasárnap 11:16
csakegysrácc csakegysrácc
Oh igazad van, habár nem értem miért nem mutatja...
http://www.nlxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx (kimoderálva a link elérhetősége)
íme ez már tuti jó...

(Idegen honlapot belinkelni TILOS! legközelebb tiltalak miatta!) :tom felkialtas
ejnye1
#2991   2009. 10. 24. szombat 16:28
Zoli... Zoli...
Sziasztok!

Enyém 15,5-16cm és 4cm az átmérő. Nem mondom, hogy óriási, de azért túl kicsinek sem érzem.

Engem az érdekelne (főként lányoktól), hogy mit gondolnak "alap állapotról", amikor nem áll a szerszám. Mert enyém például (saját véleményem szerint) elég kicsit, olyan 5-6cm körüli.

Zoli
#2990   2009. 10. 24. szombat 08:08
X Törölt felhasználó (456431)
Ahogyan a pénisznek, úgy a vaginának is van mérete. Így szerintem sokkal fontosabb a párosítás. Nekem két barátnőm volt eddig és még az elsőnél semmi gondom nem volt, minden további gond nélkül tudtunk szeretkezni, addig, a második barátnőmnél eleinte gyakran fájt. Még utána se tudta mindig elengedni magát, pedig én sok mindent megtettem ezért lookaround
Nekem amúgy 20/5,5 cm-es.
#2989   2009. 10. 24. szombat 01:06
Vastagabb mint 5 cm és kevés voltál neki? De rossz:/... nehéz dolga lehet pasik terén...
#2988   2009. 10. 23. péntek 19:08
kkkrrr888 kkkrrr888
Az enyém:
16-17cm hossz
5-5,5cm átmérő.
Sokan panaszkodnak, hogy miért van kis cerkájuk, én meg azért mert túl vastag! Hát netudjátok meg mennyi munkámból sikerült normálisan szexelni egy szüz csajal...3-4nap kemény ujjazás. 1-2-3 ujjal. Ez van.-.-
#2987   2009. 10. 21. szerda 10:40
dior22 dior22
nekem is kb ekkora és eddig nem volt rá panasz,pedig azt hittem.tud használni figyeljél a párodra kényeztessed.simogasd mert ez is fontos!.
(Ez egy válasz shyheim üzenetére (2009. 10. 20. kedd 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 20. kedd 18:06
Nekem 15cm és 4,t cm vastag, nem a legnagyobb de sok csajom volt már és nem panaszkodott egyik sem, ugyhogy ne nagyon foglalkozzatok ezekkel a méret próblémákkal mert aki még mindig ezzel foglalkozik annak sosem lesz normális csaja!!!
#2986   2009. 10. 21. szerda 04:41
Ndeer Ndeer
az biztos nyes nehezen férne el egy férfi nadrágjában egy 3-4méteres szerszám nyes viszont még mindig ottvannak pl a lovak, azt ne mondd hogy istállóban sem szeretnek dugni a csajok nyes nyes
#2985   2009. 10. 20. kedd 18:06
shyheim shyheim
Nekem 15cm és 4,t cm vastag, nem a legnagyobb de sok csajom volt már és nem panaszkodott egyik sem, ugyhogy ne nagyon foglalkozzatok ezekkel a méret próblémákkal mert aki még mindig ezzel foglalkozik annak sosem lesz normális csaja!!!
#2984   2009. 10. 20. kedd 00:22
Ndeer Ndeer
Azt tudod ám, hogy pl. a kék bálna is emlős.. nyes Főemlősök között valószínűleg valóban az ember viszi a pálmát smile
#2983   2009. 10. 19. hétfő 22:37
Akkor jól gondoltam...csak szeretek biztosra menni smile (mellesleg még nem hallottam ebben a formájában: )
#2982   2009. 10. 19. hétfő 22:03
bazzeg bazzeg
fagyizás= nyalás nyes
(Ez egy válasz csakegysrácc üzenetére (2009. 10. 19. hétfő 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 19. hétfő 21:40
