Úgy veszem észre, te műszaki ember vagy.
(Ez egy válasz farock86 üzenetére (2009. 10. 27. kedd 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 27. kedd 10:52

enyém 155 hosszú és 45 átmérő. Barátnőm megvan vele elégedve. DE szerinte nem az a lényeg, hanem hogy tudod használni.
enyém 155 hosszú és 45 átmérő. Barátnőm megvan vele elégedve. DE szerinte nem az a lényeg, hanem hogy tudod használni.
az alap állapot mérete? az engem aztán nem érdekel.
az már sokkal inkább, h ne lógjon rajta a bőr mintha 3 mérettel nagyobbat választott volna rá.
de téged miért érdekel, h akkor mekkora???? áh, nem értem én ezt.... vagyis önmagában az egészet nem.
csak ismételni tudnám, amit korábban írtam ide. (Ez egy válasz Zoli... üzenetére (2009. 10. 24. szombat 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 24. szombat 16:28
az már sokkal inkább, h ne lógjon rajta a bőr mintha 3 mérettel nagyobbat választott volna rá.
de téged miért érdekel, h akkor mekkora???? áh, nem értem én ezt.... vagyis önmagában az egészet nem.
csak ismételni tudnám, amit korábban írtam ide. (Ez egy válasz Zoli... üzenetére (2009. 10. 24. szombat 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Enyém 15,5-16cm és 4cm az átmérő. Nem mondom, hogy óriási, de azért túl kicsinek sem érzem.
Engem az érdekelne (főként lányoktól), hogy mit gondolnak "alap állapotról", amikor nem áll a szerszám. Mert enyém például (saját véleményem szerint) elég kicsit, olyan 5-6cm körüli.
Zoli
Enyém 15,5-16cm és 4cm az átmérő. Nem mondom, hogy óriási, de azért túl kicsinek sem érzem.
Engem az érdekelne (főként lányoktól), hogy mit gondolnak "alap állapotról", amikor nem áll a szerszám. Mert enyém például (saját véleményem szerint) elég kicsit, olyan 5-6cm körüli.
Zoli
mi meg a jo nagy kemény csöcsöket szeretjük és a mély torkokat és a szük puncit ... naés?
nekik is had legyen már igényük

Oh igazad van, habár nem értem miért nem mutatja...
http://www.nlxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx (kimoderálva a link elérhetősége)
íme ez már tuti jó...
(Idegen honlapot belinkelni TILOS! legközelebb tiltalak miatta!) :tom
http://www.nlxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx (kimoderálva a link elérhetősége)
íme ez már tuti jó...
(Idegen honlapot belinkelni TILOS! legközelebb tiltalak miatta!) :tom

Sziasztok!
Zoli
Zoli
Ahogyan a pénisznek, úgy a vaginának is van mérete. Így szerintem sokkal fontosabb a párosítás. Nekem két barátnőm volt eddig és még az elsőnél semmi gondom nem volt, minden további gond nélkül tudtunk szeretkezni, addig, a második barátnőmnél eleinte gyakran fájt. Még utána se tudta mindig elengedni magát, pedig én sok mindent megtettem ezért
Nekem amúgy 20/5,5 cm-es.

Nekem amúgy 20/5,5 cm-es.
Vastagabb mint 5 cm és kevés voltál neki? De rossz:/... nehéz dolga lehet pasik terén...
Az enyém:
16-17cm hossz
5-5,5cm átmérő.
Sokan panaszkodnak, hogy miért van kis cerkájuk, én meg azért mert túl vastag! Hát netudjátok meg mennyi munkámból sikerült normálisan szexelni egy szüz csajal...3-4nap kemény ujjazás. 1-2-3 ujjal. Ez van.-.-
16-17cm hossz
5-5,5cm átmérő.
Sokan panaszkodnak, hogy miért van kis cerkájuk, én meg azért mert túl vastag! Hát netudjátok meg mennyi munkámból sikerült normálisan szexelni egy szüz csajal...3-4nap kemény ujjazás. 1-2-3 ujjal. Ez van.-.-
nekem is kb ekkora és eddig nem volt rá panasz,pedig azt hittem.tud használni figyeljél a párodra kényeztessed.simogasd mert ez is fontos!.
(Ez egy válasz shyheim üzenetére (2009. 10. 20. kedd 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 20. kedd 18:06

Nekem 15cm és 4,t cm vastag, nem a legnagyobb de sok csajom volt már és nem panaszkodott egyik sem, ugyhogy ne nagyon foglalkozzatok ezekkel a méret próblémákkal mert aki még mindig ezzel foglalkozik annak sosem lesz normális csaja!!!
az biztos
nehezen férne el egy férfi nadrágjában egy 3-4méteres szerszám
viszont még mindig ottvannak pl a lovak, azt ne mondd hogy istállóban sem szeretnek dugni a csajok

