Az adóhivatal szeme mindent lát!
CG.
CG.
Mintha rémlene h. valahol írtad h. 21 vagy? Vagy tán rosszul emlékszem?
Vagy a férfira értetted a tapasztalatot? Na nem cikizni akarlak nehogy félre érts... maradok konzerv TomApával
(Ez egy válasz lazafiu üzenetére (2005. 11. 23. szerda 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 23. szerda 07:56
Vagy a férfira értetted a tapasztalatot? Na nem cikizni akarlak nehogy félre érts... maradok konzerv TomApával

de versenyeztetik az arcukat, frizurájukat, feneküket, combjukat, csillogó fogsorukat, bikinijüket, csizmájukat, télikabátjukat, és ez mind nekünk szól. Mi meg állunk bután a favonalzóval, és rájövünk, kell vegyünk egy dzsippet.

azért ez már nem semmi, van ám vastagság is rendesen, nem is éri átt a keze, barróóóó,
Én is megfognám, huuu de szívesen,
lehet, hogy mást nem, de megfogdosni, hogy valódi e, az jó lenne.
Köszi barni, ezzel a képpel feldobtál
(Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2006. 01. 28. szombat 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 28. szombat 19:59
Én is megfognám, huuu de szívesen,
lehet, hogy mást nem, de megfogdosni, hogy valódi e, az jó lenne.
Köszi barni, ezzel a képpel feldobtál

Elörehoztam.
Sirrály #929/2005.08.07 számu hozzaszollását.
"Cipő-pénisz elmélet
Valóban van összefüggés a férfiak lábának és a péniszének mérete között.
Egy nemzetközi kutatócsoport több országbeli, önként jelentkezőt megviszgálva jutott erre a következtetésre.
A cipőméretből egy képlet segítségével ki lehet számítani a férfiasság hosszát.
A lábfej nagysága centiméterben + 5, osztva kettővel - megadja, mekkora az illető fallosza.
A vizsgált férfiaknál 90 százalékban működött ez a számítás. A 41-es cipőt viselők 15, a 43-ast hordók 18,4, a 44-es lábúak 21,6, a 45-ösök pedig 24,4 centissel büszkélkedhetnek.
A legtöbben egyébként Oroszországból jelentkeztek a vizsgálatra."
Öcsém?
Sirrály #929/2005.08.07 számu hozzaszollását.
"Cipő-pénisz elmélet
Valóban van összefüggés a férfiak lábának és a péniszének mérete között.
Egy nemzetközi kutatócsoport több országbeli, önként jelentkezőt megviszgálva jutott erre a következtetésre.
A cipőméretből egy képlet segítségével ki lehet számítani a férfiasság hosszát.
A lábfej nagysága centiméterben + 5, osztva kettővel - megadja, mekkora az illető fallosza.
A vizsgált férfiaknál 90 százalékban működött ez a számítás. A 41-es cipőt viselők 15, a 43-ast hordók 18,4, a 44-es lábúak 21,6, a 45-ösök pedig 24,4 centissel büszkélkedhetnek.
A legtöbben egyébként Oroszországból jelentkeztek a vizsgálatra."
Öcsém?

Bocsi!

Ennyi baromságot összeírni!!!Az ideális méret egy nő számára úgyis az ő anatómiai igényétől függ,szóval hiába van egy csávónak (egyébként irigylésre méltó)25 cm-es farka,ha a partnere csak 15 cm-t tud befogadni és fordítva!!!!!

Ez mit jelent?

Nem birok rájönni, hogyan tegyem be a 14,3cm-est, fordítva.
Fordított méretekkel,AgymenQ!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 30. szombat 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 30. szombat 08:29
Törölt felhasználó (7767)

Szia, gegeci, hogy szolgál a kedves egészséged? Ma már hányadikszor méred meg újra és újra? Tévedés, hogy konyhakéssel kell méregetni! Azzal le kell csapni!
Szóval hiába gyömöszölöd a 14,3-assal a nQdet,ha igényli a 20 centit!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 30. szombat 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 30. szombat 08:29
Törölt felhasználó (7767)

Szia, gegeci, hogy szolgál a kedves egészséged? Ma már hányadikszor méred meg újra és újra? Tévedés, hogy konyhakéssel kell méregetni! Azzal le kell csapni!

Bár "kissé" átlag feleti..... ;)
hogy átlag feletti e, hát nem semmi méret, ezzel már ölni
(Ez egy válasz sisa üzenetére (2005. 10. 31. hétfő 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)

nem tudtam befejezni, azt akartam írni,hogy ( ölni lehet )
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 24. vasárnap 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 24. vasárnap 13:51
Törölt felhasználó (3031)

Köszi Katicika!
, remélem nem rossz indulatból írtad, poénnak nagyon jó:) és igazad van! De nem arról van szó, hogy én fikázni járok ide, én azokat piszkálmo akik másokba belekötnek...

Bevállalnád, Vivi ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 24. vasárnap 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 24. vasárnap 13:51
Törölt felhasználó (3031)

Köszi Katicika!
, remélem nem rossz indulatból írtad, poénnak nagyon jó:) és igazad van! De nem arról van szó, hogy én fikázni járok ide, én azokat piszkálmo akik másokba belekötnek...

hát nem
de igazából nagyon kiváncsi lennék rá, de biztos,hogy nem engedném a közelembe, vagyis a punim közelébe az biztos
(Ez egy válasz izsakig üzenetére (2005. 10. 18. kedd 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)

ehhhh.....
punid közelébe nem... de a Te közeledbe...
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 18. kedd 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 18. kedd 11:33
Törölt felhasználó (29760)

ahhh...