Azért a mell egész más...ez az egymarok szabály érdekes nyes , vhol már olvastam de azt nem hogy ez elvileg jónak számít...mert tegyük fel van egy lapát kezü faszi egy átlagos dákóval, na annak tuti nem fog kilógni a makkja nyes ...nekem mondjuk kilóg habár pasas létemre nincsenek túl nagy kezeim...
Lehet hülye kérdés de "fagyizás" alatt mit értesz konkrétan? smile
#2981   2009. 10. 19. hétfő 21:40
Azért a mell egész más...ez az egymarok szabály érdekes nyes , vhol már olvastam de azt nem hogy ez elvileg jónak számít...mert tegyük fel van egy lapát kezü faszi egy átlagos dákóval, na annak tuti nem fog kilógni a makkja nyes ...nekem mondjuk kilóg habár pasas létemre nincsenek túl nagy kezeim...
Lehet hülye kérdés de "fagyizás" alatt mit értesz konkrétan? smile
#2980   2009. 10. 19. hétfő 10:08
bazzeg bazzeg
Senki sem azt kapja amire számitott és a Nöknek is van méret gondjuk csak nekik a mellükkel kapcsolatban .
Hiddel ha nem lankadt puhapöccsel állsz a Nő elött mikor letoltad a nadrágod akkor már nyert ügyed van .
Mind a két nemnél érvényes az "egymarok szabály " ergo ha egy mell kitölti a markod akkor az már jó és ha marokra fogod a farkad és a makkod kilóg akkor az bármelyik Nőnek meg fog felelni .
Ez lehet furán hangzik de ez tény, lehet egyénenként változik ,de ettöl még az .
(Ez egy válasz csakegysrácc üzenetére (2009. 10. 18. vasárnap 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 18. vasárnap 23:31
A végét úgy értettem hogy azokon a hsz-eken kívül amik az életkedvemet a béka segge alá teszik - ezeken (mármint a 6-7 cm átmérőjü dákókon) jókat lehet nevetni, szóval vicces smile . Érted...
Különben értem én, na de tegyük fel minden rendben aztán eljutok egy lánnyal odáig és netán nem azt kapja amire számított :/...elég rossz ilyenbe belegondolni hogy pusztán a farkam miatt nem tudok vkinek megfelelni:/...
#2979   2009. 10. 19. hétfő 09:36
X Törölt felhasználó (421345)
Jelenlegi barátom kis kukival rendelkezik (13 cm), de esküszöm, hogy ilzen jó még nem volt senkivel. Fantasztikus milyeneket tudunk élvezni, gzőyünk lepedőt cserélni.
#2978   2009. 10. 18. vasárnap 23:31
A végét úgy értettem hogy azokon a hsz-eken kívül amik az életkedvemet a béka segge alá teszik - ezeken (mármint a 6-7 cm átmérőjü dákókon) jókat lehet nevetni, szóval vicces smile . Érted...
Különben értem én, na de tegyük fel minden rendben aztán eljutok egy lánnyal odáig és netán nem azt kapja amire számított :/...elég rossz ilyenbe belegondolni hogy pusztán a farkam miatt nem tudok vkinek megfelelni:/...
#2977   2009. 10. 18. vasárnap 18:19
Ebele: olyan csajokat keressek akik ugyan azt akarják mint én?? Az kicsit furcsa lenne mivel ideális pénisz 17 alatt nincs (haha smile ) Különben meg értettem... amúgy meg elhiszem hogy elég az átlagos a baj csak ott van hogy "elég"...ergó mégsem az igazi, azért ez kicsit lelohasztó :/. Különben átlagos méreteim vannak(15/4,75)...meg hogyha a vastagság számít miért mindenki a hosszal van elfoglalva:/...elgondolkodtató ez az egész, talán már túl sokat agyalok ezeken sőt biztos smile ). Ettől függetlenül nagyon jókat lehet kacagni ezeken a 6-7 centi átmérőkön xDD.

... 79 80 81 82 83 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: rilu rilu
Nyitás ideje: 2004. 09. 13. hétfő
Üzenetek: 4596db
Utolsó üzenet: 2025. 02. 22. szombat

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!