Nekem 15cm és 4,t cm vastag, nem a legnagyobb de sok csajom volt már és nem panaszkodott egyik sem, ugyhogy ne nagyon foglalkozzatok ezekkel a méret próblémákkal mert aki még mindig ezzel foglalkozik annak sosem lesz normális csaja!!!
Azt tudod ám, hogy pl. a kék bálna is emlős..
Főemlősök között valószínűleg valóban az ember viszi a pálmát

Akkor jól gondoltam...csak szeretek biztosra menni
(mellesleg még nem hallottam ebben a formájában: )

fagyizás= nyalás
(Ez egy válasz csakegysrácc üzenetére (2009. 10. 19. hétfő 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 19. hétfő 21:40

Azért a mell egész más...ez az egymarok szabály érdekes
, vhol már olvastam de azt nem hogy ez elvileg jónak számít...mert tegyük fel van egy lapát kezü faszi egy átlagos dákóval, na annak tuti nem fog kilógni a makkja
...nekem mondjuk kilóg habár pasas létemre nincsenek túl nagy kezeim...
Lehet hülye kérdés de "fagyizás" alatt mit értesz konkrétan?

Azért a mell egész más...ez az egymarok szabály érdekes
, vhol már olvastam de azt nem hogy ez elvileg jónak számít...mert tegyük fel van egy lapát kezü faszi egy átlagos dákóval, na annak tuti nem fog kilógni a makkja
...nekem mondjuk kilóg habár pasas létemre nincsenek túl nagy kezeim...

Senki sem azt kapja amire számitott és a Nöknek is van méret gondjuk csak nekik a mellükkel kapcsolatban .
Hiddel ha nem lankadt puhapöccsel állsz a Nő elött mikor letoltad a nadrágod akkor már nyert ügyed van .
Mind a két nemnél érvényes az "egymarok szabály " ergo ha egy mell kitölti a markod akkor az már jó és ha marokra fogod a farkad és a makkod kilóg akkor az bármelyik Nőnek meg fog felelni .
Ez lehet furán hangzik de ez tény, lehet egyénenként változik ,de ettöl még az . (Ez egy válasz csakegysrácc üzenetére (2009. 10. 18. vasárnap 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 18. vasárnap 23:31
Hiddel ha nem lankadt puhapöccsel állsz a Nő elött mikor letoltad a nadrágod akkor már nyert ügyed van .
Mind a két nemnél érvényes az "egymarok szabály " ergo ha egy mell kitölti a markod akkor az már jó és ha marokra fogod a farkad és a makkod kilóg akkor az bármelyik Nőnek meg fog felelni .
Ez lehet furán hangzik de ez tény, lehet egyénenként változik ,de ettöl még az . (Ez egy válasz csakegysrácc üzenetére (2009. 10. 18. vasárnap 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)

A végét úgy értettem hogy azokon a hsz-eken kívül amik az életkedvemet a béka segge alá teszik - ezeken (mármint a 6-7 cm átmérőjü dákókon) jókat lehet nevetni, szóval vicces
. Érted...
Különben értem én, na de tegyük fel minden rendben aztán eljutok egy lánnyal odáig és netán nem azt kapja amire számított :/...elég rossz ilyenbe belegondolni hogy pusztán a farkam miatt nem tudok vkinek megfelelni:/...

Különben értem én, na de tegyük fel minden rendben aztán eljutok egy lánnyal odáig és netán nem azt kapja amire számított :/...elég rossz ilyenbe belegondolni hogy pusztán a farkam miatt nem tudok vkinek megfelelni:/...
Jelenlegi barátom kis kukival rendelkezik (13 cm), de esküszöm, hogy ilzen jó még nem volt senkivel. Fantasztikus milyeneket tudunk élvezni, gzőyünk lepedőt cserélni.
A végét úgy értettem hogy azokon a hsz-eken kívül amik az életkedvemet a béka segge alá teszik - ezeken (mármint a 6-7 cm átmérőjü dákókon) jókat lehet nevetni, szóval vicces
. Érted...

Ebele: olyan csajokat keressek akik ugyan azt akarják mint én?? Az kicsit furcsa lenne mivel ideális pénisz 17 alatt nincs (haha
) Különben meg értettem... amúgy meg elhiszem hogy elég az átlagos a baj csak ott van hogy "elég"...ergó mégsem az igazi, azért ez kicsit lelohasztó :/. Különben átlagos méreteim vannak(15/4,75)...meg hogyha a vastagság számít miért mindenki a hosszal van elfoglalva:/...elgondolkodtató ez az egész, talán már túl sokat agyalok ezeken sőt biztos
). Ettől függetlenül nagyon jókat lehet kacagni ezeken a 6-7 centi átmérőkön xDD.